Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
" Hmmm....tak mi řekněte kde se nachází a já pro něj pošlu "
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Pravý já se objevil v kanceláři na té louží, co tu zbyla po klonu. To nejlepší na konec. Trochu jsem si zívl a podíval se na Assasina. ,,Co to bude?"
Anonymní- Anonymní
"My o vlku," pousmál jsem se.
"Potřebuji mokuton s tím svitkem, který jsem ti zanechal. Chci ho rozdělit napůl a dát ho tady Katashimu, kvůli tomu, že Uchiha Madara žije..""
"Potřebuji mokuton s tím svitkem, který jsem ti zanechal. Chci ho rozdělit napůl a dát ho tady Katashimu, kvůli tomu, že Uchiha Madara žije..""
Anonymní- Anonymní
,,Uchiha Madara? Nemá náhodou už čichat kytky v zemi?" To jsou mi věci. Zakroutil jsem hlavou a začal jsem prohledávat jednu z mých kapes. ,,Někde to tu bylo." Po chvíli jsem svitek vytáhl a hodil mu ho. ,,Střežil jsem ho jako oko v hlavě."
Anonymní- Anonymní
"To jsem si taky myslel, ale ne. Kagami byl za Itachim-sama a chtěl po něm pomoc pěti Kage proti Madarovi.." ukázal jsem na velkou žlutou složku na stole.
"Díky díky...A mmimochodem, ať ta informace neopustí stěny kanceláře.." chytil jsem svitek.
"Katashi...tvůj nový život..A Seito, co Sanbi?"
"Díky díky...A mmimochodem, ať ta informace neopustí stěny kanceláře.." chytil jsem svitek.
"Katashi...tvůj nový život..A Seito, co Sanbi?"
Anonymní- Anonymní
,,Teď jsou v přijímací hale. Momento." Poskládal jsem pečetě a začal se soustředit.
Po chvíli jsem otevřel oči. ,,Hmm, už se začal ozývat. Cítil jsem ho v Shimonově hlavě." Pokud to začne být vážnější budu se muset přesunout já. Zatím by měl klon stačit. Pak se nějak spojení vytratilo, ale stihl jsem ještě něco zaznamenat. ,,O-ou, Shimon právě omdlel, ale dřív řekl klonovi, že tam byl Shew, ale už nestihl říct, kam měl namířeno, nebo cokoliv jiného."
Po chvíli jsem otevřel oči. ,,Hmm, už se začal ozývat. Cítil jsem ho v Shimonově hlavě." Pokud to začne být vážnější budu se muset přesunout já. Zatím by měl klon stačit. Pak se nějak spojení vytratilo, ale stihl jsem ještě něco zaznamenat. ,,O-ou, Shimon právě omdlel, ale dřív řekl klonovi, že tam byl Shew, ale už nestihl říct, kam měl namířeno, nebo cokoliv jiného."
Anonymní- Anonymní
Většinu času od doby co přišel Seito tak jsem mlčel a jen ty 2 poslouchal." Nebojte se...neřeknu to nikomu... " řekl jsem po chvíli.* Nový život jo??Snad s tím nebudou nějaké problémy... * pomyslel jsem si." V podstatě ještě žiju ten starý... " řekl jsem zamyšleně.
Shinobi
"Tak se tam vrať Seito a sleduj Shewa, máš přece sledovací techniky," spiklenecky jsem na něj mrkl.
"Žiješ starý?"
"Žiješ starý?"
Anonymní- Anonymní
" Hai...to vy jste řekl že je to můj nový život...ale ještě nezačal.... " odpověděl jsem a při tom jsem byl zahleděn někam do dáli Konohy.
Shinobi
,,Dobře." Kývl jsem na ně. ,,Zatím se mějte." Snad nebudu dlouho pryč. Nemám rád stopovací mise. Rozeběhl jsem se rychle pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
"Ach tak..Tak Seito," řekl jsem a dělal pečetě.
"Moku bunshin no jutsu." z mého ramene vyrostl dřevěný klon.
"Pojď za mnou, Katashi, klon tady zůstane.."
"Moku bunshin no jutsu." z mého ramene vyrostl dřevěný klon.
"Pojď za mnou, Katashi, klon tady zůstane.."
Anonymní- Anonymní
" Hai..Hokage-sama... " řekl jsem a naposledy jsem se těmito oči podíval na noční Konohu.Poté jsem následoval Hokageho.
Shinobi
Vstoupil jsem do budovy a zaklepal na dvere kancelare a cekal jsem na vyzvani vstoupit
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Vesel jsem dovnitr Dobry vecer Hokage-sama Podival jsem se na hokageho Co se to tady Deje byl jsem tu pred tydnem a byl tu jiny Hokage? Sem se zblaznil? nevericne jsem zakroutil hlavou
Shinobi
Po chvíli jsem doběhla až do Konohy. Když jsem se dostala do vesnice, trochu jsem zmírnila tempo a zamířila k budově Hokageho. Pochvíli jsem sem skutečně došla, vyšlapala jsem schody a došla ke kanceláři. Zaklepala jsem a čekala jsem na výzvu ke vstupu.
Anonymní- Anonymní
"Ne nezbláznil ses," klon se usmál.
"Co potřebuješ?" a prasklo to...
"Co potřebuješ?" a prasklo to...
Anonymní- Anonymní
Mam Pro vas vzkaz Od Kazekakege-Sama Hokage-sama : Tascher zastupce suny Jiz nena toto pravo a tutiz neni zastupcem suny V pripade Ze by se zde objevil Prosi o to aby ste jej ihned kontaktoval. A jestli mohu mel bych jeste jednu otazku. a Poklonil jsem se
Shinobi
"Sakra!" vyštěkl jsem a bouchl do stolu. Opět.
"Já to věděl, on tady byl.."
"Já to věděl, on tady byl.."
Anonymní- Anonymní
a Ma druha otazka Asi neni mozne Ze by Jste byl Hokagem asi Pred 10ti lety . Pri vyrceni 10ti letu muj Hlas Znel dost zofale.
Shinobi
Mam otazku ohledne v mem hlasu sla Sliset nejake nadeje obdobi pred deseti lety neprijal nekoho kdo by byl zrane, popalen a prisel zhor Muhl mit podobnou zbroj jakou mam ted na sobe sam?
Shinobi
"Lituji," zamračil jsem se a snažil se vzpomenout.
"Ale nikdo takový se neobjevil.." otevřel jsem ústa.
"A jestli bych mohl o něco poprosit...Zachovej tajemství ohledně toho, že jsem Hokagem já.."
"Ale nikdo takový se neobjevil.." otevřel jsem ústa.
"A jestli bych mohl o něco poprosit...Zachovej tajemství ohledně toho, že jsem Hokagem já.."
Anonymní- Anonymní
Rozumim Hokage-sama rekl jsem Smutne Vase tajemstvi bude v bezpeci. Takze jsem uz opravdu posledni. Hm.. Kso tak vam tedy dekuji za odpoved. Byloby mozne zde nekde prespat Hokage-sama? Sklonil jsem hlavu a v ocich mel slzy.
Shinobi
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: