Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Jazero
Neberte si to nejak spane ale nejak Se o Hyuugy nezajimam.
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
Pohľad smeroval nadol. Moje ruky sa zovreli v päsť. Som slabý, ale nemám strach. Čo ty tu budeš urážať mňa a môj klan. Ja sa nebojím! Kľudne zmlátim vás oboch a ani sa pri tom nezapotím! vykričal som sa na neho. Bol som taký rozzúrený, že som sa dosť ťažko ukľudňoval.
Daiki Ayme- Student Akademie
- Počet príspevkov : 1090
Shinobi
Klan: Uzumaki
Protočil jsem oči v sloup. ,,Klid. Jako shinobi musíš udržet klid, jinak si snadná kořist a věř, že v tomto světě je dost lovců." Usmál jsem se a čekal, jestli někdo z nich zaútočí, nebo budu muset já.
Anonymní- Anonymní
Ja sem pouze konstatoval jak se chovas nic jineho
rekl jsem mu uplne ignorantskym hlasem
No potom jsem okamzite vyskocil smerem na seita A pouzil Hakovy kop.
rekl jsem mu uplne ignorantskym hlasem
No potom jsem okamzite vyskocil smerem na seita A pouzil Hakovy kop.
Shinobi
On ma uráža! zakričal som na senseia. Prepáčte. povedal som po chvíli. Ukľudnil som sa ale trochu to vo mne vrelo. Spomenul som si na to že mám bojovať, aby som ukázal čo je vo mne. Rozbehol som sa proti senseiovi a rukou bez kunaia som buchol smerom k jeho hrudi, pričom som kunaiom mieril k jeho hrdlu.
Shinobi
Odskočil jsem rychle dozadu, takže jsem se všemu vyhl. Poskládal jsem pečetě a za Hideme se objevil vodní klon, který hodil po Shin. kunai a Hidea chtěl pevně sevřít.
Anonymní- Anonymní
K sakru... zaklial som a odskočil od klona, nabok. Ledva som udržal balanc, rozbehol som sa proti pravému senseiovi.
Shinobi
kunaii jsem se bez nejakych problemu vyhnul a poskladal pecete a aktivoval Byakugan
a cekal na dalsi seituv tah
a cekal na dalsi seituv tah
Shinobi
Lehce jsem se usmál a poskládal opět pečetě. Před běžícím Hideme se najednou vynořil klon a mířil mu pěstí na břicho. Hned na to jsem poskládal další pečetě a Shunshinem se dostal v mžiku za Shinjira.
Anonymní- Anonymní
Ha Jakmile jsem zaregistroval ze je zamnou kopnul jsem smerem do zadu a vpripade ze by tomu uhnul jsem jete v rychlosti pouzil tornadovy kop.
Shinobi
Predo mnou sa vytvoril klon. Nestihol som robiť nič, čo malo za následok že so dostal ranu do brucha a odkotúľalo sa so mnou až do vody. Potopil som sa no vyplával som hore. Doplával som až ku brehu a vyšiel celý mokrý z vody von. A dosť! urobil som pečať a rozbehol sa na klon.
Shinobi
Začal jsem se soustředit a moje tělo se rozprsklo na vodu a objevilo se kousek dále na jezeře. Poskládal jsem pečetě. Suiton: Mizu rappa. Vodní vlna mířila na Shinjira. Můj klon vytáhl kunai a čekal, na jaké místo Hideo zaútočí.
Anonymní- Anonymní
Bol som takmer pri jeho klone, keď som ja vytvoril klon, rovno predo mnou. V oblaku dymu klon kopol senseiovho vodného klona, pričom som ja zaútočil kunaiom z boku. Sekol som smerom na jeho hruď.
Shinobi
Vodni vlna me smetla a ja narazil do kmene sromu. A dost jakmile voda opala nashromazdil jsem cakru do ruky a Juukenem uderil do stromu jenz se zkcel k zemi. pote jsem do nej nekolikrat uderil jubenem az znej zbylo pouze par vetsich kousku ktere jsem doil po klonech a seitovi a byly napustene mou cakrou coz bezByakuganu nemohl videt
(sorry zitra tu asi nebudu a nebo az okolo 20-21:00)
(sorry zitra tu asi nebudu a nebo az okolo 20-21:00)
Shinobi
Klon se vyhl kopu Hideova klonu a pak kunaiem vyblokoval Hideův kunai.
Kolem mě se začala točit voda a díky kamenu kolem mě vznikala taková vodní zeď o kterou se ty kousky stromu odrážely pryč.
Kolem mě se začala točit voda a díky kamenu kolem mě vznikala taková vodní zeď o kterou se ty kousky stromu odrážely pryč.
Anonymní- Anonymní
Na nič som nečakal. Môj Klon chytil klon a hodil ho o zem, pričom som druhou rukou vytiahol kunai a sekol ním po klone.
Shinobi
Jakmile klonem praštil o zem, tak se rozpadl na vodu. Kolem mě pořád vířila voda a já se trochu pousmál a poskládal pečetě. Vytvořil jsem 5 klonů, kdy čtyři se potopili a plavali směrem k Hideovi a jeden vyskočil a letěl vzduchem přímo na Hidea.
Anonymní- Anonymní
Do riti... zaklial som. Jeden bol problém, a teraz ďalší? Musím ho zvládnuť. Dokážem to! zakričal som a zreval. Kage Bunshin no jutsu. Obalil ma dym, ktorý hodnú chvíľu neustupoval. No len čo ustúpil, vedľa mňa stálo 20 mojich klonov. Bol som medzi nimi, a nikto nedokázal určiť ktorý som ja. Usmial som sa na ten jeden klon, lebo tie vo vode som si nevšimol. Poď...
Shinobi
Klon, který letěl dopadl přímo mezi ně a začal kolem sebe sekat kunaiem. Mezitím se další 4 klony vynořili někde uprostřed a každý zaútočil kunaiem.
Anonymní- Anonymní
Ten killer klon, ktorý vtrhol medzi nás, trafil aj mňa a dosť ma poranil. Sekol mi cez brucho, ktoré teraz nasakovalo mojou krvou. Tým som sa vlastne aj prezradil. Dve klony ma chytil a pokúsili sa ma dostať od toho killera, pričom ostatný sa s kunaimi snažili zadržať ostatné klony.
Shinobi
Po dlhej dobe som sa zobudil a pozeral sa. Ešte stále bojovali. Ja som si potreboval niečo zariadiť. A tak som vstal a vybral sa do Hyuuga štvrte. (Presun)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Kloni stále bojovali a už mi zbývali jen dva, ale Hideových už taky moc nebylo. Když jeden klon se objevil rychle před Hidem a kunai měl velmi blízko něho. ,,Než to dokončím, řekni mi, co pro tebe znamená být shinobi?"
Anonymní- Anonymní
Očami som sledoval kunai. Preglgol som a odpovedal. Shinobi... Zamračil som sa a ruky som zovrel do pästí. Shinobi pre mňa znamená... Znamená ochrániť Konohu jej obyvateľov, priateľov aj za cenu života! A Konoha pre mňa znamená všetko! Ochránim ju, všetkých! vykríkol som. Odskočil som od neho. Klony ma roztočili. Hodili ma a ja som mieril na prevého senseia. Letel som na neho s kunaiom v ruke.
Shinobi
Klony se zatím rozpadly, protože už jsem je nepotřeboval. Počkal jsem si, až bude skoro u mě. Pak jsem uhnul do strany a kunai mu vyrazil z ruky. Přemístil jsem se za něho chytl ho za triko a druhou rukou mu přiložil kunai ke krku. ,,Takže podle toho co si teď řekl. Byl bys schopný obětovat svůj život?"
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 28 z 40
Povolení tohoto fóra: