Hlavní brána
+24
Aki Kana
Tatsuo Reigi
Nara Kagayami
Shinobi
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Uzumaki Allii
Natsuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Daiki Yatoshi
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Akasuna no Ruki
Nawaki
ANBU
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Kin Yuki
28 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
"Vážně? Jsem celá?" otevřela jsem oči a kotrolovala se
(viz. "už můžu panikařit Harry?" )
(viz. "už můžu panikařit Harry?" )
Anonymní- Anonymní
"Jo, bylo to rychlé. Nejrychlejší způsob cestování, který znám." pousmál jsem se a odstoupil od ní. Bylo to dost neuctivé a troufalé.
"Promiňte, bylo to dost neuctivé a troufalé, nicméně...nešla byste teď večer na skleničku saké?"
"Promiňte, bylo to dost neuctivé a troufalé, nicméně...nešla byste teď večer na skleničku saké?"
Anonymní- Anonymní
přestala jsem se kotrolovat.
"No...ráda půjdu." usmála jsem se na něj
"No...ráda půjdu." usmála jsem se na něj
Anonymní- Anonymní
"Dobře, tak pojďte za mnou. Bar Shushuya na hlavní třídě bude to pravé." kývl jsem a šel.
Začínala na mě padat opět špatná nálada.
Začínala na mě padat opět špatná nálada.
Anonymní- Anonymní
doběhla jsem ho a šla vedle něj
"Konoha v noci je nesmírně nádherná. Už dvany jí sleduju z monumentů." přiznám mu
"Konoha v noci je nesmírně nádherná. Už dvany jí sleduju z monumentů." přiznám mu
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem pomalým krokem k bráně a pohled mi padl na monumenty. Konečně zase doma. Usmál jsem se a vykročil do Konohy.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Konoha, konečně doma. Trénink byl super a dovolená se hodila. s úsměvem jsem prošel branou a ruce jsem si dal za hlavu.
Anonymní- Anonymní
V henge mladé zelenooké zrzky jsem přišla před bránu Konohy a očima přelétla karavanu. Opravdu. Vypadáme jako obyčejní obchodníci. Na jednom voze byly dokonce jakési keramické nádoby, ne nepodobné Kohaku no Jōhei. Spokojeně jsem se usmála a čekala na zbytek týmu.
Anonymní- Anonymní
Dobelhal jsem se za Mikomi. "Co s tím teď?"
Prohlédl jsem si ji v henge. "Takhle ti to docela sekne," stařecky jsem se uchechtl.
Na originál to sice nemá, ale ujde to.
Prohlédl jsem si ji v henge. "Takhle ti to docela sekne," stařecky jsem se uchechtl.
Na originál to sice nemá, ale ujde to.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
doběhla jsem v henge za kočku změnila jsem se po cestě takže ani mikomi neveděla a usadila jsem se k nádobě
Anonymní- Anonymní
Ignorovala jsem tu poznámku o tom, že mi to sekne. Snaha byla vypadat naprosto neškodně.
"Hoď to mezi tu ostatní keramiku. Tam se to docela dobře ztratí." pravila jsem a trochu se protahovala. Čeká nás dlouhá cesta.
"Hoď to mezi tu ostatní keramiku. Tam se to docela dobře ztratí." pravila jsem a trochu se protahovala. Čeká nás dlouhá cesta.
Anonymní- Anonymní
Položil jsem nádobu do vozu a líně se protáhl, pohladil jsem čičinu, která oxidovala u nádob, po hřbetě.
"Ehm... kde je Naomi?" rozhlížel jsem se kolem a snažil se ji zahlídnout.
"Ehm... kde je Naomi?" rozhlížel jsem se kolem a snažil se ji zahlídnout.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Aktivovala jsem byakugan, což s mýma zelenýma očima vypadalo divně. Nikde ji tu nevidím. Tedy, nevidím ji přicházet.
"Nevím odkdy mají kočičky rozvinutý čakrový oběh, ale řekla bych, že je vše v pořádku a můžeme jít." byakugan jsem deaktivovala a vypadala opět jako obyčejný člověk. Vydala jsem se spolu s karavanou směrem ke Kumo.
Přesun.
https://nsgoon.forumczech.com/t168p240-lesni-cesta (asi to pišme sem xD)
"Nevím odkdy mají kočičky rozvinutý čakrový oběh, ale řekla bych, že je vše v pořádku a můžeme jít." byakugan jsem deaktivovala a vypadala opět jako obyčejný člověk. Vydala jsem se spolu s karavanou směrem ke Kumo.
Přesun.
https://nsgoon.forumczech.com/t168p240-lesni-cesta (asi to pišme sem xD)
Anonymní- Anonymní
Rukou jsem ucukl a divně se na kočku zatvářil. No teda.
Doprovázel jsem karavanu a přitom si broukal nějaké trampské písničky, abych dodal svému úžasnému hereckému výstupu šťávu.
.Přesun.
Doprovázel jsem karavanu a přitom si broukal nějaké trampské písničky, abych dodal svému úžasnému hereckému výstupu šťávu.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Orel měkce přistál před branou Konohy. To měl Allii keců a nakonec byl ten let opravdu příjemný. Hadi totiž nelétají. Skvělé, k pyrofóbii se asi přidá i fóbie z plazů. Tohle všechno jsem si stihla pomyslet během krátké chvíle, než jsem dopadla na zem. Spolu se mnou i Naomi-sensei a Allii. Kizoku zmizel v oblaku bílého kouře.
"Takže asi půjdu informovat Hokage o průběhu mise, vzhledem k tomu že nesu i naši odměnu nejspíš nepůjdu sama, hm?" zvedla jsem tázavě obočí a kráčela směrem k bráně.
"Takže asi půjdu informovat Hokage o průběhu mise, vzhledem k tomu že nesu i naši odměnu nejspíš nepůjdu sama, hm?" zvedla jsem tázavě obočí a kráčela směrem k bráně.
Anonymní- Anonymní
Tohle nebyl zas takový nemehlo, jako ten pidižvík.
Položil jsem si ruce za hlavu a kráčel skrz bránu.
"Tak tedy jdeme," řekl jsem suše a začal si potichu pobrukovat.
Položil jsem si ruce za hlavu a kráčel skrz bránu.
"Tak tedy jdeme," řekl jsem suše a začal si potichu pobrukovat.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
(v pohodě) ,,Dobrá, půjdem rovnou k hokagemu do kanceláře." Vyšel jsem směrem ke kanceláři.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: