Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Jazero
Pořád jsem běžel když si Kunichi myslel že mě dohání zrychlil jsem ještě víc.a během chvilky jsem měl odběháno.Pak jsem chtěl zabrzdit ale jaksi jsem tu rychlost ještě neovládal takže jsem sebou pořádně mrštil o zem přímo před senseie.
Anonymní- Anonymní
zachvíli jsem doběl i já "touž se zase válíš" řekl jsem když jsem si všiml shirakiho na zemi
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem a podíval jsem se na něj."To mi říká někdo kdo je tak pomalej jak ty ?"zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Hahaha a spoň se udržim na nohách" odvětím a kouknu na senseie "tak co teď"
Anonymní- Anonymní
isiel som okolo jazera odichnuť si a videl som tam Kunichiho este neakeho genina a jounina ahoooooj Kunichi pozdravil som
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho nově příchozího a nějak moc jsem ho nevšímal jen jsem se modlil aby to nebyl další člen našeho týmu jelikož dalšího kluka bych asi neustál.
Anonymní- Anonymní
dost dobre ale vies hokage ma vela roboti vies no tak som si prisiel odichnuť čo trénujeťe?? opýtal som sa
Anonymní- Anonymní
"Ne, již netrénuje. Má volno," znovu jsem se zazubil.
Nemohl jsem si přece nechat ujít možnost ukázat novému příchozímu řadu delších ostrých zubů.
"Uvidíme se... Na dalším tréninku," tím jsem neuvedl přesný čas ani datum a mohl jsem se přijít libovolně pozdě. I když... Pozdě bych přišel tak jako tak.
"Džana!" rozprskl jsem se do kapek vody. Efektivní odchod jsem si nemohl odpustit.
(Přesun)
Nemohl jsem si přece nechat ujít možnost ukázat novému příchozímu řadu delších ostrých zubů.
"Uvidíme se... Na dalším tréninku," tím jsem neuvedl přesný čas ani datum a mohl jsem se přijít libovolně pozdě. I když... Pozdě bych přišel tak jako tak.
"Džana!" rozprskl jsem se do kapek vody. Efektivní odchod jsem si nemohl odpustit.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
"no tak vidíš teď už nic" řeknu a pomalu se rozloučím a taky odejdu
-přesun
-přesun
Anonymní- Anonymní
ksoo ostal som sám sustredil som chakru to noh a začal trénuvať chodenie po vode postavil som sa na vodu stáť viem superpomaly som sa pohol vpred chodene mi ide a potom som rozbehol jehe aj to mi ide
Anonymní- Anonymní
potom som sa rozbehol von z a rozbehol sa do kancelarie
Naposledy upravil Sarutobi Hizashi dne Sun 27 Nov - 19:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k jezeru a přesunul se až na úplný konec jezera, takže jsem nemohl nic zničit. Začal jsem se soustředit a kámen začal vypouštět hodně chakry, pomocí které začaly vznikat na nebi mraky. Po chvíli, kdy mraky byly hotové, jsem ještě chvíli počkal, než se objeví nějaký záblesk. Když to přišlo poskládal jsem pečetě a kolem ruky se začaly objevovat elektrické výboje. Natáhl jsem ruku k nebi, zavřel oči a chvíli se soustředil. Kirin. Prudce jsem otevřel oči a techniku poslal do vody, takže celé jezero začalo na chvíli svítit a i celá Konoha mohla vidět z ničeho nic velký záblesk. Celou techniku jsem udělal tak, aby se nic nepoškodilo a jak byla hotová sedl jsem si na zem a můj dech byl mnohem rychlejší. V boji to bude vypadat jinak.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som k jazeru nikto tu nebol tak som kráčal až do stredu jazera kde som začal trénovať.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Keď som dotrénoval bol som príliš unavený nato aby som išiel domov. Tak som si ahol na breh jazera kde som si ľahol a zaspal.
Ráno som sa zobudil a ležal ďalej lebo sa mi nič nechcelo. Už som dostatok trénoval a od posledného stretu zo Sanbim som sa aspoň naučil s ním komunikovať bez toho tranzu. Kedy ma mohol ovládnuť
"Choď niečo robiť lenivec alebo daj si dole ten prekliati kameň ktorý kontroluje moju silu" začal hovoriť diabolským hlasom
"Nejdem nechce sa mi a toho kameňa sa nezbavím skôr ako sa ťa naučím ovládať"
"Pfff mňa nikto neskrotí a hlavne nie taký usmrkanec ako ty, tak v tom prípade ťa budem stále otravovať "
"Mne je to jedno ale raz ťa ovládnem tomu ver"
Pokiaľ by tam niekto bol mohlo by sa mu zdať že sa rozprávam sám zo sebou.
Ráno som sa zobudil a ležal ďalej lebo sa mi nič nechcelo. Už som dostatok trénoval a od posledného stretu zo Sanbim som sa aspoň naučil s ním komunikovať bez toho tranzu. Kedy ma mohol ovládnuť
"Choď niečo robiť lenivec alebo daj si dole ten prekliati kameň ktorý kontroluje moju silu" začal hovoriť diabolským hlasom
"Nejdem nechce sa mi a toho kameňa sa nezbavím skôr ako sa ťa naučím ovládať"
"Pfff mňa nikto neskrotí a hlavne nie taký usmrkanec ako ty, tak v tom prípade ťa budem stále otravovať "
"Mne je to jedno ale raz ťa ovládnem tomu ver"
Pokiaľ by tam niekto bol mohlo by sa mu zdať že sa rozprávam sám zo sebou.
Shinobi
"Čo podnikneme ? "
"Ja budem čakať kým mi dáš príležitosť ťa ovládnuť, Hahaha" diabolský hlas
"Hm tak to si počkáš pokiaľ mám na sebe ten kryštál a pokiaľ ja nebudem chcieť tak sa ti to nepodarí,Hehe"
"Len počkaj keď to nastane nebudem ťa šetriť"
"Uhm"
Postavil som sa a mal som to namierené na jediné miesto. Počas cesty som sa stále hádal zo Sanbim. (Presun)
"Ja budem čakať kým mi dáš príležitosť ťa ovládnuť, Hahaha" diabolský hlas
"Hm tak to si počkáš pokiaľ mám na sebe ten kryštál a pokiaľ ja nebudem chcieť tak sa ti to nepodarí,Hehe"
"Len počkaj keď to nastane nebudem ťa šetriť"
"Uhm"
Postavil som sa a mal som to namierené na jediné miesto. Počas cesty som sa stále hádal zo Sanbim. (Presun)
Shinobi
Objavil som sa na konári jedného stromu. Pomedzi listy som videl, že ma to "vyhodilo" presne pri jazere a tak som s úškrnom zoskočil a s rukami zloženými na hrudi vykročil ku Jazeru. Senseia som nikde okolo nevidel, no ni som si z toho nerobil. Ak sú Assasinove slová pravdivé, mal by sa tu v dohľadnej dobe objaviť. Uškrnul som sa a sadol si ku brehu. A začal hádzať do vody kamienky.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem šel k jezeru ale než jsem přišel tak jsem si všiml někoho kdo tam stál ale stejně jsem tam šel "ahoj" řekl jsem
Anonymní- Anonymní
Začul som za sebou kroky a keď sa tá osoba predstavila, už podľa hlasu som vedel, že to sensei nieje. Trochu som pootočil hlavu a prezrel si Kunichiho. "Čus," odvrkol som a znovu začal hádzať do vody kamienky.
Anonymní- Anonymní
Když se ten kluk koukl tak bylo ihned jasné kdo to je byl to Hyuuga ale radši jsem si to ujistil "ty si určitě jeden z Hyuugu že" řekl jsem
Anonymní- Anonymní
Iba som prikývol a znovu hodil do vody kamienok. "A ty si...?" nadhodil som.a hodil.do vody plnú hrsť kamienkov, čím som svoje zásoby vyčerpal.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 40
Povolení tohoto fóra: