Sídlo klanu Hyuuga
+7
Aki Kana
Akasuna no Ruki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 37
Strana 22 z 37 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Sídlo klanu Hyuuga
First topic message reminder :
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Sídlo klanu Hyuuga má dva vchody. Hlavním vchodem je velká brána, chráněná hlídkou, kterou se lze dostat přímo na ulici. Vedlejší vchod znají jen členové klanu a Hokage.
Celé sídlo klanu je obehnáno zdí. Navíc je chráněno hlídkou, jedná se o dva členy klanu Hyuuga (chuunin - vedlejší větev).
Sídlo již není rozděleno na část pro členy hlavní a vedlejší větve. Obě rodiny tak mohou mít své domy v těsném sousedství.
Členové vedlejší rodiny se mohou učit veškeré techniky právě tak, jako členové rodiny hlavní.
Hlavou klanu je Hyuuga Naomi, právě tak jako velitelkou policie - Hyuuga klan.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re: Sídlo klanu Hyuuga
"Podľa mňa ide o to že ty si úplne tvyklá na klanové techniky .
A to aj všetci ostatný čo keby si bola ti jediná čo by skúšala aj niečo nové .
Možno by to bolo zo začiatku ťažké no podporoval by som ťa .
Nakoniec by si to zvládla tak že by ťa to nevyťažovalo a bola by som v tom ešte aj maistrina a tým by si možno prekonala aj ostatných Hyuugov ."
^^ XD
A to aj všetci ostatný čo keby si bola ti jediná čo by skúšala aj niečo nové .
Možno by to bolo zo začiatku ťažké no podporoval by som ťa .
Nakoniec by si to zvládla tak že by ťa to nevyťažovalo a bola by som v tom ešte aj maistrina a tým by si možno prekonala aj ostatných Hyuugov ."
^^ XD
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Pousmála jsem se.
"Jsem mladší dcera hlavy klanu, je mou povinností zvládnout to. Bylo by to.. Jako kdybych se vzdala možnosti zesílit rozvíjením svého talentu jen proto, abych mohla získat jiný, který by nikdy nebyl takový. Proto jsem medik." jemně jsem skousla spodní ret.
"Vlastně jsem chtěla ještě něco. Pečetící techniky, ale Hokage si nemyslel, že by se k technikám mého klanu nehodily."
"Jsem mladší dcera hlavy klanu, je mou povinností zvládnout to. Bylo by to.. Jako kdybych se vzdala možnosti zesílit rozvíjením svého talentu jen proto, abych mohla získat jiný, který by nikdy nebyl takový. Proto jsem medik." jemně jsem skousla spodní ret.
"Vlastně jsem chtěla ještě něco. Pečetící techniky, ale Hokage si nemyslel, že by se k technikám mého klanu nehodily."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Tak možno je čas to skúsiť zasa čo myslíš ?
Kto vie keď sa prihovorím aj ja možno ti to dovolí predsa len dá sa zvládnuť všetko možno to bude trvať dlho no život máš pred sebou a určite bude dlhý .
Preto za skúšku nič nedáš nie ?"
Kto vie keď sa prihovorím aj ja možno ti to dovolí predsa len dá sa zvládnuť všetko možno to bude trvať dlho no život máš pred sebou a určite bude dlhý .
Preto za skúšku nič nedáš nie ?"
Shinobi
"Otravovat ho tak dlouho dokud mi to nedovolí?" blesklo mi v očích.
"To spíš zkusím přesvědčit Alliiho. U Nanadaimeho-sama bych si na to troufla a věřila bych úspěchu, ale takhle mě k tomu nedonutíš."
"To spíš zkusím přesvědčit Alliiho. U Nanadaimeho-sama bych si na to troufla a věřila bych úspěchu, ale takhle mě k tomu nedonutíš."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Ja ťa k tomu nechcem donútiť veď ako som povedal je to na tebe .
Nikto ta do ničoho čo nechceš ty nedonúti .
Každý sa rozhoduje sám za seba či sú to príkazy alebo tak vždy je na tom čo to robí či to splní .
A keby tak sa popýtam ja za teba a to s tým presviečaním by aj šlo .
Teraz je aj tak nový Hokage akýsi ."
Nikto ta do ničoho čo nechceš ty nedonúti .
Každý sa rozhoduje sám za seba či sú to príkazy alebo tak vždy je na tom čo to robí či to splní .
A keby tak sa popýtam ja za teba a to s tým presviečaním by aj šlo .
Teraz je aj tak nový Hokage akýsi ."
Shinobi
"Tak jsem to také nemyslela. Ty bys mne k tomu klidně donutit mohl, ale nového Hokage rozčilovat nehodlám." sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Shinobi je jen zbraň. Dokud neukáže city, je pro nepřítele noční můrou. Jakmile je ukáže, znají jeho slabinu, Bohužel, tak to chodí."
"Shinobi je jen zbraň. Dokud neukáže city, je pro nepřítele noční můrou. Jakmile je ukáže, znají jeho slabinu, Bohužel, tak to chodí."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"A vieš čo nech chodí ... ja sa nejakov zbraňou bez citov nestanem .
Možno je to slabina ale aj posíliť to dokáže .
Ani by si neverila ako strach o blizkych dokáže posíliť a to som bol len krpec a zistil som to .
No ale radšej to už nechám tak ."
Usmial som sa a jedno uško sa mi zasa skrivilo teda zovrelo sa ako dlaň no nie tak úplne .
Možno je to slabina ale aj posíliť to dokáže .
Ani by si neverila ako strach o blizkych dokáže posíliť a to som bol len krpec a zistil som to .
No ale radšej to už nechám tak ."
Usmial som sa a jedno uško sa mi zasa skrivilo teda zovrelo sa ako dlaň no nie tak úplne .
Shinobi
"Já také ne." mírně jsem se pousmála. "Ale kolik by to ušetřilo problémů, kdybych tohle dokázala... A proto svou sestru tak obdivuji, ona to zvládá. Čas od času každý klopýtne, ale stejně..." zpytovala jsem ho zamyšleným pohledem.
"Ale nechme to být, zajdeme se zeptat na tu misi?"
"Ale nechme to být, zajdeme se zeptat na tu misi?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"No ano môžme ... možno nám aj dajú nejakú poriadnu čo nám sadne ale to zasa veľmi nedúfam .
Lebo ešte či tam niekto bude ."
Vstal som z postele .
Lebo ešte či tam niekto bude ."
Vstal som z postele .
Shinobi
Také jsem se postavila.
"Nemyslím ale... Já dřív před kanceláří i spala, cítím se tam jako doma." nasadila jsem zářivý úsměv.
"Nemyslím ale... Já dřív před kanceláří i spala, cítím se tam jako doma." nasadila jsem zářivý úsměv.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Konečně mě pustili z nemocnice" procházela jsem čtvrtí Líza se mnou ....sedly jsme si na lavičku mluvili jsme mezi sebou
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa .
"Tak dúfam že tam spať nebudeme musieť .
Zasa ja sa stále ostýcham takých miest .
Veľa ľudí sa tam dokáže zhromaždiť a aj keď ich už môžem znášať predsa len davy a ja to nejde k sebe ."
Vydal som sa smerom odtiaľto preč .
Ako som šiel niekoho som začul a len som zastrihal ušami lebo už miesto kam sme mali ísť bolo udané .
"Tak dúfam že tam spať nebudeme musieť .
Zasa ja sa stále ostýcham takých miest .
Veľa ľudí sa tam dokáže zhromaždiť a aj keď ich už môžem znášať predsa len davy a ja to nejde k sebe ."
Vydal som sa smerom odtiaľto preč .
Ako som šiel niekoho som začul a len som zastrihal ušami lebo už miesto kam sme mali ísť bolo udané .
Shinobi
"To já také." pořád s úsměvem jsem se vydala za ním. "Tahle místa také nemám ráda."
Všimla jsem si, jak zastříhal oušky a koutky úst mi znovu cukly do ještě zářivějšího úsměvu.
"Děje se něco?"
Všimla jsem si, jak zastříhal oušky a koutky úst mi znovu cukly do ještě zářivějšího úsměvu.
"Děje se něco?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Otočil som sa k nej .
"No niekoho som tu začul ako sa tu baví ... a už mám vo zvyku akosi keď niečo čujem alebo sa niečo deje .... "Alebo keď klamem ... " tak zastrihám ušami no a myslím že tu je asi z niekým umm Naomi ?
Myslím že hej tak to bude ."
Nakoniec som sa na ňu usmial .
"No niekoho som tu začul ako sa tu baví ... a už mám vo zvyku akosi keď niečo čujem alebo sa niečo deje .... "Alebo keď klamem ... " tak zastrihám ušami no a myslím že tu je asi z niekým umm Naomi ?
Myslím že hej tak to bude ."
Nakoniec som sa na ňu usmial .
Naposledy upravil Ryuuji Akatsuchi dne Sat 10 Sep - 8:14, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
"Aha." pousmála jsem se. "Víš, že se mi to šíleně líbí? Neřekla bych roztomilé..."
Ale ano, řekla! "Ale prostě se mi to líbí."
Ale ano, řekla! "Ale prostě se mi to líbí."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"No tak v tom prípade sa toho teda nebudem snažiť zbaviť ."
Zasmial som sa .
"Niekedy som sa tých uší a chvostu chcel zbaviť .... kupodivu som si chvosť neodťal .
A teraz mi to už ani nevadíí keď vidím že to niektorý berú takto ."
Akosi som zabudol kam som chcel ísť a podišiel som bližšie k Shijin .
"No inak ale fakt na tebe mi to ani raz ale čudné nepripadalo ."
Zasmial som sa .
"Niekedy som sa tých uší a chvostu chcel zbaviť .... kupodivu som si chvosť neodťal .
A teraz mi to už ani nevadíí keď vidím že to niektorý berú takto ."
Akosi som zabudol kam som chcel ísť a podišiel som bližšie k Shijin .
"No inak ale fakt na tebe mi to ani raz ale čudné nepripadalo ."
Shinobi
"To jsem ráda." odhrnula jsem si pramen vlasů z čela.
"Je to šikovné i na podávání zbraní, no ne? Ani si tě bez toho už nedokážu představit, ale takhle je to rozhodně mnohem mnohem lepší."
"Je to šikovné i na podávání zbraní, no ne? Ani si tě bez toho už nedokážu představit, ale takhle je to rozhodně mnohem mnohem lepší."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ako som bol bližšie u nej môj ocásek ju doslova že objal a trochu pritiahol ku mne aj keď nie veľmi XD .
"Hej je ... aj keď to veľmi nevyužívam , ale sem tam hej no najviac ako som si všimol tak u teba ."
Povedal som z miernym úsmevom a tak letmo som ju pobozkal .
Akosi som mal možno zasa náladu sa "hrať."
Uši som mal aj tak nastražené keby sem niekto mal v pláne ísť .
"Takto ale inak začnem mať aj rád tie svoje umm výnimočnosti ."
Normálne som to tak ale nenazýval .
"Hej je ... aj keď to veľmi nevyužívam , ale sem tam hej no najviac ako som si všimol tak u teba ."
Povedal som z miernym úsmevom a tak letmo som ju pobozkal .
Akosi som mal možno zasa náladu sa "hrať."
Uši som mal aj tak nastražené keby sem niekto mal v pláne ísť .
"Takto ale inak začnem mať aj rád tie svoje umm výnimočnosti ."
Normálne som to tak ale nenazýval .
Shinobi
Obtočila jsem mu ruce kolem krku.
"To jsem ráda, protože je to příjemné a mimo jiné výhoda, když si mě můžeš takhle... Hmm... Přitáhnout." blesklo mi v očích. Pomalu jsem se přiblížila k jeho rtům a políbila ho. Koneckonců... Taky jsem si ráda hrála.
"To jsem ráda, protože je to příjemné a mimo jiné výhoda, když si mě můžeš takhle... Hmm... Přitáhnout." blesklo mi v očích. Pomalu jsem se přiblížila k jeho rtům a políbila ho. Koneckonců... Taky jsem si ráda hrála.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Keď som sa s ňou bozkával teraz som ešte jazyk nezapájal .
Iba som jednu ruku obmotal okolo jej pása .
Potom som na chvíľu odpojil moje pery od jej ale nie na dlho lebo som potom jemne nasal jej hornú peru a pokračoval som v bozku.
Jazyk som teraz už zapojil a to preto lebo som bozky už poriadne prehlboval a ním som teraz vyhľadal ten jej a jemne som sa oňho otieral tým mojím .
Páčilo sa mi stále okúšať tieto sladké bozky ,akosi som sa ich nevedel nabažiť .
Iba som jednu ruku obmotal okolo jej pása .
Potom som na chvíľu odpojil moje pery od jej ale nie na dlho lebo som potom jemne nasal jej hornú peru a pokračoval som v bozku.
Jazyk som teraz už zapojil a to preto lebo som bozky už poriadne prehlboval a ním som teraz vyhľadal ten jej a jemne som sa oňho otieral tým mojím .
Páčilo sa mi stále okúšať tieto sladké bozky ,akosi som sa ich nevedel nabažiť .
Shinobi
Užívala jsem si to.
Levou rukou jsem ho jemně vískala ve vlasech, pravou pevněji objala. Ať jsem dělala cokoli, stejně si hrál on se mnou a mě to děsilo i vábilo zároveň. Vábilo mnohem víc, ač jsem to nerada přiznávala.
Levou rukou jsem ho jemně vískala ve vlasech, pravou pevněji objala. Ať jsem dělala cokoli, stejně si hrál on se mnou a mě to děsilo i vábilo zároveň. Vábilo mnohem víc, ač jsem to nerada přiznávala.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Na chvíľu som sa od nej zasa odpojil nech nestratím dych .
Ale po tom som jej jemne zahryzol do jej pery ktorú som potom olizol a prešiel po tej malunkej ranke aj keď tam možno žiadna nebola predsa len bolieť by ju to nemalo .
Stále to bolo súčasťou tej "hry."
Bavilo ma to dosť preto som akosi už okolie nevnímal len som sa venoval už len jej .
Teraz keď som zapojil jazyk bolo to len na malý okamih .
No ale v tomto som pokračoval , a sem tam som bozk prehĺbil .
Ale po tom som jej jemne zahryzol do jej pery ktorú som potom olizol a prešiel po tej malunkej ranke aj keď tam možno žiadna nebola predsa len bolieť by ju to nemalo .
Stále to bolo súčasťou tej "hry."
Bavilo ma to dosť preto som akosi už okolie nevnímal len som sa venoval už len jej .
Teraz keď som zapojil jazyk bolo to len na malý okamih .
No ale v tomto som pokračoval , a sem tam som bozk prehĺbil .
Shinobi
Měla jsem co dělat, abych se udržela v realitě.
Přišlo mi to neskutečné a tak vzdálené normálnímu životu, že to ani nemohla být pravda. Po chvíli jsem sama prohloubila polibek, pohrávala jsem si s jazykem. Snažila jsem se, aby se mu to líbilo. Váhala jsem, ale nakonec pravou ruku zase posunula k hrudi. Když jsem se prsty dotkla kůže, zvláštně to šimralo. Jen velmi jemně. Tak aby se mu to líbilo, aby to vzrušovalo.
Přišlo mi to neskutečné a tak vzdálené normálnímu životu, že to ani nemohla být pravda. Po chvíli jsem sama prohloubila polibek, pohrávala jsem si s jazykem. Snažila jsem se, aby se mu to líbilo. Váhala jsem, ale nakonec pravou ruku zase posunula k hrudi. Když jsem se prsty dotkla kůže, zvláštně to šimralo. Jen velmi jemně. Tak aby se mu to líbilo, aby to vzrušovalo.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
To čo robila mi teraz nevadilo ani trochu páčilo sa mi to aj keď to pomáhalo tomu že som bol o niečo viac vzrušený no nedával som to na sebe poznať alebo som skôr nechcel .
Iba v bozkoch šlo vidieť že boli vášnivejšie a krajšie .
Teraz som ju už u seba držal aj druhou rukou .
Zasa na malú chvíľu som sa od nej odpojil ale nie na dlho lebo som zasa vyhľadal jej pery .
No snažil som sa trochu ale bozky spomaľovať ale nie veľmi lebo mi to nešlo predsa len aj mne sa to všetko celé páčilo .
Iba v bozkoch šlo vidieť že boli vášnivejšie a krajšie .
Teraz som ju už u seba držal aj druhou rukou .
Zasa na malú chvíľu som sa od nej odpojil ale nie na dlho lebo som zasa vyhľadal jej pery .
No snažil som sa trochu ale bozky spomaľovať ale nie veľmi lebo mi to nešlo predsa len aj mne sa to všetko celé páčilo .
Shinobi
Výhodou Hyuugy vždy bylo, že dokázala vypustit chakru z celého těla a právě to jsem praktikovala. Kdekoli se mne dotýkal, i z polibků cítil zvláštní příjemnou energii. Chakru to rychle rozproudilo, stejně tak krev. A hormony dělají divy. Cítila jsem, jak se mi zrychlil tep, ale tentokrát jsem se kontrolovala. Nepřeháněla jsem to. Sice už to nebylo tak jemné, ale zato intenzivnější. Krásnější.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 22 z 37 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 37
Similar topics
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Sídlo klanu Hyuuga
» Knihovna klanu Hyuuga
» Techniky klanu Hyuuga
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 37
Povolení tohoto fóra: