Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Z chvostom som zacal odrazat ihlice a niektore sa zapichli do Hiruka
Anonymní- Anonymní
Niekoľko Sasoriho ihlíc smerovalo aj na mňa, tak som ich odrazil obranou.
Hakkeshō Kaiten
Anonymní- Anonymní
Zrazu som za mnou pocul nejaky zvuk otocil som sa a videl som tam Hyuugu Hmmm? Potom som chvostom zacal utocit po Yoshirovy
Anonymní- Anonymní
Prišiel som za Sasorim a kryl ho. Spravil som pečate "Suiton: Suikoudan no Jutsu" a mieril som na Yoshira
Anonymní- Anonymní
Sasori zo Suny a Hoshigaki Kisame originál z Kirigakure no Sato. Obaja ninjovia triedy S. Jeden vlastní meč, Samehadu, ktorej schopnosti už poznám, tak isto ako poznám aj schopnosti Sasoriho. Nevýhodou Edo tensei je, že nemá čím prekvapiť. Usmieval som sa na oboch členov Akatsuki.
Anonymní- Anonymní
Aktivoval jsem sharingan a skopíroval jeho techniku.
"Suiton: Suikoudan no Jutsu!"
Vykřikl jsem a žraločí střela mířila proti druhé.
"Suiton: Suikoudan no Jutsu!"
Vykřikl jsem a žraločí střela mířila proti druhé.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som za Sasorim a kryl ho. Spravil som pečate "Suiton: Suikoudan no Jutsu" a mieril som na Yoshira
Anonymní- Anonymní
ako sa po mne rozbehol a Kisame vytvoril vlnu okamzite chvost smeroval zozadu na Youshira aby sa nemohol uhnut a ked kopiroval techniku snazil som sa ho zasiahnut
Naposledy upravil Sasori dne Fri 1 Apr - 20:19, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u brány.
"Tak ty jsi mi zaplavil čtvrť..Za to zaplatíš! Shisui Doryoku...Kanzen!" rozevřel jsem sharingan a podíval se na Kisameho. Najednou jsem mu začal podsouvat své myšlenky a ty byly jednoznačné.
"Zab Sasoriho."
(Dělal to Danzou na Mifuneho.)
"Tak ty jsi mi zaplavil čtvrť..Za to zaplatíš! Shisui Doryoku...Kanzen!" rozevřel jsem sharingan a podíval se na Kisameho. Najednou jsem mu začal podsouvat své myšlenky a ty byly jednoznačné.
"Zab Sasoriho."
(Dělal to Danzou na Mifuneho.)
Anonymní- Anonymní
"Sensei, nechte mi toho červenýho." Řekl jsem Assasinovi a rozeběhnul se proti Sasorimu.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 1 Apr - 20:24, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Začal som robiť pečate "Suiton: Suikoudan no Jutsu" našťastie som netrafil Sasoriho a tie prúdy mierili na Assasina a trafil ho potom trafil aj Yoshira a zas mieril na Sasoriho
Anonymní- Anonymní
Uskočil jsem a tím se vyhnul Kisameho. Mezi tím jsem už doběhnul k Sasorimu a katanou jsem na něj zaútočil směrem od shora dolů.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Fri 1 Apr - 20:27, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vlna do mna narazila a kedze sla na mna nestihol som sa obranit proti Yoshirovmu utoku
Anonymní- Anonymní
Rozseknul jsem Hiruka na půl a čekal jsem, co se bude dít dál.
Žádná krev?
Žádná krev?
Anonymní- Anonymní
"Suiton: Bakusui Shouha" všade sa objavila voda a zaplavila tu všetko potom som sa chcel utopiť lenže ta voda sa rozliala tak som vibral Samehadou a začal do seba bodať lenže to nepomohlo pretože samehadou mi nič nemôže spraviť ale aj tak som bodal ďalej
Naposledy upravil Kisame Hoshigaki dne Fri 1 Apr - 20:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Smola nemám kunai) Bodal som ďalej a aj tak to nepomáhalo tak som sa začal udierať do brucha ale vôbec to nebolela tak som sa udieral ďalej.
Anonymní- Anonymní
Vyskocil som z hiruka a usmial som sa a vyskocil som do vzduchu aby ma Kisameho vlna netrafila a vytiahol som zvitok a vyvolal som 3. Kazekageho Z jeho "tela" vysiel zelezny piesok a zacal sa formovat okolo mna babka dala ruku smerom na Yoshira a z ruky zacali vyletovat dalsi ruky a dalsie az ich bolo 1000
Anonymní- Anonymní
"Ajaaj, už tu máme aj jazierko." Pousmial som sa.
Ako som zmizol, hneď som sa objavil na hradbe, odkiaľ som byakuganom skvelo videl na priebeh boja.
Ako som zmizol, hneď som sa objavil na hradbe, odkiaľ som byakuganom skvelo videl na priebeh boja.
Anonymní- Anonymní
Ruce spálila obrovská vlna ohně a pak se slila s vodou a rozpustila ruce.
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: