+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 19 z 38
Strana 19 z 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
po chvíli ta bublina vyplivla ten písek pryč
''hej ! ty ! co sem řek ! co máš za problém''
''hej ! ty ! co sem řek ! co máš za problém''
Anonymní- Anonymní
Re:
Co já mám já za problém? To on si sem napochoduje.. A písek jaksi nezabral.Poskládala jsem pečetě, něco vyzkoušet musím, i když to nezabere. "Doton: Doryuso!"
Pod bublinou se objevil obří bodák s úmyslem ji prorazit.
Pod bublinou se objevil obří bodák s úmyslem ji prorazit.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
postavil jsem se a udělal jsem pár kroků k ní aby mi bodák nic neudělal a po té jsem se zase posadil
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyhľadávať slabiny. Jedna z vecí, ktorá mi ide.
Ktorá NÁM ide, Taku-chan.
Z dostatočnej vzdialenosti od Hiraka som dokreslil jeho obraz. Následne som druhým štetcom vyobrazil elektrinu, ktorá prechádzala cez celé jeho telo. Higukade to začal vnímať presne tak ako to bolo nakreslené.
Ktorá NÁM ide, Taku-chan.
Z dostatočnej vzdialenosti od Hiraka som dokreslil jeho obraz. Následne som druhým štetcom vyobrazil elektrinu, ktorá prechádzala cez celé jeho telo. Higukade to začal vnímať presne tak ako to bolo nakreslené.
Anonymní- Anonymní
Re:
''áá, kdo to'' začal jsem pociťovat křečovitou štiplavou elektřinu ihned jsem vytvořil několik klonů kteří šly hledat činíka a pochvíli jej také našli, přišli k Takuovi
''zlí, zlí zlí chlapeček !'' začali mu nadávat zatímco já jsem se svíjel na zemi v bolestech
''zlí, zlí zlí chlapeček !'' začali mu nadávat zatímco já jsem se svíjel na zemi v bolestech
Anonymní- Anonymní
Re:
Neváhal som ani len sekundu.
"Oiroke no Jutsu!"
Rázom som sa premenil a rozkošným dievčenským hlasom prehovoril.
"Um, hádam by ste neublížili bezbrannému dievčaťu."
"Oiroke no Jutsu!"
Rázom som sa premenil a rozkošným dievčenským hlasom prehovoril.
"Um, hádam by ste neublížili bezbrannému dievčaťu."
Anonymní- Anonymní
Re:
klonům vystřelila z nosu plazmová krev a následně zmizely
''neschopní kloni'' zrušil jsem bublinu a hned na to jsem stál u Taka
''ty !'' ukazoval jsem na něj prstem a šel jsem blíž k němu a po té jsem jej chytil za boky a vyzdvihl do vzduchu, měl jsem co dělat abych se udržel a též se nevzrušil při pohledu na ní
''víš že mě celkem štveš ? tohle se robí strýčkovi Hirakovi ?''
''neschopní kloni'' zrušil jsem bublinu a hned na to jsem stál u Taka
''ty !'' ukazoval jsem na něj prstem a šel jsem blíž k němu a po té jsem jej chytil za boky a vyzdvihl do vzduchu, měl jsem co dělat abych se udržel a též se nevzrušil při pohledu na ní
''víš že mě celkem štveš ? tohle se robí strýčkovi Hirakovi ?''
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale no tak, neverím, že sa chystáte zraniť bezmocné dievča."
Medzitým sa obraz začínal sám od seba premaľovávať do nebezpečnej podoby.
Medzitým sa obraz začínal sám od seba premaľovávať do nebezpečnej podoby.
Anonymní- Anonymní
Re:
Obraz za mnou sa začínal sám od seba trhať.
"Tvoja voľba," ako náhle som sa premenil, oboch nás zaplavil dym a z obrazu vybehlo čosi zvláštne.
"Páči sa ti táto moja podoba viac?!"
Sám som na malý okamih nevedel, čo sa to vlastne deje.
"Tvoja voľba," ako náhle som sa premenil, oboch nás zaplavil dym a z obrazu vybehlo čosi zvláštne.
"Páči sa ti táto moja podoba viac?!"
Sám som na malý okamih nevedel, čo sa to vlastne deje.
Anonymní- Anonymní
Re:
''ajajaj, to nevypadá dobře, nahoďte motory, vž-vž-vž-vž vžžžžžžž'' roztáhl jsem ruce ''vžžŽŽŽŽŽ, nepřítel za zády, připravte se na úhybné manévry a přetížení'' začal jsem kličkovat ze strany na stranu a při tom jsem se rozeběhl pryč
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Re:
Hneď potom, ako Hiraku utiekol, tá podivne vyzerajúca vec zmizla rovnako rýchlo ako sa objavila. Chytil som sa obomi rukami za hlavu a celého ma tento moment roztriasol.
Bola to- "tá" vec?! Pravá podoba- môjho Ida?!
Nemusíš si kvôli tomu robiť starosti, Taku-chan. Sme v tom spolu.
Desivému hlasu predchádzalo neutíchajúce pískanie v ušiach. Nebol som toho schopný viac uniesť. Stratil som vedomie a moje telo sa skotúľalo z kopca k táboru.
Bola to- "tá" vec?! Pravá podoba- môjho Ida?!
Nemusíš si kvôli tomu robiť starosti, Taku-chan. Sme v tom spolu.
Desivému hlasu predchádzalo neutíchajúce pískanie v ušiach. Nebol som toho schopný viac uniesť. Stratil som vedomie a moje telo sa skotúľalo z kopca k táboru.
Anonymní- Anonymní
Re:
(AAAAAAAA JSEM ON-LINE xD ano ano opravdu je 3:50 xD)měla jsem aktivovaný byakugan celou dobu jsem pozorovala tábořiště hůř se mi dýchala byla jsem bez energie ani moc chakry jsem neměla ,já do sebe stále ládovala plechovky energi drinku jinak bych to nevydržela a svalila se někde na zem
Anonymní- Anonymní
Re:
Posadil som sa pred stan ako každé ráno a premýšľal.
Reina-dono sa už určite opevnila v Kumo alebo Oto a my sme ešte nedokončili mobilizáciu!
Reina-dono sa už určite opevnila v Kumo alebo Oto a my sme ešte nedokončili mobilizáciu!
Anonymní- Anonymní
Re:
Polovina armády Kumo, kterou jsem se odvážila vzít s sebou, začala rozkládat stany několik desítek metrů od nich. Já zatím hladila sokola po peří. Nutno říct, že jsme párkrát zabloudili, ale naštěstí to nikdo nepoznal a nakonec nás sem dovedl úspěšně.
Předala jsem ho někomu, kdo byl schopný se o něj postarat a sama zamířila směrem ke spojenecké armádě. Tedy potom, co jsem velení přenechala Zukovi a pohledem několikrát zkontrolovala Esua.
Možná jsem ho neměla brát do války, ale kdyby se vrátil Raikage, bude lepší, když nebude moct využít někoho, kdo toho o nás ví tolik. A tady se mi také bude hodit.
První koho jsem spatřila byl Tsuchikage.
Jaká náhoda... Opovaž se zapomenout na omluvu!
Předala jsem ho někomu, kdo byl schopný se o něj postarat a sama zamířila směrem ke spojenecké armádě. Tedy potom, co jsem velení přenechala Zukovi a pohledem několikrát zkontrolovala Esua.
Možná jsem ho neměla brát do války, ale kdyby se vrátil Raikage, bude lepší, když nebude moct využít někoho, kdo toho o nás ví tolik. A tady se mi také bude hodit.
První koho jsem spatřila byl Tsuchikage.
Jaká náhoda... Opovaž se zapomenout na omluvu!
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
V diaľke som sledoval rozkladajúcu sa armádu Kumo a prichádzajúcu Rin.
Genjutsu? Nie. Chcú nás snáď napadnúť?
Genjutsu? Nie. Chcú nás snáď napadnúť?
Anonymní- Anonymní
Re:
Jeho výraz se mi příliš nezamlouval.
Povzdechla jsem, ale protentokrát se mi nechtělo zahazovat katanu ani své vybavení.
Copak nečetli ten vzkaz? Nebo mu nevěří?
"Uhmm... Sate." pokusila jsem se o úsměv.
Povzdechla jsem, ale protentokrát se mi nechtělo zahazovat katanu ani své vybavení.
Copak nečetli ten vzkaz? Nebo mu nevěří?
"Uhmm... Sate." pokusila jsem se o úsměv.
Shinobi
Re:
"Čo tu robíte!? Raikage a jeho armáda sú naši nepriatelia. Nečakaj zľutovanie!"
Je to určite pasť!
Je to určite pasť!
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nande?"
Tak tady opravdu něco nehraje...
"Posílali jsme vzkaz. Měl by dojít. A co se toho týká..." polkla jsem.
Tohle je nepříjemné, ale nakonec musím uznat svou chybu.
"Omlouvám se. Uznávám, že jste měl pravdu, když jste nás zradil. Vlastně je. Raikage zaprodal bezpečí své vesnice. Vyměnil ho za svoje touhy. To proto..."
Tak tady opravdu něco nehraje...
"Posílali jsme vzkaz. Měl by dojít. A co se toho týká..." polkla jsem.
Tohle je nepříjemné, ale nakonec musím uznat svou chybu.
"Omlouvám se. Uznávám, že jste měl pravdu, když jste nás zradil. Vlastně je. Raikage zaprodal bezpečí své vesnice. Vyměnil ho za svoje touhy. To proto..."
Shinobi
Re:
Správu? Myslí toho orla? Mizukage-dono ani Kazekage-dono mi nič nepovedali.
"Čím to je, že ti stále nedôverujem?"
"Čím to je, že ti stále nedôverujem?"
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 38 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 28 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 19 z 38
Povolení tohoto fóra: