Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 29 z 40
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Došla jsem k budově a zamířila ke kanceláři "Hee ?" vykulila jsem oči "To je tu zase tak narváno ?....chjoo a já s Itachim-san potřebuju nutně mluvit" udělala jsem psí teda kočičí oči se snahou dostat se v řadě trochu blíže ke dveřím "Zdravím Naomi" mávla jsem na Naomi
Anonymní- Anonymní
Dřív než mi vlepila se jí do cesty postavil sakin. Jen jsem se usmál. "Ale no tak trocha srandy."
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa smerom na Lízu ,,S Hokagem Itachim si už asi neprehovoríš,, povedal som sarkasticky a pritom som stále pozeral do steny...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Došla jsem k Aishimu "Hele ! nedovoluj si na Naomi-san !" dala jsem mu silný pohlavek "A myslím to vážně !" pak jsem se otočila na kluka co na mě promluvil "HEee ?" nechápala jsem co říká
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem se skleslou hlavou a opřel se o zeď čekal jsem až tam půjdou ostatní a pak budu moct já.Nandal jsem si kapuci protože jsem nechtěl aby o mě někdo věděl.
Anonymní- Anonymní
,,Hh,, iba som sa pousmial, nad tým čo sa tu dialo..
Shinobi
Příjdu k té holce(Liza) Hokage-Itachi je mrtví. řeknu a jak jsem měl kapuci tak mi nebylo pořádně vidět do obličeje protože jsem měl i skloněnou hlavu.
Anonymní- Anonymní
(Len taká menšia otázka kde máš napísane že ako rýchlo ta dokáže Sakin ochraňovať a že aký Shinobi s akou rýchlosťou môže byť rýchlejší ako Sakin, atd.... ja len aby nebola z toho OP technika )
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Mon 21 Nov - 18:40, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
(Umím ho ovládat. A tykev s ním mám na zádech. A hlava je otvoru nejblíž.)
Anonymní- Anonymní
(To je v poriadku že ho vieš ovládať ale nikde nieje napísane že čo s ním dokážeš, či s ním vieš zasypať celý svet alebo na jeden šup pochovať celú dedinu, mal mi si mať naňho nejaké limity ako sú na ostatných jutsu, ja len tak pre budúcnosť teraz to je ako tak jedno ale keď bude boj tak to tvojmu súperovi asi jedno nebude )
Shinobi
(Množstvý? A krom toho Lee na to aby dokázal Gaaru aspoň uhodit potřeboval otevřít nějakou bránu. A dost hádek. Nikam to nevede. A nevšil jsem si že tohle je souboj.)
Anonymní- Anonymní
(Hovorím o limitoch tak ako ja mám limit na Ninpo: Choju Giga tiež to mal byť rank B ale po dohode z Assasinom že budem ho môcť používať len na 1/3 tak ho môžem mať aj teraz.. , a ja sa nehádam ja ti to len hovorím aby som predišiel hádkam, a nemôžeš sa porovnávať z Gaarom keď on bol Ichibi no Jinchuuriki....a skončil som nechám to tak však potom uvidíš keď príde to čo očakávam
Peace.. )
Peace.. )
Shinobi
(JEstli se o tomhle chcete bavit jděte na https://nsgoon.forumczech.com/f12-pripominky-adminu-k-hracum a nespamujte tady!)
Šel jsem zpět ke zdi a opřel se o ní pořád jsem měl skloněnou hlavu aby mi nebylo vidět do tváře.
Šel jsem zpět ke zdi a opřel se o ní pořád jsem měl skloněnou hlavu aby mi nebylo vidět do tváře.
Anonymní- Anonymní
(Nikdo se nehádá a mě by to taky zajímalo no a lee nemusel otevřit bránu na zasažení gaary)"Juuken" (jelikož fakt nevím co je to za techniku tak prosím popsat ano ?) Použila jsem juuken na tu jeho techniku
Anonymní- Anonymní
Poobzeral som sa okolo seba a zrazu sa tu prihrnulo veľa ľudí "Hee?" zasmial sa a hral sa z palcami
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
Podíval jsem se na toho Jounina(Naomi) A hned jsem se podíval na někoho jiného potom jsem znovu sklonil hlavu
Anonymní- Anonymní
(Jsou to zrnka stejně velká jako písku, ale zlata, je to to samé co měl 3. a 4. kazekage. Pomocí můžu manipulovat s těmito zrnky stejně jako gára pískem a podle logického uvažování je zrnko zlata pevnější i jak písek, ale zase se hůř nachází.) Jelikož jsem už začal stahovat Sakin a neměl jsem v plánu se být tak jse musel uhnout při tom se i vysypala celá tykev. "Vidíte co děláte. A není hezký 2 na jednoho." Nechal jsem Sakin aby se dostal zpět do tykve a tu jsem si dal na záda. A zůstal stát.
Anonymní- Anonymní
Teď když jsem mohla jsem mu dala facku dříve než stačil zareagovat Líza se přidala (pro ty co neví je to moje kočka ) "tse" sedla jsem si zase před dveře,Líza se změila na kočku a lehla si do mého klína tak abych ji mohla hladit.Já se jen zasmála a začala jí jemě hladit po srsti "Hodná" vyplázla jsem na ní jazyk
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Shimona zamračeně,ale pořád mi nemohl vidět do tváře potom jsem se díval po ostatních.Shimone můžeš jít sem? zeptám se ho
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa smerom na Shewa, a čakal som nejaký podraz ,,Čo chceš?,, opýtal som sa sucho..
Shinobi
,,Plánuješ opustiť dedinu je to tak?,, povedal som to tak že bolo jasné že je to pravda
Shinobi
,,Ľudia sa nemenia a nie taký ako ty,, povedal som mu narovinu..
Shinobi
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 29 z 40
Povolení tohoto fóra: