Kancelář Raikageho
3 posters
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Kancelář Raikageho
Nebojte sa Raikage-sama určite napravím chybu ktorú spôsobil bývalí Raikage pousmial som sa...a zobral som si plášť...
Tým že veril svojmu srdcu chcete povedať že v tom bola žena?
Pozrel som sa na Raikage-sama zvedavo
Tým že veril svojmu srdcu chcete povedať že v tom bola žena?
Pozrel som sa na Raikage-sama zvedavo
Anonymní- Anonymní
"Ano, u Raikageho ano." přikývla jsem, ale nad jeho zvědavým tónem se jen zamračila.
"Vůdce našich protivníků. Lidí, kteří svou vlastní vesnici nechali jen pro bezpečí nadřazených úplně zničit. Zabíjeli nevinné a klidně ze svých řad. A on by pro lásku byl obětoval i Kumogakure. Chybělo jen málo a i ona by byla zničena. Nevadilo mu to. Bezpečí ženy, která k němu necítila víc než touhu, pro něho bylo přednější."
Ani netušíš, co všechno jsi provedl... A to je dobře...
"Když zemřela měl šanci odpykat si trest, ale zůstat. Jenže on zbaběle utekl a málem pár lidí zabil jen pro to, že o ní řekli pravdu. Pro něj ji uráželi."
Počkala jsem, až vyjde i Riichi a pak za námi zamkla.
"Později zabil Tsuchikageho a jeho vinou ve vesnici zemřel i můj student."
"Vůdce našich protivníků. Lidí, kteří svou vlastní vesnici nechali jen pro bezpečí nadřazených úplně zničit. Zabíjeli nevinné a klidně ze svých řad. A on by pro lásku byl obětoval i Kumogakure. Chybělo jen málo a i ona by byla zničena. Nevadilo mu to. Bezpečí ženy, která k němu necítila víc než touhu, pro něho bylo přednější."
Ani netušíš, co všechno jsi provedl... A to je dobře...
"Když zemřela měl šanci odpykat si trest, ale zůstat. Jenže on zbaběle utekl a málem pár lidí zabil jen pro to, že o ní řekli pravdu. Pro něj ji uráželi."
Počkala jsem, až vyjde i Riichi a pak za námi zamkla.
"Později zabil Tsuchikageho a jeho vinou ve vesnici zemřel i můj student."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
To je mi lúto pozrel som sa na Raikage smutným pohladom...
Musel byť určite silný ked dokázal zájsť až tak daleko...
Pozrel som sa na Raikage a čakal som čo sa stane dalej...
(Je fakt super písať o sebe )
Musel byť určite silný ked dokázal zájsť až tak daleko...
Pozrel som sa na Raikage a čakal som čo sa stane dalej...
(Je fakt super písať o sebe )
Anonymní- Anonymní
(To jistě XD )
"Ne to nebyl." zvedla jsem k němu odhodlaný pohled a přešla blíž. Ruku jsem mu položila na srdce.
"Pravá síla shinobiho je tady. Není ukrytá ve skrývání citů, to je naše povinnost. Neukrývá se v boji, to je naše čest. Je to síla milovat svůj domov a vše, co k němu patří." s tím jsem zamířila do nemocnice a čekala, že půjde za mnou.
(Přesun - Můžeš napsat, že se připravuješ na operaci, já na chvíli zmizím, ale ještě tu budu)
"Ne to nebyl." zvedla jsem k němu odhodlaný pohled a přešla blíž. Ruku jsem mu položila na srdce.
"Pravá síla shinobiho je tady. Není ukrytá ve skrývání citů, to je naše povinnost. Neukrývá se v boji, to je naše čest. Je to síla milovat svůj domov a vše, co k němu patří." s tím jsem zamířila do nemocnice a čekala, že půjde za mnou.
(Přesun - Můžeš napsat, že se připravuješ na operaci, já na chvíli zmizím, ale ještě tu budu)
Shinobi
Sedela som na stole pri čom som si len pokopávala nohami a unavene som sa obzerala naokolo.. bol tam obrázok.. že tu je.. a nie je tu.. odúvala som sa po čom som si len jednou rukou podoprela hlavu a začala som hladiť tú mačku ktorú pri mne nechala spať..
Anonymní- Anonymní
Přiběhla jsem do kanceláře a opřela se o rám dveří.
"Go...Go...Gomene. Operace, pak.. Usnula jsem..."
Vydýchávala jsem se z delšího běhu. Až pozdě mi došlo, že tu na mne čeká.
"Go...Go...Gomene. Operace, pak.. Usnula jsem..."
Vydýchávala jsem se z delšího běhu. Až pozdě mi došlo, že tu na mne čeká.
Shinobi
Takým prísnym spôsobom som sa na Rin pozrela.. chvíľu som taký ten výraz nechala po čom som si však povzdychla.. usmiala som sa a len som zoskočila zo stola.. začala som k nej cupkať s natiahnutými rukami a takým vysmiatym úsmevom na tvári..
Anonymní- Anonymní
Měla jsem co dělat, abych se nesvezla na zem.
Zase jsem ostatně byla celou noc vzhůru a většinu z ní operovala.
Na tohle jsem měla vskutku talent. Ušklíbla jsem se.
"A... Teď začneme s tvým čtením."
Zase jsem ostatně byla celou noc vzhůru a většinu z ní operovala.
Na tohle jsem měla vskutku talent. Ušklíbla jsem se.
"A... Teď začneme s tvým čtením."
Shinobi
Nie nezačneme! Si unavená.. ideš si ľahnúť. !! dožadovala som sa zo zase takým prísnejším hlasom po čom som sa však zase usmiala.. nechcem aby si zase skolabovala !!.. moje kekkei gnekai než nezadrží úplne všetko.. zamumlala som veselo.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem zavrtěla hlavou a posadila se na gauč.
"Tohle mne nevyčerpá." z tašky jsem vytáhla menší knihu.
Měla jsem dojem, že obrázky zvířátek a písmena na polovinu stránky se jí líbit nebudou, přesto jsem pokynula vedle sebe.
"Tohle mne nevyčerpá." z tašky jsem vytáhla menší knihu.
Měla jsem dojem, že obrázky zvířátek a písmena na polovinu stránky se jí líbit nebudou, přesto jsem pokynula vedle sebe.
Shinobi
Hmm.. tak okej.. povedala som mierne namrzene no len som prikývla a rýchlo som pricupkala ku Rin, sadla som si vedľa nej a zvedavo som sa pozerala na tú "knihu".. nevedela som čo je to zač no moc som to ani neriešila a čakala som čo začne vysvetlovať či hovoriť Rin..
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem první stránku a okamžitě litovala, že jsem si ji neprohlédla dřív.
"Tohle je A." ukázala jsem na první stránku a sjela prstem k obrázku.
"A jako Anděl."obrázek byl víc než komický. Kreslený andílek si cucal prst, vznášel se a to prosím bez oblečení. Na těle měl vytetované malé srdíčko.
Netušila jsem, jak na to bude Atsuka reagovat.
"Tohle je A." ukázala jsem na první stránku a sjela prstem k obrázku.
"A jako Anděl."obrázek byl víc než komický. Kreslený andílek si cucal prst, vznášel se a to prosím bez oblečení. Na těle měl vytetované malé srdíčko.
Netušila jsem, jak na to bude Atsuka reagovat.
Shinobi
Heeem.. A?.. heee.. zaškerila som sa pri čom som si ho snažila silou mocou zapamätať ..nejak ho do hlavy vyryť alebo tak..mala som na tvári dosť taký snaživý výraz..
Anonymní- Anonymní
Vytáhla jsem sešit a pero.
Přitom jsem začala předepisovat první písmeno. Udělala jsem to několikrát a pak půjčila "nástroj na psaní" jí a sledovala, co bude dělat.
(S Japonštinou nemůžu sloužit XD )
Přitom jsem začala předepisovat první písmeno. Udělala jsem to několikrát a pak půjčila "nástroj na psaní" jí a sledovala, co bude dělat.
(S Japonštinou nemůžu sloužit XD )
Shinobi
Heem.. týmto sa píše da? spýtala som sa a len som si mierne povzdychla.. zobrala som ho do rúk ale nejak "naopak" a tak som sa snažila niečo písať druhou stranou.. ono to nefunguje !! posťažovala som sa ..
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem ji za ruku a pero obrátila.
"Musíš ho vzít takhle, hrotem dolů." správně jsem upravila její osobité držení pera a aniž bych ji pustila znovu jsem naznačila správné písmeno. Dvakrát jsem to zopakovala, pak se odtáhla a čekala, až to zkusí sama.
"Musíš ho vzít takhle, hrotem dolů." správně jsem upravila její osobité držení pera a aniž bych ji pustila znovu jsem naznačila správné písmeno. Dvakrát jsem to zopakovala, pak se odtáhla a čekala, až to zkusí sama.
Shinobi
Ahaaa!! vydýchla som .. keď to so mnou dva krát skúsila tak som len tak chápavo prikivovala po čom som to skúsila raz sama.. ako tak sa mi to podarilo no.. bolo to také nejaké kostrbaté.. sama zo sebou som však bola nadmieru spokojná..
Anonymní- Anonymní
Zastal som pred kanceláriou a zaklopal na dvere. V kútiku duše som dúfal, že si Everest pred operáciou na všetko spomenul.
Anonymní- Anonymní
Dorazil som pred dvere kancelárie...
Všimol som si aj Richiho ktorý taktiež čakal na Raikage-sama
Snád na mna Raikage-sama nezabudla
Všimol som si aj Richiho ktorý taktiež čakal na Raikage-sama
Snád na mna Raikage-sama nezabudla
Anonymní- Anonymní
Všimol som si Everesta. "Ako dopadla operácia?" Hneď som si všimol, že jeho vzhľad sa úplne zmenil, ale chcel som vedieť či si na niečo nespomenul.
Anonymní- Anonymní
Ako vidíš operácia sa podarila pousmial som sa...
Mám v pláne plniť misie...Konečne si môžem zatrénovať...
Mám v pláne plniť misie...Konečne si môžem zatrénovať...
Anonymní- Anonymní
Chytil som Everesta za límec. "Chcem sa s tebou porozprávať. Poď so mnou." Tiahol som ho na cintorín.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.
» Kancelář Raikageho
» Kancelář Raikageho
» Knihovna v Kumogakure
» Oznámení Raikageho.