Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Jazero
Prišiel som k jazeru,,Hmm zase tu nikto nieje a pritom je to také pekné miesto, no nič aspoň budem mať pokoj pri učení,, vytiahol som zvitky s Mizu Bunshin no jutsu a Suiton: Mizu rappa a začal som sa učiť....
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Začal som byť unavený z učenia tak som sa rozhodol že budem pokračovať až zajtra a teraz si dám oddych. ,,Ale čo teraz?,, opýtal som sa sám seba nahlas. Nakoniec som sa rozhodol ísť sa pozrieť na nočnú Listovú Ulicu, zobral som zvitky dal si ich do kapsy a išiel som (presun)
Shinobi
Prišiel som k jazeru a zase začal trénovať Suiton: Mizu rappa a Mizu Bunshin no jutsu. Trvalo mi to sem dlho lebo som sa flákal. Trénujem.....trénujem.....trénujem...
Shinobi
Kedže som bol celkom unavený z tréningu tak som si ľahol na trávu a odpočíval som.
Shinobi
Po dlhom oddychu "Ach, zase som viac oddychoval ako trénoval takto ďaleko nezájdem, začínam lenivieť to nesmiem dopustiť" postavil som sa oprášil a poberal sa domov (presun)
Shinobi
Prišiel som k jazeru "Ach zase tu je pekný kľud" sadol som si blízko vody, vytiahol som zvitky a začal sa učiť....."Ešte dnes by som mohol zájsť za Hokagem pre nejakú misiu aby som sa dal do kopy" pouvažoval som ešte pred učením....
Shinobi
Dorazil jsem k jezeru a byl tady docela pěkný klid.Na jezeře seděl ještě nějaký kluk , ale nějak jsem ho neřešil.Pomalým krokem jsem došel pod jeden ze stromů a usedl jsem do tureckého sedu.Vytáhl jsem svitky a začal jsem si je pročítat.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
" Tak je čas na pauzu" schoval som zvitky do vrecka, postavil som sa a odchádzal preč...Všimol som si jedného ninju ktorý sedí pod stromom ale vyzeral že nechce byť rušení tak som ho ani nepozdravil (presun)
Shinobi
Po delší době jsem odložil poslední rozečtený svitek a podíval se na vodu.Ten ninja už tu nebyl , takže jsem měl možnost si něco procvičit.Svitek s poznámkami Godaime jsem schoval a svitek s technikou taktéž.Udělal jsem jednoduchou pečeť a v jednom momentu mou ruku obalila vrstva blesků , ze které nakonec vyletěla bestie , ale pořád byla spojená s mou rukou.Běžela pořád dál a dál až doběhla někam do středu jezera.Poté jsem jí zastavil a zrušil.Když jsem jí zrušil tak se jen změnila na blesky a zmizela.* Tohle se bude hodit...a teď k Hokagemu pro další techniky! * pomyslel jsem si a zasmál jsem se.Poté jsem zmizel.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Ja som vedel že tu nikto nebude" a pohodlne som sadol a sledoval pokojnú hladinu jazera....
Shinobi
Běžel jsem a nějak jsem to neubrzdil a spadl jsem do jezera.Hned jsem doplaval na břeh Dopr*ele! vykřiknu ani jsem si nevšiml toho Senju kluka z minula.
Anonymní- Anonymní
,,Haha,, zasmial som prišlo mi to veľmi smiešne, postavil som sa a podišiel k nemu a podal mu ruku aby mohol vstať, ,,Ahoj Shew čože kam sa ponáhlaš?,,....
Naposledy upravil Shimonu Senju dne Fri 11 Nov - 18:45, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Zvedl jsem se.Ahoj.Já ucítil jsem kousek odsud tvou chakru tak jsem tě šel vyhledat. řeknu mezitím Kinomaru vyplave.
Anonymní- Anonymní
,,Váš klan Inuzuka máte nejaké Kekkei Genkai?,, opýtal som sa lebo mi klan Inuzuka niečo hovoril ale nebol som si istý...
Shinobi
No kekkei genkai nemáme,ale jak bych to řekl.Máme schopnosti psa.Což máme stejný čich jako oni a sluch jako oni prostě jsme jako psi a lidi dohromady. odpovím mu.
Anonymní- Anonymní
,,Hm,, a pozeral som sa bezducho do vodnej hladiny...
Shinobi
Tak co staneš se dalším hokage jako někteří z tvého klanu? zeptám udělalo to ve mě znovu trochu smutek.
Anonymní- Anonymní
,,HH,, pobavene som sa zasmial myšlienkou že by som bol Hokage ,,Ja a hokage to nejde dokopy to nieje v mojom budúcom pláne donedávna som ani nevedel že som z klanu Senju nahneval som sa sám na seba pri tom čo som hovoril....
Shinobi
Ale tohle neříkej. řeknu mu.Hele nechtěl by sis dát se mnou cvičný souboj? Dlouho jsem s nikým nebojoval.
Anonymní- Anonymní
,,Prečo nie, aspoň si vyskúšam ako to v takom súboji chodí,, ustúpil som poriadny kus od neho a postavil som sa proti nemu....
Shinobi
,,Dobre takže začneme pekne poporiadku,, vytiahol som zvitok a štetec nakreslil som 10 skurikenov a ,,Sumi Shuriken no Jutsu,, zo zvitku vystrelilo naňho 10 shurikenov....
Shinobi
Hodil jsem na ty kunaie moje kunaie a ty se srazili.Usměju se.Shikakyu no Jutsu!
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Anonymní- Anonymní
,,Sumigasumi no jutsu,, len tak tak som sa uhol a objavil som sa dalej od neho, vytiahol som Tanto z púzdra a rozbehol som sa proti nemu
Shinobi
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 10 z 40
Povolení tohoto fóra: