Hokageho kancelář
+11
Sho Rin
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Nawaki
Uzumaki Allii
Kin Yuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kiwi Namikaze
Kisuke Uchiha
15 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Hokageho kancelář
"Jsem zvědavá." pousmála jsem se Akihirovým směrem a pak si všimla Hokageho, ale zůstala jsem sedět.
"Vida, takže to je vyřešené. Uhmm... Já dovnitř nepůjdu, stačí, když se zeptáš, jestli tě můžu doprovázet." ušklíbla jsem se.
"Vida, takže to je vyřešené. Uhmm... Já dovnitř nepůjdu, stačí, když se zeptáš, jestli tě můžu doprovázet." ušklíbla jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"ano hokage-sama..umím je..ale potřebuju i nějaké jiné...trochu jsem četla....chci být trénovaná jako Lee-sama" změnila jsme se do své kočičí formy a usadila se pohodlně na gauč
Anonymní- Anonymní
"No super, to jsem rád. No vidíš, věřil jsem ti." pousmál jsem se.
A jéj.. "No, nevím, jeslti se na to hodíš."
A jéj.. "No, nevím, jeslti se na to hodíš."
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem otevřel oči a trochu se protáhl. Pohodlně jsem se usadil na lavičku a díval se kolem. Začíná tu být nějak rušno, možná už nám Assasin dorazil. Trochu jsem zívl a dál se díval kolem.
Anonymní- Anonymní
"Protože jsi kočka. Na Taijutsu potřebuješ mít vytrénované tělo a všechno okolo. Promluvíme si o tom později..Další prosím." ozval jsem se. Teď by chtěla taijutsu. Pche
Anonymní- Anonymní
Uslyším ,že Hokage zve dovnitř dalšího.Trochu se upravím a pak jsem pomalu vstoupil , i když trochu nerad." Dobrý den Hokage-sama...já mám pouze jednu otázku...neznáte nějakého senseie co by učil Genina jako jsem já?Myslel jsem totiž že jako Hokage máte spis všech Senseiů co nemají týmy nebo práci" řeknu mu."Prosím vás o to moc..je to pro mně velice vážné..nechci už být tak slabý , a nemám ani žádně peníze , takže si nemůžu vypůjčit svitky v knihovně..." řeknu.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Zdravím, ano, připravím seznam nových týmů. Jen potřebuji, abys mi řekl, co bys tak chtěl, respektive umět." Já učit nikoho nemůžu. Ne s tímhle...Každým dnem se měním ve zrůdu.
Anonymní- Anonymní
" To mi je v podstatě jedno co bych se učil...já prostě chci být silnější...může to být Ninjutsu,Taijutsu a dokonce i Genjutsu..je mi to prostě úplně jedno...hlavně chci zesílit" odpovím mu.*Trochu jsem se rozpovídal..to u mně přece není normální.* pomyslím si.
Shinobi
"Dobře, nové týmy budou do večera připravené." přikývl jsem. A rychle musím tuhle řadu zkrátit..
Anonymní- Anonymní
vztala jsem z gauče a začala se třít o nohy Katashihořekl že nejsem vytrénovaná pche
Anonymní- Anonymní
Rozhlédl jsem se. Byl to ještě jeden, ale nevěděl jsem, co potřebuje. Možná taky něco, co zabere čas, ale já jsem chtěl být poslední. Hlavně proto, že se mi do toho moc nechtělo a začínal jsem sebou docela ošívat a za druhé, že to je na dlouho.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
"Děkuji Hokage-sama...jsem vám za to moc vděčný...Na shledanou" řeknu mu a pak se mi začne nějaká kočka třít o nohy." Zmizni...kočky nesnáším" řeknu jí a snažím se jí dostat co nejdál od mých nohou.Pak vyjdu ven.*Díky bohu...konečně nebudu tak slabý...a teď..směr knihovna* pomyslím si a trochu se pousměju.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
sotva odešel skočila jsem po hokagem a svíma malinkatýma kočičíma pracičkama ho začala fakcovat
Anonymní- Anonymní
"já jsem trénovaná...cheš vydět moje svaly ?" přeměnila jsme se do podoby člověka a zatla svaly "vydííš ?"
Anonymní- Anonymní
Pořád nikdo nevstupoval. Podíval jsem se na toho kluka a pak zpátky na Shijin. Kdyř pořád nic, tak jsem si stoupl a zhluboka se nadechl a vydechl. Došel jsem ke dveřím a slušně zaklepal. Pootevřel jsem malinko dveře a nakoukl do vnitř."Ehm...mo-mohu dál?" Byl jsem nervozní a šlo to na mě docela dost vidět. Bylo taky proč.
Shinobi
"Lízo, teď ne!" okřikl jsem ji. "Venku běhá myš, jdi tam." Podíval jsem se ke dveřím.
"Ano, vstupte." oznámil jsem mile.
"Ano, vstupte." oznámil jsem mile.
Anonymní- Anonymní
zakryla jsem si to co neměl ten chlapec co vešel vydět "Prosím..podáte mi tam to oblečení ?" ukázala jsem na hromádku u dveří
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem a zavřel za sebou dveře. Všiml jsem se té dívky a trochu zčervenal. Došel jsem k oblečení a podal jí ho. Potom jsem se hned otočil na Hokageho. Na ni jsem se ze slušnosti nechtěl dívat."Dobrý den..já..já jsem Akihiro...Akihiro Kazuki a...došel jsem z Kiri, ale...ale nepocházím s tama...ono...ono je to trochu složitější..." Nemohl jsem se vůbec vymáčknou a tak jsem jen odhrnul tričko a ukázal nukeninskou pásku Yurikagure. Teprve až teď jsem se mu podíval do tváře a čekal, jak bude reagovat.
Shinobi
oblékla jsem se a taky se trochu zčervenala..nevím proč ale už mi to začínalo být trapné
Anonymní- Anonymní
"Jdi Lízo, tohle jsou soukromé záležitosti." Pak jsem se otočil na chlapce.
"Přišel jsi z Kiri, ale jsi nukenin z Yuki. Zajímavé, pověz mi víc."
"Přišel jsi z Kiri, ale jsi nukenin z Yuki. Zajímavé, pověz mi víc."
Anonymní- Anonymní
"ještě sem nedořešili mě...je to nefér hokage-sama" dožadovala jsem se s vého
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem se uklidnil a spustil."No ono je to tak, že... našli mě v lese u Kirigakure...byl jsem ve vážném stavu no a...postarali se o mě...měl jsem u sebe pár věcí a i ninja pásku, která značila, že jsem nukenin...nic si nepamatuji, co jsem dělal nebo kdo jsem byl...i když jsem byl spokojený, pořád mě trápilo, že nevím kdo vůbec jsem...užíralo mě to a já bych s tím nedokázal žít...vím, že pokud se mě paměť obnoví a zjistí se, kdo jsem, tak za to budu asi pykat, ale já to musím vědět...aspoň bude o jednoho takového člověka jako já méně..." Upřímně jsem se na něj podíval. O Lizz a o tom, jak mě pomáhala jsem se radši nezmiňoval...nechtěl jsem ji do toho zatahovat."Myslel jsem, že by mě tady mohli pomoct...vím, že tu máte i klan, který se na to specializuje. Moc vás prosím...chci se dozvědět, kdo je Akihiro Kazuki..."
Shinobi
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Hokageho kancelář
» Hokageho kancelář
» Hokageho kacelária
» Hokageho laboratórium
» Hokageho rezidencia
» Hokageho kancelář