Brána Yukigakure
+8
Tatsuo Reigi
Kushina Uzumaki
Ryuzaki Kaguya
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Kin Yuki
Akasuna no Ruki
Ayame Takahashi
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Brána Yukigakure
First topic message reminder :
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Brána,kterou hlídají 2 strážní ninjové na úrovni Chuunin a 1 ninja pes.
Anonymní- Anonymní
Re: Brána Yukigakure
stál sjem a čekal....čekal jsem jestli mi řekne ještě něco...jestli mě zastaví nebo sme se rozloučili větou je konec
Anonymní- Anonymní
Nechápal som čo sa deje no nakoniec som sa tak isto uklonil a zapozeral sa pred seba.
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se směrem k Zukovi.
"Zuko... Mohl by ses prosím vrátit? Pokud vím, mise pořád trvá." neměla jsem co víc říct. Nedokázala jsem to.
"Zuko... Mohl by ses prosím vrátit? Pokud vím, mise pořád trvá." neměla jsem co víc říct. Nedokázala jsem to.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Možná to bude možné,ale budeme vám muset dát speciální pouta a odebrat vám veškeré zbraně.Jinak se s Yukikagem nemůžete setkat.
Anonymní- Anonymní
"aha...mise...čekal jsem něco více...a pokud vím...Kage může dát misi jen shinobimu ze své vesnice...mrzí mě jak to skončilo" udělal jsem zase pár kroků dopředu a pokračoval
Anonymní- Anonymní
Táto myšlienka sa mi celkom nepačila no čakal som čo povie Raikage.
Anonymní- Anonymní
"Ha!" pozvedla jsem obočí.
"Pokud se nepletu je Oblačná větší než vaše vesnice, že ano? " povzdechla jsem.
"Nemám v úmyslu vést válku, ale dobře vím, že ve vaší vesnici se jistý čas ukrýval bývalý Raikage a nukenin. Je ve vašem zájmu se s námi setkat v míru."
"Nemohu se nechat spoutat, když nevím, zda nás potom čestně pustíte. Paktujete se s nukeniny."
"Pokud se nepletu je Oblačná větší než vaše vesnice, že ano? " povzdechla jsem.
"Nemám v úmyslu vést válku, ale dobře vím, že ve vaší vesnici se jistý čas ukrýval bývalý Raikage a nukenin. Je ve vašem zájmu se s námi setkat v míru."
"Nemohu se nechat spoutat, když nevím, zda nás potom čestně pustíte. Paktujete se s nukeniny."
Shinobi
Podišiel som s lavek strany k Raikage a čakal ako zareaguju na jej reč.
Anonymní- Anonymní
tak to už jí nestojím ani za zbohem...jak jsem mohl být takový kretén !?!? vyl sjem naštvanej..smutnej..prostě se ve mě mísili city..čekal jsem na jedinou záminku někoho zabít
Anonymní- Anonymní
Ninjové
S nikým se nepaktujeme.Naše vesnice nemá nic společného s válkou mimo tento ostrov.Jestli nehodláte splnit požadavky nemůžeme vás pustit dovnitř.
S nikým se nepaktujeme.Naše vesnice nemá nic společného s válkou mimo tento ostrov.Jestli nehodláte splnit požadavky nemůžeme vás pustit dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Jeho ton sa mi moc nepáčil a bolo počuť že tak celkom neohovrí pravdu no nemal som v pláne sa nechať sputať.
Anonymní- Anonymní
Pohledem jsem hypnotizovala ty, kteří na mě mluvili.
Přitom jsem se chtěla ještě ohlédnout a nakonec jsem to i udělala.
"Zůstaň v Kumogakure, záleží mi na tom. Prosím." pokusila jsem se o mírně křečovitý úsměv a pak se zase vrátila pohledem k shinobim z Yukigakure.
"Smím vás tedy požádat, abyste zavolali vůdce vesnice sem?" otázala jsem se.
Přitom jsem se chtěla ještě ohlédnout a nakonec jsem to i udělala.
"Zůstaň v Kumogakure, záleží mi na tom. Prosím." pokusila jsem se o mírně křečovitý úsměv a pak se zase vrátila pohledem k shinobim z Yukigakure.
"Smím vás tedy požádat, abyste zavolali vůdce vesnice sem?" otázala jsem se.
Shinobi
pořád to ve mě pumpovalo....zůstal jsem tedy....chci bojovat ! vrátil jsem se k nim a vo bličeji měl vražedný výraz
Anonymní- Anonymní
Mierne okom som sa pozrel na Tsuchikage stačila mi len chvíla s ním a už som mal o nom sovj názor.
Anonymní- Anonymní
Ninjové
Ne to nemůžete.Yukikage vychází z vesnice jenom když jsou menší problémi uvnitř a hned je vyřeší,jinak přebývá ve své kanceláří.Jestliže nehodláte splnit pravidla této vesnice je nám líto,ale budete muset opustit tuto zemi.
Ne to nemůžete.Yukikage vychází z vesnice jenom když jsou menší problémi uvnitř a hned je vyřeší,jinak přebývá ve své kanceláří.Jestliže nehodláte splnit pravidla této vesnice je nám líto,ale budete muset opustit tuto zemi.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se.
"Pokud nás nepustíte za vůdcem vesnice, vyhlašujete Kumo válku. Tím i Spojenecké alianci. Vezmete si to na svědomí?" povzdechla jsem.
"Mohu vám dát své slovo Kage, že nikoho neohrozíme a budeme plně respektovat mír ve vaší zemi. A pak také mohu slíbit, že pokud zjistím, že s Everestem nic nemáte, může Kumo poskytnou vaší zemi ochranu."
Nabízím jen to, co mohu splnit. A toto je hodně výhodná nabídka...
"Pokud nás nepustíte za vůdcem vesnice, vyhlašujete Kumo válku. Tím i Spojenecké alianci. Vezmete si to na svědomí?" povzdechla jsem.
"Mohu vám dát své slovo Kage, že nikoho neohrozíme a budeme plně respektovat mír ve vaší zemi. A pak také mohu slíbit, že pokud zjistím, že s Everestem nic nemáte, může Kumo poskytnou vaší zemi ochranu."
Nabízím jen to, co mohu splnit. A toto je hodně výhodná nabídka...
Shinobi
Zjevil jsem se za svýma ninjema a lehce prošel menší sněhovou bouří.
Naše země nemá nic společného s vaší pitomou aliancí.Navíc jestli vyhlásíte válku této zemi,tak nevyhlásíte jenom nám,ale aj ostatním menším zemím.Navíc tohle je naše domácí půda,takže by jste měli velké ztráty Raikage-chan."Pousmál jsem se a celá tvář se mi odhalila.
Naše země nemá nic společného s vaší pitomou aliancí.Navíc jestli vyhlásíte válku této zemi,tak nevyhlásíte jenom nám,ale aj ostatním menším zemím.Navíc tohle je naše domácí půda,takže by jste měli velké ztráty Raikage-chan."Pousmál jsem se a celá tvář se mi odhalila.
Anonymní- Anonymní
Ryo začal na mojom ramene vyvádzať a potichšie škrikať toto u neho nebýva niečo sa deje ale sa stane.
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem.
"Můj drahý, také jste mi mohl ušetřit práci a objevit se tu hned." oslovení mě mírně vytočilo, ale dokázala jsem se ovládnout.
"Nemám v úmyslu vyhlašovat válku, pouze jsem se snažila pochopit, proč nepřekračujete práh své vesnice. Zda jste takový zbabělec, že si hřejete na prsou hada jakožto bývalého Raikage či zda jste slušný shinobi, který nám se ctí nabídne místnost, kde bychom si mohli vklidu promluvit."
"Můj drahý, také jste mi mohl ušetřit práci a objevit se tu hned." oslovení mě mírně vytočilo, ale dokázala jsem se ovládnout.
"Nemám v úmyslu vyhlašovat válku, pouze jsem se snažila pochopit, proč nepřekračujete práh své vesnice. Zda jste takový zbabělec, že si hřejete na prsou hada jakožto bývalého Raikage či zda jste slušný shinobi, který nám se ctí nabídne místnost, kde bychom si mohli vklidu promluvit."
Shinobi
Ked sa Ryo konečene ukludnil pozorne som počuval Raikage nebol som si istý či všetky slová použila správne no mala ajp ravdu lenže takto sa moc daleko nedostaneme.
Anonymní- Anonymní
Ani jedno.Everest-chan tu před nedávnem pěkně vyváděl aji s Tsuchikagem-chan.Byla to sranda pohledět.Víte nepřekročuji prah z jednoho lehkého důvodu a tím je že pokuď vyjdu ven z vesnice,tak se tu najdou tací,kteří by se mohli pokusit o rebélii.Tato země má své problémi,avšak pokuď splníte podmínky co vám jíž říkali tito pánové,tak bych vám mohl nabídnout noc leh,tak aji teplé jídlo,pití a sprchu Raikage-chan"Lehce jsem se pousmál.
Anonymní- Anonymní
Everest-chan, Raikage-chan? Proboha za co?
"Byla tedy legrace pozorovat smrt jednoho z nejlepších shinobi, jaké jsem znala?" Povzdechla jsem.
"Vyrazíme zpět do naší vesnice, jen bych chtěla přednést malou prosbu a doufám, že jí vyhovíte. Jsem ochotná vám za ni i něco slíbit. Kupříkladu ochranu či pomoc, pokud budete mít další... Malé problémy."
"Dejte mi prosím vědět, kdyby se tu Everest zase objevil či... Kdybyste mi mohl říct, kam odešel, bylo by to dokonalé." pokusila jsem se o přátelský úsměv.
"Byla tedy legrace pozorovat smrt jednoho z nejlepších shinobi, jaké jsem znala?" Povzdechla jsem.
"Vyrazíme zpět do naší vesnice, jen bych chtěla přednést malou prosbu a doufám, že jí vyhovíte. Jsem ochotná vám za ni i něco slíbit. Kupříkladu ochranu či pomoc, pokud budete mít další... Malé problémy."
"Dejte mi prosím vědět, kdyby se tu Everest zase objevil či... Kdybyste mi mohl říct, kam odešel, bylo by to dokonalé." pokusila jsem se o přátelský úsměv.
Shinobi
Můj výraz ze změnil v nepřátelský"Naše země nepotřebuje pomoc od ninjů z 5 velkých ninja zemí!Možná vám něco řeknu možná ne.Vím jen že s ním bojoval u mola a byl to pěkný souboj,ale Everest-chan byl lepší.Pak zmizel,ale já nevím kam.Víte Raikage-chan sice jste nová,ale jestli se budete pokoušet vyhrožovat menším zemím,tak by vás někdo o ten post a možná tu pěknou malinkou hlavu připravit.
Anonymní- Anonymní
Jeho posledná veta ma zarazila a v tom som vytiahol si z vačku kunai pripravený na to najhoršie.
Anonymní- Anonymní
"Mým cílem je zabít bývalého Raikage, své zemi už způsobil příliš mnoho bolesti. Dokud to nepoznáte, nebudete vědět, proč jsem ochotná zajít tak daleko." sledovala jsem ho zamyšleným pohledem.
"Nicméně dobrá, omlouvám se a budu vám věřit. Pokud se tu objeví, budu vám velice vděčná za zprávu a Kumo se do vašich věcí nebude plést."
"Nicméně dobrá, omlouvám se a budu vám věřit. Pokud se tu objeví, budu vám velice vděčná za zprávu a Kumo se do vašich věcí nebude plést."
Shinobi
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Moře před Yukigakure
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
» Ulice Yukigakure
» Vězení v Yukigakure
» Přístav v Yukigakure
» Yukigakure no Jutsu
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 3 z 8
Povolení tohoto fóra: