Kancelář Raikageho
+11
Makoto
Akasuna no Ruki
Tatsuo Reigi
Douchuu Nagano
Rin Kagayaki
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
Ayame Takahashi
Raidon
Noriko Kana
Kin Yuki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 13 z 27
Strana 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Kancelář Raikageho
First topic message reminder :
- Raikage:
Shodai Raikage -
Nidaime Raikage
Sandaime Raikage
Yondaime Raikage - Ei
Godaime Raikage - Orion
Rokudaime Raikage - Everest
Nanadaime Raikage - Rin Kagayaki
Hachidaime Raikage - Kumo no Raidon
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Raikageho
Prisel jsem Pred kancelar zaklepal a cekal jsem na vyzvani vstoupit
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Vstupte" Vyzval jsem dotyčného za dveřmi.
Raidon- Raikage
- Počet príspevkov : 323
otevru dvere kancelare predemnou vstoupi psik a ja po nem Dobry den Raikage-sama Mam pro vaz vzkaz od Kazekage-Sama Ze pokud se zde objevi Tascher, zástupce Suny ztraci toto pravo a pokud vas navstivi prosi aby jste ihned kontaktovaly Sunu dekuji
Shinobi
Tenshi nespokojeně zavrčel. Strčil hlavu do pootevřených dveří kanceláře. Doběhl ke stolu, opřel se o něj předními tlapkami a upustil na desku stolu dopis od Hokageho.
- Spoiler:
- Raikage,
žádám vás, o vyslání svých nejlepších ninjů na záchrannou akci Tsukikage, nechť dorazí do Konohy, kde dostanou bližší informace.
Hokage
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Okey.." Řeknu se zamračeným pohledem na vcházejícího a poté si přečtu vzkaz, který mi právě donesli.
"Dobře.. Jestli máš čas, ty, ze Suny, obvolej všechny dostupné a silné ninji z Kumo, které tu mám." Řekl jsem a podal mu lísteček s jménami ninjů.
(Prostě nějací aktivní ninjové z Kumo chunnin a víc rank xD)
"Dobře.. Jestli máš čas, ty, ze Suny, obvolej všechny dostupné a silné ninji z Kumo, které tu mám." Řekl jsem a podal mu lísteček s jménami ninjů.
(Prostě nějací aktivní ninjové z Kumo chunnin a víc rank xD)
Raidon- Raikage
omlouvam se Raikage-sama ale bouzel na to nemam cas Jemi to opravdu lito
(Presun)
(Presun)
Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Tue 22 Nov - 21:53, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Tenshi se spustil ze stolu na zem. Posadil se a něco tiše zavrčel. Máchl ocasem a čekal, jestli po něm Raikage také nebude ještě něco chtít.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Dorazil jsem ke kanceláři Raikageho.Zaklepal jsem na dveře a čekal na vyzvání.chvíli jsem čekal a nic.* Asi poprosím Hokageho ať mu napíše dopis.... * pomyslel jsem si a odešel.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Přišel jsem ke kanceláři. Bože, já tu nebyl asi... asi tisíc let! Zasmál jsem se a vrazil ruce do kapes. Počkal jsem, až dojde i bráška a pousmál se. "Myslím, že nám společnou misi nedají..." vzdychl jsem. Nakonec jsem to přešel, zaklepal na dveře a čekal na vyzvání.
Anonymní- Anonymní
"Třeba.." Podotkl jsem a ušklíbl se. V podstatě mi bylo jedno, co nám Raikage řekne, misi splním a když žádná nebude, svět se nezhroutí. Opřel jsem se o zeď a stejně tak čekal na vyzvání k vstupu.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem před kancelář a všiml si že tu je pár lidí.Kývl jsem jim na pozdrav a šel jsem zaklepat na dveře.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Když se nějakou dobu nic nedělo a nikdo neotvíral šel jsem si sednout a čekal jsem před dveřmi.
Shinobi
"Dále.." Vyzval jsem všechny za dveřmi.
Raidon- Raikage
Na vyzvání jsem vešel dovnitř a podíval se na Raikageho."Dobrý den Raikage.Mé jméno je Sora Tenmitsu z klanu Tenmitsu.Nějakou dobu jsem byl mimo vesnici ale teď jsem se vrátil abych mohl dále trénovat."
Shinobi
Opřený o zeď jsem cucal párátko a díval se na příchozího. Když vešel do kanceláře mírně jsme si povzdychl, ale nenásledoval jsem ho. Zas tak neslušný jsem nebyl, abych rušil Raikageho a toho kluka při diskuzi!
A tak jsem si dál spokojeně cucal to své dřívko a doufal, že už to bude hotové!!
A tak jsem si dál spokojeně cucal to své dřívko a doufal, že už to bude hotové!!
Anonymní- Anonymní
"Ehm.." Měl jsem sto chutí říct něco pěkně ostrého, ale radši jsem zmlkl. "Zřejmě si počkáme chvilku!" Ušklíbl jsem se a dál pozoroval strop.
Anonymní- Anonymní
Zazubil jsem se. Bráška se sice snažil, ale marně! Bylo na něm vidět, jak se spíš drží. "Klid Nii-chaaaan!" zakřenil jsem se a pohodlněji se opřel. Odhodil jsem si vlasy z čela a poklepal prsty na ze´d.
Anonymní- Anonymní
Vzhlédl jsem od papírů a přeměřil si toho kluka pohledem. "Dobrá." Pokýval jsem hlavou a zabořil hlavu do jednoho svazku. Chvíli jsem v něm listoval, až jsem našel pár záznamů. Na chvíli jsem se zamračil nad jednou poznámkou a pak se znovu obrátil na chlapce. Genin.
"Vítej zpátky ve vesnici." Pak jsem se zapřel lokty o stůl. "Jak vidím, mise jsi plnil zdatně, byl jsi mim ovesnici, začlenit se do ní znovu by ti nemělo dělat problém.. Mám pro tebe návrh" Znovu jsem svraštil čelo a chvíli čekal na jeho reakci. Možná i zvažoval pár možností.
"Vítej zpátky ve vesnici." Pak jsem se zapřel lokty o stůl. "Jak vidím, mise jsi plnil zdatně, byl jsi mim ovesnici, začlenit se do ní znovu by ti nemělo dělat problém.. Mám pro tebe návrh" Znovu jsem svraštil čelo a chvíli čekal na jeho reakci. Možná i zvažoval pár možností.
Raidon- Raikage
"Jaký návrh?"Zeptal jsem se překvapeně.Co by po mě asi mohl chtít hned po tom co jsem se vrátil.
Shinobi
Znovu jsem nahlédl do jeho papírů a rozhodl se. Nebudu to zbytečně protahovat. "Jak jistě z Akademie víš, Kumogakure vlastní bijuu.. Hachibiho správně. Abych to řekl rovnou, chtěl by ses stát hostitelem Hachibiho, jeho jinchuurikim? Chápu pokud odmítneš, ptám se tě proto, že je načase dát Hachibiho někomu a ty jsi na to schopný dost. Je to důležitá volba, kterou ti dávám. Promysli si jí, pořádně!" Poslední větu jsem zdůraznil a dál ho pozoroval. Na židli jsem se otočil k oknu a pozoroval vesnici.
"Rozhodni se podle vlastního uvážení, své slovo už pak nebudeš moct vzít zpátky"
"Rozhodni se podle vlastního uvážení, své slovo už pak nebudeš moct vzít zpátky"
Raidon- Raikage
Hachibiho do mě?To by mohlo být zajímavé."Ano jsem pro jestli jste mě znal za vhodného vy tak nemám důvod o tom přemýšlet."řekl jsem rozhodně.
Shinobi
Překvapeně jsem se otočil. Rozhodnutí na celý život a .. Zvláštní. "Máš kuráž, chlapče" Podotkl jsem a vytáhl pero a papír z šuplíku. "Pokud jsi rozhodnutý, nechám poslat dopis s žádostí Hokagemu o zapečetění osmiocasého do tebe, pečetění nebude lehké a trénink také ne. I když Hokage je v tomto jistě zkušenější než ostatní, nemusíš mít obavy. Zdržuj se v Kumo, v pravý čas tě zavolám. To je vše, můžeš jít.." Pokynul jsem mu rukou ke dveřím a začal psát něco na papír.
"Další!" Informoval jsem osazenstvo za dveřmi.
"Další!" Informoval jsem osazenstvo za dveřmi.
Raidon- Raikage
"Děkuji Raikage."Uklonil jsme se a potom jsem odešel pryč.(Přesun)
Shinobi
Slyšel jsem Raikageho výzvu, takže jsem se záhadným způsobem zbavil párátka, zazubil se na Toshiho, že už se konečně dočka a vešel do kanceláře. Mírně jsme se uklonil, ale ruce z kapes nevyndal, to nebyl můj styl. "Zdravím Raikage-sama!" zakřenil jsem se, zcela nevhodně, ale někdo jako já to vážně neřešil!
Anonymní- Anonymní
Konečně! Došel jsem do kancelře hned po Shoovi. Opřel se znovu o stěnu, Raikage mě asi moc rád neuvidí, no nevadilo to. Jen naprosto bezvýznamně jsem se pouklonil a znovu se opřelo stěnu. "Zdravím, Raikage-sama. Nemáte nějakou misi?" Zeptal jsem se zcela otráveně a nedbal Raiakgeho pohledu.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 13 z 27
Povolení tohoto fóra: