Les Smrti - věž
5 posters
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Les Smrti - věž
First topic message reminder :
Věž nacházející se 10 km od kraje Lesa smrti. Uvnitř je několik chuuninů a jouninů, kteří zapisují, které týmy úspěšně prošly druhou zkouškou. Věž je poměrně bezpečná oblast, kde genini dokončují svůj úkol. To znamená odevzdání svitku a následný odchod z lesa. Možnost odevzdat svitek tu bude až do pátku.
O víkendu se připravte na poslední část zkoušek a sice souboje, které budou probíhat v Suně.
Věž nacházející se 10 km od kraje Lesa smrti. Uvnitř je několik chuuninů a jouninů, kteří zapisují, které týmy úspěšně prošly druhou zkouškou. Věž je poměrně bezpečná oblast, kde genini dokončují svůj úkol. To znamená odevzdání svitku a následný odchod z lesa. Možnost odevzdat svitek tu bude až do pátku.
O víkendu se připravte na poslední část zkoušek a sice souboje, které budou probíhat v Suně.
Anonymní- Anonymní
Re: Les Smrti - věž
Ja som stal tak v smere ako šli .
Teda poletoval som tak aby ma nebolo vidieť .
Vietor fúkal tak aby som cítil kedy sa naruší jeho prúdenie a ako šli tamtý tak bolo zrejmé že keď idú sem budú mať asi svitok zisťovať som to nechcel preto som na nich len ešte nezaútočil len sa zdvihol vietor ktorý ich začal tlači bol naozaj silný .
Pripravil som si meč k boji .
Teda poletoval som tak aby ma nebolo vidieť .
Vietor fúkal tak aby som cítil kedy sa naruší jeho prúdenie a ako šli tamtý tak bolo zrejmé že keď idú sem budú mať asi svitok zisťovať som to nechcel preto som na nich len ešte nezaútočil len sa zdvihol vietor ktorý ich začal tlači bol naozaj silný .
Pripravil som si meč k boji .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Připravila jsem si svitky, abych se mohla kdykoliv ubránit. Stála jsem trochu přikrčená, aby mě vítr neporazil.
"To má být ono?"
Nibori
"Přiletí z tohoto směru." zamračil jsem se.
"Tasil meč, není pochyb, jde po nás. Vypadá to, že první tah bude na tobě. Víš co máš dělat."
Připravila jsem si svitky, abych se mohla kdykoliv ubránit. Stála jsem trochu přikrčená, aby mě vítr neporazil.
"To má být ono?"
Nibori
"Přiletí z tohoto směru." zamračil jsem se.
"Tasil meč, není pochyb, jde po nás. Vypadá to, že první tah bude na tobě. Víš co máš dělat."
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Máchnul som mečom a bez pečatí na nich vyletel ešte silnejší vietor ktorý ale sekal .
Ja som letel potom za tým vetrom bol som meter nad zemou .
Meč som mal v ruke a bol som v strehu .
Letel som priamo na nich .
Ja som letel potom za tým vetrom bol som meter nad zemou .
Meč som mal v ruke a bol som v strehu .
Letel som priamo na nich .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Jen jsem se pousmála, protože jsem věděla jak se ubránit. Nibori stál blízko mne a tak jsem nás použitím jednoho svitku skryla.
Nibori
I když nás obklopila zeď, viděl jsem díky byakuganu, kde se ten parchant nachází. Mohl jsem tak své kolegyni říct přesný směr.
Akimo
Když vítr přestal vanout, zeď zmizela. Během vteřiny jsem už vyvolala svou oblíbenou zbraň, kterou jsem chtěla toho zmetka zatlouct do země.
Nibori
Já se rozeběhl jeho směrem, abych ho případně dorazil.
Jen jsem se pousmála, protože jsem věděla jak se ubránit. Nibori stál blízko mne a tak jsem nás použitím jednoho svitku skryla.
Nibori
I když nás obklopila zeď, viděl jsem díky byakuganu, kde se ten parchant nachází. Mohl jsem tak své kolegyni říct přesný směr.
Akimo
Když vítr přestal vanout, zeď zmizela. Během vteřiny jsem už vyvolala svou oblíbenou zbraň, kterou jsem chtěla toho zmetka zatlouct do země.
Nibori
Já se rozeběhl jeho směrem, abych ho případně dorazil.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Máchol som mečom na stranu a vystrelila vlna veľmi rýchla mňa to strhlo s ňou rovnakou rýchlosťou bola to moja obranná technika v tom ako som uhýbal
som vyslal vlnu na tú ktorá zaútočila do tej vlny som hodil pár kunaiou z výbušnými lístkami .
Tie to zrýchlilo .
som vyslal vlnu na tú ktorá zaútočila do tej vlny som hodil pár kunaiou z výbušnými lístkami .
Tie to zrýchlilo .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Přivolala jsem si k ruce kosu na řetězu. Tou jsem se zahákla o nejbližší strom a prudce se přitáhla. Díky tomu jsem se uhnula všem výbuchům.
Nibori
Zatímco se Akimo vyhýbala útoku, já běžel na Shira ze strany. Musel jsem to vzít trochu oklikou, protože mi překážel jeho útok, a nechtěl jsem schytat spršku výbušných lístků. Zbývalo už jen pár metrů, aby byl na dosah mého juukenu.
Přivolala jsem si k ruce kosu na řetězu. Tou jsem se zahákla o nejbližší strom a prudce se přitáhla. Díky tomu jsem se uhnula všem výbuchům.
Nibori
Zatímco se Akimo vyhýbala útoku, já běžel na Shira ze strany. Musel jsem to vzít trochu oklikou, protože mi překážel jeho útok, a nechtěl jsem schytat spršku výbušných lístků. Zbývalo už jen pár metrů, aby byl na dosah mého juukenu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Na útok či protiútok som nemal keďže útočila vietor mi jej smer ukazoval preto som vzlietol do výšky .
Ale najprv do predu nech buchne rukou len do vzduchu a potom až hore .
No zacítil som závan chakry ktorý ma škrkol .
Letel som vo vzduchu .
V tom som vypálil na Hyuugu ďalšiu vlnu z ruky .
Ale najprv do predu nech buchne rukou len do vzduchu a potom až hore .
No zacítil som závan chakry ktorý ma škrkol .
Letel som vo vzduchu .
V tom som vypálil na Hyuugu ďalšiu vlnu z ruky .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Přistála jsem na stromě a bleskurychle roztočila svou kosu. Jakmile ten pošuk vzlétl, vypustila jsem ji jeho směrem, aby mu omotala nohy. Když se tak stalo, trhla jsem řetězem a poslala ho prudce k zemi. Tím pádem jsem vychýlila útok, který mířil na Niboriho.
Nibori
Spokojeně jsem se pousmál. Byli jsme sehraní a měli jsme štěstí, že plníme chuuninskou zkoušku právě spolu. Jakmile jsem viděl řetěz Akimo, nachystal jsem si 64 úderů, a zaútočil na Shira.
Přistála jsem na stromě a bleskurychle roztočila svou kosu. Jakmile ten pošuk vzlétl, vypustila jsem ji jeho směrem, aby mu omotala nohy. Když se tak stalo, trhla jsem řetězem a poslala ho prudce k zemi. Tím pádem jsem vychýlila útok, který mířil na Niboriho.
Nibori
Spokojeně jsem se pousmál. Byli jsme sehraní a měli jsme štěstí, že plníme chuuninskou zkoušku právě spolu. Jakmile jsem viděl řetěz Akimo, nachystal jsem si 64 úderů, a zaútočil na Shira.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ako som padal a v ten moment som videl ako sa hyuuga pripravila na útok aj keď som mal zviazané nohy som na ňu vystrelil kamaitachi keď bola v pohybe .
Ja som ale potom musel tvrdo dopadnúť a aj keď by som dopadol vietor som navigoval na ňu .
Aj keby uskakovala on by ju následoval .
Ja som ale potom musel tvrdo dopadnúť a aj keď by som dopadol vietor som navigoval na ňu .
Aj keby uskakovala on by ju následoval .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Parádně jsem se naštvala. Využila jsem toho, že je pořád ještě částečně nepohyblivý a táhla ho po zemi, dokud neměl hubu plnou hlíny. Znovu jsem řetězem prudce trhla, až se Shiro vznesl do vzduchu a vší silou s ním flákla o zem.
Nibori
Zaklel jsem a udělal několik úhybných manévrů. To že mě ta větrná smršť bude pronásledovat, s tím jsem nepočítal. Trochu jsem se proletěl a dopadl tvrdě na zem. Po těle jsem byl pořezaný. Motala se mi hlava, ale nahmatal jsem v batohu svitek. Akimo byla momentálně blíže k věži než já. A nebyla otřesená z útoku tak jako já.
"Akimo! Doruč to! Zdržím ho!" zvolal jsem a svitek jí hodil.
Akimo
Nechala jsem řetěz řetězem a rozeběhla se i se svitkem k věži.
"Dej na sebe pozor!"
Parádně jsem se naštvala. Využila jsem toho, že je pořád ještě částečně nepohyblivý a táhla ho po zemi, dokud neměl hubu plnou hlíny. Znovu jsem řetězem prudce trhla, až se Shiro vznesl do vzduchu a vší silou s ním flákla o zem.
Nibori
Zaklel jsem a udělal několik úhybných manévrů. To že mě ta větrná smršť bude pronásledovat, s tím jsem nepočítal. Trochu jsem se proletěl a dopadl tvrdě na zem. Po těle jsem byl pořezaný. Motala se mi hlava, ale nahmatal jsem v batohu svitek. Akimo byla momentálně blíže k věži než já. A nebyla otřesená z útoku tak jako já.
"Akimo! Doruč to! Zdržím ho!" zvolal jsem a svitek jí hodil.
Akimo
Nechala jsem řetěz řetězem a rozeběhla se i se svitkem k věži.
"Dej na sebe pozor!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Aj keď som mal reťaz na nohách vyletel som do vzduchu a použil som moju zrýchľujúcu techniku keby na mňa z dola utočí ten XD hyuuga .
Blížil som sa k tej čo zdrhala .
Akosi ako som letel som vypľul trochu hliny XD .
Našťastie až tak otrasený som z toho čo spravila nebol vždy som to brzdil lebo predsa som vedel lietať .
Keď som letel teda na ňu v ruke sa mi objavilo mini tornádo .
To vytvorilo silný vietor preto som sa nebál nejakých hádzacích vecí a mieril som je jej na telo aj keď som riskoval .
No keby ju to trafí či škrkne nieje šanca žeby vytrvala nohami na zemi .
Blížil som sa k tej čo zdrhala .
Akosi ako som letel som vypľul trochu hliny XD .
Našťastie až tak otrasený som z toho čo spravila nebol vždy som to brzdil lebo predsa som vedel lietať .
Keď som letel teda na ňu v ruke sa mi objavilo mini tornádo .
To vytvorilo silný vietor preto som sa nebál nejakých hádzacích vecí a mieril som je jej na telo aj keď som riskoval .
No keby ju to trafí či škrkne nieje šanca žeby vytrvala nohami na zemi .
Anonymní- Anonymní
Akimo
Utíkala jsem a vůbec se neohlížela za sebe. Měla jsem za to, že ten blbeček žere hlínu, možná až dva metry pod zemí. Náhle mě cosi zasáhlo, já se vznesla do vzduchu a udělala pár kotrmelců. Praštila jsem se do hlavy o nějaký pařez a ztratila vědomí.
Nibori
"Ty ha***e zku****ý!" zalichotil jsem svému soupeři a znovu se dal do běhu, abych zachránil co se dá. Jak jsem se blížil, poslal jsem na něj chakrové jehly.
Utíkala jsem a vůbec se neohlížela za sebe. Měla jsem za to, že ten blbeček žere hlínu, možná až dva metry pod zemí. Náhle mě cosi zasáhlo, já se vznesla do vzduchu a udělala pár kotrmelců. Praštila jsem se do hlavy o nějaký pařez a ztratila vědomí.
Nibori
"Ty ha***e zku****ý!" zalichotil jsem svému soupeři a znovu se dal do běhu, abych zachránil co se dá. Jak jsem se blížil, poslal jsem na něj chakrové jehly.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Objevila jsem se před věží.
Čekala jsem na ty, co se ještě nevrátili, zjevně jsem je však měla před sebou.
"Ostatní už tu dávno byli!" pronesla jsem ostře, přimhouřila bílé oči a sledovala souboj. Doufala jsem, že je alespoň napadne před zkoušející zastavit.
Čekala jsem na ty, co se ještě nevrátili, zjevně jsem je však měla před sebou.
"Ostatní už tu dávno byli!" pronesla jsem ostře, přimhouřila bílé oči a sledovala souboj. Doufala jsem, že je alespoň napadne před zkoušející zastavit.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pozeral som sa za ňou, prišla mi taká divná.. Suna.. to bude problém, ona piesok ovláda.. v sune ho má neúrekom.. pomyslel som si po čom som si však povzdychol, nemal som tušenie koho mi vylosujú a tak som sa len pobral preč, smer Sunagakure ! (presun)
Anonymní- Anonymní
Jen jsem zavrtěla hlavou a rozběhla se pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Vyslal som k nemu vlnu vzduchu ktorá mala odbiť všetky ihly a jeho zraniť či
Rozrezať teda aj keď možno preto že boli ihly maličké mohla niektorá prejsť .
Rozrezať teda aj keď možno preto že boli ihly maličké mohla niektorá prejsť .
Anonymní- Anonymní
Nibori
Jak to bývá, když je někdo naštvaný i já jsem dělal chyby. Některé jehly se mi podařilo vyblokovat, ale některé mne i zasáhly. To způsobilo, že jsem na chvíli zakolísal.
Jak to bývá, když je někdo naštvaný i já jsem dělal chyby. Některé jehly se mi podařilo vyblokovat, ale některé mne i zasáhly. To způsobilo, že jsem na chvíli zakolísal.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ja som sa v tom rozletel úplne oproti nemu a h klave som mu namieril mečom .
Anonymní- Anonymní
Nibori
Natáhl jsem před sebe dlaň a pokusil se prudce roztočit. Bohužel, jako Genin jsem ještě Kaiten nemohl zvládat a po chvíli už bylo na uhýbání pozdě. Zády jsem narazil do stromu a po chvíli jsem ztratil vědomí.
Natáhl jsem před sebe dlaň a pokusil se prudce roztočit. Bohužel, jako Genin jsem ještě Kaiten nemohl zvládat a po chvíli už bylo na uhýbání pozdě. Zády jsem narazil do stromu a po chvíli jsem ztratil vědomí.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ja som potom priletel k tomu dievčaťu a zobral som si ten svitok .
Bol som rád že ho konečne som našiel .
Pre istotu som prehľadal aj toho druhého a potom som sa rozletel okamžite do veže ,
Potom som odtiaľ zmizol .
presun.
Bol som rád že ho konečne som našiel .
Pre istotu som prehľadal aj toho druhého a potom som sa rozletel okamžite do veže ,
Potom som odtiaľ zmizol .
presun.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - řeka
» Les Smrti - jeskyně
» Les Smrti - bažina
» Západní část Lesa smrti
» Les Smrti - řeka
» Les Smrti - jeskyně