Obytná oblast Soragakure
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Obytná oblast Soragakure
First topic message reminder :
malé domky dvou i jednopatrové
malé domky dvou i jednopatrové
Anonymní- Anonymní
Re: Obytná oblast Soragakure
"Chapem no hej to bude asi najlepšie"Sklopil som hlavu a zoskošil z okna do vnutra a čakal kym dojde aj ona.
Anonymní- Anonymní
zdál se mi divný seskočila jsem těsně k němu
"Zdálo se mi to nebo jsem zaslechla zklamání?" stála jsem u něj a dívala se mu do očí jestli v nich neuvidím náznak čehosi
"Zdálo se mi to nebo jsem zaslechla zklamání?" stála jsem u něj a dívala se mu do očí jestli v nich neuvidím náznak čehosi
Anonymní- Anonymní
Ako doskočila ku mne zčervenal som ešte viac bol som v rozpakoch.
"N nie nič len som asi unavený asi by som si už mal isť naoaj lahnuť"a oapť som sklopil hlavu a zaťal pesť.
"N nie nič len som asi unavený asi by som si už mal isť naoaj lahnuť"a oapť som sklopil hlavu a zaťal pesť.
Anonymní- Anonymní
položila jsem mu zlehka dlaň na tvář
"Proč mám pocit že něco tajíš? Tvoje chakra je splašená neví kam honem měla kolovat. JSi trochu v rozpacích." řekla jsem to co jsem z jeho chakry cítila
"No ale jak myslíš." pomalu jsem dala zase ruku dolů
"Proč mám pocit že něco tajíš? Tvoje chakra je splašená neví kam honem měla kolovat. JSi trochu v rozpacích." řekla jsem to co jsem z jeho chakry cítila
"No ale jak myslíš." pomalu jsem dala zase ruku dolů
Anonymní- Anonymní
Ako mi dala ruku na tvár ako keby sa mi mysle zastavila bol som bez pohybu a len mi klipkali oči na jediné čom som sa zmohol bolo povedať"nie"
Ako ju dala dole vrátil som sa k sebe no aj tat ksommal taky hrejiví pocit"tak ja ja jaja už no neivme "koktal som a nevedel čo hovoriť a len som stál ako tlk.
Ako ju dala dole vrátil som sa k sebe no aj tat ksommal taky hrejiví pocit"tak ja ja jaja už no neivme "koktal som a nevedel čo hovoriť a len som stál ako tlk.
Anonymní- Anonymní
jen jsem se usmála
"Dobře se vyspi, zítra večer budu muset odcestovat, pokud budeš chtít nebudu bránit v odchodu." řekla jsem trochu sklesle a smutně a scházela z půdy dolů
"Dobře se vyspi, zítra večer budu muset odcestovat, pokud budeš chtít nebudu bránit v odchodu." řekla jsem trochu sklesle a smutně a scházela z půdy dolů
Anonymní- Anonymní
Ešte chvílu som na nu pozeral no ako kráčala preč tak som sa za nou rozbehol a chytil som ju za ruku tak prutko že sa zvrtla ku mne.
"Dobre tak ja ja za ten šas sice krátky ja vime ale vytvoril som si k tebe citový vztah ja ja ťa Mi- mám rád"bol som červený ako paradajka a mal som zavreté oči radšej.
"Dobre tak ja ja za ten šas sice krátky ja vime ale vytvoril som si k tebe citový vztah ja ja ťa Mi- mám rád"bol som červený ako paradajka a mal som zavreté oči radšej.
Anonymní- Anonymní
dívala jsem se do jeho očí a četla v nich přesně to co mi řekl. POusmála jsem se na něj
"To je od tebe milé, nechci tě zklamat nepouštím se bezhlavě do vztahu, když já o tobě skoro nic nevím." pohladila jsem ho po tváři.
"To je od tebe milé, nechci tě zklamat nepouštím se bezhlavě do vztahu, když já o tobě skoro nic nevím." pohladila jsem ho po tváři.
Anonymní- Anonymní
"Heh ja rozumiem len som chcel povedať čo som mal na jazyku lebo už by som sa asi zbláznil"Usmial som sa na nu pustil jej ruku otočil sa a zamieril opať hore.
Anonymní- Anonymní
"Viditelně se ti ulevilo, stejně i potom co jsi mi řekl..." vyskočila jsem opět za ním
"Musím odcestovat, povolali mě do země kde jsem dříve žila potřebují pomoc. Vrátím se tak v neděli v noci."
"Musím odcestovat, povolali mě do země kde jsem dříve žila potřebují pomoc. Vrátím se tak v neděli v noci."
Anonymní- Anonymní
"Heh tak nech sa ti nič nestane a dufam že sa vrátiš v dobrom stave vlastne áno ved si najlepši medik na svete"Usmial som sa na nu.
Anonymní- Anonymní
"No nevim jestli na světě." usmála jsem se na něj
"Já půjdu dobrou noc a ne že tu budeš dělat bordel a ponocovat." naklonila jsem se k němu a jemně a lehce ho políbila na rty pak jsem seskočila zpět do domů. Normálním tempem jsem sešla schody zabouchla domovní dveře a šla do svého domu.
----
Doma jsem se šla připravit na cestu sbalit si a pak jsem hodila hygienu a šla spát, Usnula jsem celkem rychle s myšlenkou co jsem na té střeše vlastně udělala.
"Já půjdu dobrou noc a ne že tu budeš dělat bordel a ponocovat." naklonila jsem se k němu a jemně a lehce ho políbila na rty pak jsem seskočila zpět do domů. Normálním tempem jsem sešla schody zabouchla domovní dveře a šla do svého domu.
----
Doma jsem se šla připravit na cestu sbalit si a pak jsem hodila hygienu a šla spát, Usnula jsem celkem rychle s myšlenkou co jsem na té střeše vlastně udělala.
Anonymní- Anonymní
"Tak aj tebe dobru noc ako keby som ja robieval bordel ved ja s-"cítil som bozk na perách čo ma ulne zamrzlo a len som ta stál ked sa zabuchli dvere opať som zopakoval"dobru noc"
Mierne som otočil hlavou a prebudil sa vyšiel som hore a lahol som si do postele a mal otvorené oči a premýšlal.
Po nejakej dobe som sa len usmial otoči lsom sa k stene zavrel oči a pomali zaspával.
Mierne som otočil hlavou a prebudil sa vyšiel som hore a lahol som si do postele a mal otvorené oči a premýšlal.
Po nejakej dobe som sa len usmial otoči lsom sa k stene zavrel oči a pomali zaspával.
Anonymní- Anonymní
probudila jsem se později než jsem chtěla rychle jsem provedla hygienu a dobalovala poslední věci na cestu a hned poté začala uklízet dům
Anonymní- Anonymní
Celí den som sa nervozne prechádzal po dobe v roznych myšlienkach.nakoniec ma zaboleli na hoy a sadol som si na postel ako keby do tureckého sedu zavrel som oči a nehal sa unášať myšlienkami.
Anonymní- Anonymní
douklidila jsem dům byla jsem na sebe pyšná. Sedla jsem si pak k televizi a dívala se na ni k ISasovi jsem neplánovala jít, myslím že by to dostalo buď mě nebo jeho tak jsem při nějakém programu zase přivírala oči a pomalu zase usínala
Anonymní- Anonymní
Ešte chvílu som mal zavrené oči o nejaku chvilu som ich otvoril postavil sa a podišiel k oknu kde bol Ryo pohladil som ho po chrbte.
"Tak čo Ryo chcel by sa už vrátiť domov?"Sledoval som jeho reakcie ktoré boli dosť prutké usmial som sa na neho a zahladel sa na oblohu a stále ho hladik po chrbte.
"Tak čo Ryo chcel by sa už vrátiť domov?"Sledoval som jeho reakcie ktoré boli dosť prutké usmial som sa na neho a zahladel sa na oblohu a stále ho hladik po chrbte.
Anonymní- Anonymní
Prestal som ho hladiť a len z volna som sa usmial.
"No dobre tak tu mi už nejamu ako pomocť a určite doma to nebude z volna"spravil som pečate a privolal som orla na ktorého som vyskočil a Ryo sa mi posadil na rameno.Pomali sme vyrazili a ešte raz som sa pozrel na tuto oblasť a v rýchlosti premietol čo sa tu stalo"dakujem"otočil som sa naspať a orol vyštartoval obrovskou rýchlostou vpred.
(presun)
"No dobre tak tu mi už nejamu ako pomocť a určite doma to nebude z volna"spravil som pečate a privolal som orla na ktorého som vyskočil a Ryo sa mi posadil na rameno.Pomali sme vyrazili a ešte raz som sa pozrel na tuto oblasť a v rýchlosti premietol čo sa tu stalo"dakujem"otočil som sa naspať a orol vyštartoval obrovskou rýchlostou vpred.
(presun)
Anonymní- Anonymní
po hodině spánku jsem se probudila sbalila si věci a vyrazila na cestu (přesun)
Anonymní- Anonymní
Došel jsem ke svému domovu odemkl.
Vešl jsem do prostřed unava nade mnou měla převahu.
Ušel jsem par kroku a unavou spadl na zem ,ihned jsem usnul.
Vešl jsem do prostřed unava nade mnou měla převahu.
Ušel jsem par kroku a unavou spadl na zem ,ihned jsem usnul.
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem otevřel dveře a zamknul.
Vydal jsem trénovat někde na osaměle místo.
(presun)
Vydal jsem trénovat někde na osaměle místo.
(presun)
Anonymní- Anonymní
došly jsme spolu k našemu domu otevřela jsem dveře a pak zase zavřela a vedla Nef přímo do ložnice. KDe jsem jí posadila na postel a já se zhroutila vedle ní
"Asi jsem taky přepracovaná."
"Asi jsem taky přepracovaná."
Anonymní- Anonymní
Uhm.. táto práca nás vyčerpáva !! okomentovala som ospalo a len som sa taaakym veľkým spôsobom zvalila na postel.. roztiahla som ruky na všetky strany a pohľad sa mi ukotvil niekde hore.. hum.. celkom zvláštne.. spomínať na to.. teraz.. šepla som skôr pre seba no musela som sa pousmiať.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
"KDo rozhodoval že tohle budeme dělat tak toho bych vyhodila z věže." povzdychla jsem si a rozvalila se vedle ní
"Asi po chvílí usnu." oznámila jsem jí
"Asi po chvílí usnu." oznámila jsem jí
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Obytná oblast Sunagakure
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Sora no kuni
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: