Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Jazero
"Je jasné, že ty se budeš učit Hijutsu svého klanu," odvětil jsem směrem ke Kunichimu a pak jsem se zaměřil zase na Yoshizumiho.
"Ninjutsu a Taijutsu... Škoda, že Konoha nemá žádná Kenjutsu. Hrubá síla i lehkost, kterou tenhle styl obsahuje, by se k tobě hodila."
"Ninjutsu a Taijutsu... Škoda, že Konoha nemá žádná Kenjutsu. Hrubá síla i lehkost, kterou tenhle styl obsahuje, by se k tobě hodila."
Anonymní- Anonymní
Usmál jsem se."No jistě rozrážel bych nepřátelům hlavy vejpůl a nikdo by se mi nepostavil do cesty."začal jsme se smát a vytáhl jsem si bublinovou dýmku a začal z ní tvořit bubliny.
Anonymní- Anonymní
Naklonil jsem se k němu.
"Pokud bude někdy Konoha válčit s Kirigakure, pak bude možnost získat sedm legendárních šermířských mečů," v očích mi podivně blesklo.
"Pokud by se tak stalo, naučil bych tě s jedním z nich mistrně zacházet. To jsou vraždící nástroje." na chvíli jsem se zasněně pousmál, ale pak jsem nasadil výraz alá vůbec nic se neděje.
"Ale to se nikdy nestane, takže můžeme začít přemýšlet nad něčím jiným."
"Pokud bude někdy Konoha válčit s Kirigakure, pak bude možnost získat sedm legendárních šermířských mečů," v očích mi podivně blesklo.
"Pokud by se tak stalo, naučil bych tě s jedním z nich mistrně zacházet. To jsou vraždící nástroje." na chvíli jsem se zasněně pousmál, ale pak jsem nasadil výraz alá vůbec nic se neděje.
"Ale to se nikdy nestane, takže můžeme začít přemýšlet nad něčím jiným."
Anonymní- Anonymní
"To by byl mazec.Ale mohl by jste mě naučit zacházet s mečem i tak ne sensei?"snažil jsem se být co nejhodnější i když to šlo proti mé povaze ale chtěl jsem být silnější.
Anonymní- Anonymní
"Správný meč musí mít vyváženou čepel a sednou přesně do ruky. Pokud existují dokonalé meče, pak jsou to ty s mlžné. Oproti nim je každý jiný meč jako kdyby byl dřevěný," odvětil jsem.
Anonymní- Anonymní
"já myslel žejsme snimi v aliainci tak by mu nějaký kovář z mlžné mohl udělat meč né?" zeptal jsem se a pak znovu mlčel
Anonymní- Anonymní
"To znamená ano, ale stejně nedosáhneš úrovně šermířů krvavé mlžné bez jejich dokonalých mečů." dodal jsem a při Kunichiho poznámce jsem se rozesmál.
"Dnešní kováři z Mlžné nedokáží ty meče vyrobit. Bylo sedm legendárních šermířů... A ti vlastnili sedm legendárních mečů. Samehada byla jednu chvíli i v Konoze, mohli byste ji znát. Ostatní meče jsou podobné. Nejsilnější. Pokud jakýkoli šermíř na jakékoli úrovni nastoupí proti šermíři s jedním z těchto mečů, prohraje." v této věci jsem byl pesimista.
"Dnešní kováři z Mlžné nedokáží ty meče vyrobit. Bylo sedm legendárních šermířů... A ti vlastnili sedm legendárních mečů. Samehada byla jednu chvíli i v Konoze, mohli byste ji znát. Ostatní meče jsou podobné. Nejsilnější. Pokud jakýkoli šermíř na jakékoli úrovni nastoupí proti šermíři s jedním z těchto mečů, prohraje." v této věci jsem byl pesimista.
Anonymní- Anonymní
"Pravděpodobně jsem," vyhnul jsem se přímé odpovědi.
"Ale nyní jsem v Konoze. Na mém původu nezáleží."
"Baka! Myslíš, že nám Mlžná jen tak dá jeden ze svých pokladů?" dostal jsem ti k do oka.
"I Samehadu musela Konoha vrátit!"
"Ale nyní jsem v Konoze. Na mém původu nezáleží."
"Baka! Myslíš, že nám Mlžná jen tak dá jeden ze svých pokladů?" dostal jsem ti k do oka.
"I Samehadu musela Konoha vrátit!"
Anonymní- Anonymní
"Takže jsou to sraby co se bojí že by jsme byli silnější.Tss."zahleděl jsem se do země."Ale vážně bych rád trénoval s mečem."
Anonymní- Anonymní
"Svým způsobem," kývl jsem.
"Uvidíme, co se pro tebe dá udělat. Myslím, že nějaký dobrý meč ti seženeme, i když nebude nejlepší a nejspíš bude lehce porazitelný."
"Uvidíme, co se pro tebe dá udělat. Myslím, že nějaký dobrý meč ti seženeme, i když nebude nejlepší a nejspíš bude lehce porazitelný."
Anonymní- Anonymní
"Svitky pro tebe by měly být v sídle vašeho klanu v klanové knihovně. Já k nim nemám přístup. Obávám se, že s nimi ti vůbec nedokáži pomoci. Bojuješ pomocí Hijutsu, klanové techniky. Takové techniky si však každý klan velmi pečlivě střeží a já tak o nich nevím vůbec nic kromě toho, že spadají pod Taijutsu." zamyslel jsem se.
"Nicméně kromě vaší mysli a chakry mám já vytrénovat i sílu. Tak hezky... Dejme tomu třicet kliků." ušklíbl jsem se.
"Pro začátek."
"Nicméně kromě vaší mysli a chakry mám já vytrénovat i sílu. Tak hezky... Dejme tomu třicet kliků." ušklíbl jsem se.
"Pro začátek."
Anonymní- Anonymní
Zakřenil jsem se a bez toho abych něco řekl jsem začal klikovat.Chtěl jsem být lepší než ten nudnej kluk.
Anonymní- Anonymní
Sledoval jsem je než dokončily zadání pak jsem vrhl mírně zlomyslný pohled na jezero velikosti fotbalového hřiště.
"Třicet koleček..." ukázal jsem směrem k vodní ploše.
Začínám mít třicítku nějak rád...
"Třicet koleček..." ukázal jsem směrem k vodní ploše.
Začínám mít třicítku nějak rád...
Anonymní- Anonymní
Sotva dokončili první kolo, začal jsem na ně křičet, ať zvýší svou rychlost.
"Pohyb pánové, pohyb! Předhonila by vás i slimáčice, kterou přivolává Tsunade-sama!"
(Styl odpovědi "Rozběhl jsem se" a "Já také" mě vážně dostal XD )
"Pohyb pánové, pohyb! Předhonila by vás i slimáčice, kterou přivolává Tsunade-sama!"
(Styl odpovědi "Rozběhl jsem se" a "Já také" mě vážně dostal XD )
Anonymní- Anonymní
Začal jsem zrychlovat a šlo mi to samo od sebe najednou jsem běžel vážně rychle dokonce jsem dohnal Kunichiho o jedno kole."Fíhá to je mazec."
(Omlouvám se ale musel jsem si jít pro prášek )
(Omlouvám se ale musel jsem si jít pro prášek )
Anonymní- Anonymní
"No dobrá" řekl jsem a zrychlil jsem co nejvíc jsem mohl a předehnal jsem i Shirakiho o půl kola
(notak promiň měnic jinýho nenapadlo)
(notak promiň měnic jinýho nenapadlo)
Anonymní- Anonymní
Možná z něj přece jen bude dobrý šermíř...
Co mi prolétlo hlavou jsem na sobě nedal znát, ale uznale jsem kývl.
Musí to být nějaká jeho schopnost.. Kekkei Genkai...
(To je jeho KG, nemůžeš ho předehnat XD )
Co mi prolétlo hlavou jsem na sobě nedal znát, ale uznale jsem kývl.
Musí to být nějaká jeho schopnost.. Kekkei Genkai...
(To je jeho KG, nemůžeš ho předehnat XD )
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: