Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Jazero
Musím sa sústrediť... Nato sa mi ozval žalúdok. Hlásil mi, že som dnes ešte nič nejedol. Sakra, prečo ja baka som sa nenajedol... Myšlienky na jedlo ma tak rozptyľovali, že som nedokázal chodiť po vode vôbec.
Musím sa sústrediť! rozkázal som si a myšlienku na jedlo som odložil mimo myseľ a začal sa plne sústrediť na čakru.
Zložil som pečať barana a zatvoril oči.
Sústreď sa... Nohu som položil na vodu, a na prekvapenie samotných bohov ostala stáť na vode.
Sústreď sa... Prvý krok od brehu, teraz som stál na vode a robil pomalé kroky.
Sústreď sa!... ďalší krok, sprevádzaný balancovaním na vode, ale to som zvládol.
Sústreď sa!!... ďalšie kroky, po čele mi stekali kvapky potu a od sústredenia ma začala bolieť hlava, ale nebral som na to ohľad.
Sústreď sa!!!... ďalší krok, noha sa mi trochu potopila a ja som sa na malý okamih prestal sústrediť, ale po chvíľkovom vyrovnávaní som to zvládol.
Sústreď sa!!!!... bol som dosť ďaleko od brehu, a bez nehody
Musím sa sústrediť! rozkázal som si a myšlienku na jedlo som odložil mimo myseľ a začal sa plne sústrediť na čakru.
Zložil som pečať barana a zatvoril oči.
Sústreď sa... Nohu som položil na vodu, a na prekvapenie samotných bohov ostala stáť na vode.
Sústreď sa... Prvý krok od brehu, teraz som stál na vode a robil pomalé kroky.
Sústreď sa!... ďalší krok, sprevádzaný balancovaním na vode, ale to som zvládol.
Sústreď sa!!... ďalšie kroky, po čele mi stekali kvapky potu a od sústredenia ma začala bolieť hlava, ale nebral som na to ohľad.
Sústreď sa!!!... ďalší krok, noha sa mi trochu potopila a ja som sa na malý okamih prestal sústrediť, ale po chvíľkovom vyrovnávaní som to zvládol.
Sústreď sa!!!!... bol som dosť ďaleko od brehu, a bez nehody
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Pomalu jsem vstal a pořádně se protáhl. Přitom jsem se podíval na Hidea. ,,No, už si celkem pokročil. Za chvíli už to nebudeš ani vnímat, že stojíš na vodě."
Anonymní- Anonymní
Pootvoril som jedno oko, a nato ich otvoril dokorán. Neveriacky som sa poobzeral po jazere.
Som dobrý. uškrnul som sa. No nato sa dostavila myšlienka na jedlo, ktorú sprevádzalo hlasné zaškŕkanie v bruchu.
Som hladný... bola moja posledná myšlienka, lebo po nej som plne sústredil aby som sa neutopil. Doplával som na breh a vykašľal asi polku vody z jazera.
Som dobrý. uškrnul som sa. No nato sa dostavila myšlienka na jedlo, ktorú sprevádzalo hlasné zaškŕkanie v bruchu.
Som hladný... bola moja posledná myšlienka, lebo po nej som plne sústredil aby som sa neutopil. Doplával som na breh a vykašľal asi polku vody z jazera.
Shinobi
,,Teď už se na jezeře udržíš, takže pak může přijít ta vaše spolupráce se Shimonem." Podíval jsem se na něho a vypadal, že má zase hlad. ,,Dneska už si volný, takže můžeš jít na jídlo. Já dneska nejdu. Nemám hlad ani náladu." Tu poslední větu jsem si řekl spíše jen pro sebe a přešel si sednout pod strom.
Anonymní- Anonymní
Ani nie... poznamenal som po vyplávaní z jazera. Vytvoril som jeden klon a poslal ho kúpiť rámen. Odišiel som kúsok od senseia a znova sa pustil do tréningu Shunshinu.
Shinobi
,,Šak to půjde." Poznamenal jsem a usadil se pod strom o který jsem se následně i opřel tak, abych měl dobrý výhled na jezero. Co teď? Takhle sedět se mi tu nechce.
Anonymní- Anonymní
Klon pribehol aj s rámenom. Rýchlo som to do seba hodil, a vytvoril ďalšie klony. Poskladal som pečate a zakričal.
No poďte.... Bez váhania sa na mňa vrhli. Čakal som kým budú ich pästi pri mne a akonáhle sa ma skoro dotýkali aktivoval som Shunshin. A podarilo sa. Zmizol som v obláčiku dymu a objavil sa za nimi.
Husté... usmial som sa a položil ruky za hlavu. Ľahol som si do trávy, tak isto aj moje klony a pomaly ale isto sme zaspali.
No poďte.... Bez váhania sa na mňa vrhli. Čakal som kým budú ich pästi pri mne a akonáhle sa ma skoro dotýkali aktivoval som Shunshin. A podarilo sa. Zmizol som v obláčiku dymu a objavil sa za nimi.
Husté... usmial som sa a položil ruky za hlavu. Ľahol som si do trávy, tak isto aj moje klony a pomaly ale isto sme zaspali.
Shinobi
Když jsem viděl Hidea, jak použil Shunshin, tak jsem se pousmál a pozoroval ho, jak usnul. Cože? Abych ho znovu táhl domů. Lehce jsem si oddychl a přešel k pravému Hideovi, jelikož jsem ho stále pozoroval, tak jsem ho našel ihned. Vzal jsem ho a pomalu odkráčel k němu domů.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem kvelkému hcladnému jezeru,kde byl vážně klid.S úsměvem jsem si lehl do vysoké trávy a sledoval hvězdy,počemž jsem usnul.
Anonymní- Anonymní
Chvilku po poledni jsem otevřel víčka a pořádně se rozhlédl kolem.Paprsky mě píchaly do očí a všude byl klid.Postavil jsem se na nohy a nadechl se čerstvého lesního vzduchu.Tady je nádherně..Chytl jsem jeden Kunai a podíval se na velký strom,který jsem nedávno použil na trénink.Tak pojďme,špitl jsem a začal soustředit chakru do noh,počemž jsem se rozeběhl po kluzkém povrchu a uklouzl prakticky na začátku,počemž jsem narazil hlavou do stromu a spadl zpět na tvrdou mokrou zem.Cítil jsem jak mi z čele znovu teče krev.Skvělé..Ušklíbl jsem se a opakoval to,dokud se mi nepodařilo vyjít o pár metrů dál než minule.Jen jsem se povzbudivě usmál,schoval kunai a znovu jsem soustředil chakru do noh,počemž jsem došel do prostřed jezera a tam jsem si sedl a začal meditovat.
Anonymní- Anonymní
Znovu jsem pootevřel oči a porozhlédl se kolem.Nikdy mě nenapadlo že mi bude vadit že sjem nikoho celý den nepotkal.Ušklíbl jsem se a vstal na nohy,počemž jsem ztratil rovnováhu a propadl se pod vodní hladinu.Pomalu jsem z prostředka jezera doplaval ke břehu a trochu se usušil,počemž jsem zamířil do vesnice.(přesun)
Anonymní- Anonymní
prisel jsem k jezeru a tam jsem si jen tak se oprel o strom a zacal podrimoval.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
po mensim spanku jsem se rozhodl ze se vratim do ctvrti nebo me Shijin prizabije
Shinobi
Přišel jsem k jezeru a šel až ke středu. Lehce jsem si oddychl a začal trénovat. Dlouho nebyla žádná sranda. Buďme rádi.
Anonymní- Anonymní
Prišla som k jazeru, pritom som si pohmkávala nejakú pesničku. V diaľke som uvidela Seita, kývla som mu rukou na pozdrav. Potom som sa otočila ku stromu a rozmýšľala som, či mám trénovať alebo si dnes urobiť oddychový večer. Bola som skôr za tréning, ale samej sa mi to nechcelo...Keby ešte žil môj ocko pomyslela som si a stočila som pohľad ku nebu.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Prisel jse k jezeru a uvidel fu a Seita jak tam stoji uprostred jezera
To by me zajimalo jak to dela?
To by me zajimalo jak to dela?
Shinobi
Všiml jsem si Fu a taky jí mávl na pozdrav a lehce se usmál. Pak přišel ještě Shinjiro. Nějak se to tu zaplnilo. Otočil jsem se k ni a kráčel pomalu na břeh.
Anonymní- Anonymní
Mavnul jsem seitovi na pozdrav ale nejak vic jsem se k tomu ani nemel.
Shinobi
Pribehol som k jazeru a všimol si senseia. Ešte bol na vode tak som zložil pečať a sústredene sa rozbehol za ním.
Sensei... ozval som sa keď som k nemu dokráčal. Mám pár otázok.
Sensei... ozval som sa keď som k nemu dokráčal. Mám pár otázok.
Shinobi
Pozrela som sa na prichadzajúceho. Zistila som, že to je Shinjiro. Kývla som mu rukou na pozdrav. Tak veľmi som chcela trénovať, ale samu by ma to nebavilo. Po chvíli som si povzdychla a sadla som si do tureckého sedu pod strom. Dokonca som si nevšimla ani Hidea.
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Kyvnul jsem Fu na pozdrav a pokracoval smerem k uschlemu stromu jakmile jsem k nemu dorazil tak jsem si donej prastil a ten se omazite prelomil vejpul.
Ups.. To mi nevyslo
Ups.. To mi nevyslo
Shinobi
Nóó... Jediné čo mi ostalo po rodičoch je zvitok.. sklonil som hlavu. Bolo to trochu ťažké hovoriť o nich. No zdvihol som hlavu.
Bolo tam niečo o manipulácii čakry... alebo nejak tak...
Bolo tam niečo o manipulácii čakry... alebo nejak tak...
Shinobi
,,Manipulace chakry?" Na chvíli jsem se zamyslel. ,,No jo. Jsi přece Uzumaki, takže pro tebe nebude problém používat pečetící techniky, nebo lékařské techniky. Díky té manipulaci."
Pak jsem se mrkl na ten strom, co Shinjiro zlomil. Dobrá práce.
Pak jsem se mrkl na ten strom, co Shinjiro zlomil. Dobrá práce.
Anonymní- Anonymní
He? Ani bych nerekl Nebyl ucel bo zlomit ale nezlomit Kruci to je desny prasti nejakyho genina tak ma par zlomenin asi.
Shinobi
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 37 z 40
Povolení tohoto fóra: