Hlavní brána
+24
Aki Kana
Tatsuo Reigi
Nara Kagayami
Shinobi
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Uzumaki Allii
Natsuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Daiki Yatoshi
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Akasuna no Ruki
Nawaki
ANBU
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Kin Yuki
28 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Doběhl jsem k bráně a přenesli se na mě informace z klonu. Takže, opět do starých známých končin. Kolem mě se vytvořila voda. Snad už je to dnes poslední klon. Vedle mě se vytvořil klon a zároveň se mnou vyrazil pryč, ale každý jiným směrem. (přesun oba)
Anonymní- Anonymní
Pristal jsem pred branou a sel Ke straznym tam jsem odevzdal vsechny zbrane a namiril si to k budove Hokageho (presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Dorazili sme po ceste z Kemono no sato.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Ja som sa len na chvíľu zastavil a pokračoval som ďalej. (Presun Ulica listovej)
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Klan: Kana
Prišiel som pred bránu samozrejme som použil Henge. Chuninom som sa predstavil a objasnil som ím situáciu: Ze pochádzam zo vzdialenej krajiny a prišiel som navštíviť známeho v Konohe (úsmev)
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Prisel jsem k brane vyzvedl si zbrane prosel branou ven a udelal pecete na Kuchiyose no Jutsu - technika přivolání (Orel Sennin) Pote naskocil na Gira do suny prosim. oki drz se.
(presun)
(presun)
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Stála jsem před bránou a naposledy se ohlédla. Je načase vyřešit jistou záležitost, vyjasnit si vše potřebné, napravit svou chybu... Na nohu svého orla jsem připevnila vzkaz. Poté jsem už zmizela a doufala, že nedělám příliš velkou hloupost.
Přesun.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
I s naším milým hostem jsme dorazili k hlavní bráně Konohy.Po cestě naštěstí nedělal žádné problémy , takže i já jsem byl úplně v klidu." Hmm....šťastnou cestu... " řekl jsem zamyšleně a rukou mu ukázal ať jde.Jakmile odešel z vesnice tak jsem zmizel.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Objavil som sa pred bránou. Ešte tu nebol nikto, takže som bol prvý. S úškrnom som si sadol do tureckého sedu na zem. Nesmiem sklamať. Ten zvitok musíme priniesť Raikagemu za každú cenu. Verím si. Usmial som sa a čakal na zbytok týmu.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem loudavým tempem a při tom jsem si hrál se shurikeny. Beze slova jsem se opřel o bránu.
Anonymní- Anonymní
Došiel som pred bránu a už tam boli obidvaja "Prepáčte" zasmial sa a skočil k ním "Ideme?"
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Klan: ---
"To ti to trvalo," uškrnul som sa a pomaly vstal. Ruku som si položil na brašnu s ílom a pozrel na oboch. "Poďme," hneď, ako som to dopovedal, prešiel som cez bránu a kráčal ďalej. Raz za čas sa obzriem, či za mnou idú.
Presun
Presun
Anonymní- Anonymní
"Ach"...
(presun)
(presun)
Shinobi
U brány jsem trochu zpomalil až nakonec úplně zastavil.Udělal jsem pečetě a složil ruku k zemi." Kuchiyose " řekl jsem a vzápětí jsem stál na obrovském psovi." Akio...trochu si zaběháme...do Kumo prosím... " řekl jsem." Jasně...Katashi....od posledního přivolání ses změnil... " řekl a vyrazili jsme.
Přesun
Přesun
Shinobi
Běželi jsme a já už z dálky viděl Hlavní bránu.Když jsme byli před ní tak já vyskočil na její úplný vrchol a Akio po chvíli zmizel.* Tým máme....teď by to chtělo získat Chakrové čepele.....a nějaký čas na přípravu..a můžeme vyrazit... * pomyslel jsem si a zmizel.
Přesun
Přesun
Shinobi
Došiel som pred bránu a zhlboka sa nadýchol "Ach sladký domov" a prekročil bránu do Konohy a hne´d potom sa rozbehol do kancelárie Hokageho
Shinobi
Keď sme boli kúsok od brány tak som si vytiahol čelenku Kiri a pripevnil som si ju na ruku. Keď sme prišli pred bránu vysvetlil som o čo ide tak nás pustili ďalej bez zbytočného zdržovania. Čakal som na Matira.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 37 z 40
Povolení tohoto fóra: