Myoboku-zan
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 11
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Myoboku-zan
Itachi: Sevřel jsem několikrát ruce v pěst a zamrkal. Překvapeně i radostně. Z očí se mi vytratil sharingan. A moje oči se dívaly na svět tak jako tenkrát, když mi bylo dovoleno se narodit a žít. "Ten pocit... Nezažil jsem ho, už od dob. Heh, za tuto laskavost vám přísaháme, že ochráníme vaše životy, životy těch co žijí v ostatních vesnicích a slibujeme, že pokud se setkáme z odporem, zničíme ho. Přece jen, pořád vím co je to služba v Akatsuki." zasmál jsem se. "Mám chuť na něco sladkého."
Guest- Anonymní
Nagato: "Ano! přísaháme.." Uklonil se a Itachi ho následoval.Koroki Yarikyo napsal:Itachi: Sevřel jsem několikrát ruce v pěst a zamrkal. Překvapeně i radostně. Z očí se mi vytratil sharingan. A moje oči se dívaly na svět tak jako tenkrát, když mi bylo dovoleno se narodit a žít. "Ten pocit... Nezažil jsem ho, už od dob. Heh, za tuto laskavost vám přísaháme, že ochráníme vaše životy, životy těch co žijí v ostatních vesnicích a slibujeme, že pokud se setkáme z odporem, zničíme ho. Přece jen, pořád vím co je to služba v Akatsuki." zasmál jsem se. "Mám chuť na něco sladkého."
Assasin:" Dobře! Najdeme Fukusaku-sama a.."
Fukusaku: "Já jsem tady!" Příběhl uřícený Fukusaku..
"U všech hadů! Nagato?! Itachi?! Co vy...Kde je Kyuubi?!"
Assasin:"Oživil jsem je, aby nám pomohli s Uchihou. Pro jejich oživení jsem použil dva ninji, které nás cestou napadli. Byli z deštné. Promin Nagato."Dodal a podíval se na Nagata.
"Kyuubi je v Korokim...Museli jsme udělat Jinchuurikiho, abychom zabránili dalšímu napadení. Neuro si pro něj příjde, ale přes nás se nedostane."
Fukusaku: "Na tohle už začínám být dost starý." Žabák vytáhl odněkud kapesník a utřel si orosené čelo.
Assasin: "Tak..My asi půjdem. Nashledanou!"
Anonymní- Anonymní
Itachi se pousmál na žabáka. "Příjemné překvapení, že?" "Ano mohli bychom jít..."
Guest- Anonymní
Fukusaku:"Já vás tam pošlu. Děkujeme za pomoc, zase se brzy ozvem! Gyaku kuchiyose no jutsu!"Koroki Yarikyo napsal:Itachi se pousmál na žabáka. "Příjemné překvapení, že?" "Ano mohli bychom jít..."
A všichni jsme se objevili v kanceláři Hokage.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se mezi velkými listy, malé houby a žab.
"Hé? Co tohle je?" Řekl jsem nahlas.
V tom ke mě přihopsala menší žába.
"Vy jste Fukasaku?!" Zeptal jsem se ho.
Fukasaku: "Jasně, kdo jinej.. a co tu vůbec chceš? A kdo jsi?"
"Wow.. Četl jsem o vás mnohokrát. Jste drzejší, než jsem četl. No.. já ani nevím co tu dělám.. zapoměl jsem na Kuchiyose no jutsu dát krev a objevil jsem se tady.. Jsem Yoshiro Uchiha, Jounin z Konohagakure no sato. Umíte sennin mód jak se o vás píše?"
Fukasaku: "Drzejší?!" Fukasaku začal něco kvákat. "No dovol! Hm.. to se stalo jednomu mýmu studentovi.. Tak jounin, jo? Konoha asi dost klesla.. takovej prcek a jounin.. Jistě, že umím!"
"Wooow. Na tak malýho žabáka jste dost dobrej, že umíte i sennin mód!"
Fukasaku:" Tak malýho žabáka jo?! Na to jak vypadám, jsem asi 55x starší než ty!"
"Jo.. pardon.. nechal jsem se unést." Usmál jsem se.
Fukasaku:" Pche.. Tak chceš teda zpátky, ne?"
"No.. když už jsem tady, tak bych se už chtěl nějak seznámit s prostředím žab, které vyvolávám.. a taky se něco přiučit."
Fukasaku:"Jak myslíš.."
"No.. nenaučil by jste mě sennin mód, prosím?" Usmál jsem se a naklonil se k němu.
Fukasaku se začal smát. Fukasaku: Hahaha!! Děláš si ze mě srandu? Ty a sennin mod?! Zabralo by ti to minimálně 1 měsíc!! A i tak bys to neuměl!"
"Ale ne.. Já jsem velice nadaný." Zasmál jsem se.
Fukasaku:"Tak to můžeme zkusit.. ale varuju tě, že budeš mít modřin jak něco.. Jako dříve Naruto-kun."
"Jó no.. Jsem připravenej."
Fukasaku:" Tak pojď zamnou."
Vydal jsem se za ním.
Došli jsme k obří žabí soše s dalšíma sochama a na jedné z nich, té největší tekl olej.
Fukasaku:" Svlékni se a posaď se tam."
Poslechnul jsem ho a měl jsem jen slipy . Sednul jsem si tam.
"Pokus se čerpat přírodní chakru z venčí."
Řekl Fukasaku a pak mi řikal všechny postupy učení sennin módu a já to zkoušel vše.
"Hé? Co tohle je?" Řekl jsem nahlas.
V tom ke mě přihopsala menší žába.
"Vy jste Fukasaku?!" Zeptal jsem se ho.
Fukasaku: "Jasně, kdo jinej.. a co tu vůbec chceš? A kdo jsi?"
"Wow.. Četl jsem o vás mnohokrát. Jste drzejší, než jsem četl. No.. já ani nevím co tu dělám.. zapoměl jsem na Kuchiyose no jutsu dát krev a objevil jsem se tady.. Jsem Yoshiro Uchiha, Jounin z Konohagakure no sato. Umíte sennin mód jak se o vás píše?"
Fukasaku: "Drzejší?!" Fukasaku začal něco kvákat. "No dovol! Hm.. to se stalo jednomu mýmu studentovi.. Tak jounin, jo? Konoha asi dost klesla.. takovej prcek a jounin.. Jistě, že umím!"
"Wooow. Na tak malýho žabáka jste dost dobrej, že umíte i sennin mód!"
Fukasaku:" Tak malýho žabáka jo?! Na to jak vypadám, jsem asi 55x starší než ty!"
"Jo.. pardon.. nechal jsem se unést." Usmál jsem se.
Fukasaku:" Pche.. Tak chceš teda zpátky, ne?"
"No.. když už jsem tady, tak bych se už chtěl nějak seznámit s prostředím žab, které vyvolávám.. a taky se něco přiučit."
Fukasaku:"Jak myslíš.."
"No.. nenaučil by jste mě sennin mód, prosím?" Usmál jsem se a naklonil se k němu.
Fukasaku se začal smát. Fukasaku: Hahaha!! Děláš si ze mě srandu? Ty a sennin mod?! Zabralo by ti to minimálně 1 měsíc!! A i tak bys to neuměl!"
"Ale ne.. Já jsem velice nadaný." Zasmál jsem se.
Fukasaku:"Tak to můžeme zkusit.. ale varuju tě, že budeš mít modřin jak něco.. Jako dříve Naruto-kun."
"Jó no.. Jsem připravenej."
Fukasaku:" Tak pojď zamnou."
Vydal jsem se za ním.
Došli jsme k obří žabí soše s dalšíma sochama a na jedné z nich, té největší tekl olej.
Fukasaku:" Svlékni se a posaď se tam."
Poslechnul jsem ho a měl jsem jen slipy . Sednul jsem si tam.
"Pokus se čerpat přírodní chakru z venčí."
Řekl Fukasaku a pak mi řikal všechny postupy učení sennin módu a já to zkoušel vše.
Anonymní- Anonymní
"A ještě tohle." Řekl Fukasaku.
"No?"
"Tadyta žába." Ukázal Fukasaku větší žábu.
"Naučím tě, jak přivolat pouze žabí břicho týhletý žáby. Lepí to dost a můžeš ovládat stěny a vše."
"Aha. Dobře, děkuju."
"No?"
"Tadyta žába." Ukázal Fukasaku větší žábu.
"Naučím tě, jak přivolat pouze žabí břicho týhletý žáby. Lepí to dost a můžeš ovládat stěny a vše."
"Aha. Dobře, děkuju."
Anonymní- Anonymní
"Budu to zkoušet. Jak odejdu odtud?" Zeptal jsem se.
"Tady tímhle portálem!" Ukázal na menší studnu Fukasaku.
"Skoč do ní." Přikázal a já do ni skočil .
"Tady tímhle portálem!" Ukázal na menší studnu Fukasaku.
"Skoč do ní." Přikázal a já do ni skočil .
Anonymní- Anonymní
Docela jsem to už tu znal tak jsem se objevil a poděkoval žábě. Skočil jsem do portálu.
Anonymní- Anonymní
Náhle sa objavím na krásnom území, patriacom žabám. (Jikuukan Idou)
Po chvíľkovom obzeraní sa, ku mne príde žaba, nemám však na sebe čelenku listovej.
ŽABA
"Koho nám to sem duchovia nesú? A ako sa sem pán neznámi dostal?"
Fu
Milo sa usmejem na žabu, no zároveň s rešpektom. "Ospravedlnte ma, ale poslal ma Hokage-sama... za Fuksasom-sama. Viem, nemám čelenku, no mám ešte jednu misiu, ktorá si vyžaduje, aby som zostal v anonymite."
ŽABA
Všimol som si byakuganu, takže som vedel, že je z Konohy. "Zavediem ťa tam, ale budeš pod dohľadom." Po dokončení vety som šiel na iné miesto. Keď som Futoshiho zaviedol k Fuksakovi, pozoroval som ho.
Fu
Ukloním sa žabe menom Fukasaku a prejdem rovno k veci. "Prepáčte takéto rušenie Fukasaku-sama, no máme v dedine zasa raz Kyuubiho jinchuuriki a Hokage žiada o isté zvitky kvôli tréningu, mohli by ste nám ich poskytnúť?"
FUKASAKU
Chvíľku mlčím. "Veľmi rád by som tak spravil, no nepôjde to. Ak chce Kyuubiho jinchuuriki trénovať, bude musieť prísť sem."
Fu
"Chápem... vaše slovo je zrejme nemenné, a ak by som sa vás snažil prehovárať, len by som vás urazil. Odkážem Hokagemu vašu vetu." Usmial som sa. "Teraz už pôjdem, ak dovolíte." Ako som vetu dopovedal zasa som zmizol.
(presun)
Po chvíľkovom obzeraní sa, ku mne príde žaba, nemám však na sebe čelenku listovej.
ŽABA
"Koho nám to sem duchovia nesú? A ako sa sem pán neznámi dostal?"
Fu
Milo sa usmejem na žabu, no zároveň s rešpektom. "Ospravedlnte ma, ale poslal ma Hokage-sama... za Fuksasom-sama. Viem, nemám čelenku, no mám ešte jednu misiu, ktorá si vyžaduje, aby som zostal v anonymite."
ŽABA
Všimol som si byakuganu, takže som vedel, že je z Konohy. "Zavediem ťa tam, ale budeš pod dohľadom." Po dokončení vety som šiel na iné miesto. Keď som Futoshiho zaviedol k Fuksakovi, pozoroval som ho.
Fu
Ukloním sa žabe menom Fukasaku a prejdem rovno k veci. "Prepáčte takéto rušenie Fukasaku-sama, no máme v dedine zasa raz Kyuubiho jinchuuriki a Hokage žiada o isté zvitky kvôli tréningu, mohli by ste nám ich poskytnúť?"
FUKASAKU
Chvíľku mlčím. "Veľmi rád by som tak spravil, no nepôjde to. Ak chce Kyuubiho jinchuuriki trénovať, bude musieť prísť sem."
Fu
"Chápem... vaše slovo je zrejme nemenné, a ak by som sa vás snažil prehovárať, len by som vás urazil. Odkážem Hokagemu vašu vetu." Usmial som sa. "Teraz už pôjdem, ak dovolíte." Ako som vetu dopovedal zasa som zmizol.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Objavili sme sa aj s Hisagim na mieste, z ktorého som sa naposledy premiestnil. Všimol som si na mieste Fukasaku-sama. Uklonil som sa mu.
"Fukasaku-sama, toto je ten chlapec, ktorého som vám spomínal." Stiahol som Hisagiho, aby sa tiež uklonil. "Ak sa neurazíte, ja budem musieť ísť, jeho vám tu nechám, ak by bol problém, vy už viete čo robiť." Pustil som Hisagiho a zmizol.
(Presun)
"Fukasaku-sama, toto je ten chlapec, ktorého som vám spomínal." Stiahol som Hisagiho, aby sa tiež uklonil. "Ak sa neurazíte, ja budem musieť ísť, jeho vám tu nechám, ak by bol problém, vy už viete čo robiť." Pustil som Hisagiho a zmizol.
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Zrazu... ani neviem ako som na čudnom mieste a naviac som UKLONENÝ!!!
Vystriem sa a obzrime okolo mňa, keď ku mne priskočí krpatá žaba a tresne do mňa nejakou palicou. "JAAAAU, za čo??!" Sledujem žabu pri mne.
FUKASAKU
Udriem ho zasa a zasmejem sa. "Musíme ísť, tak poď za mnou chlapče." Ani nedopoviem a smerujem von na miesto, kde bude prebiehať tréning "Ako sa vlastne voláš".
Vykročím za žabou a po ceste začnem rozprávať. "Umm, moje meno? Volám sa Hisagi." Obaja prídeme na miesto, kam ma Fukasaku zaviedol a zastaneme.
FUKASAKU
Otočím sa k Hisagimu. "Hisagi... hmmm, pripomínaš mi Jiraiyu-chana, si tiež úchyl?" Zasmejem sa pri predstave nad tým, aký bol malý Jiraiya-chan úchyl, no zároveň osmutniem nad tým, že už ho niet.
"M-myslíte toho J-jiraiyu? Toho hrdinu?" V úžase otvorím ústa. Zrazu dostanem úder palicou.
FUKASAKU
"Dosť srandy, ideme makať, priprav sa chlapče, budeš toho musieť zvládnuť veľa a nebude to bez námahy." Zasmejem sa pri predstave, ako bude Hisagi jesť.
Fukasaku začal s mojím tréningom.
Vystriem sa a obzrime okolo mňa, keď ku mne priskočí krpatá žaba a tresne do mňa nejakou palicou. "JAAAAU, za čo??!" Sledujem žabu pri mne.
FUKASAKU
Udriem ho zasa a zasmejem sa. "Musíme ísť, tak poď za mnou chlapče." Ani nedopoviem a smerujem von na miesto, kde bude prebiehať tréning "Ako sa vlastne voláš".
Vykročím za žabou a po ceste začnem rozprávať. "Umm, moje meno? Volám sa Hisagi." Obaja prídeme na miesto, kam ma Fukasaku zaviedol a zastaneme.
FUKASAKU
Otočím sa k Hisagimu. "Hisagi... hmmm, pripomínaš mi Jiraiyu-chana, si tiež úchyl?" Zasmejem sa pri predstave nad tým, aký bol malý Jiraiya-chan úchyl, no zároveň osmutniem nad tým, že už ho niet.
"M-myslíte toho J-jiraiyu? Toho hrdinu?" V úžase otvorím ústa. Zrazu dostanem úder palicou.
FUKASAKU
"Dosť srandy, ideme makať, priprav sa chlapče, budeš toho musieť zvládnuť veľa a nebude to bez námahy." Zasmejem sa pri predstave, ako bude Hisagi jesť.
Fukasaku začal s mojím tréningom.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v Myoboku a otevřel kufřík.
Viděl jsem plavky a oblečení. Skočil jsem do portálu.
Viděl jsem plavky a oblečení. Skočil jsem do portálu.
Anonymní- Anonymní
"Hisagi-chan, chlapče, teraz už budeme musieť končiť, naučil som ťa na tvoju úroveň všetko čo sa dalo." Na chlapca som si zvykol, dokonca sa mi celkom zapáčil pripomína mi niekotrých ľudí, ktorí sú však už dávno mŕtvi a chýbajú mi.
Anonymní- Anonymní
Ešte stále som mimo z tej ich kuchyne, ale čo mám robiť keď nič iné tu k jedenou nie je a zjesť žaby by bol hriech. "Na moju úroveň? Je tu toho viac?"
Anonymní- Anonymní
"Presne chlapče, omnoho viac." Zasmial som sa. "Máš toho pred sebou ešte veľa."
Anonymní- Anonymní
Náhle som sa objavil len kúsok od Hisagiho a Fukasaku. (Jikuukan Idou)
"Prajem pekný... ehm.. večer? Fukasaku-sama." Usmial som sa a hľadel na vysokopostavenú žabu.
"Prajem pekný... ehm.. večer? Fukasaku-sama." Usmial som sa a hľadel na vysokopostavenú žabu.
Anonymní- Anonymní
"Hee? Futoshi-san? Prišiel si po mňa??" Udivene sa pozerám na Hyuugu, ktorý sa tu objavil z ničoho nič.
Anonymní- Anonymní
"Hmm? Futoshi? Hisagi je teraz na novej úrovni, rád by som ho tu ešte nechal, ale nepôjde to, prišiel si v pravý čas. Ak budeš taký dobrý a vezmeš ho."
Anonymní- Anonymní
Eh? Prehrnul som si vlasy. "Ja som prišiel najmú kvôli chuuninskej skúške, ktorá má čoskoro byť, Hisagi by sa jej mal zúčastniť."
Anonymní- Anonymní
"Chuuninská skúška?!" Vyskočím na nohy. "Supeer!" Kedy, kedy???" Nedočkavo pobehujem po okolí.
Anonymní- Anonymní
"Je to ešte decko... mladé a neskúsené. Prosím Futoshi, dozri naňho, ďakujem." Vstal som a pomaly sa pobral domov. "Hisagi-chan, prajem veľa šťastia na skúškach!"
Anonymní- Anonymní
"Môžete sa spoľahnúť Fukasaku-sama." Otočil som sa na Hisagiho. "Pôjdeme?"
Anonymní- Anonymní
"Ďakujeeem!" Zakričím smerom na svojho žabieho senseia a pribehnem k Futoshimu. "Môžme!"
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 5 z 11
Povolení tohoto fóra: