Ulice Listové
+8
Ryuuji Akatsuchi
Shinobi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
Kisuke Uchiha
Natsuki
12 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Hmm holku da?.. pf.. zamumlala som po čom som sa len otočila k obsluhe a v momente som pri sebe mala niekoľko flašiek saké.. bolo to až divné.. ako rýchlo som do seba chcela začať hádzať jednu za druhou.. chcem nejakého chlapa.. človek sa vráti z ciest .. konečne nájde Konohu a prvý na koho narazí je taký suchár.. hundrala som si popod nos a mierne zničene som sa pozrela na Crystal..
Natsuki- Počet príspevkov : 402
"Skvěle." chytila jsem ho za ruku a zamířila k sídlu.
Další možnost, jak potkat Naomi. Nevím, jestli je to dobře nebo ne, ale já ty techniky potřebuji.
(Přesun)
Další možnost, jak potkat Naomi. Nevím, jestli je to dobře nebo ne, ale já ty techniky potřebuji.
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"NE vemte jí ty flašky. Zapomeň na to Nefrit máme jít ještě za Hokoagem, je tady spousty jiných mužů, no tak." vzala jsem jí flašky a dala je na pult "řekla jsem ti žádný pití."
Anonymní- Anonymní
"a nebo....výš co ? jdu do toho" bláznivě jsem se usmál
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Nee-chaaan !! zamumlala som keď mi zobrala flašky a len som sa za nimi tak "začala" naťahovať.. veď ty máš byť vodcom dediny.. ja som len tvoja sestrička ktorá sa s tebou vezie tak prosííím aspoň jeden pohárik.. prosiííím.. prosíkala som Crystal pri čom som mala na tvári taký "nevinný" výraz.. keď týto muži sú taký krutý.. zamumlala som a nakoniec som sa len zvalila na rameno svojej sestričky.. čím to je? stárnem? nebodaj mám vrásky? či šediny?.. hundrala som stále a stále a mala som chuď zakopať sa niekde pod zem a tam sa rozplakať pri čom som ani nevedela prečo.. dokonca som prepočula aj Kisukeho..
"šediny"poznamenal jsem
Shinobi
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
"Holka řekl ti že do toho jde tak sním běž a já půjdu vyhledat Hokageho ano? A nestárneš pořád si ve formě." pohladím jí po vlasech vrhnu vražedný pohled po Kisukem
Anonymní- Anonymní
Uhm? zvedavo som obrátila hlavu ku Kisukemu.. pf.. nemám záujem.. radšej pôjdem s tebou za Hokagem.. hm.. odpovedala som jej pri čom som sa jej zavesila okolo ruky a tak škaredo som zazerala na Kisukeho.. ten by sa musel ešte hodne posnažiť aby ma dostal do postele.. zamumlala som si pre seba a odvrátila som od neho pohľad..
"Dělal jsem si pr*el !"
Shinobi
vstala jsem a šla k němu a vzala ho u krku za košili
"Hele frajere srandu si z mý sestry dělat nebudeš. Ihned se omluv." podívala jsem se na něj vražedně
"Hele frajere srandu si z mý sestry dělat nebudeš. Ihned se omluv." podívala jsem se na něj vražedně
Anonymní- Anonymní
Ostala som v závese za Crystal a len som sa na neho oduto pozerala.. omyl.. tento nemá šancu dostať ma do postele.. pomyslela som si naštvane.. naviac sa prestaň správať ako idiot a ako keby som bola nejaká štetka.. umenie zvádzať je nedocenené.. a ty si myslíš že sa so mnou môžeš vyspať zrovna keď sa ti to hodí? na to zabudni baka ! zahundrala som jeho smerom..
"Nefrit a ty se taky prober nebude s tebou spát když má holku." podívala jsem se na Kisuke "čekám na omluvu."
Anonymní- Anonymní
"Pusť mě"
Shinobi
"Pustím tě až se omluvíš hádám ti takových 16 až 17 takový děcka já miluju, omluv se jí a pustím tě." řeknu naštvaně
Anonymní- Anonymní
v očích se mi oběvil sharingan a rozpažil jsem ruce
Shinobi
zaplatil jsem to jedno saké co jsem za tu noc ani nevypil a vzal jsem si jednu lahev sebou do ruky, vyšel jsem pomalu na ulici
''říká se že alkohol ničí pocity, ale asi jsem jej měl vypít více'' pověděl jsem smutně a šoural jsem se po ulici proč umřela ? po tváři mě stekla slza která spadla do prachu a ihned se do něj vsákla
''říká se že alkohol ničí pocity, ale asi jsem jej měl vypít více'' pověděl jsem smutně a šoural jsem se po ulici proč umřela ? po tváři mě stekla slza která spadla do prachu a ihned se do něj vsákla
Anonymní- Anonymní
"Ach scharingan, musíš být Uchiha, ti jsou bezcitní, omluv se Nefrit a už se nikdy nemusíme vidět." řekla jsem
Anonymní- Anonymní
"poslední šance pusť mě !"
Shinobi
Ty malý .. drzí !! zavrčala som a mala som čo robiť aby som mu tu hneď jednu nevrazila.. aj tak som sa tak mierne neovládla a na pravej ruke sa mi začalo objavovať Koutonové brnenie..
"Nefrit." vycítila jsem její chakru pustila jsem ho ale dala jemmu za ní facku.
"Příště to bude tvrdší." řekla jsem naštvaně vzala jí za loket, zaplatila a odcházela z ichiraku
"Příště to bude tvrdší." řekla jsem naštvaně vzala jí za loket, zaplatila a odcházela z ichiraku
Anonymní- Anonymní
"to mělo bolet ?" zasmál jsem se a odešel
Shinobi
sledoval jsem jejich hádku se založenýma rukama kousek od nich
arogantní to uchiha pomyslel jsem si
arogantní to uchiha pomyslel jsem si
Anonymní- Anonymní
Gomeeen.. ale takýto týpkovia ma vedia tak naštvať !! .. zamumlala som po čom som ju len bez váhania následovala.. a arigato nee-chan.. pousmiala som sa na ňu a znova som sa zavesila na jej plecia pri čom som si začala obzerať nejaké objekty.. zase som bola vo svojom živle..
nadále jsem je sledoval a obě jsem si je důkladně prohlédl, jedna z nich vypadala trochu jako shiz což mě přimělo ještě více zesmutnět
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: