Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
"Já jsem s ním několik let pracoval, je jisté, že má víc informací než všechny naše databáze. Bijuu bych nevystavoval Madarovo vlivu. Teď už bys měl jít.." podíval jsem se na malé hodinky, které mi leželi na stole.
"Alespoň někdy najdeme společnou řeč.."
"Alespoň někdy najdeme společnou řeč.."
Anonymní- Anonymní
"Stačí se zastavit... Tví nohsledi určitě ví, kde mám sídlo...
Tak jako tak to ví Reina... No a co se týče tématu...
Jediné co chci, je očistit naše jméno... I když je to
ode mne trochu paradox, že... Ale výjimka potvrzuje
pravdilo... Hanzou! Doufám, že jsi to všechno slyšel taky..."
Křikl jsem po něm a pomalu se zvedl, mezitím se mé oči
vrátily do normálního stavu.
"Alespoň částečně budeš moci bojovat s odkazem svého
milovaného bratra..." Dořekl jsem a poté jsem vyšel ven
z kanceláře a odešel, jakoby se nic nestalo...
"Ostatní, kteří přišli se mnou, jdou ke mne do sídla...
Mám s vámi ještě řeč." (Přesun)
Tak jako tak to ví Reina... No a co se týče tématu...
Jediné co chci, je očistit naše jméno... I když je to
ode mne trochu paradox, že... Ale výjimka potvrzuje
pravdilo... Hanzou! Doufám, že jsi to všechno slyšel taky..."
Křikl jsem po něm a pomalu se zvedl, mezitím se mé oči
vrátily do normálního stavu.
"Alespoň částečně budeš moci bojovat s odkazem svého
milovaného bratra..." Dořekl jsem a poté jsem vyšel ven
z kanceláře a odešel, jakoby se nic nestalo...
"Ostatní, kteří přišli se mnou, jdou ke mne do sídla...
Mám s vámi ještě řeč." (Přesun)
Anonymní- Anonymní
Jeden neví, co si o těch mladých má myslet. Za co vlastně bojují? Proč se stávají Shinobi? Klidně by mohli být prodavači zeleniny, možná by udělali líp. pomyslel jsem si a sledoval dveře, které se zavřely a ve kterých zmizel můj synovec.
"Blbost, svět se opravdu změnil, ať už k horšímu či lepšímu. To posoudím, až před smrtí," odpověděl jsem na hlas a pustil se do své práce.
"Blbost, svět se opravdu změnil, ať už k horšímu či lepšímu. To posoudím, až před smrtí," odpověděl jsem na hlas a pustil se do své práce.
Anonymní- Anonymní
Na parapet Hokageho kanceláře dosedla sova. Na noze měla zapečetěný dopis. Jemně zaškrábala na okení tabulku a pak už jen neklidně přešlapovala na okně čekajíc, až si jí někdo všimne.
- Pro Hokageho:
Dobrý den, Hokage.
Posílám Vám dopis s informacemi a s žádostí o případnou budoucí spolupráci. Nedávno jsem byla u Vás v kanceláři prosit o přijetí do Konohy. Odkázal jste mě při té příležitosti na ROOT, který dřív v Kirigakure no sato byl. Po mém návratu do Kirigakure se mi po určitém čase skutečně podařilo najít zbytky ROOTu a částečně ho obnovit. Tím to dopisem Vám chci vyjádřit svůj dík a také se optat, zda stále platí váš návrh vzájemné spolupráce.
S přáním pevného zdraví, Roka Hoozuki
Anonymní- Anonymní
Když jsem slyšel že Kagami odešel pokynul jsem ostatním k odchodu a šel jsem za ním.(Přesun)
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Chci vidět Reinu jinak neodejdu"Řekl jsem naštvaným, nekompromisním hlasem.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Všechno jsem slyšela co se dělo v kanceláři a bylo mi fakt těžko. Ruki byl v místnosti hned vedle.....vstala jsem a šla ke dveřím a hodně jsem váhala jestli mám vyjít nebo ne, nakonec jsem se rozhodla vzala jsem za kliku a otevřela a vešla do Kanceláře teď naprosto ignorujíc Itachiho.
"Ruki!" hlesla jsem tiše a podívala jsem se na něj
"Ruki!" hlesla jsem tiše a podívala jsem se na něj
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Kus před budovou jsem poskládal pečetě na Kagetsu-goe no jutsu zaposlouchal jsem se. Našel jsem tě hokage. Vyběhl jsem po zdi až k oknu tam jsem použil Kakuremio no jutsu a senbony to připích zevnitř tak abych nebyl vidět, byl jsem nad oknem ležel jsem tam. Soustředil jsem se schovaný pod pláštěm a poslouchal co se mi bude hodit. Slyšel jsem perfektně zvuky vycházející, z okolí kanceláře a skvěle co se děje v kanceláři.
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se a stále sledovala byakuganem situaci.
Je tu až příliš otravů. Moc cizinců... nesnáším je. A navíc šmíráci. Zvedla jsem hlavu a podívala se na toho maníka skrytého pod pláštěm. Máchla jsem rukou a vystřelila po něm chakrové senbony.
"Hm, možná budu mít více zábavy..."
Je tu až příliš otravů. Moc cizinců... nesnáším je. A navíc šmíráci. Zvedla jsem hlavu a podívala se na toho maníka skrytého pod pláštěm. Máchla jsem rukou a vystřelila po něm chakrové senbony.
"Hm, možná budu mít více zábavy..."
Anonymní- Anonymní
Tomuhle neuhnu. "Kuchiyose no jutsu." Zašeptal jsem a vyvolal kolem sebe hromadu netopýrů senbony zasáhly jen je. Holka já slíším i pohyb rukou.Netopýři si na mě sedly a byly potichu se mnou pod pláštěm. Aspoň nějaký štít.
Anonymní- Anonymní
Nad hlavou se mi objevil otazník. Toto je vrchol drzosti.. Snad si nemyslí, že tu může jen tak viset? Sundám ho za každou cenu. V ruce se mi zkoncentrovala chakra na Prázdnou dlaň. Tentokrát však tato síla způsobovala i praskání zdi, takže se plášť neměl na čem udržet.
(A adios, vracím se za devět hodin)
(A adios, vracím se za devět hodin)
Anonymní- Anonymní
(Super....) Plášť jsem strhl dřív něž mě zasáhl začal jsem padat, netopýři mě chytili ve vzduchu vykašlal jsem se na plášť jen tak jsem poslouchal. Laskavě mě neruš když se snažím zjistit co je s Reinou!!!! Pomyslel jsem si a v hlavě jsem to zařval.
Anonymní- Anonymní
(Berte to tak, že já jsem celou dobu v kanceláři s Nawakim. Musela jsem končit, tak jsem ho požádala, ať píše za mě XD I když... No XD Zjevně na to zapomněl.)
Ze zdi v kanceláři se drobila omítka, zjevně z nějakého důvodu popraskala.
"Byakugan!" bylo to poprvé od chvíle, kdy jsem s Nawakim vstoupila, co jsem se pohnula. Nepletla jsem se do věcí, do kterých mi nic nebylo, ale byla jsem značně napjatá.
Reina zde? Další Uchiha? A tohle je...
"Šmírák..." zavrčela jsem, abych nemusela použít sprostší výraz.
Postavila jsem se a přešla ke dveřím. Vyšla jsem, nechala je pootevřené a unavenýma očima hledala jeho chakru. Viděla jsem ji okamžitě. Vytvořila jsem velkou chakrovou vránu. Pokud narazí do netopýrů, nejspíš je omráčí. Pokud narazí do něj, použila bych jiný výraz aneb má někdo chuť vnitřně vykrvácet?
Ze zdi v kanceláři se drobila omítka, zjevně z nějakého důvodu popraskala.
"Byakugan!" bylo to poprvé od chvíle, kdy jsem s Nawakim vstoupila, co jsem se pohnula. Nepletla jsem se do věcí, do kterých mi nic nebylo, ale byla jsem značně napjatá.
Reina zde? Další Uchiha? A tohle je...
"Šmírák..." zavrčela jsem, abych nemusela použít sprostší výraz.
Postavila jsem se a přešla ke dveřím. Vyšla jsem, nechala je pootevřené a unavenýma očima hledala jeho chakru. Viděla jsem ji okamžitě. Vytvořila jsem velkou chakrovou vránu. Pokud narazí do netopýrů, nejspíš je omráčí. Pokud narazí do něj, použila bych jiný výraz aneb má někdo chuť vnitřně vykrvácet?
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Všichni netopýři zmizely já jsem ošklivě poranil ruku aby z ní výtékalo dost krve. "Kuchiyose no jutsu." Zastavil jsem se na zdi vyvolal jsem královnu Bey. "Co chceš?" Řekla arogantním tónem. "Pomoct a neptejte se tak blbě, jen kvůly vaší dceři!" Rychle jsem jí podal ruku ze které teklo značné množství krve. Jak mile se královna napila tak ji modře zazářili oči.
Vzala mě, použila Shadō naganen a dostala se se mnou na budovu dost daleko od té vrány. Pak jsem se na ni podíval. "Příště prosím míň otázek a víc činů."
Vzala mě, použila Shadō naganen a dostala se se mnou na budovu dost daleko od té vrány. Pak jsem se na ni podíval. "Příště prosím míň otázek a víc činů."
Anonymní- Anonymní
ScifI? Pozvedla jsem obočí. Výborně, upíři nám tu chyběli.
Odevzdaně jsem povzdechla a aniž bych si přestala aktivovaným Byakuganem kontrolovat, že je dostatečně daleko, vešla jsem znovu do místnosti a zavřela za sebou. Raději jsem čekala, až promluví Nawaki, já se do toho zbytečně nemusela plést.
Odevzdaně jsem povzdechla a aniž bych si přestala aktivovaným Byakuganem kontrolovat, že je dostatečně daleko, vešla jsem znovu do místnosti a zavřela za sebou. Raději jsem čekala, až promluví Nawaki, já se do toho zbytečně nemusela plést.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ihned jsem šel za Reinou,když jsem jí viděl a objal jí"Co se stalo?Měl jsem o tebe strach a vůbec proč tu jsi s ním?"Ukázal jsem na Itachiho.
Shinobi
"Bey? Mám malí problém." Podívala se na mě takovým tázavým pohledem. "Jaký?"
Ovázal jsem si tu ránu. "Potřebuju krev. Udělejte s Trish obrácené přivolání." Podívala se tentokrát rozčíleně. "Co jsi si vůbec myslel?! Že tě tady nechají jen tak?!" "Bey, prosííím." "No dobře." Zmizela v obláčku kouře.
Asi za 2 minuty jsem zmizel i já. (přesun)
Ovázal jsem si tu ránu. "Potřebuju krev. Udělejte s Trish obrácené přivolání." Podívala se tentokrát rozčíleně. "Co jsi si vůbec myslel?! Že tě tady nechají jen tak?!" "Bey, prosííím." "No dobře." Zmizela v obláčku kouře.
Asi za 2 minuty jsem zmizel i já. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Ja som len stál a prizeral sa... (Presun za Tatsuom)
(Prosím o taký malý obsah ako to prebieha XD)
(Prosím o taký malý obsah ako to prebieha XD)
Anonymní- Anonymní
(Kami odešel s ostatními do sídla klanu Kana tak běž za ním )
Objala jsem Rukiho taky, ale jak mu odpovědět jsem nedokázala
"Já.......musím chránit Konohu....." řekla jsem nejistě a očkem střelila po Itachim
Objala jsem Rukiho taky, ale jak mu odpovědět jsem nedokázala
"Já.......musím chránit Konohu....." řekla jsem nejistě a očkem střelila po Itachim
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
C-cože?Reino co to kecáš ? Ty jsi Otokage!A sama si mi říkala, že by si se do Konohy nikdy nevrátila! Hej Reino! "Řekl jsem naštvaně a odsunul se o ní "není možný,a by si se změnila ze dne na den tak extrémním stylem!
Shinobi
"Já......jí musím ochraňovat,....." ustoupila jsem o krok vzad a měla jsem chuť si za to nafackovat.
Lžu mu už zase ..... a zapřísáhla jsem se, že už mu to dělat nebudu." sklopila jsem zrak to byl špatný nápad jít do kanceláře.
Lžu mu už zase ..... a zapřísáhla jsem se, že už mu to dělat nebudu." sklopila jsem zrak to byl špatný nápad jít do kanceláře.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
To si kecej někomu jinýmu Reino " Podíval jsem se na ní sharinganem "Tohle bych ti neuvěřil nikdy.Vše co si mi kdy říkala o Konoze, tak nebylo nic dobrého! Uznávám aji ty si toho udělala dost špatného, ale aby si ochraňovala svého nepřítele? S tím se di vycpat! Jdeme zpátky domů!" Zařval jsem nahlas a ruku jsem měl sevřenou svou agresí.
Shinobi
Dívala jsem se na něj a vlhly mi oči, podívala jsem se naštvaně na Itachiho
"Já doufám že si spokojený." neřekla jsem to ani naštvaně spíš mírně zoufale a vracela jsem se zpět do jeho bytu
"Já doufám že si spokojený." neřekla jsem to ani naštvaně spíš mírně zoufale a vracela jsem se zpět do jeho bytu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Chytl jsem jí za ruku "Co ti udělal?"Řekl jsem skleslým hlasem a podíval se na ní svými hnědo zelenými oči."Reino.."
Shinobi
Sklopila jsem pohled k zemi a prsty sevřela opěradlo židle.
Byla nepřítel, ale tohle bylo kruté a já se v té chvíli cítila, jako kdybych tam neměla co dělat. Bohužel, Nawaki zjevně z kanceláře nehodlal odejít a já slíbila, že mu pomůžu.
Byla nepřítel, ale tohle bylo kruté a já se v té chvíli cítila, jako kdybych tam neměla co dělat. Bohužel, Nawaki zjevně z kanceláře nehodlal odejít a já slíbila, že mu pomůžu.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 40
Povolení tohoto fóra: