+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 11 z 38
Strana 11 z 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Umm...''Hodil jsem na něj vražednej pohled,ale pak jsem se usmál.''No..a co ty a Shijin,''poukázal jsem hlavou ke stromu kde seděla.''Využij toho'',zakřenil jsem se a zmizel někam dolesa.''Né,ještě počkat'',vrátil jsem se a strčil hlavu do stanu.Vzal jsem svíčky co tam byli,a hned po tom zase zmizel v lesíku...
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Povídá se, že když jednou začneš už nebudeš moc přestat." Podíval jsem se už na černou oblohu, na které bylo plno hvězd.
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem pohled k němu a kývla.
"Nádherná. Na to, jak byly poslední dny rušné..." povzdechla jsem a hledala známá souhvězdí.
"Jak ráda bych se teď na hvězdy dívala někde daleko od války..."
"Nádherná. Na to, jak byly poslední dny rušné..." povzdechla jsem a hledala známá souhvězdí.
"Jak ráda bych se teď na hvězdy dívala někde daleko od války..."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Pokrčila jsem rameny.
"Popravdě trochu ano, ale nevadí mi to. Naopak mi dnešní večer přijde vše příjemné a milé." pousmála jsem se.
"Jsem spíš unavená. Po včerejší bitvě a dnešním rušném večeru mám chakru v naprostém minimu."
A proto nesnáším války...
"Popravdě trochu ano, ale nevadí mi to. Naopak mi dnešní večer přijde vše příjemné a milé." pousmála jsem se.
"Jsem spíš unavená. Po včerejší bitvě a dnešním rušném večeru mám chakru v naprostém minimu."
A proto nesnáším války...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Tak to máš pravdu...len keby že už skončí...táto vojna mi pripomína to čo som zabudla usmiala som sa a pozrela na súhvezdie a potom na krásny mesiac.Seito Senju napsal:,,Povídá se, že když jednou začneš už nebudeš moc přestat." Podíval jsem se už na černou oblohu, na které bylo plno hvězd.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Re:
Vyskočil jsem z lesa a vzal si nějaký černý plášť,aby nešlo vidět potrhané a popálené oblečení.Vyskočil jsem na strom pod kterým seděla PiliKKa a usmál se.''Mohu vás unést paní Kazekage?''Vzal jsem ji do náručí a vyšel směrem do lesa...Prošli jsme pár desítek lesů,dokud jsem neucítil kouř.''Ach bože'',postavil jsem PiliKKu na zem a utekl kamsi za keřík.Hořelo několik keřů okolo svíček,rychle jsem je zadupal a zčervenal jsem.''Umm...a je po romantice''
Anonymní- Anonymní
Re:
Ved vy sa raz rozidete a nebude vas tu tolko ...
Zoskocil som zo stromu , Rongu sa zobudil a zivol si ja som siel trochu blizsie nech aspon pocujem o com sa rozpravaju .
No ked uz som pocul oprel som sa o dalsi strom bol som od nich ale aj tak dost daleko lebo som mal dobry sluch .
Rongu si zasa lahol
Zoskocil som zo stromu , Rongu sa zobudil a zivol si ja som siel trochu blizsie nech aspon pocujem o com sa rozpravaju .
No ked uz som pocul oprel som sa o dalsi strom bol som od nich ale aj tak dost daleko lebo som mal dobry sluch .
Rongu si zasa lahol
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
''Ehm..jen jsem se snažil..''Nedořekl jsem to a začal ji líbat.''To vůbec není k smíchu víš?''Snažil jsem to říci trochu vážněji a poukázal směrem k provizorní lavičce.''Plánoval jsem tady zůstat až do rána,a tak jsem sem natahal lavičky a udělal takové menší ohniště dál od ostatních'',uculil jsem se a přítáhl ji k sobě.''Hlavně dál od některých nadržených ninjů'',zamračil jsem se a stáhl ji na lavičku...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Gomene, tak jsem to vůbec nemyslela." nervózně jsem si prohrábla vlasy a stejně nejistě jsem se i pousmála.
"Lépe si odpočinu takhle na čerstvém vzduchu."
(A teď se jdu zavřít do koupelny. Kdybych do půl hodiny neodpověděla, utopila jsem se XP )
"Lépe si odpočinu takhle na čerstvém vzduchu."
(A teď se jdu zavřít do koupelny. Kdybych do půl hodiny neodpověděla, utopila jsem se XP )
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
Posadila jsem se mu na klín a lehce se zasmála. "Však je to hezký i bez toho.." vpletla jsme ru prsty do vlasů a hrála si s nimi. "Je válka... prostě je to normální, tak se kvůli tomu nemrač!" políbila jsme ho na špičku nosu.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
''Přece se o tebe nemusím bát,nejsi zrovna slabounká holčička'',uculil jsem se a políbil ji na krku.''Už je kapku..zima'',utrousil jsem a doběhl pro roští a dřevo.Vzal jsem dvě poslední svíčky a podpálil nimi dřevo.''A ještě tohle'',vyndal jsem trochu pomačkané růže a podal jí je.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Umm...jasně že si to zasloužíš,a znervoznuješ mě tím smíchem'',zakřenil jsem se a sedl si vedle ní.Chytl jsem jí kolem pasu a ukázal na madraci na druhé straně.''Mno...také jsem počítal že tu budeme spát,snad se tam vejdeme.Mno,a respektuju,to co jsi včera řekla,ale poruš...''Znervozněl jsem a pohladil jí po vlasech.''To né,nic jsem neřekl'',zadržel jsem smích a položil jsem hlavu,na její vlasy.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 38 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 11 z 38
Povolení tohoto fóra: