Druhá část Chuuninské zkoušky - průběh
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Druhá část Chuuninské zkoušky - průběh
Zdravím. Takže jak si většina z vás všimla, druhá část začala. O co tedy půjde? Zkopíruji vám úvod, tedy pravidla toho oč půjde sem, abyste to nemuseli zdlouhavě hledat.
Tolik k úvodní řeči. Teď stručně jak to bude vypadat v praxi.
1. den - rozdělení do týmů po dvojicích, seznámení s lesíkem, možnost zorientovat se
2. den - objeví se první svitky, které máte za úkol donést do věže, svitky umisťuje někdo z administrátorů, bude s tím souviset i překonání určité překážky
3. den - pokračuje se v tom, co se načlo druhý den, objeví se herní místnost "věž"
4. den a 5. den - vzhledem k tomu, že mnoho lidí nemá v průběhu čas, bude možné dokončit svou pouť rozkošným lesíčkem i v pátek večer
Počítejte s tím, že je k dispozici účet shinobi, pokud chcete potrápit geniny v lese, v kůži nějakého rozkošného tvorečka, máte šanci, ovšem nepřehánět a nenahrávat si ve svůj prospěch.
Kdo má otázky, může napsat do tohoto tématu
- Spoiler:
- Nadechla jsem se a na krátkou chvíli upřela pohled k obloze. Je čas. Naposledy jsem přelétla očima všechny přítomné.
"Vítám vás na zahájení druhé části chuuninských zkoušek. Právě se nacházíme před 44. tréninkovou oblastí, známou také jako Les smrti." na tváři se mi objevil lehce sadistický úsměv, i když to nebyl můj záměr.
"Vysvětlím vám tedy oč zhruba půjde. Průběh bude trochu jiný než byl loni a předloni." z kapsy jsem vytáhla jakýsi svitek, červené barvy.
"Na začátku budete rozděleni do týmů po dvou členech. Vaším úkolem bude nalézt tento svitek, který je ukrytý někde v lese. Pochopitelně jich není dostatečný počet, a tak se dostane jen na některé. Na ty rychlejší. Jedinou nápovědu, kterou vám můžu dát je fakt, že rozhodně nejsou jen tak pohozené na cestě. Získat je není nic jednoduchého. Kdo si však věří, může si počkat, až tuhle práci udělá někdo za vás a svitek ukrást jinému týmu. Dovoleno je vše." pravila jsem a svitek znovu ukryla.
"Zkouška bude trvat tři dny. V jejím průběhu není možné odstoupit a vzdát to. Strávíte tak tři romantické dny v přírodě, mezi zvířátky a květinkami. Jak si obstaráte jídlo je na vás." pokrčila jsem rameny a rozložila před sebou mapu.
"Les smrti je kruhová oblast, která má celkem 44 vchodů. Uprostřed naleznete věž, která bude vaším cílem. Je zhruba deset kilometrů od kraje lesa. Váš cíl je jednoduchý. Získat svitek libovolným způsobem a doručit jej do věže. Včas, nerozbalený, neponičený a pochopitelně v kompletním týmu." poté jsem jednomu z geninů předala formuláře.
"Tento formulář vyplníte a podepíšete, čímž dáte najevo, že všemu rozumíte a počítáte s možným rizikem. Odteď se totiž umírá. A pokud byste toto nepodepsali, byla bych za vaši smrt zodpovědná." pousmála jsem se a mrkla na hodinky.
"Teď máte prostor pro případné otázky, podepsání formuláře a pak už to začne naostro."
Tolik k úvodní řeči. Teď stručně jak to bude vypadat v praxi.
1. den - rozdělení do týmů po dvojicích, seznámení s lesíkem, možnost zorientovat se
2. den - objeví se první svitky, které máte za úkol donést do věže, svitky umisťuje někdo z administrátorů, bude s tím souviset i překonání určité překážky
3. den - pokračuje se v tom, co se načlo druhý den, objeví se herní místnost "věž"
4. den a 5. den - vzhledem k tomu, že mnoho lidí nemá v průběhu čas, bude možné dokončit svou pouť rozkošným lesíčkem i v pátek večer
Počítejte s tím, že je k dispozici účet shinobi, pokud chcete potrápit geniny v lese, v kůži nějakého rozkošného tvorečka, máte šanci, ovšem nepřehánět a nenahrávat si ve svůj prospěch.
Kdo má otázky, může napsat do tohoto tématu
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Mon 26 Sep - 16:34, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Druhá část Chuuninské zkoušky - průběh
Hlásím se jako škodolibé zvířátko x^2 + 2x + 4 = 0(kvadratická rovnice-ale hrozně jednoduchá(až se stydím,že jsem jí tak jednoduchou napsal)) ...
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Druhá část Chuuninské zkoušky
» Třetí část Chuuninské zkoušky - Sunagakure no sato
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Zelený strážce, část 5 E21
» Třetí část Chuuninské zkoušky - Sunagakure no sato
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Zelený strážce, část 5 E21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení