Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Přicházela jsem k bráně. Hmm, času ještě dost. Přesto už z dálky jsem rozeznávala povědomou postavu, která si evidentně pospíšila. Alespoň mám možnost dozvědět se, o co půjde.
Je to divný pocit nevidět ho v kanceláři...
"Dobrý večer. Přišla mi zpráva o misi, o co se jedná?" pousmála jsem se, i když jsem cítila mírnou nervozitu, jako vždycky, když nevím do čeho jdu.
Je to divný pocit nevidět ho v kanceláři...
"Dobrý večer. Přišla mi zpráva o misi, o co se jedná?" pousmála jsem se, i když jsem cítila mírnou nervozitu, jako vždycky, když nevím do čeho jdu.
Anonymní- Anonymní
"Zdravím." šťastně jsem ji prohlédl.
"No, Danzou mi zařídil rande s Akatsuki šéfkou." ušklíbl jsem se a při té představě mě zamrazilo.
"Ne, máme se sejít s Akatsuki, budeme vyjednávat určitou neutrálnost vůči sobě. Ale bez jakýkoliv technik. Ale pro jistotu." podal jsem ji kunai.
"Vezmi si ho, známe akatsuki, nemají svědomí a neví, co je morálka, tak něco jako podmínky setkání, je nezastaví."
"No, Danzou mi zařídil rande s Akatsuki šéfkou." ušklíbl jsem se a při té představě mě zamrazilo.
"Ne, máme se sejít s Akatsuki, budeme vyjednávat určitou neutrálnost vůči sobě. Ale bez jakýkoliv technik. Ale pro jistotu." podal jsem ji kunai.
"Vezmi si ho, známe akatsuki, nemají svědomí a neví, co je morálka, tak něco jako podmínky setkání, je nezastaví."
Anonymní- Anonymní
Uh.... Napřed jsem se zatvářila nechápavě, při zmínce o rande. Pak už můj výraz byl více méně neutrální. Akatsuki... Jen to slyším a otevírá se mi kudla v kapse.
"U nás problém nebude, ale co se týče jejich technik... a "morálky"." ušklíbla jsem se. Takže šéfová. To bude dojemné setkání... Hlavně musím udržet emoce na uzdě. Nasadila jsem kamennou masku pro jistotu už teď. Mezitím jsem si prohlížela kunai. To je tenhle kunai.
"U nás problém nebude, ale co se týče jejich technik... a "morálky"." ušklíbla jsem se. Takže šéfová. To bude dojemné setkání... Hlavně musím udržet emoce na uzdě. Nasadila jsem kamennou masku pro jistotu už teď. Mezitím jsem si prohlížela kunai. To je tenhle kunai.
Anonymní- Anonymní
"Jo, u nás nebude, ale jestli se jenom palcem u nohy překročí hranici, tak nebudu váhat a sešlu na ni iluzi, ze které ji ani Nibi nezachrání. Ty bys mohla." podívám se jí do očí.
"Ale pochybuju, že to uděláš." znovu jsem se ušklíbl.
"Ale pochybuju, že to uděláš." znovu jsem se ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
"Jsme tu všichni." podal jsem Hiraishin no kunai i Seitovi.
"Pro jistotu." a prošel jsem branou.
"Směr Shumisen!"
"Pro jistotu." a prošel jsem branou.
"Směr Shumisen!"
Anonymní- Anonymní
"Znáte mě... takže víte jak..." zamyslela jsem se a s úsměvem si prohlížela kunai. Na tohle setkání se opravdu těším i netěším.
"Ahoj Seito." odpověděla jsem na pozdrav.
Pak už jsem také prošla branou.
přesun.
"Ahoj Seito." odpověděla jsem na pozdrav.
Pak už jsem také prošla branou.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se před bránou v Konoze.
"To šlo hladce." pustím Mikomi a Seita.
"To šlo hladce." pustím Mikomi a Seita.
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem zavrávorala a pak našla rovnováhu. Tyhle přesuny, to není nic pro mě.
"Hladce? Jestli tohle byla hladkost, pak já jsem Uchiha." pravila jsem smířeným hlasem.
"Hladce? Jestli tohle byla hladkost, pak já jsem Uchiha." pravila jsem smířeným hlasem.
Anonymní- Anonymní
"Vážně, zjistili jsme, že s Akatsuki nelze vyjednávat a taky zajímavou věc o Raikagem. Pojď musíme to říct Danzovi." kývl jsem hlavou a rozeběhl se.
Anonymní- Anonymní
"Ano, hodně zajímavou." pravila jsem a měla co dělat, aby to neznělo příliš naštvaně. Jakmile slyším Raikage, je to stejné jako slyšet Akatsuki... Rozeběhla jsem se za ním, směr Senju čtvrť.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k bráně a otočil se na Konohu. Chvíli se na ní díval a pak vyšel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Propustku jsem hodil hlídačovi a odešel pryč z Konohy. Ještě jsem se podíval za sebe a se zamyšleným pohledem zamířil do Suny.
.Přesun.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
kopie změněná na kunoichi přišla před bránu upravila se a šla hledat objekt její mise
přesun)
přesun)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
došla jsem kbráně a zrušila henge Akemi zpět na Reinu otočila jsem se na Konohu, vlasy mi vlály ve větru i s Akatsuki pláštěm
"Těš se Konoho." řeknu a vyrazím zpět k Reině
"Těš se Konoho." řeknu a vyrazím zpět k Reině
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Klan: Kana
Stála jsem před bránou a čekala, jaké povinnosti mě dnes čekají. Protahovala jsem si svaly a kochala se pohledem na oblohu. Dnes to vypadá na krásný a poklidný den.
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem k Danzovi a Mikomi. Sundal jsem si masku.
"Danzou-sama, jsem připraven."
"Danzou-sama, jsem připraven."
Anonymní- Anonymní
"No tak pojďte." vyzval jsem je a společně jsme se vydali pryč.
Bránu za námi zavřely a posilnili ochranu.
Bránu za námi zavřely a posilnili ochranu.
Anonymní- Anonymní
Objevili jsme se u bran Konohy.
Opět jsme zvítězili. Začínám si na ten pocit zvykat..
Opět jsme zvítězili. Začínám si na ten pocit zvykat..
Anonymní- Anonymní
Ako som utekala preč vytvorila som troch klonu ktorý sa skovali v dedine,jeden z nich mal henge na malé dievčatko,druhý na predavačku Danga a posledný na obyčajného človeka z dediny každý z nich nemal veľa chakre takže ich bolo ľahké skovať..Pak došla som ku bráne a prešla som cez ňu von.Svoju chakru som už nemusela silou mocou potlačovať a tak som ju vypustila nech ju každý cíti a rýchlo som sa vydala na neutrálne miesto.(presun)
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Přišel jsem k bráně se vzkazem v ruce. Zastrčil jsem si ho do kapsy a vyrazil do Suny.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: