Stará čtvrť a sídlo Kana
+6
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Kiwi Namikaze
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 2 z 36
Strana 2 z 36 • 1, 2, 3 ... 19 ... 36
Stará čtvrť a sídlo Kana
First topic message reminder :
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
čtvrť se nachází v zadní části vesnice skoro dál ode všech tvoří ji asi tři domy a jedna hlavní rezidence, která se nově opravila, rezidence je chráněna bariérou pěti pečetí a vstup má povolen pouze Yukikage a lidé s povolením od Reiny
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Stará čtvrť a sídlo Kana
překvapená tím co udělal jsem si lae zachovala chladnou tvář
"To bys chtěl viď moje polibky jsou drahé a člověk si je musí zasloužit." řekla jsem chladně (promiň xD) trošku silněji jsem ho drcla kolenem mezi nohy a vykroutila se mu
"To bys chtěl viď moje polibky jsou drahé a člověk si je musí zasloužit." řekla jsem chladně (promiň xD) trošku silněji jsem ho drcla kolenem mezi nohy a vykroutila se mu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Od bolesti som si ľahol na zem. Potom keď bolesť prestala tak som k nej prišiel a objal som ju okolo krku zo zadu. Pre istotu som sa postavil ďalej od dosahu jej nohy.
Anonymní- Anonymní
ruce které jsem měla volně jsem rychle udělala pečeť a otočila se na něj
"Nepřestaneš mě dál provokovat?" nakláněla jsem se k němu
"Nepřestaneš mě dál provokovat?" nakláněla jsem se k němu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Pristúpil som k nej a položil som jej ruku na ústa a zas som jej techniku vysal pomocou Meiton: Kyūketsukō. Potom som pokračoval v tom čo som skúšal predtým a pobozkal som ju.
Anonymní- Anonymní
oihned co to udělal jsem ho od sebe odstrčila bylo vidět jak mu rty trochu zmodraly ale hned se opět vybarvili a on jen upadl do bezvědomí
"Blázne....varovala jsem tě. tahle technika je nebezpečná a jen tak se vysát nedá." urovnala jsem si účes a šla se postavit ke krbu opřela se rukou o hranu a dívala se do tančících plamenů 'Hm HAruko by se už taky laskavě mohl probrat' pomyslela jsem si
"Blázne....varovala jsem tě. tahle technika je nebezpečná a jen tak se vysát nedá." urovnala jsem si účes a šla se postavit ke krbu opřela se rukou o hranu a dívala se do tančících plamenů 'Hm HAruko by se už taky laskavě mohl probrat' pomyslela jsem si
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Keď som sa prebral tak som sa pozrel na Reinu a zasmial som sa.
Anonymní- Anonymní
stála jsem stále u krbu a dívala se do plamenů intuice mi řekla že už je vzhůru
"tak pro příště víš, že je to opravdu zákeřné a já to nekecám jen tak do větru."
"tak pro příště víš, že je to opravdu zákeřné a já to nekecám jen tak do větru."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vzbudil jsem se a nechápavě protočil oči.Kde to k sakru zase jsem?Oklepal jsem se,vstal a rozhlédl se.Hmm,takže nejsem mrtvý?zakroutil jsem hlavou,a pomalu sešel ze schodů,dokud jsem nepřišel do Salonku.''Ahoj zlato co se stalo?''Řekl jsem provokativně a podíval se na Reinu.
Anonymní- Anonymní
"Náhodou to bolo fajn" povedal som a zasmial som sa. Potom som prišiel k nej a skúšal som to na ňu znova. Chytil som jej ruky a tento krát som dával pozor na jej nohu. Potom som sa k nej pomaly približoval.
Anonymní- Anonymní
Dorazil som pred miesto kde ma doviedli Bunky...
Pozeral som naokolo či niekoho neuvidím!
Anonymní- Anonymní
Než se přiblížil chytil jsem kaita za límec a odhodil na druhou stranu pokoje.''Dávej si pozor upíre ať se nezmrzačíš'',vyplázl jsem jazyk a projistotu nabral jíl.''Co je zač?''nechápavě jsem se podíval na Reinu.
Anonymní- Anonymní
"To je můj bývalí týmový parťák KAito. Seznamte se." řekla jsem víc jak naštvaně a zaznula pěsti, ale pak ucítila něčí přítomnost.
"Kaito někdo tu je.....jdi se podívat kdoje to." řekla jsem
"Kaito někdo tu je.....jdi se podívat kdoje to." řekla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Hodil som po ňom kunai a privolal som Tora. Vytiahol som katanu a rozbehol som sa na neho. "To si nemal"
Anonymní- Anonymní
kunai jsem za letu skrystalizovala a stoupla si před Haruka a po urobení pečeti mi skrystalizovala celá ruka o kteoru se katana zasekla
"Kaito máme návštěvu jdi se podívat kdo to je a říkám to naposledy." zahřměla jsem
"Kaito máme návštěvu jdi se podívat kdo to je a říkám to naposledy." zahřměla jsem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Zastrčil som si katanu a naštvane som sa šiel pozrieť. No pred tým ako som odšiel som hodil shuriken z technikou kage shuriken ktoré mierili na toho magora.
"Ááááá náš známy. čo potrebuješ" povedal som keď som uvidel toho chlapíka z kumo.
"Ááááá náš známy. čo potrebuješ" povedal som keď som uvidel toho chlapíka z kumo.
Anonymní- Anonymní
Zdravím ťa prepáč že som ta sledoval ale bolo to nevyhnutné pre môj trenink...
Prosím zavedieš ma za Reinou?
Druhá časť tela: Tak blízko a predsa tak daleko Reina
Prosím zavedieš ma za Reinou?
Druhá časť tela: Tak blízko a predsa tak daleko Reina
Anonymní- Anonymní
před Harukem se objevila krystalická stěna která kaitův útok odrazila
otočila jsem se na Haruka
"Tak ty ses konečně uráčil vstát? Hezky si užíváš mé pohostinosti?"
otočila jsem se na Haruka
"Tak ty ses konečně uráčil vstát? Hezky si užíváš mé pohostinosti?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
''Jasně že si to tu užívám'',vyplázl jsem jazyk a sledoval jsem ty dva.''Co je zač zase tamten?''Ušklíbl jsem se a postavil se vedle Reiny.
Anonymní- Anonymní
podívala jsem se z okna
"Nevím kdo je to a ani mě to nezajímá." řekla jsem chladně a podívala se na něj
"Nevím kdo je to a ani mě to nezajímá." řekla jsem chladně a podívala se na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Samozrejme že zavediem" povedal som a odviedol som ho k nej. Potom som si vytiahol katanu a pokračoval v útoku na oho magora. Hodil som shuriken znova z technikou kage shuriken a vrhol som sa na neho.
Anonymní- Anonymní
''Vidím že by nechtěl být jen parťákem co?''Ušklíbl jsem se a zaměřil se na místo,na které koukala ona.''Někoho mi připomíná'',ušklíbl jsem se a provokativně zamával na kaita s úsměvem na tváři.Pak jsem si znovu všiml jeho útoku.''Už mě ten trapák přestává bavit'',vytvořil jsem velkého jílového ptáka,který zabránil shurikenům,a hned na to kolem jeho hlava prolétl malý rychlý čtyřkřídlý pták,který vybouchl.
Anonymní- Anonymní
"HAruko to je můj dům snažím se aby byl dál nenápadný jak býval žádný vybuchy!" vykřikla jsem naštvaně a obou jsem skrystalizovala nohy a zápěstí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vdaka!
Tamten má meno volám sa Mounth na tvoje meno sa pýtať radšej nebudem!
Zdravím Reina-sama prišiel som vás o niečo požiadať.
Druhá časť tela sa len prizerala a použila útok!
Reina ich skrystalizovala a ja som ešte Obidvoch zastavil svojou bunečnou technikou!
Som len obyčajný ninja ale aj tak chápem že by ste mali poslúchat vašu vodkynu ozvala sa čierna časť...(Nie Mounth) (neznáme)
Tamten má meno volám sa Mounth na tvoje meno sa pýtať radšej nebudem!
Zdravím Reina-sama prišiel som vás o niečo požiadať.
Druhá časť tela sa len prizerala a použila útok!
Reina ich skrystalizovala a ja som ešte Obidvoch zastavil svojou bunečnou technikou!
Som len obyčajný ninja ale aj tak chápem že by ste mali poslúchat vašu vodkynu ozvala sa čierna časť...(Nie Mounth) (neznáme)
Anonymní- Anonymní
Keď som bol škryštalizovaný Tora na neho použil techniku Raiton: Nodo ktorá vypálila elektrickú guľu ktorá ho trafila ale len čiastočne a omráčila ho na chvíľu.
Anonymní- Anonymní
vyvolal jsem pečetě (chakura no mesu)a pomocí hvězdy jsem se dostala k Torovi a jemně mu sáhla na nohy a ruce a klesnul k zemi
"Nemámna žádného z vás dneska náladu. CHováte se jak malí děcka." řekla jsem anštvaně ignorujíc ostatní jsem se sebrala a odcházela do knihovny
"Nemámna žádného z vás dneska náladu. CHováte se jak malí děcka." řekla jsem anštvaně ignorujíc ostatní jsem se sebrala a odcházela do knihovny
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 2 z 36 • 1, 2, 3 ... 19 ... 36
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 2 z 36
Povolení tohoto fóra: