+5
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Akihiro Kazuki
Shinobi
Kiwi Namikaze
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Nevnímal som ked na mna volali bol som nad niečim zamyslený no potom vyšlo nejaké dievča letmo som sa na nu usmial a vstupil do vnutra.
Vybral som si špáratko z ust a prstupil pozerl som sa na nu"dufam že vam nevadí ked si sadnem":
Anonymní- Anonymní
Re:
"Moji důvěru si musí každý získat. Nejde o to, že jsi z Otokage. Teda možná i jo, ale to je teď vedlejší. Proč jsi sem tedy přišel? Musel jsi tušit, že na to nekývnu."
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak povediac som to tušil ale za pokus nič nedám povedzme že sa ešte vrátim s určitou ponukou kedysi som obchodoval s Manzom Kirisamem myslím že bol taktiež z Kirigakure... Získal som od neho Byakugan o ktorý som prišiel pri stretnutí Kage vlastne to mi vnúklo otázku nekoná sa teraz niekedy summit Kage?
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tuhle informaci by ti měla říct Otokage, nemyslíš? A tím mi chceš říct co?"
Nezpouštěla jsem z něj pohled.
Nezpouštěla jsem z něj pohled.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja nič len sa snažím udržiavať konverzáciu verím že ma bude niekto na summite spomínať... Nepatrí Otogakure k tej zlej strane ste si istá že chcete túto informáciu šíriť?
Anonymní- Anonymní
Re:
"V jakém smyslu tě budou vzpomínat?"
Zeptala jsem se zvědavě.
"Jaká informace podle tebe by se neměla šířit?"
Zeptala jsem se zvědavě.
"Jaká informace podle tebe by se neměla šířit?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Informácia o Sammite (stretnutí) Kage. Istotne sa bude o mne spomínať v zlom a to ma teší...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ať mi řekneš jakékoli informace. Meč nedostaneš."
Zaklonila jsem hlavu a dívala jsem se do stropu.
Co si myslí?
Na tváři jsem měla úsměv.
Zaklonila jsem hlavu a dívala jsem se do stropu.
Co si myslí?
Na tváři jsem měla úsměv.
Anonymní- Anonymní
Re:
Já se jen na Matira usmál a zastavil jsem se kousek od kanceláře."Jak jsem říkal... to je asi na tobě... Co by si chtěla dělat ty Lily?" Podíval jsem se na svou dcerku a taky se usmál.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Uuhm.. čo by som chcela robiť? zopakovala som otázku a na chvíľku som sa zamyslela.. čo takto.. nejakú.. misiu?.. už som genin !! zaškerila som sa nadšene.. vedela som o tom páč mi to Shirio sama povedala.. teda aspoň som si myslela že som ju presvedčila. Nevedela som však či ma niekde bude chcieť Akihiro pustiť.. predsa len bola som jeho dcéra..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Chcel som to len vediet takže ja už zrejme pôjdem dakujem vám za rozhovor a mimochodom ked budete na stretnutí mohli by ste Raikagemu (Raidon) oznámiť že ho pozdravuje Everest?
Kráčal som ku dverám s úsmevom na tváry.
Kráčal som ku dverám s úsmevom na tváry.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Proč bych měla?"
Stoupla jsem si a oešla jsem stůl. Poté jsem se o něj opřela. (o stůl)
Stoupla jsem si a oešla jsem stůl. Poté jsem se o něj opřela. (o stůl)
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamračil jsem se."Tak na to zapomeň mladá dámo... tebe nikam nepustím a hlavně ne teď... ještě by sis mohla něco udělat a to já nechci... a můžeš se vztekat jak chceš, ale ne... navíc s tebou budu muset něco provést a s Akiem také, pokud nechcete, aby se vám stalo to, co včera tobě...." Řekl jsem přísně, ale šáhl do kapsy a vytáhl pásku Kiri."Toto ti posílá Mizukage-sama.... gratuluji ti zlato..." Usmál jsem se a podal jí ju. Hned na to jsem ji objal."Si celá po mamince..." Pošeptal jsem ještě. Pak jsem se znovu ohlédl na Matira a znovu se usmál.
Shinobi
Re:
Istone bude veľmi rád ked mu to odkážete. Netuším prečo sú vždy ku mne krásky ako vy tak odmerané no to je jedno takže zatial sa majte Mizukage-sama (úsmev) Presun
Anonymní- Anonymní
Re:
Nyaah !! ale já cu a cu !! zamrunčala som nešťastne no čelenku som si aj tak obviazala okolo krku.. bola taká veľká !! no.. konečne som sa oficiálne stala gneninom !! asi aj najmladším geninom ktorý sa v Kirigakure no sato momentálne nachádzal.. haai bola som na seba hrdá !.. Keď ma Aki objal tak som ho úspešne ignorovala.. proste som hrala urazenú.. aaa .. uuhm.. aspoň tréning?.. zaskučala som ako malá.. no bola som malá !
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Ani nečekla na odpověď. Pokrčila jsem rameny. Vyšla jsem na chodbu.
"Ještě někdo něco potřebuje?"
"Ještě někdo něco potřebuje?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem ke kanceláří mizukage a ona stála na chodbě.
Dobrý den.
Řekl jsem uctivě.
Mohl bych s vámi mluvit o samotě?
(Už má běžné oblečení jako na avataru.)
Dobrý den.
Řekl jsem uctivě.
Mohl bych s vámi mluvit o samotě?
(Už má běžné oblečení jako na avataru.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem se a opět vstoupila do kanceláře. Nechala jsem otevřené dveře, aby mohl vstoupit. Opřela jsem se o stůl a čekala jsem, co bude chtít. I když jsem to tušila.
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdechl jsem si."Možná... mohl bych vás s fouknout všechny tři... Matiro taky potřebuje pomoct s tím, co má vevnitř a vy také, takže to by šlo, ale misi ne... jasný?! Znovu jsem se na ni přísně podíval a šlo vidět, že to myslím smrtelně vážně.
Shinobi
Re:
Šel jsem za mizukage do kanceláře a poté za sebou zavřel dveře.
Zhluboka jsem se nadechl a zadíval jsem se jí do očí.
No asi víte proč jsem přišel. Vím, že ve mě nemáte asi pražádnou důvěru. Přesto bych vás chtěl požádat. Jestli by jste mě nechala zkusit, spojení se Samehadou. S ní bych mohl získat sílu chránit to co je pro mě důležité. Tím myslím všechny občany žijící v Kiri...
Odmlčel jsem se a napjatě očekával její ortel.
Zhluboka jsem se nadechl a zadíval jsem se jí do očí.
No asi víte proč jsem přišel. Vím, že ve mě nemáte asi pražádnou důvěru. Přesto bych vás chtěl požádat. Jestli by jste mě nechala zkusit, spojení se Samehadou. S ní bych mohl získat sílu chránit to co je pro mě důležité. Tím myslím všechny občany žijící v Kiri...
Odmlčel jsem se a napjatě očekával její ortel.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Proč si myslíš, že ti to dovolím? Nejsi v Kiri dlouho. A stále nemám v tebe takovou důvěru, abych ti svěřila jedno z nejcenějších dědictví Kiri."
Založila jsem si ruce na prsou.
"Meče jsou chloubou vesnice... A shinobi jsou schopni tu chloubu pošpinit."
Založila jsem si ruce na prsou.
"Meče jsou chloubou vesnice... A shinobi jsou schopni tu chloubu pošpinit."
Anonymní- Anonymní
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 37 z 40
Povolení tohoto fóra: