+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 18 z 38
Strana 18 z 38 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
''jsme v nepřátelské zóně, nutně potřebuji pomoct, je jich tady přesila, střílííím, pž pž pž pž''
Anonymní- Anonymní
Re:
(Higukade Hiraku neviem prečo ale tie tvoje posty ma celkom rozosmiali )
Počula som výbuch a tak som sa postavila na vetvu stromu a vybehla som úplne hore aby som videla dobre.Akatsuki?že by?povedala som si skôr pre seba a preskákala som zo stromu na strom ale nechávala som si odstup aby si ma nesplietli z členom Akatsuki.
Počula som výbuch a tak som sa postavila na vetvu stromu a vybehla som úplne hore aby som videla dobre.Akatsuki?že by?povedala som si skôr pre seba a preskákala som zo stromu na strom ale nechávala som si odstup aby si ma nesplietli z členom Akatsuki.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Zamračila jsem se a pískem mu zahradila jakoukoliv únikovou cestu. I když jsem si v té mlze nebyla jsitá, no jeho chakru jsem cítila stále.
Tady někomu slušně přeskočilo a nebo si z nás dělá dobrej den.
Ušklíbla jsem se a stále držela ruce ve vzduchu.
Tady někomu slušně přeskočilo a nebo si z nás dělá dobrej den.
Ušklíbla jsem se a stále držela ruce ve vzduchu.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Stáhl jsem ho ještě víc k zemi a vyhýbal se(nevím čemu xD).Kuchiyose no Jutsu,přivolal jsem tři menší jestřáby,kteří ho stáhly co nejsilněji k zemi,za dráty...
Anonymní- Anonymní
Re:
''áááá, snaží se nás dostat, odjistěte bomby'' vyndal jsem si z kapsy prázdný papírek a ten jsem hodil na zem
Anonymní- Anonymní
Re:
Huh?
"Kuchiyose: Chakura no Reivun!" můj velký havran z chakry prolétl přes jestřáby a obalil se kolem něj. Utvořil tak jakési chakrové vězení, ze kterého se dotyčný nemohl dostat a zablokoval mu všechny chakrové otvory.
"Kuchiyose: Chakura no Reivun!" můj velký havran z chakry prolétl přes jestřáby a obalil se kolem něj. Utvořil tak jakési chakrové vězení, ze kterého se dotyčný nemohl dostat a zablokoval mu všechny chakrové otvory.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Co to kčertu.." Sykla jsem a papírek projistotu pískem přikryla, kdyby to bouchlo. No dál jsem vážně nevěděla, co s ním.
S blázny se má jednat opatrně, ale já tu svěrací kazajku nemám.
S blázny se má jednat opatrně, ale já tu svěrací kazajku nemám.
Shinobi
Re:
''ach néé, necítím chakru'' kousek mé ruky se rozpadl na plazmu a kolem mě se začala tvořit plazmová koule do které oni nemohli vstoupit jelikož by je ihned uvěznila místo mě a zabila, posadil jsem se uvnitř ní ''páuzá''
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyskočil jsem v rychlosti nad mlhu a nadechl se,pak jsem dopadl zase vedle něj.''Umm...zataj dech,nevím co ta mlha dělá,také je možné že teď vybuchne..''Řekl jsem a trochu nerozvážně ho pozoroval...
Anonymní- Anonymní
Re:
zrušil jsem mlhu jelikož kvůli ní by za chvíli by ani oni nemohli kvůli ní používat chakru což jsem nechtěl vydýchával jsem se a sledoval jsem je, při čemž jsem skrýval zmizelou ruku
Anonymní- Anonymní
Re:
Držela jsem si jistý odstup, protože mé útoky byli převážně na dálku.
A to to vypadalo na poklidný, nerušený večer. Ano, realita je krutá. Dál jsem držela písek, přiblížila ho k onomu vězení a něco si ověřovala. No nakonec jsem toho nechala a čekala.
A to to vypadalo na poklidný, nerušený večer. Ano, realita je krutá. Dál jsem držela písek, přiblížila ho k onomu vězení a něco si ověřovala. No nakonec jsem toho nechala a čekala.
Shinobi
Re:
Priskočila som ku Shijin, v rukách som stále zvierala Kiby a pohľadom som prebodávala nejakého týpka.. očividne sťatého na mol.. eh.. kto to je Shijin-chan? spýtala som sa trocha neisto pri čom som skúmala okolie pod vysokofrekvenčnými vlnami..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
(Uhmm.... Gomene XD )
"Netuším." pokrčila jsem rameny a probodávala ho pohledem.
"Ale moje zastavení chakry na něj nefunguje..."
Překvapilo mne to. S někým takovým jsem ještě nebojovala.
"Před chvílí si tu hrál na letadlo, takže teď nevím, co si o něm mám myslet."
"Netuším." pokrčila jsem rameny a probodávala ho pohledem.
"Ale moje zastavení chakry na něj nefunguje..."
Překvapilo mne to. S někým takovým jsem ještě nebojovala.
"Před chvílí si tu hrál na letadlo, takže teď nevím, co si o něm mám myslet."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
(však, v pohodě sloužím pouze pro noční pobavení xD ne že mě chytnete, ty ty ty)
seděl jsem uvnitř koule a koukal jsem se na ně, při čemž jsem se mile usmíval
seděl jsem uvnitř koule a koukal jsem se na ně, při čemž jsem se mile usmíval
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm.. a je to.. "nepriateľ"? spýtala som sa ešte pri čom som sa tvárila trocha divne.. je vojna ksoo takýto blázni nám tu vážne chýbali.. pomyslela som si a len som čakala či mi Shijin nejak odpovie.. pri čom som pomaly začala zintenzívňovať ultrazvukové vlny pri jeho ušiach takže mu v nich dosť nepríjemne začalo pískať..
Shinobi
Klan:
Re:
Eeeh.. ksoo problémy problémy samé problémy.. začína ma to už vážne štvať.. kedy to už konečne skončí? zamumlala som po jej odpovedi a len som si nešťastne povzdychla.. Dai no kami! skríkla som a v momente sa do neho aj do tej jeho bariéry oprela ohromne silná ultrazvuková vlna ktorá by sa mala začať tou jeho bariérou prekrajovať alebo tak.. nevedela som z čoho tú bariéru okolo seba vytvoril..
Shinobi
Klan:
Re:
bariéra tu ultrazvukovou vlnu do sebe pohltila a následně v ní zpomalila ta pomalu zmizela ''víš, děvče, ta bariéra je něco jako'' zamyslel jsem se ''olej, je tekutá a tudíž ní vše špatně prochází a pokud už ní něco prochází zpomalí se to, ale... to bych vysvětloval dlouho'' odkašlal jsem si ''NEÚTOČ NA MOJÍ BUBLINKU !'' zakřičel jsem na ní
Anonymní- Anonymní
Re:
Přemýšlela jsem. Tekuté? To z toho s pískem vznikne bahno! Skvělé!
No stejně jsem to riskla, obalila celou jeho bublinu pískem a zmáčkla ruku v pěst. Do písku se jeho bublina vsákla a vzniklo z toho něco nedentifikovatelného, když se to smíchalo.
No, snad už to nedrží tak pevně pohromadě..
No stejně jsem to riskla, obalila celou jeho bublinu pískem a zmáčkla ruku v pěst. Do písku se jeho bublina vsákla a vzniklo z toho něco nedentifikovatelného, když se to smíchalo.
No, snad už to nedrží tak pevně pohromadě..
Shinobi
Strana 18 z 38 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 18 z 38
Povolení tohoto fóra: