Hlavní brána
+24
Aki Kana
Tatsuo Reigi
Nara Kagayami
Shinobi
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Uzumaki Allii
Natsuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Daiki Yatoshi
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Akasuna no Ruki
Nawaki
ANBU
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Kin Yuki
28 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Otočila jsem se na to dítě. Přišla jsem k ní, naklonila jsem se a zašeptala jí do ucha.
Připadá ti normální hledat ledovou tříšť zde v konoze? (Nic takovýho v Narutovi nikdy nebylo)
Připadá ti normální hledat ledovou tříšť zde v konoze? (Nic takovýho v Narutovi nikdy nebylo)
Anonymní- Anonymní
na vesnici se řítila dvacetitisícá armáda bílých zetsu seshora útočili ohnivými technikami draci a bořili i domy
(ovládat je nebudu tak se chovejte jako kdyb yjste s nimi bojovali )
(ovládat je nebudu tak se chovejte jako kdyb yjste s nimi bojovali )
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Rozhodně, normálnější, nežli se věšet na lidi na potkání," změřím si jí pohledem.
"A ledovou tříšť hledám prostě proto, že jí mám ráda," usměju se. (Já vím, ale proč bych jí nemohla hledat? )
"A ledovou tříšť hledám prostě proto, že jí mám ráda," usměju se. (Já vím, ale proč bych jí nemohla hledat? )
Anonymní- Anonymní
"He? Co to má sakra být?" koukám se na řítící se armádu.
Sakra, Naruto měl včera pravdu, vůbec jsem k té bráně neměla lézt!
Sakra, Naruto měl včera pravdu, vůbec jsem k té bráně neměla lézt!
Anonymní- Anonymní
Ako som si všimol útoku moje klony zobrali obe dievčatá a bežali s nimi do dediny aby uch odniesli do úkrytu .
Potom sa všetka armáda klonov pustila do boja s nimi .
Ešte som ich tam aj pár pridal Tajuu kage bunshinom .
Ja som niekam sám odbehol .
Potom sa všetka armáda klonov pustila do boja s nimi .
Ešte som ich tam aj pár pridal Tajuu kage bunshinom .
Ja som niekam sám odbehol .
Anonymní- Anonymní
Najednou jsem uslyšela strašnou ránu. Podívala jsem se nahoru a viděla tu hrůzu
N--N--Naniii???
Co to sakra je? Útok na vesnici? Proboha vždyť jsme tu snad jen my tři. Viděla jsem jak se nějaké bílé zrůdnosti spouštěly na zem. Jedna dopadla přímo přede mě.
Vyběhla jsem na něj. Silnou a rychlou ránou jsem do něj praštila, ale nejspíš to byla i ta poslední.
Jak jsem ho praštila, napřáhl se a vrazil mi pěstí do břicha. Odlétla jsem asi pět metrů daleko až za Naruta a tu druhou.
N--N--Naniii???
Co to sakra je? Útok na vesnici? Proboha vždyť jsme tu snad jen my tři. Viděla jsem jak se nějaké bílé zrůdnosti spouštěly na zem. Jedna dopadla přímo přede mě.
Vyběhla jsem na něj. Silnou a rychlou ránou jsem do něj praštila, ale nejspíš to byla i ta poslední.
Jak jsem ho praštila, napřáhl se a vrazil mi pěstí do břicha. Odlétla jsem asi pět metrů daleko až za Naruta a tu druhou.
Anonymní- Anonymní
Byl jsem kousek od brány , za jedním malým domkem.Slyšel jsem nějaké divné zvuky a tak jsem jen koukl zpoza rohu a uviděl jsem několik možná několik desítek žlutovlasých kluků jak bojují snad proti 10 000 nějakých bílých stvůr.* Kso...co to sakra je??Tohle má být invaze??Tak to je pěkný průser...ve městě je asi 10 ninjů a jak to tak vypadá těch bílejch je mnohém víc...Tady bych neměl bejt...nechci přijít k úrazu...ale jak to že těch žlutovlasejch je tolik...je to snad Bunshin??Ale to by přece nemohli útočit.....takže to bude asi Kage Bunshin...ale kdo ho vytvořil?Je to náročná technika...to musel být nějaký Jounin nebo něco lepšího...Genin ani Chunin by to nedokázal * pomyslel jsem si a pořád jsem byl za rohem schovaný a přemýšlel o tom , kdo to je.Ty chlapíky jsem viděl zezadu , takže je problém je poznat.*Raději zmizím někam pryč...je to tu moc nebezpečné * pomyslím si a začnu se pomalu a co nejtišeji vzdalovat od brány a mám namířeno do parku.
(Přesun)
(Přesun)
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Běžel jsem k bráně, uviděl jsem draky, udělal jsem několik pečetí.
"Fuuton: Shinkuuha!" Namířil jsem na draka a ten díky způsobeným zraněním padl.
"Hmm..Tohle bude těžké."
"Fuuton: Shinkuuha!" Namířil jsem na draka a ten díky způsobeným zraněním padl.
"Hmm..Tohle bude těžké."
Anonymní- Anonymní
Armáda bílých Zetsu vylezla ze Země, a dál se hnala k bráně.
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Objevil jsem se přímo pod branou Konohy.
"Kso, tak tohle..je.." když jsem uviděl tolik příšer tak jsem se docela zlekl. Udělal jsem pečetě a svázal stromy ty, které byly přímo předemnou. Použil jsem Shunshin a objevil se u Danzoa.
"Danzou-sama..Zavřu bránu, za chvíli dorazí posily." udělal jsem pečetě a položil ruce k zemi. Brána začala zarůstat.
"Mokuton: Jukai Heki!"
"Kso, tak tohle..je.." když jsem uviděl tolik příšer tak jsem se docela zlekl. Udělal jsem pečetě a svázal stromy ty, které byly přímo předemnou. Použil jsem Shunshin a objevil se u Danzoa.
"Danzou-sama..Zavřu bránu, za chvíli dorazí posily." udělal jsem pečetě a položil ruce k zemi. Brána začala zarůstat.
"Mokuton: Jukai Heki!"
Anonymní- Anonymní
Běžel jsem směrem k hlavní bráně. Kousek od ní jsem vyskočil do vzduchu a dopadl vedle Assasina. Beze slova jsem vytáhl Samehadu a byl připraven čelit útoku.
Anonymní- Anonymní
"Assasine? Pořád jsou tady draci. Jednoho jsem sundal, ale pořád je naživu. A někteří jsou v ulicích." Podíval jsem se k nebi.
"Fuuton: Shinkuu gyaku!" vystřelil jsem pár podtlakových koulí na draka.
"Vy dva, jděte do ulic, já tady zůstanu." kývl jsem na Seita a Assasina.
"Fuuton: Shinkuu gyaku!" vystřelil jsem pár podtlakových koulí na draka.
"Vy dva, jděte do ulic, já tady zůstanu." kývl jsem na Seita a Assasina.
Anonymní- Anonymní
Kývl jsem na Seita a rozeběhl jsem se k ulici. Hlavně nezemři, staříku.
Anonymní- Anonymní
O niečo neskôr som pribehla s polovicou mojej divízie k bráne.. očami som zazrela Danzoua pri čom som sa shunshinla k nemu a pokynom ruky som pokynula jednotke aby sa rozmiestnila po a okolo konohy.. ehm.. potrebujete ma niekde či mám len hliadkovať? spýtala som sa ho pretože som nejak moc nevedela čo robiť..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
"Nevidíš je? Jsou všude." řekl jsem a odskočil jsem na budovu. Abych měl dobrý výhled na draka.
"Fuuton: Shinkuu renpa! "
"Fuuton: Shinkuu renpa! "
Anonymní- Anonymní
Aktivoval jsem sharingan a vytáhl Katanu,se kterou jsem z těch bílých nestvůr vysával chakru...Pak jsem přeskočil bránu a zamířil do ulic,kde se to nejvíce hemžilo touhle havětí.
Anonymní- Anonymní
Takže mám proste.. "bojovať".. okej.. povedala som pri čom som vyskočila na hradbu a rozbehla som sa do ulíc Konohy s vytasenými Kibami.. (presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Klan:
On to ještě přežil? Je sakra odolný. Uskočil jsem jeho ohni a rozlétl se přímo na mě.
"Tak dobře!" Vykřikl jsem a vyskočil jsem přímo proti němu. Letěl jsem vzduchem, letmo se dotkl jeho nohy. Vyfukoval jsem vítr a dopadl pomalu na zem.
"Teď!" Drak dopadl tvrdě na zem, byl paralyzovaný a nemohl létat. Nechal jsem ho a rozeběhl jsem se na Zetsu.
"Tak dobře!" Vykřikl jsem a vyskočil jsem přímo proti němu. Letěl jsem vzduchem, letmo se dotkl jeho nohy. Vyfukoval jsem vítr a dopadl pomalu na zem.
"Teď!" Drak dopadl tvrdě na zem, byl paralyzovaný a nemohl létat. Nechal jsem ho a rozeběhl jsem se na Zetsu.
Anonymní- Anonymní
Opatrně jsem se na zádech svého chakrového havrana postavila a s aktivovaným Byakuuganem sledovala situaci. Nasměrovala jsem svého "mazlíčka" směrem do ulic, kde jsem viděla nejvíc nepřátel.
(Přesun)
(Přesun)
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Proběhli jsme branou. Před ní jsme se setkali se zbytkem ,týmu' a běželi jsme dál. (přesun)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Dobehol som sem aj ja a mieril som do ulic .
(presun)
(presun)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Půlka armády (10 tisíc) Bílých Zetsu obklíčila Danzoa.
"Danzou, zabiju tě."
"Danzou, zabiju tě."
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
"Tohle jsem učil v ANBU. Když chceš porazit zkušenějšího a silnějšího, použij přesilu. Já se ale nevzdám. Akatsuki...pořád jste tady a ničíte svět Shinobi. Nedovolím vám, udělat ani krok." utřel jsem si krev, která mi tekla z rukávu a udělal pečetě,
"Kuchiyose no jutsu!" Uprostřed armády se objevil Baku a já stál na jeho hlavě. Rozmáčkl pár Zetsu na kaši.
"Kuchiyose no jutsu!" Uprostřed armády se objevil Baku a já stál na jeho hlavě. Rozmáčkl pár Zetsu na kaši.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: