+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 38
Strana 3 z 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Shijin? Ne, Děkuji ti Sasuke...Můžu..se na chvíli natáhnout?" ukázal jsem na postel.
Snad mě ten uchyl neznásilní.
Snad mě ten uchyl neznásilní.
Anonymní- Anonymní
Re:
No neviem uvidím ako sa to vyvinie....ako raz povedal ten blonďák....Já neuteču! Nevezmu svá slova zpět! To je moje cesta ninji! poviem milo.Už si spomínaš na niečo? pak siahnem do vačku a vytiahnem lieky ktoré som mala dať seitovi.
*Anime kvapka* Ehm....myslím že som ti dala liek z vedľajším účinkom...prosím neobviňuj ma keď stráviš niekoľko dní na WC*anime kvapka*
*Anime kvapka* Ehm....myslím že som ti dala liek z vedľajším účinkom...prosím neobviňuj ma keď stráviš niekoľko dní na WC*anime kvapka*
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Pomyšlení na to, že budu snad na vždycky sama, pro mě bylo docela depresivní. Z očí mi tekly slzy. Snažila jsem se být potichu ale zajíkala jsem brekem, takže to mohlo být slyšet až u stanů.Potřebuju si vyčistit hlavu! Řekla jsem po chvíli. Vstala jsem, utřela si obličej a šla k řece. Celá jsem se svlékla a h upsla do řeky. Začala jsem plavat pod vodou a dívat se na usínající tvory.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo Shijin, taková hezká holka, Hyuuga, černý dlouhý vlasy, na mě moc mladá, ale jinak kus." začal jsem s úšklebkem popisovat Shijin.
"Jo, zasloužíš si odpočinek." přikývl jsem.
"Jo, zasloužíš si odpočinek." přikývl jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jo, už si vzpomínám na dost věcí." Musím jít pak poděkovat Mikomi, že mě vůbec hledala. Podíval jsem se na ni, jak jsem slyšel o tom WC. ,,Co-cože? To jako místo bolesti hlavy mě bude bolet nejspíš břicho?" Musel jsem se pousmát. ,,No, zatím se mi na WC nechce."
Anonymní- Anonymní
Re:
''Hai,chápu to...A děkuju ti že jsi mě zastavila včas'',usmál jsem se a znovu ji políbil.Odtáhl jsem se a znova zapálil svíčku,abych na ni více viděl...Sedl jsem si a pokrčil kolena.Zamyšleně jsem koukal na plápolající svíčky,a pak jsem se znovu otočil na PiliKKu.''Musíme se ještě někdy ukázat v mém bytečku,aniž bys mi rozbíjela hrnečky a utíkala pryč'',šeptl jsem a ucilil se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Promiń, ten hrníček mě mrzí... snad nebyl památeční, koupím ti nový.. s beruškami!" pousmála jsem se, ale zůstala ve stejné pozici, ležela jsme a pozorovala jeho tvář, osvětlenou plamínkem.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
"Vím, kdo je Shijin Baka! Nechci se od ní nechat prohlížet, chci někoho jiného. ty bys taky chtěl každého." zakroutil jsem hlavou a lehl si.
"Arigatou, Sasuke-chan." zavřel jsem oči a usínal.
"Arigatou, Sasuke-chan." zavřel jsem oči a usínal.
Anonymní- Anonymní
Re:
Voda mě nijak neutišila. Vylezla jsem, usušila jsem se a oblékla. Vyndala jsem si z pouzdra kunai a dívala se na něj. Skončím to... Můj život nemá smysl. Chvilku jsem si prohlížela kunai a řekla : Tak kam? Do srdce? Do plic? Do břicha? Nebo zatím do nohy a pak do břicha? (Nikdo však nevěděl, že mě někdo ovládá pomocí pečeti, kterou mám na zádech. Je obrovská. Neví se však, kdo mi ji dal.) natáhla jsem ruce a ostří kunaie dala proti sobě. Navíc jsem nahromadila do kunaie chakru a ten i s mými rucemi začaly probíjet blesky. Zavřela jsem oči a podívala se do nebe. Zbývá už jen chvíle.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Ne,nemusíš se za nic omlouvat,ale berušky by šli'',zaculil jsem se a lehl si vedle ní.Podepřel jsem si rukou hlavu a díval se zblízka na PiliKKu.''z blízka jsi krásnější,než jsem si myslel'',zakřenil jsem se a natáhl se na záda.
Anonymní- Anonymní
Re:
g...gomenne som si splietla lieky.zasmiala som sa,Tak to je dobre že si spomínaš už aj ja si spomínam dokonca aj na Naruta a..... pozrela som na nebo smutne.Dokonca aj na...Minata... stiekla mi pri tej spomienke slza ale hneď som si ju utrela aby som nevyzerala ako slaboch
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Musela jsem se pousmát. "Jsi naivní, malé... roztomilé dítě!" políbila jsme ho na nos a pohladila po tváři. "Dneska jsem-" mluvila jsem a sundavala klapku na svém oku, když jsem jí spatřila. "Ježiš!! Aki honem!" vyletěla jsem ze stanu a běžela k Byakuri.
Shinobi
Re:
,,Já si vzpomínám, no, tak různě." Musel jsem se usmát, protože se mi zrovna žádná vzpomínka nevybavovala.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No jo, chci každého, aspoň neumřu jako starý panic, ale vlastně. Achjo." ušklíbl jsem se. On už má dítě, tak panic není.
"Sladké sny, Assasine-chan."
"Sladké sny, Assasine-chan."
Anonymní- Anonymní
Re:
''Ehh,co to?''Aktivoval jsem sharingan,v doměnce že jsou tu nepřátelé.Ale pak jsem si něčeho všimnul,vyskočil jsem ze stanu a sledoval PiliKKu.''Kso,co to děláš?''Skočil jsem po ní a vytrhl jí kunai z ruky,při čemž mě popálil raiton na obouch rukách.''Au sakra'',vyhodil jsem ten kunai a sledoval tu holku.
Anonymní- Anonymní
Re:
(No co? )
To něco, jenž stvořilo tu hnusnou pečeť a ovládá mě to, chce abych zemřela..
Kunai byl celý zelektrizovaný. Následovalo naprosté ticho. Bylo slyšet jen šumění jisker z blesků. 1..2..3.. KONČÍŠ! Slyšela jsem ve své hlavě. Moje ruce se pohnuly. kunai směřoval přímo ke mě. Bylo to mířeno přímo do břicha... *řřřřříííz*... Někdo mi kunai vyrval z rukou. Neprobodl mě, ale pořezal. Svalila jsem se na zem. Oči se mi pomalu zavíraly...
To něco, jenž stvořilo tu hnusnou pečeť a ovládá mě to, chce abych zemřela..
Kunai byl celý zelektrizovaný. Následovalo naprosté ticho. Bylo slyšet jen šumění jisker z blesků. 1..2..3.. KONČÍŠ! Slyšela jsem ve své hlavě. Moje ruce se pohnuly. kunai směřoval přímo ke mě. Bylo to mířeno přímo do břicha... *řřřřříííz*... Někdo mi kunai vyrval z rukou. Neprobodl mě, ale pořezal. Svalila jsem se na zem. Oči se mi pomalu zavíraly...
Naposledy upravil Niboidesu Byakuri dne Mon 25 Jul - 20:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zbláznila jsi se?!" otočila jsem se na Byakuri. "Jsi v pořádku?" pohlédla jsem na Akiho. "Co jsi tu proboha chtěla dělat?!" vyděšeně jsem se na ní dívala. Jasně, bylo mi to jasný, ale stejně, kdo se na tu stupidní otázku nezeptá?!
Shinobi
Re:
"Doton: Doryuu Taiga!" vylezl jsem ze stanu a namířil pečetě na krásnou holku. Zklouzla po bahně a kunai ji vyletěl do vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Hai,jsem v pohodě''Obvázal jsem si ruce jednou vrstvou ubvazu a šel k nim.Jen jsem je sledoval a poslouchal.Tohle mluvení...to pro mě není..
Anonymní- Anonymní
Re:
(Ale jak si mi to vyrval tak mě to rozřízlo břicho )
Naposledy upravil Niboidesu Byakuri dne Mon 25 Jul - 20:39, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvedla jsem hlavu, když zaslechla hluk. Někdo útočí?! Setřela jsem si slzy, i když..no musela jsem vypadat opravdu úžasně. Postavila jsem se a vyběhla, odkud jsem hluk slyšela.
,,Co se to tu děje?!" přiklekla jsem si k těm dvěma. ,,Byakuri, co se stalo?" sáhla jsem jí na čelo a odhrnula vlasy.
,,Co se to tu děje?!" přiklekla jsem si k těm dvěma. ,,Byakuri, co se stalo?" sáhla jsem jí na čelo a odhrnula vlasy.
Anonymní- Anonymní
Re:
(nerozřízlo,prohlížela sis kunai,a tak jsem ti ho vzal z ruky,né že jsem do tebe narazil a ještě ti rozřízl břicho xD¨)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 38 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 3 z 38
Povolení tohoto fóra: