Druhá část Chuuninské zkoušky
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení
Strana 1 z 1
Druhá část Chuuninské zkoušky
Zdravím. Jak už většina z vás ví, testy dopadly povětšinou nad očekávání dobře. Což znamená, že jdeme do té pro někoho záživnější části.
Zkouška bude probíhat v následujících třech dnech, během kterých budete muset splnit určitý úkol, který rozhodne o vašem postupu, či nepostupu. Oč přesně se jedná? Dozvíte se zítra. Stačí když se objevíte ve 14:00 zde - https://nsgoon.forumczech.com/t1452-prostranstvi-ped-lesem-smti
Nejpozději ve tři hodiny se les otevře a zkouška začne. Co všechno vás čeká říkat nebudu. Nechte se překvapit
Dozor nad vámi během zkoušky bude mít má sestřička Shijin Hyuuga a já. Každopádně si nemyslete, že budeme lítat po lese a tahat vás z průšvihů
Zkouška bude probíhat v následujících třech dnech, během kterých budete muset splnit určitý úkol, který rozhodne o vašem postupu, či nepostupu. Oč přesně se jedná? Dozvíte se zítra. Stačí když se objevíte ve 14:00 zde - https://nsgoon.forumczech.com/t1452-prostranstvi-ped-lesem-smti
Nejpozději ve tři hodiny se les otevře a zkouška začne. Co všechno vás čeká říkat nebudu. Nechte se překvapit
Dozor nad vámi během zkoušky bude mít má sestřička Shijin Hyuuga a já. Každopádně si nemyslete, že budeme lítat po lese a tahat vás z průšvihů
Anonymní- Anonymní
Re: Druhá část Chuuninské zkoušky
TO je škoda, že to nezačíná dnes, myslím, že dnes má mnohem víc lidí čas, ale ok, snad se sem zítra dostanu... a mimochodem jak to bude s rozdělením do týmů, mohu li se zeptat?
Anonymní- Anonymní
nebolo by lepšie začať skúšku až budúci víkend?, páč niektorý kvôli škole nemusia mať vôbec čas,
Anonymní- Anonymní
Rozdělení do týmů proběhne až uvidíme kolik lidí se účastní, popřípadě kdo se opozdí, aby ti co mají čas ve dvě, nemuseli čekat na svého kolegu třeba do pěti apod.
Anonymní- Anonymní
No to nevím jestli vůbec stihnu,protože mám tréning,jakože mohl bych ho vynechat,ale víte jak to je vynechat tréning je blbý...
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
ale já som doma bohužiaľ až o 16hod xD takže to nestihnu ;(
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Hmmm, dobře tak v průběhu toho času jak jsem řekla bude zahajovačka a ostatní se přidají tak, jak budou docházet v průběhu dne. Akorát si přečtou o co jde.
Anonymní- Anonymní
Similar topics
» Druhá část Chuuninské zkoušky - průběh
» Třetí část Chuuninské zkoušky - Sunagakure no sato
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Zelený strážce, část 5 E21
» Třetí část Chuuninské zkoušky - Sunagakure no sato
» Obytná časť Iwy
» Obytná časť
» Zelený strážce, část 5 E21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Stará oznámení