Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Hliadka *1 (chuunin)
Stál som kúsok od bráni, taktiež kúsok búdky, kde som mal kolegu. Keď som sa obzeral, všimol som si Kuran. Prišiel som teda k nej a obzrel si ju. "Dobrý deň... pomôžem?"
(Kým mi niečo povedia... asi myslíš hliadku... dajú mu ho, to bude možno Hokage...)
Stál som kúsok od bráni, taktiež kúsok búdky, kde som mal kolegu. Keď som sa obzeral, všimol som si Kuran. Prišiel som teda k nej a obzrel si ju. "Dobrý deň... pomôžem?"
(Kým mi niečo povedia... asi myslíš hliadku... dajú mu ho, to bude možno Hokage...)
Anonymní- Anonymní
Dobrý deň niekto poslal Hokagovi list a mám mu ho odovzdať... odpovedala som trocha podráždene.
(jo presne ^^)
(jo presne ^^)
Anonymní- Anonymní
Hliadka *1 (chuunin)
Zmätene som sa zatváril. "Prepáčte, ale niekto?"
Hliadka *2 (chuunin)
Sedel som na stoličke pod strieškou a sledoval situáciu odohrávajúcu sa kúsok odomňa.
Zmätene som sa zatváril. "Prepáčte, ale niekto?"
Hliadka *2 (chuunin)
Sedel som na stoličke pod strieškou a sledoval situáciu odohrávajúcu sa kúsok odomňa.
Anonymní- Anonymní
áno ....vyzeral ako ANBU muž a mal čelenku Konohy.....povedala som a hľadela som na toho čo sedel.
Anonymní- Anonymní
Hliadka *1 (chuunin)
Odkašlal som si. "Prepáčte, ale nemali by sme k hokagemu púšťať nejaké listy len tak... zvlášť ak neviem od koho sú." Obzrel som sa na kolegu. "Naviac je tu jeden zrejmí problém... Člen ANBU by nikdy nedal žiadny list takto hocikomu."
Odkašlal som si. "Prepáčte, ale nemali by sme k hokagemu púšťať nejaké listy len tak... zvlášť ak neviem od koho sú." Obzrel som sa na kolegu. "Naviac je tu jeden zrejmí problém... Člen ANBU by nikdy nedal žiadny list takto hocikomu."
Anonymní- Anonymní
Já nie som hocikto mne môžete dôverovať som geninka z kirigakure! naštvaná som bola už veľmi a tak som ukázala dopis ktorý mám doručiť.Musím ho odovzdať...sľúbila som to....za záchranu života...
Anonymní- Anonymní
Hliadka *1 (chuunin)
Pozrel som sa na list. "No pokojne môžete byť aj nejaký nájomný vraj a všetko ohľadom listu ste si mohli vymyslieť... ak vás predsa len za Hokagem pustím... pôjdem s vami ako dozor."
Pozrel som sa na list. "No pokojne môžete byť aj nejaký nájomný vraj a všetko ohľadom listu ste si mohli vymyslieť... ak vás predsa len za Hokagem pustím... pôjdem s vami ako dozor."
Anonymní- Anonymní
Dobre....súhlasím aj tak neviem kde je a vy ma tam zavediete však? usmiala som sa vďačne.
Anonymní- Anonymní
Hliadka *1 (chuunin)
"Iste... poďte prosím za mnou." Otočil som sa smerom k dedine a zamieril do Senju štvrte, kde je Hokageho kancelária.
(Presun)
"Iste... poďte prosím za mnou." Otočil som sa smerom k dedine a zamieril do Senju štvrte, kde je Hokageho kancelária.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Přišli jsme s Allliim k bráně.
"Konečně doma." podívala jsem se na sochy Hokage, na svou hlavu.
Watashi wa..Godaime..
"Konečně doma." podívala jsem se na sochy Hokage, na svou hlavu.
Watashi wa..Godaime..
Anonymní- Anonymní
"Ano, konečně doma." usmál jsem se a vyrazili jsme směrem do kanclu.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Unavená som sa zobrala späť do Kirigakure ale ešte pred tým som išla oznámiť že príde neskôr.(presun cesta 11:05-11:15)
Anonymní- Anonymní
S lehce úchylným úsměvem jsem přišel k bráně a začal hlídat. Tohle se mi moc povedlo. Někdy tuhle techniku vyzkouším i na někoho jiného...
Anonymní- Anonymní
Zvedl jsem se a přemýšlel, zda je tu vhodná osoba, která by mi pomohla ohledně jisté techniky, kterou ovládám. Nějak nemá ten správný požadovaný účinek...
Musím to vyzkoušet na někom silném a psychicky odolném...
Vydal jsem se na cestu... přesun.
Musím to vyzkoušet na někom silném a psychicky odolném...
Vydal jsem se na cestu... přesun.
Anonymní- Anonymní
Skočila som pred bránu a povedala som si, hmm idem sa poprechádzať. Predstavila som sa strážam pri bráne a šla som do ulíc.
Anonymní- Anonymní
Vrátil jsem se k bráně a rozhodl se to tu na chvilku pohlídat. Zatím je tu sice sranda jak o půlnoci na hřbitově, ale lepší než abych se musel pachtit s nějakými grázlíky.
Nevrátil jsem se do Konohy vlastně proto, abych si odpočinul?
V představách se zaobírám vymýšlením dalších perverzních technik dřív, než mě pohltí výčitky svědomí.
Nevrátil jsem se do Konohy vlastně proto, abych si odpočinul?
V představách se zaobírám vymýšlením dalších perverzních technik dřív, než mě pohltí výčitky svědomí.
Anonymní- Anonymní
Bloumám Listovou a překvapuje mě, jak málo lidí vidím.
Příliš mi to nevadí. Jako vždy jsem ponořená ve svých myšlenkách a zasněná.
Hmmm... Doufám, že Mikomi dokončí ty techniky před chuuninskou zkouškou, abych si od ní mohla půjčit svitky...
Konečně zvednu hlavu a musím se ušklíbnout.
Asi bych se mu měla vyhnout. Alespoň sestřička se mu podle vlastních slov bude vyhýbat určitě. Chudák... To si nezasloužila.
No, možná si mě ani nevšimne... Necháme to osudu. Ale jestli na mě zkusí použít to, co na Mikomi asi ho uškrtím. Něco v hlavě mi napovídalo, že by se mi to nepovedlo, ale racionálnímu uvažování jsem se vyhnula a zasněně pokračovala v procházce.
Příliš mi to nevadí. Jako vždy jsem ponořená ve svých myšlenkách a zasněná.
Hmmm... Doufám, že Mikomi dokončí ty techniky před chuuninskou zkouškou, abych si od ní mohla půjčit svitky...
Konečně zvednu hlavu a musím se ušklíbnout.
Asi bych se mu měla vyhnout. Alespoň sestřička se mu podle vlastních slov bude vyhýbat určitě. Chudák... To si nezasloužila.
No, možná si mě ani nevšimne... Necháme to osudu. Ale jestli na mě zkusí použít to, co na Mikomi asi ho uškrtím. Něco v hlavě mi napovídalo, že by se mi to nepovedlo, ale racionálnímu uvažování jsem se vyhnula a zasněně pokračovala v procházce.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ze zasnění mě probere jakési divné cupitání. Kouknu tím směrem a vidím známou tvář.
Ahoj Shijin! Jak se vede?
Ahoj Shijin! Jak se vede?
Anonymní- Anonymní
Trochu opatrně přijdu blíž.
"Docela dobře... No, akorát jsem zvědavá, jak mi dopadne první test chuuninské zkoušky. "
"Docela dobře... No, akorát jsem zvědavá, jak mi dopadne první test chuuninské zkoušky. "
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Aha... proto vypadá tak vyplašeně.
Copak? Bylo to těžké?
Se zájmem zvednu obočí a čekám na odpověď. Moje zkoušky už byly tak dávno. Bůhví jak to probíhá dnes...
Copak? Bylo to těžké?
Se zájmem zvednu obočí a čekám na odpověď. Moje zkoušky už byly tak dávno. Bůhví jak to probíhá dnes...
Anonymní- Anonymní
"Něco ano a něco jsem věděla hned."
Od čeho mám Byakuugan, že...
"Mimochodem, co jsi to provedl Mikomi?" ušklíbnu se. Na první pohled by to do něj člověk neřekl, ale teď nevím, jestli tu mám stát a povídat si nebo to, co nee-san = Zdrhat, jakmile ho uvidím.
Od čeho mám Byakuugan, že...
"Mimochodem, co jsi to provedl Mikomi?" ušklíbnu se. Na první pohled by to do něj člověk neřekl, ale teď nevím, jestli tu mám stát a povídat si nebo to, co nee-san = Zdrhat, jakmile ho uvidím.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Tak už to u testů bývá. Vždycky si můžeš alespoň tipnout když je nejhůř... ne?
Trochu mě zarazila zmínka o Mikomi...
Co jsem jí provedl? Nic... Co by? Jen tohle! Oiroke no Jutsu - Otoko no Ko Doushi!
Hned na to se před Shijin objevili dva nádherní kluci. Jeden černovlasý, druhý brunet. Moc hezky se k sobě tulili a spokojeně vrněli. Bílý dým se rozplýval čím dál víc.
Trochu mě zarazila zmínka o Mikomi...
Co jsem jí provedl? Nic... Co by? Jen tohle! Oiroke no Jutsu - Otoko no Ko Doushi!
Hned na to se před Shijin objevili dva nádherní kluci. Jeden černovlasý, druhý brunet. Moc hezky se k sobě tulili a spokojeně vrněli. Bílý dým se rozplýval čím dál víc.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Povolení tohoto fóra: