Ruiny Otogakure no sato
+2
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 15 z 16
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Ruiny Otogakure no sato
"Rozumím.. při příchodu jsem cítila obrovskou chakru, která se před chvíli vytratila." řeknu zamyšleně "netuším koho mohla být, ale působila někde u Sasukeho Uchihy." Všimla jsem si Yuuki. Mávla na pozdrav a potom jsem začala studovat terén a představovala si využití senbonu..
Anonymní- Anonymní
"Jdeme na něj. Veďte mě." ušklíbnul jsem se.
Konečně, konečně!! KOnečně jsem jenom kousek od svého cíle!!
Konečně, konečně!! KOnečně jsem jenom kousek od svého cíle!!
Anonymní- Anonymní
"Volá sa Reina Kana, vodca Akatsuki. Dá sa povedať že bola láskou Sasukeho Uchihu." poviem. Zdvihnem sa a pomaly prídem k Sasukemu. Pomocou Hajiho mu ale niečo poviem aby to počul len on, v jeho hlave. "Uchiha..Uteč!?"
Anonymní- Anonymní
"Uchiha Sasuke, opět se vidíme." zvedl jsem hlavu a podíval se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Pozrela som sa na strom a potom som skočila k Manzouovi-sama.
Anonymní- Anonymní
s nezájmem jsem se postavil koukl na toho dědu a udělal pár pečetí a začal běžet směrem pryč
Anonymní- Anonymní
"Suiton: Mizu ni geto..." zašepkala som a Sasukeho obalila vodná guľa. Pomaly sa začala napĺňať vodou.
Anonymní- Anonymní
"tss" nadechl jsem se a snažil se vodu rozmlátit xD nebo něco takového prostě abych se dostal ven
Anonymní- Anonymní
Prišla som bližšie a spýtala som sa ho pomocou myšlienok. "Chceli by ste sa vrátiť do Kiri? Stačí ak si pomyslíte na odpoveď...budem Vás počuť...môžem Vás pustiť von..." a stlačila som guľu, zmenšila sa.
Anonymní- Anonymní
"Milujete ju nie...? Tak nie je čo riešiť...Snažte sa vyhýbať všetkým Manzouovím útokom, až sa Vám to nepodarí budem Vás musieť zabiť..." povedala som mu pomocou myšlienok a vypustila som z vezenia vodu. Prišla som k nemu bližšie a položila som ruku na stenu vezenia. "Raiton: Jibashi..." pošepkala som a guľu zachvátili blesky, boli aj vo vnútri. Mne ale vďaka Suitongunu neublížili.
Anonymní- Anonymní
dostal jsem zásah ale energii jejích blesků jsem přeměnil na moje Chidori Nagashi takže blesky lítaly kolem mě
Anonymní- Anonymní
"Heh, Uchiha porozumel..." pošepkala som a moje vezenie vybuchlo. "Suiton: Suiryuuben!?" zakričala som a na Sasukeho začali útočiť obrovské vodné gule ktoré sa naťahovali a boli ostré ako britvy.
Anonymní- Anonymní
Pomocou Shushin no jutsu som sa dostala za Sasukeho a zahryzla som sa mu do krku, vstrekla som doňho jed. Mal by ho paralyzovať, rýchlo som odskočila pred neho.
Anonymní- Anonymní
Pousmiala som sa a prišla som k nemu, kľakla som si a zašepkala som. "Nie...len vytrénovaný ninja ktorý sa nebojí krvi..." chytila som ho za ramená a povedala som. "Raijingu Sandaa.." do jeho tela sa dostali blesky ktoré ho mali ochromiť.
Anonymní- Anonymní
znova jsem použil chidori nagashi které neutrovalo blesky ve mě a vyčerpali je pro své svou sílu
Anonymní- Anonymní
Zahryzla som si do pery a povedala som, "Suiton: Mizujinheki!?" Z rúk vy vytryskla voda ktorá Sasukeho odhodila na stromy. Potom som k nemu rýchlo dobehla a pomocou, Mizu ni geto som ho znova zavrela.
Anonymní- Anonymní
"Chidori" v ruce se mi oběvili blesky se kterýma jsem se snažil prorazit díru do vody
Anonymní- Anonymní
Nadvihla som obočie, "Chceš zomrieť?" spýtala som sa a naplnila som vezenie až po okraj vodou.
Anonymní- Anonymní
chidori mi zmizelo ve vodě to byla blbost "Co po mě chcete ?"
Anonymní- Anonymní
"Sharingan.." zašepkala som keď sa ma to spýtal, čítala som mu myšlienky. "Chceme to čo chceli Akatsuki...tvoje oči..." povedala som a ruka sa mi triasla, využila som až príliš veľké množstvo chakry.Do čerta! Sasukeho vezenie prasklo a mňa to odhodilo do neďalekého stromu, rýchlo som sa zdvihla.
Anonymní- Anonymní
"Ty chceš dělat pokusy na mě ?" rozeběhl jsem se k ní pak z ničeho nic jsem se oběvil přímo před ní koukl jí do očí sharinganem a uspal ji "ne já budu dělat pokusy na tobě" vzal jsem jí do náruče a pomocí shunshin nás dostal pryč
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 15 z 16
Povolení tohoto fóra: