Ulice Listové
+8
Ryuuji Akatsuchi
Shinobi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
Kisuke Uchiha
Natsuki
12 posters
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"128 úderů ? To bys vypadal jinak, chlape.." se zájmem jsem sledoval to jeho divadélko.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Sundám si tričko a tam ještě od ruk obtisky a mě na chvilku vypadl dech a nemohl jsem dejchat.Pak vykašlám zase krev a nedýchám snažim se,ale nejde mi to.
Anonymní- Anonymní
"Dostal jsi Juukenem... ale ne 128 úderů," zamračil jsem se a na pravém spánku mi naskočila žilka z jeho natvrdlosti. Začíná mi ničit tu skvělou náladu..
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Zavíral jsem oči a pomalu jsem nedýchal snažil jsem se rozdýchávat,ale nešlo to pak jsem se začal klepat protože jsem se bál,že umřu.
Anonymní- Anonymní
Aha.. uhm.. som si istá že ťa za jej smrť nikto nevinní, eh.. nebola by rada keby že ťa vidí takéhoto smutného.. hovorila som pri čom som sa len mierne povzbudivo až tak smutne pousmiala..
Natsuki- Počet príspevkov : 402
"To si říkáš shinobi? Třeseš se tu strachem jako holka.." znechuceně jsem zasyčel a podíval se na Kinomara, už vypadal celkem v pořádku.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Kinomaru přišel ke mě a začal u mě kňučet.Já jsem ho nevnímal a snažil se nějak začít líp dejchat.
Anonymní- Anonymní
''toto už mi někdo řekl, ale nezabírá to... promiň'' pověděl jsem smutně
Anonymní- Anonymní
Sledoval jsem je se stále znechuceným výrazem na ksichtě.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nabral jsem znovu dech a snažil se zvednout.
Kde je Shijin!! Já ji zabiju!! zařvu a chytim si břicho.
Kde je Shijin!! Já ji zabiju!! zařvu a chytim si břicho.
Anonymní- Anonymní
chvíli jsem pozorovala Nefrit, přála jsem si aby byla šťastná sebrala jsem se a šla se procházet sama po Konoze do pohledu mi spadli monumenty hlav hokagů vyrazila jsem tam (přesun)
Anonymní- Anonymní
Hmm.. a čo keby si skúsil.. nájsť si niekoho iného? kto by za tvoju ochranu stál? skúsila som znova, môžeš to tak odčiniť.. funguje to na jednoduchom princípe.. jeden život kvôli tebe zhasol.. tak ďalší ochrániš.. začala som tárať pri čom som si sama hovorila že sú to somariny.. vlastne som čakala že mi ešte vrazí alebo tak..
''rozhodl jsem se že už se nikdy do nikoho nezamiluji, a kdyby jo tak uteču, jelikož každé děvče do kterého se zamiluji zemře'' pověděl jsem smutně ''zatím zemřeli dvě...''
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k němu a chytl ho pod krkem. Vysoko jsem ho zdvihl a začal mírně škrtit.
"Jestli zkřivíš vlásek někomu mně blízkému, tak se nedožiješ rána. Někdo jako ty pro mě nic neznamená a vůbec mě nezajímá, že jsi z Konohy! Začni se chovat normálně!"
Srazil jsem ho zpět na zem a začal odcházet pryč. Nemám na někoho takového náladu.
"Jestli zkřivíš vlásek někomu mně blízkému, tak se nedožiješ rána. Někdo jako ty pro mě nic neznamená a vůbec mě nezajímá, že jsi z Konohy! Začni se chovat normálně!"
Srazil jsem ho zpět na zem a začal odcházet pryč. Nemám na někoho takového náladu.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
uuhm.. a keby ti tá nejaká povedala že nezomrie skôr než ty? položila som mu ďalšiu otázku pri čom som sa v duchu pousmiala..
vzdychl jsem si a zastavil jsem se, podíval jsem se Nefrit do očí a chytl jsem jí za obě ruce ''Nefrit...'' přemýšlel jsem nad slovy které řeknu ''podívej, jsi skvělá holka, snažíš se mi pomoct a já ti za to vděčím, opravdu ti děkuji, ale...ale já už nechci k někomu něco cítít'' nevinně jsem se usmál ale avšak ten úsměv neskryl ani zdaleka můj smutek
Anonymní- Anonymní
Pozerala som sa mu do očí a po jeho slovách som sa len usmiala.. keby tu bola moja sestra.. uhm.. gomeenasai Taiki.. ale ja som hrozne tvrdohlavá.. ak aj začneš utekať tak začnem bežať za tebou.. usmiala som sa..
díval jsem se na ní následně jsem vytvořil několik pečetí a vytvořil jsem genjutsu, ona viděla jasný záblesk bílí po kterém byla několik sekund oslepená, mezitím jsem odskákal po stromech pryč
Naposledy upravil Taiki dne Sun 31 Jul - 21:39, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Pevně doufám, že ho už nikdy nepotkám... Snad aspoň ten chudák malej pejsek bude v pořádku.
Posadil jsem se na lavičku a začal přemýšlet, jak nějací lidé mohou vůbec v tomhle světě přežívat.
Posadil jsem se na lavičku a začal přemýšlet, jak nějací lidé mohou vůbec v tomhle světě přežívat.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
V momente keď ma chytil do genjutsu tak som ho zrušila.. pomocou Kagura Shinganu som presne zaznamenala výkyv v mojej chakre ako aj v jeho.. aj to mi však zabralo nejaký čas za ktorý sa dostal už kúsok odo mňa.. ja som ho rýchlo začala následovať a pozorne som pri tom kontrolovala jeho chakru..
nejdříve jsem normálně skákal ale po té jsem nabral nadlidskou rychlost a začal jsem se jí ztrácet
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se procházela.
Pořád je naštvaná... A já doufala, že už ji to přejde.
Povzdechla jsem a zvedla oči k obloze.
Tak... Co dnes bude v plánu? Učit se? Nemám co. Tedy dokud nenajdu Naomi-sensei, nepřemluvím ji, aby mne nezabíjela a ještě k tomu, aby byla tak hodná a dala mi nějaké svitky.
Pořád je naštvaná... A já doufala, že už ji to přejde.
Povzdechla jsem a zvedla oči k obloze.
Tak... Co dnes bude v plánu? Učit se? Nemám co. Tedy dokud nenajdu Naomi-sensei, nepřemluvím ji, aby mne nezabíjela a ještě k tomu, aby byla tak hodná a dala mi nějaké svitky.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Kinomaru se zastavil a já vedle něj.
Tak závod jo? pouze štěknul,že jo.Vystartoval dřív a já běžel za nim.Běželi jsme ulicí.
Tak závod jo? pouze štěknul,že jo.Vystartoval dřív a já běžel za nim.Běželi jsme ulicí.
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se na jednu z laviček a pohodlně jsem se opřela.
Natáhla jsem dlaně před sebe a pohrávala si s chakrou.
Tvarovala jsem ji jako vždy do podoby malé vrány a pak ji nechala rozprsknout se v okouzlující spršku "jisker." Povzdechla jsem, ale nemohla jsem se neusmívat.
Natáhla jsem dlaně před sebe a pohrávala si s chakrou.
Tvarovala jsem ji jako vždy do podoby malé vrány a pak ji nechala rozprsknout se v okouzlující spršku "jisker." Povzdechla jsem, ale nemohla jsem se neusmívat.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Povolení tohoto fóra: