Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Jazero
Probudila jsem se a rozlepila oči. Můj pohled směřoval na oblohu. Po chvíli jsem si uvědomila, kde spím. Zůstala jsem víceméně ve stejné poloze, v jaké jsem usnula. Ležela jsem na Tasherovi a jeho plášti. Spokojeně jsem se pousmála a dál jsem tam chvíli ještě jen tak ležela a užívala si toho klidu, ikdyž jsem věděla, že zachvíli mě čeká zase práce. Nemohla jsem přeci jen tak nečině sedět na zadku, když byla Konoha v takovém stavu a já v ní. Dívala jsem se na oblohu a užívala si, že tu můžu být s Tascherem.
Anonymní- Anonymní
Mívám lehké spaní, aby mě nepřekvapil ve spánku nepřítel. Proto mě dokázal probudit i sebemenší pohyb Roky. Otevřel jsem oči a jelikož jsem spal hlavou směrem k obloze, můj pohled spočinul na plujících mracích. Trochu jsem pootočil hlavu a viděl tak na Roku, která byla po noci celkem dost rozcuchaná. Mě se to, ale líbilo a tam se mi na tváři vyčaroval úsměv.
Dobré ráno, princezničko.
Řekl jsem a dal jí jeden sladký polibek.
Dobré ráno, princezničko.
Řekl jsem a dal jí jeden sladký polibek.
Anonymní- Anonymní
Docela mě překvapilo, že je vzhůru, měla jsem pocit, že ještě spí, nedalo se však říct, že nepříjemně. Pustila jsem jeho ruku a překulila se do strany tak abych mu viděla do obličeje.
Dobré ráno, myslela jsem, že spíš, usmála jsem se na něj. Jeho obličej, který kontrastoval se zelenou trávou za ním, která se třpitila raní rosou vypadal ještě hezčí, než obvykle.
Dobré ráno, myslela jsem, že spíš, usmála jsem se na něj. Jeho obličej, který kontrastoval se zelenou trávou za ním, která se třpitila raní rosou vypadal ještě hezčí, než obvykle.
Anonymní- Anonymní
Spal jsem, ale vždy mám lehký spánek aby mě nikdo nepřekvapil.
Usmál jsem se. Přitáhl jsem ji blíž k sobě a ukazováčkem jedné ruky jí pod tílkem lehce sjížděl od šíje po pupík. Druhou jsem jí zajel do vlasů a následně jsem ji začal dlouze líbat.
Usmál jsem se. Přitáhl jsem ji blíž k sobě a ukazováčkem jedné ruky jí pod tílkem lehce sjížděl od šíje po pupík. Druhou jsem jí zajel do vlasů a následně jsem ji začal dlouze líbat.
Anonymní- Anonymní
Opětovala jsem mu líbání a mezitím jsem začala opět prsty jezdit po jeho hrudi. Druhou rukou jsem mu zajela do vlasů. Najednou se ale ozval kus od nás nad Konohou výbu. Trhla jsem sebou.¨Malinko jsem se od něj odtáhla.
Co to zase doprkna má být?
Znepokojeně a rozmrzele jsem se dívala tím směrem.
Co to zase doprkna má být?
Znepokojeně a rozmrzele jsem se dívala tím směrem.
Anonymní- Anonymní
Nechal jsem ji aby se odtáhla a taky se podíval směrem ke Konoze.
Jeto to sice nepříjemné, ale asi se tam budeme muset jít podívat.
Řekl jsem trochu smutně.
Postavil jsem se a pomohl vstát i Roce. Sebral jsem ze země svůj plášť a trochu ho oprášil. Následně jsem si ho nasadil a přes obličej zase natáhl masku. (jako Kakashiho maska, ne Anbu)
Jeto to sice nepříjemné, ale asi se tam budeme muset jít podívat.
Řekl jsem trochu smutně.
Postavil jsem se a pomohl vstát i Roce. Sebral jsem ze země svůj plášť a trochu ho oprášil. Následně jsem si ho nasadil a přes obličej zase natáhl masku. (jako Kakashiho maska, ne Anbu)
Anonymní- Anonymní
Rozmrzele jsem se postavila. Moje maska se od včerejška válela kdesi v sutinách a tak jsem si neměla co nasazovat. Rukou jsem si zběžně přejela vlasy a když jsem zjistila, že jsou rozcuchané, pokusila jsem se je upravit. Pak jsem se otočila s takovým trochu rozmrzelým výrazem na Tashera.
No, asi se s tím vážně nedá nic dělat, máš pravdu, měli by jsme se tam jít podívat.
Nakonec jsem pomalým krokem vydala do ulic. (přesun)
No, asi se s tím vážně nedá nic dělat, máš pravdu, měli by jsme se tam jít podívat.
Nakonec jsem pomalým krokem vydala do ulic. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vydal jsem se stejným tempem vedle ní a mlčky přemýšlel co se zase může dít. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem až k jezeru a lehl si na břeh. Klidné místečko. Na chvíli jsem se zamyslel. Měl bych ho pak vyhledat, ale jak ho znám, už bude v kanceláři pracovat. Krátce jsem si oddechl a dal nohy do vody. To je pohoda.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k jazeru a uvidel senseia Seita tak som podišiel k nemu. ,,Ehm,, odkašlal som si ,,Zdravím sensei Seito môžem sa vás na niečo opýtať?,,
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Natočil jsem hlavu na Shimona a lehce se pousmál. ,,Od napadení jsem tě neviděl, nějaké novinky? A jo, klidně se ptej."
Anonymní- Anonymní
,,Novinky až také vážne nie aj o to sa budem chcieť s vami pozhovárať, ale teraz mi ide o Sanbiho,, pri poslednom slove som zvážnel ,,Kedže Hokage má stále plnú kanceláriu, mám plno otázok a nemá mi na ne kto odpovedať,, môj hlas znel inak ako predtým ,,Sanbi vo mne...má veľkú moc že áno,.... ja len či by som nemohol tu jeho silu nejako ovládnuť bez toho aby sa vymkol kontrole, lebo som videl čo dokáže a kebyže viem ovládnuť aspoň časť jeho sily bol by som napred pred ostatnými ninjami z mojou hodnosťou nie?,,
Shinobi
Trochu jsem se zamračil a podíval se na něho. ,,Takže do tebe zapečetili Sanbiho?" Je vidět, že Assasin to má naplánované. Jako vždy. Lehce jsem se usmál a začal dále mluvit. ,,No, mohlo by to být stejné, jako s mým kamene, takže bijuu určitě půjdou ovládnout. Každý bijuu je velmi silný a pokud ho ovládneš, tak chakry budeš mít fakt hodně, takže by jsi byl napřed před ostatními, ale ovládnout ho to zabere hodně času. Ale nese to s sebou to riziko, že nad ním ztratíš kontrolu." Na chvíli jsem se odmlčel. ,,V tréninku by ti mohl pomoct Assasin, ten umí zkrotit bijuu pomocí mokutonu. Já ho mám sice taky, ale to potřebné jutsu zatím neumím."
Anonymní- Anonymní
,,Hm tak to bude zrejme dlhšie trvať ako by som potreboval, a Sensei Seito potom čo sa vrátim z mojej misie tak mi ste mi zatiaľ čo tu nebude mohli nachystať nejaké nové techniky na naučenie nech postupujem aspoň v niečom, a je tu posledná vec teraz už mŕtvy Hokage Itachi mi vydal povolenie do Kemono no sato aby som mohol podpísať zmluvu zo summonom ale teraz neviem či sa môžem vybrať do Kemono no sato alebo mi treba nové povolenie od Hokage Assasina ale nato zase budem čakať dosť dlho,, posledné slová som hovoril dosť znechutene
Shinobi
,,Jo, techniky ti nějaké opět půjčím. Postupem času se stejně asi zaměříš na ovládnutí Sanbiho. Jsi teď jeden z důležitých lidí Konohy." Povzbudivě jsem se na něho usmál. ,,A co se týká Kemono, tak myslím, že v rámci tréninku by jsi tam měl jít. Když jsi měl povolení od Itachiho a kdyby se Assasin zlobil, tak se přimluvím." Na chvíli jsem se zamyslel. ,,Chceš doprovod?"
Anonymní- Anonymní
Na chvíľu som sa zamyslel ,,Však prečo nie aj tak po ceste som sa chcel zastaviť na nie príliš pekných miestach, je tu ešte jedna vec ktorá sa vám a zrejme nikomu z Konohy nebude páčiť, neviem či ste poznali Shew z klanu Inuzuka bol to ten ktorý chcel utiecť z dediny a pomstiť sa za váš súboj nejakému Tatsuovi a Rukimu, a všetci sme sa mu to snažili vyhovoriť dokonca aj Itachimu povedal že už to neurobí a nakoniec včera,, z tíchol som a nakonie som to povedal ,, A nakoniec včera opustil Konohu a ja ho chcem priviesť späť, viem že som ho mal zastaviť v tej chvíli ale... jednoducho som nemohol, neveril by som že to urobí,, povedal som sklamaným hlasom
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Tue 22 Nov - 19:03, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
,,Shew Inuzuka? To mi něco říká." Pak jsem se zamračil. ,,Shimone měl jsi ho zastavit, pokud padne do špatných rukou. Zkrátka ví o Konoze příliš mnoho." Postavil jsem se a promnul si oko. ,,Dobře doprovodím tě do Kemono, ale půjdem jenom tam a zpět. Na další věcičky budeme muset mít svolení od Assasina, i co se týká Shewa." Udělal jsem pečetě a z vody se vytvořil klon, který ihned zamířil pryč. ,,Jo, málem bych zapomněl. Něco ti dám." Vytvořil jsem pečetě. Suiton: Mizu no oshikake. Na prstech se mi vytvořily malé kapky a pak jsem prsty namířil na jeho rameno. Nebyla to nijak moc velká rána, jen se kapky vpily do něho. ,,Kdyby náhodou." Lehce jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
,,Jednoducho v tú chvíľu ako keby som to nebol ja a ešte tam bola bolesť tej pečate,, povedal som hlasom z ktorého bolo jasné že ma to mrzí
,,Ach tak poďme nech sme tam čo najskôr,, povedal som dosť skleslým hlasom
,,Ach tak poďme nech sme tam čo najskôr,, povedal som dosť skleslým hlasom
Shinobi
,,No, teď si z toho nic nedělej. Uvidíme kde vlastně je." Pokýval jsem hlavou. ,,Tak jdeme." rozešel jsem se pomalu k bráně.(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Idem za Seitom (Presun)
Shinobi
Zastavil jsem se u jezera.
"Toto je vyhovující.." promluvil jsem sám k sobě a pak už jsem se otočil a čekal na svého žáka.
"Toto je vyhovující.." promluvil jsem sám k sobě a pak už jsem se otočil a čekal na svého žáka.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem chvíli za ním."Tak teda začneme."Vytáhl jsme kunai a rozběhl jsem se proti němu.
Anonymní- Anonymní
"A já myslel, že sensei jsem tu já," povzdechl jsem.
Chytil jsem ho za ruku když probíhal kolem mne a poslal jsem ho do prázdna.
"Ještě jsem ti neřekl pravidla a ty už útočíš... To od tebe není pěkné."
Chytil jsem ho za ruku když probíhal kolem mne a poslal jsem ho do prázdna.
"Ještě jsem ti neřekl pravidla a ty už útočíš... To od tebe není pěkné."
Anonymní- Anonymní
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 15 z 40
Povolení tohoto fóra: