Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Já nevím......prostě tu chci být...i s ním." nepodívala jsem se na něho radši
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
S ním?A co Sho? Furt si mi o něm říkala? Navíc si pamatuji že si chtěla se mnou mluvit" Furt jsem jí držel za ruku a stiskl,aby nemohla odejít.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
"Je mrtvý." šeptla jsem a uvědomila si že bych měla držet smutek "Já už nevím o čem jsem si s tebou chtěla promluvit."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Dorazil jsem k budově Hokageho a před ní jsem uviděl známou osobu a menší praskliny na zdi.* Co se to tu dělo? * pomyslel jsem si a naklonil hlavu na stranu a znova jsem si to prohlédl.Na zemi byla menší kaluž krve.* Hmmm...myslím že by někoho nedokázala zabít u kanceláře Hokageho..takže se tu muselo stát něco jiného.....ale kam mohl zmizet ten ninja??Určitě by neútočila na obyvatele... * pomyslel jsem si a pomalým krokem jsem k ní přešel." Ahoj...co se to tady stalo?? " optal jsem se.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Takže když tu budeš ty kdo se postará o vesnici?To všechny jen tak opustíš? Hodně jsi mě zklamala Reino a to jsem ti chtěl aji odpustit" Řekl jsem dost sklamaným hlasem a pomalu šel ke dveřím.
Shinobi
začínala jsem si uvědomovat že ostatním tu hrajeme skvělé divadlo hlavně, když jsem nemohla vyjádřit to co cítím.
"Ruki prosím." zvolala jsem na něj
"Ruki prosím." zvolala jsem na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Víš co dělej si co chceš, když si tu s něma s Tatsuem se o vesnici postaráme" Naštaveně jsem odešel ze dveří, ale ještě jsem se před tím na ní naposled podíval a ukápla mi slza.Udělal jsem pečetě a odletěl na Phoenixovi pryč.
Shinobi
(no hej nestačilo by to jako trest už? začíná mě to dojímat)
"Ruki ....." šeptla jsem a začali mi stékat slzy, přijít o manžela, vesnici a lidi, které miluju ve dvou dnech bylo na mě opravdu moc a nejhorší bylo, že jsem neměla potřebu jako ji jindy mám vybít se z toho, ublížit někomu....
"Ruki ....." šeptla jsem a začali mi stékat slzy, přijít o manžela, vesnici a lidi, které miluju ve dvou dnech bylo na mě opravdu moc a nejhorší bylo, že jsem neměla potřebu jako ji jindy mám vybít se z toho, ublížit někomu....
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sledovala jsem to divadlo před sebou a raději jsem nic neříkala.
Když v okolí nebyl nikdo, kdo by mohl jednání ohrozit, deaktivovala jsem Byakugan.
Uvědomila jsem si, že křečovitě držím opěradlo židle a ruku svěsila volně podél pasu.
Jen se neplést do věcí, do kterých mi nic není...
Když v okolí nebyl nikdo, kdo by mohl jednání ohrozit, deaktivovala jsem Byakugan.
Uvědomila jsem si, že křečovitě držím opěradlo židle a ruku svěsila volně podél pasu.
Jen se neplést do věcí, do kterých mi nic není...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Otočila jsem se na Itachiho poníženě se slzami v očích
"Že já husa tě líbala, nikdy by se tohle nemuselo stát." řekla jsem mrzutě sebrala jsem se a vyšla z kanceláře ignorujíc pohledy všech (přesun)
"Že já husa tě líbala, nikdy by se tohle nemuselo stát." řekla jsem mrzutě sebrala jsem se a vyšla z kanceláře ignorujíc pohledy všech (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Bol som úplne nervúozny pretože som videl Reinu a ona si ma ani nevšimla a ani ma nezabila.
Nezmohol som sa ani na slovo.
Nezmohol som sa ani na slovo.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Jen jsem zavrtěla hlavou.
Kývnutím jsem se rozloučila a nechala jsem to na Nawakim. Potřebovala jsem si pročistit hlavu.
(Přesun)
Kývnutím jsem se rozloučila a nechala jsem to na Nawakim. Potřebovala jsem si pročistit hlavu.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Sova dál trpělivě čekala za oknem Hokageho kanceláře, naprosto laxní k tomu, co se dělo okolo ní (xD).
Anonymní- Anonymní
"Pff to je nuda, toľko čakania a ešte koľko ninjov tu je, no nič je na čase ísť preč a skúsiť to inokedy" pomaly som odchádzal (Presun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Hodně lidí už odešlo, ale čekat se mi taky ještě nechce. Pomalu jsem se zvedl a šel se provětrat ven.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Pred oknom priletel malý jastrab z odkazom na nohe. Postavil sa pred oknom a čakal kedy bude môcť predať odkaz.
- Odkaz:
Odkaz: Zdravím Hokage-sama
Hoci nerád vás touto cestou žiadam o vydanie povolenia odísť do Kemono no sato kvôli vykonaniu skúšok a následného podpísania zmluvy zo summonom. Vypýtať si povolenie som chcel najprv osobne no vy ste boli strašne zaneprázdnený tak vás žiadam touto cestou. Pokiaľ mi to povolíte tak pošlite vašu odpoveď po jastrabovi on už ma nájde.
S pozdravom Shimonu Senju.
Shinobi
Po delší době jsem pokrčil rameny." No..já asi půjdu...nevím co se tady stalo , ale doufám že se to už nestane...a pokud jo...tak nevím...možná se o tom nějak dozvím a přijdu dřív abych taky mohl zakročit...no...možná se někdy zase někde potkáme...měj se... " pravil jsem a otočil se směrem pryč." Jo a...nemohla bys Hokageho poprosit o nějakou misi??A pokud nebude žádná k dispozici..tak se asi uvidíme v tréninkových oblastech... " dodal jsem po chvíli , krátce jí mávl a pak jsem někam zmizel.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Prošli jsme spletí ulic Konohy a dorazili k budově Hokageho. Šli jsme po dlouhém strmém schodišti a nakonec se dostali do chodby, kde se kancelář Hokageho nacházela. Přišli jsme ke dveřím a já na ně zaklepal. Všude bylo nějak prázdno, ale tím jsem se nemínil zatěžovat. Vlastně mi to vyhovovalo.
Anonymní- Anonymní
Klon:
Ja som sem dobehol .
Ako som prišiel d verám silno som na ne zaklopal aj keď som si skoro ani nevšimol tých čo tu boli .
Ja som sem dobehol .
Ako som prišiel d verám silno som na ne zaklopal aj keď som si skoro ani nevšimol tých čo tu boli .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Příjdu všimnu si toho co byl u Shijin.Ty víš kdo je ten Ruki,že jo? zeptám se toho co jsem neznal.(Ryuujiho) Odešel jsem radši .(přesun)
Anonymní- Anonymní
Do kanceláře vlétl otevřeným oknem sokol se znakem Suny.
Čekal, dokud neodevzdá list a přitom se dožadoval vody.
Čekal, dokud neodevzdá list a přitom se dožadoval vody.
- Hokage:
- Ctěný Hokage,
úkolem tohoto listu je požádat vás o odpověď na zprávu, již Sunagakure poslala po jednom ze svých Chuuninů, či o krátké oznámení, pokud nedošla. Sokol, jež zprávu přinesl počká na odpověď a zanese ji zpět do Písečné.
Jōki Azayaka, Asistentka Kazekageho
Anonymní- Anonymní
Byl tu docela chaos. Přečetl jsem si všechny vzkazy a resty, které tu zbývaly.
Rozhodl jsem se, že pošlu posla do ROOTu a nebudu odpovídat.
Uslyšel jsem zaklepání, nadechl jsem se a řekl dále.
Rozhodl jsem se, že pošlu posla do ROOTu a nebudu odpovídat.
Uslyšel jsem zaklepání, nadechl jsem se a řekl dále.
Anonymní- Anonymní
Na stole se mi objevil vzkaz od ANBU. Byl o tom, že Uzumaki Allii se stal nukeninem.
Vzkaz jsem chvíli nevěřícně držel v ruce, pak jsem jej zmačkal a hodil do odpadkového koše.
Ten zmetek..vypíšu na něj odměnu, nesmí se dostat do špatných rukou. Zná toho až příliš o Konoze, má její tajemství ohledně lékařství.
Vzkaz jsem chvíli nevěřícně držel v ruce, pak jsem jej zmačkal a hodil do odpadkového koše.
Ten zmetek..vypíšu na něj odměnu, nesmí se dostat do špatných rukou. Zná toho až příliš o Konoze, má její tajemství ohledně lékařství.
Anonymní- Anonymní
Prišli sme pred kanceláriu a kedže som nepočul že by tam Hokage niekoho mal a nikto z tých ninjov sa tam nehrnul tak som zaklopal a čakal na vyzvanie...
Shinobi
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 40
Povolení tohoto fóra: