Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Hyuuga

+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters

Strana 29 z 37 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Next

Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Empty Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Nawaki Sat 30 Jul - 16:31

First topic message reminder :

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Imagesbpb

Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.

Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).

Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.

Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.

Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Dojoport
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Empty Re: Sídlo klanu Hyuuga

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 13:44

Tohle je Tsuki.
Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Anime-foxs-fox-10983154-432-463
Muj jediny kamarad ktereho mam. No a aby nedoslo k omylu ja tady ve ctvrti ni nebydlym.
Shinjiro
Shinjiro

Počet príspevkov : 775

Shinobi
Klan: Hyuuga

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 13:48

"Nebydlíš?" to mne zaujalo.
"Jak je to možné? Je nepřístupné, aby kdokoli s Byakuganem žil jinde než v sídle klanu. Byakugan je silně chráněné Kekkei Genkai. Jak se mohlo stát, že žiješ jinde? Z toho se tví rodiče budou zodpovídat."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 13:54

Tak tim Si nejsem jisty nebot nevim kdo mi rodice jsou nebo kde jsou. A co se tyce Prijmeni to ani nepouzivam. a co se tyce Byakuganu tak ten taky pouzivam zridka no Za poslednich par dni jsem ho pouzil vicekrat nez bych chtel. No a osobe ti toho taky nereknu moc nebot nevim skoro nic.
Rekl jsem uplne klidne.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 14:01

Promnula jsem si spánky.
Tohle nevypadá dobře... Budu muset zjistit, co se stalo a informovat o téhle svízelné situaci otce a Mikomi...
"Dobře, Shinjiro. Od dnešního dne budeš bydlet zde v sídle. Hokage ti přidělí senseie, nejspíše tedy Seita, ale v klanových technikách tě budu trénovat já," zamyslela jsem se.
"Jsi Hyuuga. Nemám jinou možnost než tě naučit to příjmení používat. Jsi silný," zvedla jsem k němu pohled. " Věřím, že to zvládneš. Nevím, jak krutě si s tebou osud hrál, ale je má povinnost se o tebe teď postarat."
Dlaní jsem si přejela po vzdouvajícím se bříšku.
"Nechodím na mise, takže času na to mám dost."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 14:08

Vidis to Tsuki to jsem teda dopadl z lesa do klece.
Vzal jsem ruku a podrbal Tsukiho za uchem. Pote seskocil skocil na Rameno shijin a zacal ji trit svou tvar o tu jeji. Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Anime-foxs-fox-10983154-432-463[/img]
Nech toho Tsuki to se nedela. A jinak ja osobne si myslym Ze nikdo nema ani potuchy o me Existenci no mozna krom te osobyu ce mi dala pecet.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 14:15

"Pečeť nebo ne. Nos ji hrdě. Nechci po tobě, abys chránil hlavní rod. Ale zesil a ukaž nám, co v tobě je. Ukaž mi pravou sílu klanu Hyuuga. Zkus mě překonat, jestli na to máš," v mém hlase byla nepřeslechnutelná výzva.
Tsuki mi skočila na rameno. Jemně jsem ji podrbala za ušima a rozesmála jsem se, když mne mírně lechtala na tváři.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 14:25

Tak jestli vas prekonam nebo ne tIm jsi nejsem jisty. No A nekoho prekonavat Jsem se ani nikdy nikoho nesnazil Krom Taijutsu neumim nic a to se dokonce ucitel snazil vyhybat souboji semnou ale nevim proc, Nemluve o tom ze my spoluzaci se semnou ani nechtely bavit, ze jsem divny no a ostatni se me zxase bali. Takze nejakou vyzvu jsem jeste nemel.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 14:38

"Všechno je jednou poprvé," jen jsem pokrčila rameny.
"Bojovat s tebou nebudu. Nepochybuji o tom, že zvládneš sotva slabý Juuken. Ale budeme trénovat. Chtělo by to někoho z klanu Hyuuga na tvé úrovni..." zamyšleně jsem se v duchu probírala seznamem členů klanu.
Ano, to by šlo...
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 14:41

Nohou som vykopol dvere brány a vošiel dnu. Zabuchol som ich za sebou a hodil pred seba na zem vak. "Kso!" znovu som zavrčal a pritom mi bolo jedno, že ma môže niekto ďalší počuť. Boli tam dve osoby, no zatiaľ som si ich nevšímal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 14:43

No tak S vami bych taky nebojoval, ne ve vasem stavu.
Huh? na me urovni?

Rekl jsem nechapave
Sídlo klanu Hyuuga - Stránka 29 Anime-foxs-fox-10983154-432-463
A Tsuki seskocila dolu otrela se mi o nohu a zase nekam zmizela.
Holka jak ti zavidim tvou svobodu.
rekl jsem smutnym hlasem.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 14:52

"Ty pako!" uraženě jsem pohodila vlasy. "Mohu bojovat i v tomhle stavu, ale nemám moc technik, kterými bych s tebou bojovala, aniž bych ti ublížila. Budeme časem trénovat, to je ale vše. Nebudeme mít tréninkový boj. Na ten upřímně řečeno zatím nemáš.

"Mimochodem... Nezáleží na svobodě těla. Nikdo z nás není svobodný. To svoboda duše je důležitá. Lidé plní své závazky a shinobi dvojnásob. To není svoboda. Ale každý může změnit svůj osud. To je svoboda duše. Dělat věci tak, jak jsou správné podle tvého srdce. Přemýšlej o tom."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinjiro Thu 22 Dec - 14:58

Dostal jsem maly tik do oka.
To nebyla urazka, Kdybych se vas snazil urazit tak jsem mrtvy nebo jste to uz vzadala. ostatne jako nekolik senseiu pred vama.
trochu jsem se pousmal ale pres masku to neslo videt.
No co se tyce toho boje vydrzim vic nez na co vypadam.
Shinjiro
Shinjiro

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 14:59

Zdvihol som zo zeme vak a snažil sa ukľudniť. Zhlboka som dýchal, mal som zavreté oči a nevydal ani hláska.
"Konečne," vydýchol som si a otvoril oči. Bol som kľudný. Prehodil som si vak cez plece a vykročil krížom cez dvor ku obytným častiam. Pritom som sa však zastavil u Shijin a Shinjira. "Zdravím," usmial som sa a pozrel na chlapca. "Takže už si v poriadku? Videli sme sa tam, pred bránou."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 15:04

"I já zdravím," předtím jsem nově příchozího mírně ignorovala kvůli rozčilení.
Těhotenství není překážka... Pff.... Co je na tom špatného?
Kdyby to šlo, vypouštěla bych páru.
Asi měli pravdu... Jsem cholerik...
"Já se jen tak lehce nevzdám, to mi věř. Pokud mne chceš donutit se vzdát, musíš mě porazit, Shinjiro."
Po těch slovech jsem se otočila k Shinichimu a na tváři už mi zase hrál melancholická, uvolněný úsměv.
"Hmm.... Smím vědět, jestli teď někam spěcháš?"
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:22

Vak mi skĺzol z ramena a tak som ho iba pripol na chrbát a ďalej sa oň nestaral Nechal som ho tam.
Pozrel som na Shijin a tiež sa usmial. "Eeh, práve že nie. Prečo?" spýtal som sa a v tom tóne bola cítiť zvedavosť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 15:28

"Můj tým se na mě vykašlal a já si to musím nějak vynahradit," šibalsky jsem na něj mrkla.
"Jinak řečeno potřebuji z toho blázna, který nepoužívá jméno svého klanu, vychovat správného Hyuugu. A zjistit jeho schopnosti je v mém stavu trochu... Těžší..."
Dobře, dobře... Jednu neýhodu těhotenství má.
"Ty jsi trochu nad jeho možnostmi, ale i tak by to pro tebe mohl být dobrý trénink. Prozatím si seženu někoho jiného..." zamyšleně jsem v duchu znovu procházela seznam shinobi z klanu.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:34

Počúval som ju. To, že by som s ním mal trénovať ma trošku prekvapilo, no nedal som to na sebe poznať.
"No, i tak som chcel ísť v dohľadnej dobre trénovať, takže to prišlo vhod. Beriem to," uškrnul som sa a premeral si Shinjira. Videl som ho vtedy, pri tom Reibiho útoku, no bojovať som ho nevidel.
"A mám dosť času, Zangetsu-sensei sa niekde túla a nedá o sebe vedieť, ostatní členovia týmu sú tiež neviem kde. Čiže sa tomu môžeme venovať. Tak, kedy začneme?" spýtal som sa a prehrabol si vlasy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:36

Při běhu ulicemi jsem zaběhl k sídlu klanu Hyuuga...na chvíli jsem se zastavil....vyjmul jsem notes a tužku,a začal si črtat onu budovu...pro případ,že bych ji chtěl někdy později malovat...rychle črtám obrysy budovy...tužkou měřím velikost,zapisuji poznámky.
Hmmm tady ještě tu zeď...tak přiberu i strážné..když tak civí... říkám si v duchu...tužka tančí po papíru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 15:38

"Já s ním začnu hned. Ale mám i svůj tým. Nejsem vaše sensei... Ale můžete mi tak říkat," pokrčila jsem rameny.
"Berme to jako jakýsi zástup, co myslíte? Ještě mě napadá jeden člověk, kdo by se nám hodil do týmu. Fu Hyuuga. Vycvičím z vás prvotřídní členy klanu, to si pište." zářivě jsem se pousmála.
Zvedla jsem oči, když jsem zahlédla, jak si někdo kreslí před budovou.
Pozvedla jsem obočí, ale vzápětí jsem se jen usmála a kývla na znamení pozdravu.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:41

Pomalými krokmi som sa dostavil k jednej z najmajestátnejších budov konohagakure.
Takže toto je rodné bydlisko onej osoby. Fascinujúce, ako sa dalo čakať, pochádza z urodzeného rodu.
V istom okamihu som chcel prejsť stenami, ale následne som sa zastavil. Som vonkoncom stále v podmienke a preto rozhodne nepatrí medzi moje najrozumnejšie nápady vlámanie. Skúsil som teda zazvoniť, s nádejou, že mi niekto dojde otvoriť.

Naposledy upravil Keita Narikama dne Thu 22 Dec - 15:44, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:42

Z čmárání mě vytrhl pozdrav nějaké ženy ze sídla Blbě vidím...poznámka..nové brýle řeknu si a slušně odpovím kývnutím na pozdrav a dále se věnuji črtání...
Rozhlížím se co bych ještě zabudoval do budoucí kompozice....realismus...nebo přidáme i něco co tu není? přemýšlím....poté dopíšu poznámky na okraj bloku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:43

Uškrnul som sa. "Takže neoficiálny tým, hmm," zamyslel som sa a rukou si podoprel bradu. "Znie to dobre. Ale počkať, ako to, že s ním začnete teraz? Ja mám robiť čo?" spýtal som sa prekvapene a na chlapca vonku iba raz kukol. Nech si maľuje, to ma nezaujíma.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 22 Dec - 15:47

"Ani ne. Prostě jen někdo by vám měl ukázat techniky klanu Hyuuga, aby nám někdo nedělal ostudu tím, že si nebydlí v sídle a dělá, že není Hyuuga," významně jsem se zadívala na Shinjira.
"Jinak jsem opravdu zvědavá na vaši úroveň. Velmi zvědavá. A Shinichi-kun, ty jsi říkal, že máš nějakou důležitou věc, ne? Utíkej ji splnit. Já si tě pak najdu." prstem jsem následně ukázala na Shinjira. "A tohohle pro změnu nehodlám spustit z očí."
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:52

"Dôležitú vec? Akú?" nechápavo som sa opýtal a pritom si z chrbta odopol vak. "Môžete sa tešiť. Som na dosť vysokej úrovni genina," zasmial som sa a začal krútiť vakom. "Hodím si do izby svoje veci a vrátim sa, hej?" oznámil som Shijin a urobil som pár krokov smerom ku obydliu. No zastal som a znovu sa otočil dúfajúc, že mi povie o akú dôležitú vec išlo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 22 Dec - 15:54

Keď nikto nechodil, rozhodol som sa to nechať tak. S rukami vo vreckách som kráčal preč, no než sa tak stalo, nedalo mi neotestovať posledný pokus. Chcel som sa ozvať k Shijin, rovnako som sa ale zastavil.
Zdá sa, že je uprostred rozhovoru. Nebudem natoľko nevrlý, aby som ju prerušoval, počkám si. Aj tak nemám nič na práci.
Oprel som sa o jednu zo stien a s prekríženými nohami čakal.
Hmm, mal by som si zapáliť? uvažoval som nad svojou situáciou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 29 z 37 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: