Brána Yukigakure
+8
Tatsuo Reigi
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Kin Yuki
Akasuna no Ruki
Ayame Takahashi
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 4 z 8
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Brána Yukigakure
First topic message reminder :
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Anonymní- Anonymní
Re: Brána Yukigakure
A nebo víte co.Mohl bych vám dát nějaké info.Pokuď najdete rebely.Stačí říct kde jsou.Chcu je vyhladit do posledního tropí mi tu neplechu.
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem to promýšlela.
"Dobrá tedy." kývla jsem.
"Stačí říct, jak je poznáme a dohoda bude platit. Oni za jakoukoli informaci o Everestovi, jaká by k vám mohla dorazit."
"Dobrá tedy." kývla jsem.
"Stačí říct, jak je poznáme a dohoda bude platit. Oni za jakoukoli informaci o Everestovi, jaká by k vám mohla dorazit."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
(Oni?)
Dobrá tohle je dohoda Raikage-chan."Lehce jsem se pousmál a ukázal ninjů ať si dají pohov."Poznáte je lehce moje vojsko má normální uniformy.Oni se oblékají jak chtějí a jsou to takový divoši.Lehce řečeno mimo vesnici jich najdete jistě dost,ale kdybyste potkala jejich vůdce nezabíjejte ho.To chci udělat sám."Podíval jsem se na kluka co byl vedle ní a usmál se.Hned za ním byl sněhovej tygr.
Dobrá tohle je dohoda Raikage-chan."Lehce jsem se pousmál a ukázal ninjů ať si dají pohov."Poznáte je lehce moje vojsko má normální uniformy.Oni se oblékají jak chtějí a jsou to takový divoši.Lehce řečeno mimo vesnici jich najdete jistě dost,ale kdybyste potkala jejich vůdce nezabíjejte ho.To chci udělat sám."Podíval jsem se na kluka co byl vedle ní a usmál se.Hned za ním byl sněhovej tygr.
Anonymní- Anonymní
Cítil som za sebou chlad nevedel som o čo ide no hend som použil techniku preblesknutia a objavil sa za nejakou obludou v tom som ju kunaiom presekol na poli skoval som si kunai."Nemienim bojovať sili budem ešte potrebovať mám taký dojem".
Anonymní- Anonymní
(Začínám se v tom ztrácet. Oni XD )
Otočila jsem se.
"Roztomilý mazlíček." ušklíbla jsem se a otočila zpátky.
"Až uspějeme, dáme vám vědět." kývla jsem na své společníky na znamení, že vyrážíme zpět.
"Sayounara." zavolala jsem ještě.
Přece jen jsem doufala, že už se do té zimy nebudu muset vrátit.
Rozběhla jsem se zpět do vesnici. Na tuhle misi potřebuji zpřeházet tým.
(Přesun)
Otočila jsem se.
"Roztomilý mazlíček." ušklíbla jsem se a otočila zpátky.
"Až uspějeme, dáme vám vědět." kývla jsem na své společníky na znamení, že vyrážíme zpět.
"Sayounara." zavolala jsem ještě.
Přece jen jsem doufala, že už se do té zimy nebudu muset vrátit.
Rozběhla jsem se zpět do vesnici. Na tuhle misi potřebuji zpřeházet tým.
(Přesun)
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Je to možné,ale dávej si pozor co děláš"Lehce jsem se usmál a tam kde sekl tygra se hned zregenerovalo a tygr šel ke mě.
Anonymní- Anonymní
Vydal som sa smerom za Raikage no ešte raz som sa pozrel na toho podivýna niečo mi hovorilo že sme sa nevideli naposledy.
Anonymní- Anonymní
Preletel som nad branou a isiel sa pozret co sa tu deje a na chvylu sa tu schovat.
Anonymní- Anonymní
Prodíral jsem se hlubokým sněhem a závějemi, po dlouhé cestě jsem narazil na podivnou bránu.
Tak tady je to. Jak vidím, někdo mě předběhl, no uvidíme, co se tady dá dělat. S úšklebkem na rtech jsem se podíval na dva stráže a prošel branou.
Tak tady je to. Jak vidím, někdo mě předběhl, no uvidíme, co se tady dá dělat. S úšklebkem na rtech jsem se podíval na dva stráže a prošel branou.
Anonymní- Anonymní
Stráže:
Stůjte do této vesnice nesmíte bez povolení nebo odzbrojení!
V tom momentě jsem přišel já a viděl že se dějí nějaké nekalé věci.
Copak je tu za problém?
Stráže:Tento muž se snaží jít do vesnice bez odzbrojení.
To je opravdu problém"Chytl jsem se za bradu a druhou rukou se poškrábal na hlavě.Vypadalo to v celku komicky."Kdo jste?"
Stůjte do této vesnice nesmíte bez povolení nebo odzbrojení!
V tom momentě jsem přišel já a viděl že se dějí nějaké nekalé věci.
Copak je tu za problém?
Stráže:Tento muž se snaží jít do vesnice bez odzbrojení.
To je opravdu problém"Chytl jsem se za bradu a druhou rukou se poškrábal na hlavě.Vypadalo to v celku komicky."Kdo jste?"
Anonymní- Anonymní
Hm hm hm tiše jsem se zasmál. škoda, chtěl jsem je zabít.
"Máte tady opravdu rychlou a spolehlivou stráž."zvedl jsem ruku a odstrčil tu jeho.
"Říkejte mi Hebimaru, vy budete určitě vůdce téhle vesnice."
"Máte tady opravdu rychlou a spolehlivou stráž."zvedl jsem ruku a odstrčil tu jeho.
"Říkejte mi Hebimaru, vy budete určitě vůdce téhle vesnice."
Anonymní- Anonymní
Ano nejspíš ano jak to vypadá.Hebimaru?JAkto že o něm nic nevím?A odkuď pocházíte a co chcete vlastně v mé vesnici?"Vytáhl jsem si s kapsy oříšky a se zájmem v očích je jedl.
Anonymní- Anonymní
"A říká vám něco Orochimaru?" se smíchem jsem odpověděl.
Zvláštní, ale tady bude ještě sranda.
Zvláštní, ale tady bude ještě sranda.
Anonymní- Anonymní
Jo to už mi něco říká,ale ten je dávno mrtvej"Podíval jsem se na něj"Jak jste docílil té bílé barvy pleti?Make-up Hebimaru-chan?
Anonymní- Anonymní
"Není mrtvý. Jsem jeho reinkarnací." vyplázl jsem jazyk a olízl si rty.
Ten šašek se bude hodit, proto ho ovládnu a udělám si z něj loutku.
Ten šašek se bude hodit, proto ho ovládnu a udělám si z něj loutku.
Anonymní- Anonymní
Mmmm ne stejnak enrozumím reinkarnací?ToCo?A jak jste to teda udělal s tou pletí?Vypadá to děsivě a vzbuzuje to lehký respekt chtěl bych to mít taky tak."Pousmál jsem se a jedl dál oříšky.
Anonymní- Anonymní
"Díky, to je síla Bílého hada." zakroutil jsem hlavou.
To je idiot... Toho snad ani nebude potřeba ovládat..
"Pokud bych mohl, rád bych si zde založil základnu."
To je idiot... Toho snad ani nebude potřeba ovládat..
"Pokud bych mohl, rád bych si zde založil základnu."
Anonymní- Anonymní
Základnu?Co z toho budu mít?Sám nemám moc místa na rozdávání jsou tu menší problémi."Pousmál jsem se Tenhle požitek ze staré éry by se dal nějak využít.
Anonymní- Anonymní
"Nabídnu pomoc a rozšíření vojenské síly Yukigakure." znovu jsem se olízl a ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moře před Yukigakure
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 4 z 8
Povolení tohoto fóra: