Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Jazero
A čo to vlastne je? spýtal som sa ho.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
,,Až někoho zlomíš v boji na život a na smrt, tak se zlobit určitě nebudeš." Lehce jsem se usmál a podíval se na Hidea. ,,Co je vlastně co?"
Anonymní- Anonymní
Prevrátil som očami. A vy ma počúvate? pýtal som sa čo to je tá Manipulácia čakry... povedal som mu.
Shinobi
V boji je to neco jinyho Sensei na akademii me mel za sadistu a spoluzaci se me bali a nebo se mi vyhybaly tak velkym obloukem a nemluve o tom jak sem se nekoho zastal jeste me nekolikrat vyloucily ze jsem si udajne zacal ja.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Klan: Hyuuga
Môj pohľad pritiahol zlomený strom. Pousmiala som sa a vyskočila na nohy. Ešte chvíľu som sa dívala na ten strom, potom som pohľad upriamila na Shinjira Si dobrý...Môj otec ma to, o čo sa teraz snažíš, učil. poznamenala som...Keď trénuješ, mohla by som sa pridať? pokrčila som ramenami a usmiala som sa...Ani som nečakala na odpoveď
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
ja se ho pokousel nezlomit. v tom je ten problem no mensi ukazka pro tebe Fu.
Prastil jsem pesti do zeme a zustal po ni mensi krater tak 5 cm do hloubky a 10cm prumer
Prastil jsem pesti do zeme a zustal po ni mensi krater tak 5 cm do hloubky a 10cm prumer
Shinobi
,,Ber to tak, že každému se nezavděčíš." Podíval jsem se na Hidea. ,,Jo, tak ty si myslel tohle. No, manipulace chakry, to je, že bys ji měl dobře ovládat v takovém smyslu."
Anonymní- Anonymní
No to ste mi toho povedali veľa. povedal som a dal do toho toľko irónie až to bolelo.
Shinobi
No jo to je taky pravda bouzel vzdy jsem to odnesl ja i kdyz si zacli o 3 roky starsi tak pak se divte ze me ma vlastni sila stve?
Shinobi
,,Prostě bys měl chakru ovládat, třeba jak Hyuuga." Ukázal jsem na Fu a Shinjira. ,,Třeba jako ti dva."
Anonymní- Anonymní
Vážne? A vy to viete? spýtal som sa a prosebne som sa na neho pozrel.
Shinobi
Viem, že si sa ho pokúšal nezlomiť. A môj ocko ma učil práve to... pousmiala som sa Naučil ma ovládať svoju silu, telo a myseľ.... Buchla som do jedného stromu takou rýchlosťou, že sa zdalo, že ten strom zlomím. Ale po mojej rane sa tam objavil iba malá diera, ktorú takmer nebolo vidno.
Shinobi
To mas asi takle Hideo My ovladame cakru velmi dobre Napriklad: Mi dokazeme pomoci vlastni cakry Zastavit obeh cakry v tele nebo Pomoci nasi cakry v Juukenu Zranit neci organy ty zase by jsi mohl byt schopen je vylecit pomoci tve cakry . uz to chapes?
Shinobi
Pozrel som sa na Shinjira. Nóó... Tak trochu... Nie, nechápem... pravdivo som odpovedal a znova pozrel na senseia.
Shinobi
No Fu tebe mozna mel kdo neco ucit me ne ja jsem sam co si pamatuju
v tom se Tsuki na me podivala
Samozdrejme jsem Nemyslel Tebe Tsuki. Ja a tsuki Jsme uz sami dost dlouho teda co si pamatuju.
v tom se Tsuki na me podivala
Samozdrejme jsem Nemyslel Tebe Tsuki. Ja a tsuki Jsme uz sami dost dlouho teda co si pamatuju.
Shinobi
Objevil jsem se kousek nad Seitem na větvi velkého stromu.''Ale..Ty jsi si svou sílou nějak jistý'',řekl jsem polohlasně a sledoval ho červenýma očima od hlavy k patě.''Víš co se říká...Samochvála smrdí'',řekl jsem chladně a skrčil se do dřepu.
Anonymní- Anonymní
Jednoduseji Receno Muzes myt schopen pouzit cakru jako zbran ale i kleceni nekoho jineho Ne sice na takove urovni Jako Hyuugove ale ne jiste urovni ano je to uz srozumitelnejsi? Hideo?
Shinobi
Dej si odchod. Nerad bych ti ublizil.
ani jsem se na nej neotocil
ani jsem se na nej neotocil
Shinobi
Začíná se to tu nějak plnit. Lehce jsem se pousmál a podíval se na Hidea. ,,Myslím, že to stejně ani teď nepochopíš. Dej tomu čas a až budeš trošku na vyšší úrovni, poznáš v čem je tvá síla, díky manipulaci chakry."
Anonymní- Anonymní
Tak dobre... usmial som sa a vrátil sa na breh. Všimol som si tých čo tam boli.
Fu... pomyslel som si a prišiel za ňou. Fu... Môžeš na slovíčko? spýtal som sa.
Fu... pomyslel som si a prišiel za ňou. Fu... Môžeš na slovíčko? spýtal som sa.
Shinobi
''Zkus to..Jsem nažhavenej na boj s někým silnějším'',řekl jsem pobaveně a skočil dolů.Udělal jsem pečetě a pak se k němu přiblížil.''Jsi Hyuuga ne?''Řekl jsem polohlasně a sledoval jeho záda.
Anonymní- Anonymní
Našťastie... Pousmiala som sa, otočila som sa k druhému stromu. Tentoraz som mu dala takú ranu, že sa prelomil a zvalil na zem...Ocko ma naučil mnohým veciam, aj takým, ktoré by ma mal naučiť sensei. No, prakticky, ocko môj sensei bol. Otočila som sa na ďalšieho chlapca. Keď ku mne prišiel Hideo, zamračila som sa Samozrejme...
Shinobi
Udela jsem pecete Na Byakugan okolo mych oci naskakaly zilky
Byakugan
No a co stim?
Byakugan
No a co stim?
Shinobi
''Chci si zkusit jestli nejvýznamější klan v listové má na můj klan..A vypadá že jsem našel silného jedince podle těch slov..tak se ukaž'',řekl jsem chladně a vytáhnul kunai,počemž jsem se rozeběhl naproti němu.
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som sa pozeral na strom ktorý Fu zničila. Rozmýšľal som či sa jej má spýtať alebo nie. Chytil som ju za plecia a odsunul od tých dvoch. Keď sme boli v dostatočnej vzdialenosti spýtal som sa.
Tak ako ste pokročili so Shim? spýtal som sa provokatívne. A nehovor že nič, videl som vaše pohľady... dodal som.
Tak ako ste pokročili so Shim? spýtal som sa provokatívne. A nehovor že nič, videl som vaše pohľady... dodal som.
Shinobi
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 38 z 40
Povolení tohoto fóra: