Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alianční Velitelství

+2
Raidon
Ayame Takahashi
6 posters

Strana 3 z 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Alianční Velitelství - Stránka 3 Empty Alianční Velitelství

Příspěvek pro Anonymní Thu 29 Sep - 17:35

First topic message reminder :

Velitelství pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.

...

Alianční Velitelství - Stránka 3 Squad8barr

Velitelství ozbrojených sil Aliance. Zde probíhá plánování strategií, schvalování nových nařízení, a zároveň je zde prostor pro alianční armádu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Alianční Velitelství - Stránka 3 Empty Re: Alianční Velitelství

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 20:55

Ten jeho proslov mě trochu zaskočil. Věděl jsem, že takový lidé existují, ale nikdy jsem se s nikým takovým nesetkal. Nakonec jsem se mu zadíval z příma do očí.
Samozřejmě, že ano. Člověk by se měl snažit pochopit věci. Čím lépe něco chápeš, tím se to dá lépe využít. Jestli jsi skutečně nástroj, jak povídáš, rozhodně si ti kteří tě vlastní nejspíš přejí, aby jsi byl co nejlepší. Pak tedy by jsi se měl snažit co nejlépe věci pochopit, aby jsi mohl lépe chránit vesnici. Začal jsem se trochu uklidňovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 1 Oct - 21:00

Toshio Tanagushi

,,Moje chápanie nepotrebuje vnímať tvoje pocity a pohnútky ktoré ťa viedli k tomu čo si spravil alebo čo spravili tebe." odpovedal s pokojom Toshio.,, Mojou úlohou je dostať informácie, úlohu a stopercentne ju vykonať pričom sa vyhýbať akémukoľvek citovému zaangažovaniu preto ma tvoje pocity nemusia vôbec zaujímať a nemusím ich tým pádom chápať preto som ti odpovedal ako som odpovedal. Bol som predsa trénovaný ochrániť Kumogakure no Sato a Raikageho ako vodcu tejto vesnice. Akýkoľvek náznak útoku je pre mňa signálom k zakročeniu. Vnímam neznáme a snažím sa odhaliť nebezpečenstvo skôr ako príde. Prevencia je lepšia než ľútosť po nesprávnom úsudku." dopovedal a jeho pohľad sa stále sústredil na toho chlapca.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 7:18

Poslouchal jsem to jeho vysvětlování. Prsty mi přestávali pomalu zářit, momentálně jen mírně světélkovali.
Fajn, fajn. Uznávám, že v tom nějaká, ikdyž tak trochu zvrácená logika je. Tak mi ale sakra řekni, co by jsi dělal, kdyby Raikage ohrozil Kumo, nebo lidi z Kumo Raikageho.
Dál jsem se na něj díval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 7:57

Toshio Tanagushi

,,Kým nosím túto masku mojou úlohou nie je plniť vlastné rozhodnutia ale rozhodnutia niekoho iného." odpovedal a nadýchol sa.,, O živote a smrti ja sám nerozhodujem ale mojimi rukami vždy pretečie krv a život nepriateľa. Ja sám podlieham vyššej moci ktorá rozhoduje o tom čo smiem a čo smiem urobiť. Ak dostanem priamy rozkaz nepoznám rodinu ani najlepšieho priateľa." doplní a jeho pohľad stále spočína na chlapcovi.,, Nech sa deje čokoľvek, nech je situácia akákoľvek, nech už dostanem rozkaz zabiť Raikageho alebo každého obyvateľa Kumogakure no Sato tak to bude jedno kto koho ohrozil, pretože to som prisahal pri vstupe do tajných jednotiek. Že svoj život zverím spravodlivosti." vysvetlil mu to.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 8:19

Zvedl jsem obočí.
Pak je to tedy velmi pofiderní spravedlnost, které sloužíš, určuje-li jí jeden člověk, stojící na vrcholu. Taková pravda totiž má jeden podstatný nedostatek - přestává být slepá.
Dál jsem si ho měřil pohledem a přemýšlel nad tím, proč se ve většině bojů, do kterých se zapletu bojuje argumenty.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 2 Oct - 8:27

Seděla jsem v křesle za stolem a pozorovala jsem spící tygřici.
Včera nám přinesly nějaké vybavení...mimo jiné také gauč a my se pomalu začali zabydlovat. Vstala jsem, vzala jsem do náručí Kinjiki a vyšla ven na chodbu.
Ostatním před kanceláří hlídkují ANBU, mě před dveřmi leží lev. Volnou rukou jsem ho pohladila po hlavě a trochu mu pocuchala hustou srst.
Pak jsem se narovnala, rozhlédla se po chodbě a následně uhla dvoum mužům, kteří mi do kanceláře nesli ještě nějaké věci.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 8:30

Toshio Tanagushi

,,Spravodlivosť je relatívny pojem ktorým sa vysvetľujú najväčšie zverstvá. Chabý argument v rukách mocných ktorí viac nemajú slová a vysvetlenie preto čo sa deje pod ich nohami." opravil ho.,, Pre teba môže byť to čo robím šialenstvo alebo slepá dôvera, no pre mňa je to akt zadosťučenenie pretože som vykonal spravodlivosť. Pretože moc a sila ktorá mi bola daná pri narodení bola použitá pre dobro Kumogakure no Sato a to je pre mňa spravodlivosť. To koľko krvi a bolesti musím spôsobiť som ochotný prijať. Radšej zapredám vlastnú dušu aby ostala vesnica v bezpečí a nevedomosti o mojej existencii." odpovedal a pokojne sa chrbtom opieral o stenu čakajúc na jeho reakciu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 8:48

Začalo mi cukat v oku. Na tohle skutečně neexistoval argument.
A to říká ten, kdo o mě tvrdil, že jsem divný, pronesl jsem polohlasem spíše pro sebe a zavrtěl hlavou.
Teoreticky vzato, vím, že by takoví lidé měli existovat, ale nechápu to, povzdechl jsem si. Pak jsem dal ruku k motýlovy, který mi seděl na rameni a nechal jsem ho přesednout na prst. Poté jsem ho přenesl do úrovně mých očí a zadíval se na něj.
Čím to je? I s vámi je pro mě tolik stránek nečitelných, bylo vidět, že jsem ztracený někde ve svých myšlenkách.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 8:57

Toshio Tanagushi

,,Čím menej chápeš tým je to pre teba lepšie a bezpečnejšie. Preto existujeme my aby ste sa vy nemuseli starať do našej práce a zbytočne ničiť viac životov než je potrebné." vysvetlil mu to a zhlboka sa nadýchol.,, Pokiaľ ide o mňa nemusíš sa snažiť. Zapredal som svoju dušu vesnici, silu som venoval tajným jednotkám a budúcnosť do rúk Raikageho. Teraz sa môžem nazývať hrdým členom svojho klanu pretože každá jedna moja časť bola už od malička trénovaná aby slúžila tomuto účelu." pokrčil ramenami.,, Už predtým než som sa narodil som zdedil krv na týchto rukách, preto som schopný žiť v tomto kolobehu ktorý je pre väčšinu ľudí..." nadýchol a vychutnával si krátku pauzu.,,... nečitateľný a nepochopiteľný. No ja som tu svoj zmysel života našiel." dokončil s pokojným výrazom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 9:12

Hmm, spustil jsem ruku dolů a motýl, který na ní seděl se vznesl a usedl mi znovu na rameno. Zadíval jsem se na něj.
No vidíš a já zase zdědil touhu všechno pochopit, ten osudný den, kdy jsem našel tu dávno zbořenou knihovnu zarostlou lesem. Ten den, kdy jsem se z ní naučil číst. Zamyslel jsem se.
No, předpokládám, že je trochu pozdě s tím skončit, když má člověk v hlavě čtyři knihovny, na tváři se mi objevil uvolněnější výraz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 9:18

Toshio Tanagushi

,, Tak to je teda pekné, že si čítal ale život nie je len teória hoc tá je základom všetkého." odpovie pokojne.,, A toľké poznanie z teba robí cieľ pre každého kto by chcel získať nové vedomosti. Mal by si si dávať na seba väčší pozor." upozornil ho Toshio.,, Možno sa ešte raz stretneme za dvoch okolností. Pre tvoje dobro dúfam, že to bude mimo moju pracovnú dobu." usmeje sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 2 Oct - 9:23

Poslouchal jsem jejich řeči, zatím jsem nic neříkal, ale teď už to opravdu nešlo. Je to až moc dlouhé.
"Na ANBU moc mluvíš, a ty, jsi až moc drzí, na to, že mě o něco žádáš. Shinobi svět je krutý, když neznáš pravidla a význam toho slova, tak tady nemáš, co dělat. V Shinobi světě je to neodpustitelné!"
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Počet príspevkov : 323

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 9:26

Toshio Tanagushi

V momente Toshio otočil hlavu smerom k Raiakgemu.,, Ako ANBU by som tu asi nemal ani byť." napadlo mu v duchu no nič nepovedal.,, Áno Raikage sama, ospravedlňujem sa." napokon prehovoril a stále stál opretý o stenu aby sa nemusel priveľmi namáhať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 2 Oct - 9:29

"Až to tu vyřídím, dostaneš misi." střelil jsem po něm pohledem. Zatím jsem mluvil klidně.
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 9:43

Toshio Tanagushi

Toshio už radšej ani neodpovedal len odvrátil pohľad od Raiakgeho smerom na protiľahlú stenu. Snažil sa vyprázdniť si myseľ a nepremýšľať o ničom ale odpočívať kým má aspoň takúto možnosť nič nerobiť.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 9:47

Cuklo mi v oku.
Co to má sakra být? Neříkejte mi, že jediná milá osoba v Kumo byla minulá Raikage. Ikdyž, pořád je to lepší než v Suně.
Povzdechl jsem si. Vůbec se mi nechtělo, ale byla pravda, že tu jsem kvůli knihovně.
Omlouvám se, nemyslel jsem to nijak zle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raidon Sun 2 Oct - 9:55

"Kluku, neznám tě, v životě jsem tě neviděl. Můj ANBU má pravdu, zkus pochopit naše důvody. Nemůžu pustit do knihovny neznámého člověka! A zvlášť v téhle době, kdy Reina zabíjí Kage na potkání. Dám ti šanci, tady on, tě bude hlídat. Pokud cokoliv uděláš, zabije tě." otočil jsem se na ANBU.
"Dobře poslouchej!" zvedl jsem ukazováček, pravé ruky. "Až tohle uděláš. Budeš chránit Písečnou halu. V té hale se odehrávají chuuninské zkoušky." pozorně jsem se na něj podíval.
"Hlavně budeš dávat pozor na cizí Shinobi, pokud uvidíš jakýkoliv náznak útoku, seber naše lidi a dej mi vědět. Já se tam možná zastavím, ale člověk nikdy neví."
Raidon
Raidon
Raikage
Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 10:01

Toshio Tanagushi

,, Rozumiem Raikage sama a vykonám rozkaz do najmenšieho detailu." prikývol samozrejme Toshio a ešte raz si prebral v hlave všetky detaily úlohy. V momente sa odlepil od steny a urobil rázny krok.,, No padaj prcku nemienim tu s tebou strácať čas. Potrebujem ísť niekam ísť takže radšej padaj a knihovne sa môžeš vyhnúť budem mať o prácu menej." dodal a ťahal ho von z pracovne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 10:27

Povzdychl jsem si.
A to jsem chtěl jít ještě pozdravit Tsukikage a optat se, jak se má. No nic, obrátil jsem se ke dveřím a otevřel je.
No, tak se tu mějte pěkně, kývl jsem na Raikageho a vyšel na chodbu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 10:32

Toshio Tanagushi

,, Tak teda keď sa ti Tsukikage tak páči tak ju choď navštíviť a vyhni sa pritom knižnici jasné?" navrhol mu Toshio zatiaľ čo ho vyvádzal na chodbu pričom za sebou pokojne zavrel dvere a taktiež vyšiel na chodbu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 2 Oct - 10:38

Podívala jsem se k Raikageho kanceláři, protože jsem uslyšela otevírání dveří. Usmála jsem se, když ven vyšel Ex.
Taiyo vycenil špičáky a tiše zavrčel. Pohladila jsem ho po hlavě jednou rukou, zatímco druhou jsem stále držela Kinjiki.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 10:43

Kráčal som po spojeneckej budove Kage štvalo ma čo sa stalo no naozaj som nemal v pláne spraviť to čo sa stalo.Nevedel som kde je Raikageho kancelária kedže som tu ešte nebol popýtal som s a nejakých shinobi čo robili rozne spisi tie mi ukázali dvere a ja som sa postavil pred ne.No chvílu som tam čakal aby som sa spametal s toho čo sa stalo a aby som bol v normále ako vždy.Zaklopal som na dvere a pomali som vstupoval dnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 11:06

Toshio Tanagushi

Toshio okamžite otočil pohľadom na prichádzajúcu osobu aj s doprovodom nejakých zvierat.,, Juuuuj celá zoologická." usmial sa potichu ale pohľadom sa vrátil k chlapcovi pred sebou, k Exovi.,, Tak teda dohodneme sa, že ty sa vyhneš knihovne a ja ti dám pokoj. V pohode?" spýtal sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun 2 Oct - 11:09

(Jenom oprava. Já nepřicházím, ale stojím ve dveřích své kanceláře vzhledem k tomu, že kancly jsou opravdu hned vedle sebe Smile)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 11:11

(Tak nemal som tušenia ako sú rozložené kancelárie rôznych Kagov preto som zvolil túto alternatívu, tak sa ospravedlňujem za menšiu chybu Smile )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: