Hokageho kancelář
+9
Nawaki
Tatsuo Reigi
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Noriko Kana
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kyuudaime Hokage
Itachi Uchiha
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Hokageho kancelář
1000 Malých klonů se k nim začalo přibližovat ze všech stran. Byli snad všude a stále stříleli ty své vodní lepkavé koule, které při správném zásahu mohli i něco zlomit... Přišel už jak déšť a ti co neútočili na dálku, tak útočili na blízko svými ocasy. Sanbi zase jen zařval, ale teď už dalším úspěchem, protože jeho brnění bylo zase opravené a cítil, že už dlouho ho neudrží na místě.
V tom si zase, ale všiml toho kluka, co se k němu blížil jako by mu něco mohl udělat. Jen se ušklíbl."Si otravný, ty bídný červe!!" Švihl jedním ocasem, který stále lítal sem tam, aby nemohl být spoutaný a vrazil lnou silou tam, kde byl ten Inuzuka. Zabral obrovskou plochu a bylo jasné, že ho trefil ,ale jak? To už mu bylo úplně jedno, hlavně, že už nebude otravovat.
(Edit: Pokud ten pes jich pár odhodil, tak oni zase ostatní začali útočit a dělat to samý prostě xD )
V tom si zase, ale všiml toho kluka, co se k němu blížil jako by mu něco mohl udělat. Jen se ušklíbl."Si otravný, ty bídný červe!!" Švihl jedním ocasem, který stále lítal sem tam, aby nemohl být spoutaný a vrazil lnou silou tam, kde byl ten Inuzuka. Zabral obrovskou plochu a bylo jasné, že ho trefil ,ale jak? To už mu bylo úplně jedno, hlavně, že už nebude otravovat.
(Edit: Pokud ten pes jich pár odhodil, tak oni zase ostatní začali útočit a dělat to samý prostě xD )
Naposledy upravil bijuu dne Fri 18 Nov - 15:42, celkově upraveno 2 krát
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomaly som otvoril oči a zistil som že už som z toho vonku. "Sakra ja tu nezomriem, skúsiť to musím" Vytiahol som zvitok nakreslil myši a pripevnil som im výbušné lístočky ,,Ninpo:Choju Giga,, myši sa rozbehli smerom k jeho klonom a hneď ako zaujali správnu pozíciu tak vybuchli a odhodili ich ďalej. ,,Ďakujem,, povedal som trochu tichším hlasom.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Shijin-sama omlouvám se vám za všechno.Omlouvám se vám moc.Vždy pro mě budete přikladem. hned jakmile jsem to dořekl tak jsem odletěl z místa kam praštil a odletěl jsem znovu kousek od nich a z pusy mi teklo už hodně krve.
Anonymní- Anonymní
Ošklivě jsem se ušklíbl.
"Tak jen do toho..Konoha no Shinobi, zemřete všichni! Pošlapu vaše sny, zničím vaše naděje. Nebude ani jeden člověk, který by mohl vyznávat Konohu!! DNES VŠICHNI CHCÍPNETE!" vznesl jsem se do vzduchu a letěl ke středu Konohy.
"Tak jen do toho..Konoha no Shinobi, zemřete všichni! Pošlapu vaše sny, zničím vaše naděje. Nebude ani jeden člověk, který by mohl vyznávat Konohu!! DNES VŠICHNI CHCÍPNETE!" vznesl jsem se do vzduchu a letěl ke středu Konohy.
Anonymní- Anonymní
Začalo pomalu pršet a já se podíval k nebi. Toho bych mohl využít. Poskládal jsem pečetě a jelikož země už byla nasákla nebyl to problém. Chidori nagashi. Elektřina se šířila dále a trefovala ty miniatury.
Anonymní- Anonymní
,,Sumi Bunshin no Jutsu,, vytvoril som klon ktorý sa rozbehol smerom kam letel Shew
Shinobi
"Baka!" vykřikla jsem směrem k nukeninovi a rozběhla se proti těm malým.
Tohle se mi líbí víc...
"Chakura no Nami!" ty malé velká vlna chakry z obou mých dlaní po desítkách odhazovala zpět. Vrážely do sebe a mnoho jich mohl možná tlak zcela zničit.
Tohle se mi líbí víc...
"Chakura no Nami!" ty malé velká vlna chakry z obou mých dlaní po desítkách odhazovala zpět. Vrážely do sebe a mnoho jich mohl možná tlak zcela zničit.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
To co ti mali parchanti plivali mě jednou zasáhlo.Zasáhlo mě to zrovna na bylbé místo u nohy že jsem spadl na zem ,ale později zase vstal a všiml si toho shinobi který létěl ve vzduchu.Tak co ted?Pomalu jsem ustupoval a vymýšlel si strategii.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si toho nukenina. Ten umí naštvat. Poskládal jsem rychle pečetě a zaměřil se na Sanbiho. Opět ho spoutaly kořeny, které teď, ale začaly tlačit ještě větší sílou.(změna xD)
Naposledy upravil Seito Senju dne Fri 18 Nov - 16:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Môj klon dobehol k Shewovi a chcel mu pomôcť vstať. ,,Shew vstávaj, takto ta tu nenechám,,
Shinobi
Malý Senbíci (Já si to neodpustil), trochu přerostlý, cupitali tam a zpátky. Některé jejich útoky zničil, někteří začali útočit znovu. Většinu však ničila ta elektřina, i když vlastně díky krunýři na ni nebyli tak háklivý. I když jich ničili po desítkách, tak stále jich bylo docela dost a Sanbi prostě šílel."Mě nikdo držet nebude!!!!" Nadechl se a zařval. Nastala zvuková tlaková vlna, která absolutně rozdrtila Mokuton, ale také odhodila i ty jeho zmenšeniny.
Vlna však letěla dál a ničila ještě ostatní věci kolem sebe, domy, trosky a samozřejmě i shinobi (Tato techniky dokáže dokonce rozptýlit Velký Rasengan...). Některé jeho klony se schovali pod něj a tak jich i docela hodně přežilo, ale většina byla rozdrcená. Vzduchem se vlna tak roznesla a jakoby na chvíli déšť ustal, protože ho rozptýlila. Byl to prostě veliký výbuch tlaku a vzduchu, který ničil jak Fyzicky, tak i psychicky, protože ten tón byl nesnesitelný a mohl způsobit i vnitřní zranění (Sluchový, mozkový...)."Árghhhhrhhhhrrr!!!"
Vlna však letěla dál a ničila ještě ostatní věci kolem sebe, domy, trosky a samozřejmě i shinobi (Tato techniky dokáže dokonce rozptýlit Velký Rasengan...). Některé jeho klony se schovali pod něj a tak jich i docela hodně přežilo, ale většina byla rozdrcená. Vzduchem se vlna tak roznesla a jakoby na chvíli déšť ustal, protože ho rozptýlila. Byl to prostě veliký výbuch tlaku a vzduchu, který ničil jak Fyzicky, tak i psychicky, protože ten tón byl nesnesitelný a mohl způsobit i vnitřní zranění (Sluchový, mozkový...)."Árghhhhrhhhhrrr!!!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Nemohl jsem skoro vůbec dýchat.Klepal jsem se strachem.Nesmím to teď vzdát. Začínal jsem zavírat oči.Shijin-sama je mi líto,že jsem vás naštval a,že mi to neodpustíte. řeknu,ale byl jsem o něco dál od nich a z pusy mi teklo víc krve.Shimone nemůžu dýchat. řeknu mu když ke mě přišel.Potom jsem něco zaslechl,ale nic se mi moc nedělo jen mě hrozně boleli uši.
Anonymní- Anonymní
Vlna mě odhodila dozadu, ale já se přemístil hned na místo, kde jsem stál celou dobu. A ten tón jsem ani neslyšel, protože mi v uších pulzovala chakra z kamene, která mi ještě pořád obalovala i tělo. Znovu jsem poskládal pečetě a na Sanbiho se vyřítilo mnohem více kořenů. Dal jsem do toho více chakry, takže kořeny ho začaly poutat a na některých místech i drtit. (Musím off budu tu až po 7hod. Takže Sanbiho se snažím drtit pořád kořeny. Zatím se mějte.. )
Anonymní- Anonymní
Tlaková vlna môj klon zasiahla a ten sa mal rozpadnúť ale namiesto toho som prebral zranenie klona na mňa a ešte zasiahla aj mňa. Z úst mi začala tiecť krv..
Môj klon zobral Shewa a ponáhľal sa s ním do nemocnice (Môj klon presun)
JA: Poskladal som pečate a smerom na Sanbiho ,,Suiton: Mizu Rappa,, som vyslal vodnú vlnu vložil som do toho viac chakry a preto technika mala lepší účinok.
Môj klon zobral Shewa a ponáhľal sa s ním do nemocnice (Môj klon presun)
JA: Poskladal som pečate a smerom na Sanbiho ,,Suiton: Mizu Rappa,, som vyslal vodnú vlnu vložil som do toho viac chakry a preto technika mala lepší účinok.
Shinobi
No výborně...
Do úsměvu jsem vložila víc než špetku ironie.
Rozhlédla jsem se po zbylých.
Takže jsem tu kromě Seita jediný Jounin...
Kolem těla mi pulzovala chakra, takže mě vlna odhodila, ale do mých uší nepustila nic. Znovu jsem se postavila. Zpřelámaná žebra jsem nedokázala vyléčit dokonale a teď už se mi zdálo, že mám hrudní koš rozdrcený. Přesto jsem šla tvrdohlavě dál a znovu použila velké tornádo.
Do úsměvu jsem vložila víc než špetku ironie.
Rozhlédla jsem se po zbylých.
Takže jsem tu kromě Seita jediný Jounin...
Kolem těla mi pulzovala chakra, takže mě vlna odhodila, ale do mých uší nepustila nic. Znovu jsem se postavila. Zpřelámaná žebra jsem nedokázala vyléčit dokonale a teď už se mi zdálo, že mám hrudní koš rozdrcený. Přesto jsem šla tvrdohlavě dál a znovu použila velké tornádo.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Zrazu jsem začal slyšetpisklavý hlas.A....aa..co..co to je.Padl jsem na kolena vřískot byl až tak strašný že jsem to neuměl vdržet.Asi se z toho zblázním.Všiml jsem si té tlakové stěny ,která mě odhodila do zadu já udělal přemet a postavil se na nohy .Ruce jsem neměl na uších takže mi ten vřískot dělal velké problémy nešlo to vdržet,ani se u toho koncentrovat.Doufám že to přéjde.Padl jsem na kolena a pořádně držel uši .(Taky ted nebudu online)
Anonymní- Anonymní
(Můžu být taky Off?? ... Ehm... No tak nic xDD ... To jsou závazky... víte, že ničení vesnice je složitejší, než si člověk myslí? )
Na ten chabý pokus s vodou jsem se jen zasmál."Já jsem Sanbi, tříocasý démon, který je ve vodě jako doma a ty ji na mě používáš?!! Muhahahahahaghhahaha!!!" V tom si však všiml zase toho tornáda a zamračil se."Tentokrát ne holka!!" Najednou otevřel tlamu a vyvlusl z ní dvě ohromné koule vody, které se prudce řítili proti tornádu a metli vše před sebou.
Předtím však útok následovala zvuková vlna, která roztříštila veškeré sklo, kterým proletěla a měla takový jakoby písklavý zvuk, když Sanbi techniku vypustil. Potom teprve letěli, až vodní koule, přičemž jedna se s tornádem střetla a navzájem se vyrušili, ale ještě voda udělala vlnu, která vše kolem zaplavila. Druhá koule však pokračovala dál směrem na Shijin. Kořeny ho sice drželi, ale dálkové útoky používat mohl, ale Mokuton už také zase povoloval, i když i objevoval další a další."Takhle to dlouho neudržíte, Rháááhahaha!!!!"
//Na další odpovím hned, protože už mě zase někdo předběhl xDD Nebudu to pořád modificovat, hlavně proto, že toto bylo dřív xD)
Na ten chabý pokus s vodou jsem se jen zasmál."Já jsem Sanbi, tříocasý démon, který je ve vodě jako doma a ty ji na mě používáš?!! Muhahahahahaghhahaha!!!" V tom si však všiml zase toho tornáda a zamračil se."Tentokrát ne holka!!" Najednou otevřel tlamu a vyvlusl z ní dvě ohromné koule vody, které se prudce řítili proti tornádu a metli vše před sebou.
Předtím však útok následovala zvuková vlna, která roztříštila veškeré sklo, kterým proletěla a měla takový jakoby písklavý zvuk, když Sanbi techniku vypustil. Potom teprve letěli, až vodní koule, přičemž jedna se s tornádem střetla a navzájem se vyrušili, ale ještě voda udělala vlnu, která vše kolem zaplavila. Druhá koule však pokračovala dál směrem na Shijin. Kořeny ho sice drželi, ale dálkové útoky používat mohl, ale Mokuton už také zase povoloval, i když i objevoval další a další."Takhle to dlouho neudržíte, Rháááhahaha!!!!"
//Na další odpovím hned, protože už mě zase někdo předběhl xDD Nebudu to pořád modificovat, hlavně proto, že toto bylo dřív xD)
Naposledy upravil bijuu dne Fri 18 Nov - 16:43, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Nedá se nic dělat, musím použít svou nejsilnější techniku..." bez nepodstatného zrychlení jsem kráčel přes prostranství. Kolem těla mi pulzovala chakra, takže hluk na mne nefungoval.
"Pojď Sanbi... Ukaž nám své představy..." postavil jsem se a připravil se k nejsilnější technice.
"Henge! Oiroke no Jutsu!" přeměnil jsem se na menší napodobeninu Sanbiho.
Silný krunýř, za kterým byla zastrčená drobná růže větší než obvykle, ukrýval krásnou Sanbi alá ženské pohlaví. Ocasy se jí točily kolem těla a obláčky zakrývaly části, které krunýř jindy nechával volné. Podívala se na Sanbiho a svůdně zamrkala obrovskýma, sytě modrýma očima.
"Pojď Sanbi... Ukaž nám své představy..." postavil jsem se a připravil se k nejsilnější technice.
"Henge! Oiroke no Jutsu!" přeměnil jsem se na menší napodobeninu Sanbiho.
Silný krunýř, za kterým byla zastrčená drobná růže větší než obvykle, ukrýval krásnou Sanbi alá ženské pohlaví. Ocasy se jí točily kolem těla a obláčky zakrývaly části, které krunýř jindy nechával volné. Podívala se na Sanbiho a svůdně zamrkala obrovskýma, sytě modrýma očima.
Anonymní- Anonymní
(dobre tak sa majte ľudia budem tu až zajtra na večer )
Shinobi
(Co mám na to napsat????!!! :D Asi si pustím písničku... Jsem gay! Jsem teplej!!! Jééééé... xDDD Ach joooo... )
Podíval se na to zjevení, co se před ním utvořilo."Co to safra....ááááááááááááá!!!!!!!!!" Sanbi v tu chvíli myslím trhl rekord ve vykulení očí, protože mu doslova málem vylezli z důlku. Pokusil se otočit pryč, ale byl stále svázaný. No to jsem ještě nezažil!"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!" Málem si skoro zavařil mozkový buňky, ale nebylo jisté, jestli z leknutí a narušení psychické rovnováhy pohledem na ni, což když chce někdo každého vyzabíjet, tak taky není zrovna vyrovnaný, ale.... nebo prostě z toho, že právě viděl pro sebe asi dokonalý....ehm...něco..."Vypravěč se válí po zemi a sotva píše...." co mu zvedlo asi všechny hormony v těle a když mluvíme o tom zvedání...ehm...no... jdeme dál (xD), to prostě se asi nikdo nedozví. Nakonec mu jen zrudli oči a naposledy zařval, než se tam složil jako hromádka kráter, i když ta by pod sebou asi neudělala takový kráter. Prostě a jednoduše sebou sekl, omdlel...
(No tý vole... toto se fakt může stát jenom v textovce xDDD.)
Podíval se na to zjevení, co se před ním utvořilo."Co to safra....ááááááááááááá!!!!!!!!!" Sanbi v tu chvíli myslím trhl rekord ve vykulení očí, protože mu doslova málem vylezli z důlku. Pokusil se otočit pryč, ale byl stále svázaný. No to jsem ještě nezažil!"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!" Málem si skoro zavařil mozkový buňky, ale nebylo jisté, jestli z leknutí a narušení psychické rovnováhy pohledem na ni, což když chce někdo každého vyzabíjet, tak taky není zrovna vyrovnaný, ale.... nebo prostě z toho, že právě viděl pro sebe asi dokonalý....ehm...něco..."Vypravěč se válí po zemi a sotva píše...." co mu zvedlo asi všechny hormony v těle a když mluvíme o tom zvedání...ehm...no... jdeme dál (xD), to prostě se asi nikdo nedozví. Nakonec mu jen zrudli oči a naposledy zařval, než se tam složil jako hromádka kráter, i když ta by pod sebou asi neudělala takový kráter. Prostě a jednoduše sebou sekl, omdlel...
(No tý vole... toto se fakt může stát jenom v textovce xDDD.)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Zírala jsem na to s pootevřenými ústy.
Sanbiho dorazilo... Oiroke od jednoho Genina?
Přidala jsem ruku k dílu a starala se o raněné. Seito ho zatím spoutal Mokutonem a několik shinobi se pustilo do práce a začali Sanbiho pečetit (nějak XD )
Sanbiho dorazilo... Oiroke od jednoho Genina?
Přidala jsem ruku k dílu a starala se o raněné. Seito ho zatím spoutal Mokutonem a několik shinobi se pustilo do práce a začali Sanbiho pečetit (nějak XD )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Vydra, kterou jsem poslala s druhým dopisem pro Hokageho, protože se mi na ten první nedostalo odpovědi konečeně dorazila. Ale místo kanceláře. nebo dokonce budovi našla jen trosky a v nich rozvaleného sanbiho. Okolo pobíhalo spoustu lidí. Chvíli se zmateně rozhlížela a pak přiběhla k osobě, která byla nejblíž (Shijin) a malinko jí drcla do nohy.
Promiňte, ale co se tu stalo?
(člověk tu chvíli není a co se tu nestane....... sanbi poražený oiroke xD xD xD)
Promiňte, ale co se tu stalo?
(člověk tu chvíli není a co se tu nestane....... sanbi poražený oiroke xD xD xD)
Anonymní- Anonymní
Když byla práce hotová až na to pečetění.Chystal jsem se pryč z toho hukotu mě totálně rozbolela hlava.Ta bolest.Pořád jsem se dyržel za hlavu.Trochu mě udivil sanbiho výkon a výkon genina,ale nakonec jsem si připomenul že mám ještě neco na práci.Nuže naschledanou mám ještě něco na práci.Jakmile jsem domluvil vypařil jsem se.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Sklonila jsem pohled dolů.
Zpřelámaná žebra mne bolestivě "pulzovala" v hrudi.
"Sanbi se uvolnil. Nutno říct, že mu k tomu někdo pomohl. Hokage-sama je..." rozhlédla jsem se, ale nikde zmíněného neviděla. Chtěla jsem pokrčit rameny, ale ve chvíli, kdy jsem se o to pokusila mi obličej zkřivila bolest.
Zpřelámaná žebra mne bolestivě "pulzovala" v hrudi.
"Sanbi se uvolnil. Nutno říct, že mu k tomu někdo pomohl. Hokage-sama je..." rozhlédla jsem se, ale nikde zmíněného neviděla. Chtěla jsem pokrčit rameny, ale ve chvíli, kdy jsem se o to pokusila mi obličej zkřivila bolest.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: