Brána Yukigakure
+8
Tatsuo Reigi
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Kin Yuki
Akasuna no Ruki
Ayame Takahashi
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Brána Yukigakure
First topic message reminder :
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Anonymní- Anonymní
Re: Brána Yukigakure
"To musí být... sentimentální, jít zpět do své vesnice s cílem někoho zabít, ne?!" ušklíbla jsem se a rozešla se za ní.
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
když jsme procházeli u rozpadlých stráží klekl jsem si u nich a zavřel jsem oči ''odpočívejte v pokoji'' pronesl jsem a po té jsem vstal a pokračoval v cestě
Anonymní- Anonymní
"Ani ne naposledy jsem odsud odcházela když jsem vyvraždila svůj klan vracím se abych zase někoho zabila. To je komické." vvšimla jsem si toho o udělala Hiraku a zamračila jsem se ale šla jsem dál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Jak říkám, nostalgie!" poznamenala jsem suše. "Ve válce není čas myslet na hlouposti..." pronesla jsem, nejspíš k Reině, ale dívala jsem se na Hiraka.
Shinobi
Vesnice:
''bůh by jsi měl uvědomovat cenu lidské duše'' pronesl jsem vážným tónem a následoval jsem je
Anonymní- Anonymní
"Odkdy jsi tak měkký Hiraku? Začínám mít vážné obavy z toho koho si Kagami udržuje u sebe." pronesla jsem aniiž bych se na něj podívala (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Bůh ví, že při válkách jsou třeba i nechtěnné oběti, pro blaho celého světa jako komplexu!" pousmála jsem se a dívala se kolem sebe. Potom jsem se rychlejším tempem vydala za Reinou. (Přesun)
Shinobi
Vesnice:
obrátil jsem v oči sloup
vůbec si neuvědomuje co to znamená být bůh a při tom jím chce tak moc být
- přesun
vůbec si neuvědomuje co to znamená být bůh a při tom jím chce tak moc být
- přesun
Anonymní- Anonymní
došla jsem v zatepleném bílém plášti k bráně přeměněná v henge za tu holku z Yukigakure a šla dál přímo k hlavnímu domu (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Modifik. duše alias 2. Deidara prošel kolem brány a zastavil se
Hééééé? Zamyslel se a vkročil do brány.
Stráže skřížily zbraně, takže nemohl projít. Spadnula modif. duše na zem a čekala.
Hééééé? Zamyslel se a vkročil do brány.
Stráže skřížily zbraně, takže nemohl projít. Spadnula modif. duše na zem a čekala.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem až sem a viděl stráže a nějakou neznámou vesnici.
Jaj, kam to ten hlupák šel, no, teď už se z toho asi nevyvlíkneme.. Přeměnil jsem se na člena vesnice Yukigakure, pomocí toho, že jsem měl před sebou strážce s čelenkama. Přišel jsem k Deidarovi (mod. duše) a řekl. "Je tu se mnou, můžeme?" Usměju se a stráže kývnou. Vejdu dovnitř.
Jaj, kam to ten hlupák šel, no, teď už se z toho asi nevyvlíkneme.. Přeměnil jsem se na člena vesnice Yukigakure, pomocí toho, že jsem měl před sebou strážce s čelenkama. Přišel jsem k Deidarovi (mod. duše) a řekl. "Je tu se mnou, můžeme?" Usměju se a stráže kývnou. Vejdu dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem k bráně a jemně přitom hladila Yuniiku po své boku.
"No není tu zima? Až moc." líně jsem zívla a procházela před bránou sem a tam. Nemusela jsem nic říkat, jen jsem čekala, až si mě někdo všimne.
Opravdu je tu někdo, kdo by stál o přítomnost nukenina, který pro pomstu položí život? A i kdyby ne... Alespoň se pobavíme, že má drahá Yuniiku?
"No není tu zima? Až moc." líně jsem zívla a procházela před bránou sem a tam. Nemusela jsem nic říkat, jen jsem čekala, až si mě někdo všimne.
Opravdu je tu někdo, kdo by stál o přítomnost nukenina, který pro pomstu položí život? A i kdyby ne... Alespoň se pobavíme, že má drahá Yuniiku?
Anonymní- Anonymní
Opřela jsem se o bránu. Začínala jsem se nudit a stráže pořád nic.
Yuniiku líně zívla a ukázala tak dvě řady ostrých zubů.
Nakonec jsme se obě vydaly pryč.
(Přesun)
Yuniiku líně zívla a ukázala tak dvě řady ostrých zubů.
Nakonec jsme se obě vydaly pryč.
(Přesun)
Naposledy upravil Inuzuka Ashi dne Mon 3 Oct - 14:15, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Preutekal som cez túto bránu bol som tu aj minule tak som si myslel že to bude možné aj teraz .
presun
presun
Anonymní- Anonymní
Prišla som konečne pred bŕanu Yukigakure."Teraz ho len nájsť"papoušek ktoý m stále sedel na rameni ma celkom znervóznoval
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Nikoho som si tu nevšimla tak som vošla dovnútra do Yukigakure."Tak a teraz nájsť toho človeka" poviem a pozriem na papagája
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Klan: Kissu
Kráčal som cez bránu do Yukigakure splnil som podmienky ktoré mi určili stráže...
Anonymní- Anonymní
Konečne som sa doplavil na lodi na toto miesto.
Ked si spomeniem že som tu bol pred dvoma rokmi a je tu tu furt take isté a spomínam v akom zostupení sme tu boli prevláda nadomnou ešte vačšia temnota.
Zaťal som pasť a pokračoval som dalej pri bráne stáli shinobi.
"Som potulný shinobi pustite ma za vašim vodcom"pozrel som bezmilostným pohladom.
Ked si spomeniem že som tu bol pred dvoma rokmi a je tu tu furt take isté a spomínam v akom zostupení sme tu boli prevláda nadomnou ešte vačšia temnota.
Zaťal som pasť a pokračoval som dalej pri bráne stáli shinobi.
"Som potulný shinobi pustite ma za vašim vodcom"pozrel som bezmilostným pohladom.
Anonymní- Anonymní
Tato hádka s tymíto shinobi trvala snad večer nevedel som prečo ale nechcel som ich zabiť prec ved ved nie som netvor.
Len som na nich mávol rukou a zasmial sa opať som nasadol na lod a vyplavil som sa preč musel som niekoho nájsť kdo by mi vedel pomocť.
Len som na nich mávol rukou a zasmial sa opať som nasadol na lod a vyplavil som sa preč musel som niekoho nájsť kdo by mi vedel pomocť.
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem před bránu a čekal na Everesta.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Taktiež som dorazil pred bránu.
Memphisto bol len pár metrov odomna...
Memphisto bol len pár metrov odomna...
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moře před Yukigakure
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 8
Povolení tohoto fóra: