Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
Přišel jsem a zaklepal na dveře.Slyšel jsem že tam někdo je tak jsem se posunul o dva kroky do zadu a čekal co se bude dít.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem a všiml jsem si že kancl hokageho už stojí. "Super řekne i co mám dělat." Všil jsem si že tam stojí už nějaký mnich. Stoupl jsem si za něj a zeptal jsem se. "Dobrý den, umí i mniši nějaké to jutsu?"
Anonymní- Anonymní
"Děkuji, a teď si jdi odpočinout," pousmál jsem se a vešel do kanceláře po točitých schodech. Otevřel dveře a vešel dovnitř. Byla tam tvrdá dřevěná židle. Nechal jsem ji být a otočil se k oknu.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se na něj podíval a trochu žertovným tonem odpověděl.
Sám nevim.
Sám nevim.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem za ním.Nikam nepůjdu dokud mi neřeknete co se stalo se Shimonem a kde je. řeknu mu
Anonymní- Anonymní
"Shimon je v ulicích Konohy, zapečetil jsem do něj Sanbiho a všechno dopadlo v pořádku, je ve velkém stanu, uvidíš to,"
Anonymní- Anonymní
"No tak dneska mě nepřekvapí ani duch." Řekl jsem takovým zamyšleným tónem kterej hokage vlastně úřáduje. Itachi, jo vlastně itachi.
Anonymní- Anonymní
Pomalým a tackavím pohybom so došiel až pred kanceláriu, držal som si brucho na mieste kde bola pečať. Musel som si oddýchnuť tak som sa oprel o stenu Hokageho kancelárie...
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Chikako
Vycupkala nahoru ke kanceláři a zastavila se těsně u dveří. Čekala až je někdo, ať už kdokoliv a z jakékoliv strany otevře, aby mohla vklouznout dovnitř. Mezitím si pozorně prohlížela okolo stojící.
Vycupkala nahoru ke kanceláři a zastavila se těsně u dveří. Čekala až je někdo, ať už kdokoliv a z jakékoliv strany otevře, aby mohla vklouznout dovnitř. Mezitím si pozorně prohlížela okolo stojící.
Anonymní- Anonymní
"A dost ! ste jak supi ! táhněte pryč a nechte Assasina si odpočinout" Postavila jsem se do dveří "Kšá !"
Anonymní- Anonymní
Připomněl jsem si že mám něco napráci.A tak to budu muset odložit na jindy.Ze zdvořilosti jsem mu řekl naschledanou (Aishi Shizuke).
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Oddechl jsem si.Máte pro mě ještě nějaký úkol?Já nemusím jít odpočívat. řeknu potom jsem zacítil SHimona.Ihned jsem běžel k němu.S....Shimone? šel jsem pomalu k němu.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Hluboce jsem zavrčela. Nesnášela jsem, když mě nikdo nevnímal. Vyběhla jsem nahoru v závěsu s ostatními. S dovolením...pozor.... Protlačila jsem se dopředu, až jsem stanula pře Naomi.
S dovolením. Byla bych velice vděčná, kdybyste uhla z cesty. Zavrčela jsem.
Hluboce jsem zavrčela. Nesnášela jsem, když mě nikdo nevnímal. Vyběhla jsem nahoru v závěsu s ostatními. S dovolením...pozor.... Protlačila jsem se dopředu, až jsem stanula pře Naomi.
S dovolením. Byla bych velice vděčná, kdybyste uhla z cesty. Zavrčela jsem.
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sun 20 Nov - 20:08, celkově upraveno 1 krát
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Jakej sup ty ježibabo? A...assasin? Nanadaime? Ten mrtvej hokage?" Vyvalyl jsem oči protože jsem to absolutně nechápal. Ani já jsem neuhl Shi.
Anonymní- Anonymní
Môj pohľad bol bezduchý a strašne mi hučalo v ušiach takže som nevnímal ani obraz ani zvuk....
Shinobi
"A dost vypadněte nebo začnou lítat blesky !"nasadila jsem vražedný pohled kterým jsem je všechny přejela "Musí si odpočinout !"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k Shimonovi blíž.Měl by jsi jít do nemocnice. díval jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Zakroutil jsem hlavou, pomalu šel ke dveřím a strčil hlavu do škvíry.
"Co je to tu za kravál?! "
"Co je to tu za kravál?! "
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Vycenila jsem zuby. Neměla jsem náladu na žádné slušné jednání. Chňapla jsem po klukovi, který mi neuhl z cesty a pak se zaměřila na Naomi. Je mi jedno, jestli mě chcete pustit, protože stejně nebudete mít na výběr. Postoupila jsem dopředu s naježenou srstí.
Vycenila jsem zuby. Neměla jsem náladu na žádné slušné jednání. Chňapla jsem po klukovi, který mi neuhl z cesty a pak se zaměřila na Naomi. Je mi jedno, jestli mě chcete pustit, protože stejně nebudete mít na výběr. Postoupila jsem dopředu s naježenou srstí.
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sun 20 Nov - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Zalez" zastrčila jsem Assasinovy hlavu zpátky a zařela dveře "Nikdo krom tady čičí tam nejde ! čičí tu byla první a je roztomilá ta může a vy ostatní pryč !"
Anonymní- Anonymní
"Uaaa!!! DUCH!!!" Neuhlu jsem ji ani o kousek jen se mi z kapsy vysypal Sakin přímo jí na čumák.
Naposledy upravil Aishī Shiokaze dne Sun 20 Nov - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Potom precitol z prázdnoty a vnímal som ako tak. ,,N..Nie,, odpovedal som na otázku zmäteným hlasom a snažil som sa postaviť..
Shinobi
Chikako
Využila pootevřených dveří a nenápadně proklouzla dovnitř. Když to udělala jenom se vzorně posadila do rohu kanceláře a ani se nehnula, takže mohla chvílemi vypadat jako dekorativní soška. Zvláště s její barvou.
Využila pootevřených dveří a nenápadně proklouzla dovnitř. Když to udělala jenom se vzorně posadila do rohu kanceláře a ani se nehnula, takže mohla chvílemi vypadat jako dekorativní soška. Zvláště s její barvou.
Anonymní- Anonymní
Shimone promiň. praštil jsem ho do zátylku.Pak jsem ho vzal a šel s ním do nemocnice.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Děkuju. Zašvitořila jsem. Ale je nás tu víc roztomilých. Kolem mě proběhl Tenshi, Taiyo a Subarashii. Znovi jsem zavrněla a protáhla se kolem ní do kanceláře.
Dobrý večer...Assasin, že? Neměla jsem náladu mu vykat. Jedním dlouhým skokem jsem mu vyskočila na stůl.
Děkuju. Zašvitořila jsem. Ale je nás tu víc roztomilých. Kolem mě proběhl Tenshi, Taiyo a Subarashii. Znovi jsem zavrněla a protáhla se kolem ní do kanceláře.
Dobrý večer...Assasin, že? Neměla jsem náladu mu vykat. Jedním dlouhým skokem jsem mu vyskočila na stůl.
Shinobi
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: