Sídlo klanu Hyuuga
+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 27 z 37
Strana 27 z 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Sídlo klanu Hyuuga
Prišla som sem...Rýchlo som vošla do hlavnej brány....Objavila som sa pred veľkými budovami. Vstúpi som do jednej. Ako som sa objavila na chodbe, ihneď som vybehla hore schodami rovno do mojej izby...Bezmyšlienkovite som sa vybrala k oknu, sadla som si na parapet a pozorovala som nebo...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Pred sídlom Hyuugov som sa zastavil aj z Akane už som ju viac nepotreboval. Stráži ktoré stáli pri hlavnom vchode som sa opýtal kde býva Fu. Oni ma nasmerovali priamo k jej domu kde bývala.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Z pozorovania ma prerušili akési hlasy...Pozrela som sa dole a koho nevidím? Shimona...Takmer som z okna vypadla...Zoskočila som teda z okna a objavila som sa za ním...
Shinobi
Po miernom šuchote za mnou som sa otočil a videl som tam Fu. Rukou som siahol do zadného vrecka kde som mal napísaní odkaz pre ňu. Vytiahol som ho a podal jej ho.
,, Prepáč mi to,, povedal som mojim normálnym hlasom.
Hneď ako si vezme odkaz ja odídem. (Presun k bráne)
,, Prepáč mi to,, povedal som mojim normálnym hlasom.
- Spoiler:
- Odkaz: Drahá Fu
Nepoznám ťa nejak dlho ale za tu chvíľu som sa cítil ako keby som ťa poznal už dlho. Viem že pár pekných slov nevymaže to zlé čo som ti povedal, urobil a chcel urobiť. Je mi to strašne ľúto kebyže sa dá vrátiť čas tak by som to napravil.
Predtým než odídem som ti to chcel toho povedať ale nedokážem to. Hoci by som klamal keď budem tvrdiť že som sa správal predtým normálne, ale teraz sa to zhoršilo bohužiaľ je to daň za Sanbiho ktorú musím niesť sám a strašne ma bolí keď musia trpieť aj niekto iný. Nesnažím sa hľadať výhovorky pre svoje správanie, konanie ale nech sa stane čokoľvek dúfam že budeš na mňa spomínať iba v dobrom. A možno sa niekedy vrátim a poviem ti to čo skutočne cítim.
S pozdravom Shimonu Senju
Hneď ako si vezme odkaz ja odídem. (Presun k bráne)
Shinobi
Vzala som odkaz, ale neotvorila som ho Nič sa nestalo, dobre? Nemusíš sa ospravedlňovať, nebola to tvoja chyba Povedala som ešte predtým, než odišiel...Potom som vyskočila k svojmu oknu, sadla som si na parapet a otvorila som odkaz...Očami som sa zavŕtala do riadkov a prečítala som všetko...Keďže som tomu nemohla uveriť, prečítala som si ho ešte aspoň 5x a dúfala som, že to nie je pravda...Moje želanie však bolo nereálne...Otvorila som doširoka oči a nemo otvorila ústa...
Shinobi
Povzdychla som si No pekne... pomyslela som si...Mami! Idem sa prejsť! Povedala som mame a zoskočila z okna...Odtiaľ som prešla cez hlavnú bránu až na ulicu (presun ).
Shinobi
Prišla som sem...Pozdravila som sa strážiam pri bráne a ľahko som cez ňu prešla...Potom som vošla do domu, cestou som stretla mamku, ktorá ale bola zaneprázdnená...Vybehla som hore schodmi do svojej izby. Otvorila som okno a chvíľu som pozorovala nebo...Po chvíľke som sa otočila a ľahla som si na posteľ...
Shinobi
Tupo som pozerala do stropu...Rozmýšľala som nad mnohými vecami, bola som z nich dosť zmätená...Nakoniec som si povzdychla a vyskočila som z postele. Podišla som k oknu a z neho som pozorovala hviezdy na nebi...
Shinobi
Povzdychla som si a vyskočila von oknom...Nechcelo sa mi teraz len tak stáť pri okne...Prešla som teda hlavnou bránou a išla som k monumentom...(presun)
Shinobi
Vrátil som sa do sídla. Cez otvorenú bránu som vošiel dnu a na nádvorí sa zastavil. Myslím, že nastal čas sa niečo nové naučiť. Uškrnul som sa a zamieril do Hyuuga knižnice.
Tam som zastal pred veľkým regálom plným zvitkov. Fíha, ale čo? Najprv som pozrel na zvitok Hakke Rokujūyon Shō. "To by bola výzva. Ale až neskôr," povedal som si sám pre seba a vytiahol dva zvitky: Shōtei a Shugohakke Rokujūyon Shō. S úsmevom sám zo sebou spokojný som opustil ako knižnicu tak aj sídlo. A bežal trénovať.
Presun
Tam som zastal pred veľkým regálom plným zvitkov. Fíha, ale čo? Najprv som pozrel na zvitok Hakke Rokujūyon Shō. "To by bola výzva. Ale až neskôr," povedal som si sám pre seba a vytiahol dva zvitky: Shōtei a Shugohakke Rokujūyon Shō. S úsmevom sám zo sebou spokojný som opustil ako knižnicu tak aj sídlo. A bežal trénovať.
Presun
Anonymní- Anonymní
Prišla som sem...Najprv som išla za ma,kou, potom som sa vybrala do knihovne...Vošla som dnu, porozhliadala som sa a vybrala som k regálom...Hľadala som nejaké zvitky...Nakoniec som našla nejaké...Chakura Senbon no Jutsu...Shōtei...Hmm, tieto dva si beriem pomyslela som si...A odišla som z knižnice a zamierila som k jazeru...(presun)
Shinobi
Rýchlo som prešla cez bránu rovno do domu...Pozdravila som sa mamke, vybehla som hore schodami k izbe... Otvorila som dvere, vošla som do izby a unavene si ľahla na posteľ...Po chvíli som zaspala...
Shinobi
Prišiel som do Hyuuga štvrti a pýtal som sa ľudí po ceste na Fu.
Nakoniec ma nasmerovali do domu kde mala bývať.
Zaklopal som na dvere a čakal kým mi niekto otvorí alebo sa aspoň ozve.
Nakoniec ma nasmerovali do domu kde mala bývať.
Zaklopal som na dvere a čakal kým mi niekto otvorí alebo sa aspoň ozve.
Shinobi
Opřená o vchod do sídla jsem chlapci věnovala menší úsměv a jen kývla na znamení pozdravu. Poslední dobou jsem neměla co na práci a takhle tu zírat do prázdna mne mohli vidět mnohokrát. Když už jsem neměla na práci nic s týmem a mise mě pár měsíců nečekali, alespoň jsem si brala hlídky u bran sídla. Sledovala jsem procházející a odpočívala. To ovšem neznamenalo, že jsem nedostávala čím dál větší chuť na dobrodružství. Ten klid mne ubíjel.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Otvorila som oči. Pomaly som vstala z postele, aj keď sa mi veľmi nechcelo. Zašla som do kúpeľne, kde som si umyla zuby a prečesala si tvár. Ešte som si dala rannú sprchu a obliekla som si svoje oblečenie. Potom som vybehla z izby, podišla som k poličke s knihami. Zaujala ma jedna s nejakými čudnými znakmi na obale. Sadla som si na posteľ, otvorila knihu a začala som čítať. Keď som bola asi v polovičke strany, prerušilo ma klopanie na dvere. Nechala som teda knihu na posteli a rozbehla som sa ku dverám. Otvorila som ich a trošku som sa zamračila, keď som tam uvidela Shiho Ahoj...
Shinobi
Keď mi otvorila trochu som znervóznel vlastne som bol rád že som nezabudol prečo som tu ,,Ah...Ahoj Fu..ja som...ehm.. prišiel som sa s tebou porozprávať a na niečo ťa opýtať,, povedal som z najprv nervózne ale potom som to dáko dopovedal
Shinobi
Tak poď dnu trošku som si povzdychla a pridržala som mu dvere...
Shinobi
Vošiel som dnu pozeral som sa mali to tu pekné. Čakal som kým Fu zavrie dvera a budem môcť začať.
Shinobi
Zavrela som dvere a obrátila sa na Shiho...Rukou som si prehrabla mokré vlasy Tak začni pobádala som ho...
Shinobi
Trocha som porozmýšľal a začal hovoriť ,, Fu..opýtam sa ťa na jednu vec a prosím ťa aby si mi odpovedal pravdivo,, chytil som ju za ruku ,, Povedz mi čo ku mne cítiš a neklam mi,, povedal som a milo sa na ňu pozeral. Rozmýšľal som nad tým skoro celú noc.
Shinobi
Sklonila som hlavu Shi...Ja... Nedokázala som to povedať...Po chvíli som sa nadýchla a rýchlo som povedala Ja ťa milujem Trošku som sa začervenala a pozrela som sa na zem...
Shinobi
"Mali pravdu ako som mohol byť tak slepý" Ostal som stáť s polootvorenými ústami a pozeral sa na ňu. Dvihol som jej hlavu a jemne ju pobozkal na pery.
Shinobi
Nervózne som sa pozerala do zeme, až dokým mi nezdvihol hlavu a nepobozkal ma...Bozky som mu opätovala (xDDDDDDDDDDDD)...
Shinobi
Potom čo mi ich opätovala som ju jemne chytil rukami okolo pásu a jemne ju pritlačil k stene. V tom sa mi začalo pomaly vracať k udalostiam ktoré sa stali a na ktoré som si nepamätal.
Shinobi
Nechala som sa pritisnúť k stene a chytila som ho okolo krku...
Shinobi
Strana 27 z 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 27 z 37
Povolení tohoto fóra: