Myoboku-zan
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 4 z 11
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Myoboku-zan
Neuro Uchiha napsal:Koule začala hořet Amaterasem a Kyuubi se snažil dostat ven a udělal jednu díru,díky které jsem se teleportoval a stál jsem za Itachim.
Tak dobře tedy Temná pečet.
Držel sjem ITachi tělo a vložil do něj temnotu,takže se vypařil.
Hm už mám málo chakry.Suiton Mizu rappa.Katon zukkoku.
Kolem nás všech byla mlha,v které jse se skryl.
Itachi: Neuro vložil pečeť do dalšího klonu, pro jistotu jsem vytvořil ještě tři. "Koroki drž se u mě, budu tě potřebovat po svém útoku, aby jsi byl okamžitě připraven, uděl cokoliv co ho poté odzbrojí." rychlým skokem jsem se dostal před Neura - "Mangekyou Sharingan - Tsukuyomi!" Okamžitě jsem mu začal přehrávat vzpomínky jak vyvraždili jeho klan, jak zabil svého senseie a jak ho chtěl Assassín zabít..." "Koroki připrav se..."
Guest- Anonymní
Assasin:Koroki Yarikyo napsal:Neuro Uchiha napsal:Koule začala hořet Amaterasem a Kyuubi se snažil dostat ven a udělal jednu díru,díky které jsem se teleportoval a stál jsem za Itachim.
Tak dobře tedy Temná pečet.
Držel sjem ITachi tělo a vložil do něj temnotu,takže se vypařil.
Hm už mám málo chakry.Suiton Mizu rappa.Katon zukkoku.
Kolem nás všech byla mlha,v které jse se skryl.
Itachi: Neuro vložil pečeť do dalšího klonu, pro jistotu jsem vytvořil ještě tři. "Koroki drž se u mě, budu tě potřebovat po svém útoku, aby jsi byl okamžitě připraven, uděl cokoliv co ho poté odzbrojí." rychlým skokem jsem se dostal před Neura - "Mangekyou Sharingan - Tsukuyomi!" Okamžitě jsem mu začal přehrávat vzpomínky jak vyvraždili jeho klan, jak zabil svého senseie a jak ho chtěl Assassín zabít..." "Koroki připrav se..."
"Kyuubi..Mokuton hijutsu: Hokage shiki jijun jutsu...Kakuan Nitten Suishu!" Okolo Chibaku tensei se objevilo plno stromů, zachytili kyuubiho a z mé dlaně vystřelil provas čakry. Ten svázal démona. Liška se jen bezmocně zmítala.
Nagato: Itachi..Nezklamal jsi!
"Assasine..pomůžu ti s kyuubim." SPojil ruce v pečeť..."Genryuu Kyuu fuuin!" Z Gedo mazo vystřelilo ven devět draků a Kyuubiho pomalu pečetilo do sochy.
Anonymní- Anonymní
Hm tak tohle je asi konec uvidíme jak naloží s kyuubim.Temné pouzdro!Z mého těla se stala obrovská černá koule,která uvěznila na chvylu vše co se do ní dostalo.Poté jsem se teleportoval.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Zakrývám si oči před takovým náporem chakry. "To není možné! Už nemá mít dávno žádnou chakru!!"
Guest- Anonymní
Nagato:Koroki Yarikyo napsal:Zakrývám si oči před takovým náporem chakry. "To není možné! Už nemá mít dávno žádnou chakru!!"
"Bansho tenin" Přitáhl tu kouli k sobě
"Shinra tensei!" A koule se roztříštila.
"Kyuubi už bude zapečetěn. Assasine, máš v úmyslu vytvořit Jinchuuriki?" zeptal se ho.
Assasin: "Ano...Nakonec asi bude opravdu potřebné, jinchuurikiho vytvořit."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Nagato:Koroki Yarikyo napsal:Zakrývám si oči před takovým náporem chakry. "To není možné! Už nemá mít dávno žádnou chakru!!"
"Kyuubi už bude zapečetěn. Assasine, máš v úmyslu vytvořit Jinchuuriki?" zeptal se ho.
Významně jsem popošel k Assasinovi. Věděl jsem co mě čeká. Odteď budu trochu jiný.
Guest- Anonymní
"Koroki-kun...Vedl sis dobře..Jsi v pořádku?"Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato:Koroki Yarikyo napsal:Zakrývám si oči před takovým náporem chakry. "To není možné! Už nemá mít dávno žádnou chakru!!"
Významně jsem popošel k Assasinovi. Věděl jsem co mě čeká. Odteď budu trochu jiný.
Anonymní- Anonymní
V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
Guest- Anonymní
"Ne, o tom nepochybuj! Zachoval jsi se velice dobře. Tohle byl souboj titánů, ani já se jim nemohu rovnat...Kryli jsme si navzájem záda, a zasáhl jsi Neura...Odteď tě čeká nový osud...Slibuji, že budu stát při tobě a celá vesnice tě bude obdivovat. Protože ty jsi hrdina, takhle přijmout proklatý osud nedokáže skoro nikdo."Koroki Yarikyo napsal:V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Ne, o tom nepochybuj! Zachoval jsi se velice dobře. Tohle byl souboj titánů, ani já se jim nemohu rovnat...Kryli jsme si navzájem záda, a zasáhl jsi Neura...Odteď tě čeká nový osud...Slibuji, že budu stát při tobě a celá vesnice tě bude obdivovat. Protože ty jsi hrdina, takhle přijmout proklatý osud nedokáže skoro nikdo."Koroki Yarikyo napsal:V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
"Přijmu co mě čeká, pokud je to pro dobro věci... Děkuji ti Hokage-sama, že jsi při mě stál, v době, kdy jsem byl tak zbabělý."
Guest- Anonymní
Odpověděl jsem milým úsměvem.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Ne, o tom nepochybuj! Zachoval jsi se velice dobře. Tohle byl souboj titánů, ani já se jim nemohu rovnat...Kryli jsme si navzájem záda, a zasáhl jsi Neura...Odteď tě čeká nový osud...Slibuji, že budu stát při tobě a celá vesnice tě bude obdivovat. Protože ty jsi hrdina, takhle přijmout proklatý osud nedokáže skoro nikdo."Koroki Yarikyo napsal:V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
"Přijmu co mě čeká, pokud je to pro dobro věci... Děkuji ti Hokage-sama, že jsi při mě stál, v době, kdy jsem byl tak zbabělý."
"Pojď blíž a ničeho se neboj. Nagato...Můžem?"
N: "Ano!"
"Koroki-kun, řekni, až budeš připraven."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Odpověděl jsem milým úsměvem.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Ne, o tom nepochybuj! Zachoval jsi se velice dobře. Tohle byl souboj titánů, ani já se jim nemohu rovnat...Kryli jsme si navzájem záda, a zasáhl jsi Neura...Odteď tě čeká nový osud...Slibuji, že budu stát při tobě a celá vesnice tě bude obdivovat. Protože ty jsi hrdina, takhle přijmout proklatý osud nedokáže skoro nikdo."Koroki Yarikyo napsal:V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
"Vždy jsem připraven.." z odhodlaným výrazem ve tváři jsem vkročil mezi ně a naposledy se zhluboka nadechl svobodného vzduchu.
Guest- Anonymní
"Zavři oči.."Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Odpověděl jsem milým úsměvem.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Ne, o tom nepochybuj! Zachoval jsi se velice dobře. Tohle byl souboj titánů, ani já se jim nemohu rovnat...Kryli jsme si navzájem záda, a zasáhl jsi Neura...Odteď tě čeká nový osud...Slibuji, že budu stát při tobě a celá vesnice tě bude obdivovat. Protože ty jsi hrdina, takhle přijmout proklatý osud nedokáže skoro nikdo."Koroki Yarikyo napsal:V pořádku? Musel jsem nechtěně přihlížet všem těch velkým technikám, tak skvělých ninjů. Cítil jsem se hrozně, ale nemohl jsem mu to říct. "V pořádku jsem Mistře, ale dobře jsem si nevedl ani v nejmenším, nechoval jsem se jako ninja! Nechoval jsem se jako Jounin."
"Vždy jsem připraven.." z odhodlaným výrazem ve tváři jsem vkročil mezi ně a naposledy se zhluboka nadechl svobodného vzduchu.
Nagato vyskočil do pravé dlaně Gedo Mazo a já do levé.
"Pečeť devítí draků!" řekli jsme současně. a Korokiho tělo se vzneslo do vzduchu a obalilo čakrou. Pomalu se do jeho těla přesouval Kyuubi.
"Za chvíli to bude..Vydrž." řekl jsem.
Anonymní- Anonymní
Připadal jsem si jako bych necítil ani svoje myšlenky ani svoje tělo. Zdálo se mi to všechno jako příšerně dlouhý tok času, nebylo to až tak nepříjemné, ale moje mysl nebyla zvyklá na takovou nečinnost. Myšlenky si létaly kam chtěly a já viděl hrůzné představy i vzpomínky. Ještě déle a zbláznil bych se.
Guest- Anonymní
"Pečeť je dokončená." řekl Nagato.Koroki Yarikyo napsal:Připadal jsem si jako bych necítil ani svoje myšlenky ani svoje tělo. Zdálo se mi to všechno jako příšerně dlouhý tok času, nebylo to až tak nepříjemné, ale moje mysl nebyla zvyklá na takovou nečinnost. Myšlenky si létaly kam chtěly a já viděl hrůzné představy i vzpomínky. Ještě déle a zbláznil bych se.
Koroki se pomalu snesl k zemi a trochu se jeho tělo třáslo.
"Jak se cítíš, Koroki-kun?" zeptal se ho Assasin a přiběhl k němu.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Pečeť je dokončená." řekl Nagato.Koroki Yarikyo napsal:Připadal jsem si jako bych necítil ani svoje myšlenky ani svoje tělo. Zdálo se mi to všechno jako příšerně dlouhý tok času, nebylo to až tak nepříjemné, ale moje mysl nebyla zvyklá na takovou nečinnost. Myšlenky si létaly kam chtěly a já viděl hrůzné představy i vzpomínky. Ještě déle a zbláznil bych se.
"Nijak dobře, ale cítím jako by má chakra neměla nikdy vyhasnout." Chytl jsem se za srdce, zběsile bušilo.
Guest- Anonymní
"Tvá pečeť je silnější než ta, která chránila předešlého Jinchuuriki. Nemusíš se ničeho bát! Budeš pod mou ochranou..přijímáš post asistenta a studenta Hokage?"Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Pečeť je dokončená." řekl Nagato.Koroki Yarikyo napsal:Připadal jsem si jako bych necítil ani svoje myšlenky ani svoje tělo. Zdálo se mi to všechno jako příšerně dlouhý tok času, nebylo to až tak nepříjemné, ale moje mysl nebyla zvyklá na takovou nečinnost. Myšlenky si létaly kam chtěly a já viděl hrůzné představy i vzpomínky. Ještě déle a zbláznil bych se.
"Nijak dobře, ale cítím jako by má chakra neměla nikdy vyhasnout." Chytl jsem se za srdce, zběsile bušilo.
Anonymní- Anonymní
"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Guest- Anonymní
"Děkuji..Vrátíme se do Konohy a začneme. Teď to tady uklidíme a oznámíme vše Fukusaku-sama..Itachi, Nagato...chcete vrátit zpět, nebo byste tady rádi zůstali?"Koroki Yarikyo napsal:"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Děkuji..Vrátíme se do Konohy a začneme. Teď to tady uklidíme a oznámíme vše Fukusaku-sama..Itachi, Nagato...chcete vrátit zpět, nebo byste tady rádi zůstali?"Koroki Yarikyo napsal:"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Itachi: Uchechtnul jsem se, poprvé za celou tu dobu. "Vždyť to znáš příteli... Ale děkuji ti za skvostnou bitvu, doufám, že se ještě setkáme." otočil jsem se na Korokiho. "Ty jsi byl statečný od začátku do konce. Už jen přijímout do sebe Kyuubiho chce odvahu jakou nemá nikdo. Jsi hrdina."
Guest- Anonymní
Nagato: "Druhou šanci dostane málokdo...Ty bys nechtěl vidět ještě jednou Konohu? Já bych se rád podíval...Chtěl bych se podívat i do deštné. Pokusil bych se i přibrat.Hlavně, že bych šel konečně po svých...Ale naše generace, tady nemá co dělat. Je to tak těžké se rozhodnout, Itachi-san.."Nagato si smutně povzdechl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Děkuji..Vrátíme se do Konohy a začneme. Teď to tady uklidíme a oznámíme vše Fukusaku-sama..Itachi, Nagato...chcete vrátit zpět, nebo byste tady rádi zůstali?"Koroki Yarikyo napsal:"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Itachi: Uchechtnul jsem se, poprvé za celou tu dobu. "Vždyť to znáš příteli... Ale děkuji ti za skvostnou bitvu, doufám, že se ještě setkáme." otočil jsem se na Korokiho. "Ty jsi byl statečný od začátku do konce. Už jen přijímout do sebe Kyuubiho chce odvahu jakou nemá nikdo. Jsi hrdina."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Nagato: "Druhou šanci dostane málokdo...Ty bys nechtěl vidět ještě jednou Konohu? Já bych se rád podíval...Chtěl bych se podívat i do deštné. Pokusil bych se i přibrat.Hlavně, že bych šel konečně po svých...Ale naše generace, tady nemá co dělat. Je to tak těžké se rozhodnout, Itachi-san.."Nagato si smutně povzdechl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Děkuji..Vrátíme se do Konohy a začneme. Teď to tady uklidíme a oznámíme vše Fukusaku-sama..Itachi, Nagato...chcete vrátit zpět, nebo byste tady rádi zůstali?"Koroki Yarikyo napsal:"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Koroki: Popojdu k těm legendárním ninjům. "Itachi-sama, Nagato-sama... Jste legendy jaké se nikdy nezapomenou. Pokud tu je šance, prosím chyťte se ji. Ovšem je to jen můj názor. Moje přání, ale byl bych šťasten, že mohu znát jedny z největších ninjů v historii." ukloním se.
Itachi: Znovu se bezstarostně usměje a odpoví: "Hehe, máš to v sobě Koroki-kun, co myslíš Nagato? Máme na to?"
Guest- Anonymní
Nagato: "Hmm, oba jsme zemřeli mladí. Poznali jsme válku, tihle ji právě zažívají. Myslím, že bychom jim měli pomoci. Dostali jsme se sem, tak se pokusíme aspoň teď změnit svět...Oba určitě litujeme svých činů za svého mládí." Nagatovi se zaleskly oči, myslel na Jiraiyu-senseie, na Konan a Yahika.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato: "Druhou šanci dostane málokdo...Ty bys nechtěl vidět ještě jednou Konohu? Já bych se rád podíval...Chtěl bych se podívat i do deštné. Pokusil bych se i přibrat.Hlavně, že bych šel konečně po svých...Ale naše generace, tady nemá co dělat. Je to tak těžké se rozhodnout, Itachi-san.."Nagato si smutně povzdechl.Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:"Děkuji..Vrátíme se do Konohy a začneme. Teď to tady uklidíme a oznámíme vše Fukusaku-sama..Itachi, Nagato...chcete vrátit zpět, nebo byste tady rádi zůstali?"Koroki Yarikyo napsal:"Přijímám tuto službu a povinnost rád, za všech okolností. A je mi ctí Hokage-sama, že mohu být tvým studentem."
Koroki: Popojdu k těm legendárním ninjům. "Itachi-sama, Nagato-sama... Jste legendy jaké se nikdy nezapomenou. Pokud tu je šance, prosím chyťte se ji. Ovšem je to jen můj názor. Moje přání, ale byl bych šťasten, že mohu znát jedny z největších ninjů v historii." ukloním se.
Itachi: Znovu se bezstarostně usměje a odpoví: "Hehe, máš to v sobě Koroki-kun, co myslíš Nagato? Máme na to?"
Brzo se opět uvidíme.
Assasin: "Děkuji Vám, vám legendám! Udělám z vás opět smrtelníky. Přistupte blíž." řekl vesele a do hlavy jim vložil svitek.
Oba se zatřásli a otevřeli oči. V očích jim hořely vesele plamínky.
Nagato: "Je to...úžasné! Konečně...Mé nohy! Mohu chodit...jak dlouho jsem tenhle pocit nezakusil...A..A mám hlad!" Nagato se usmál, a poprvé připomínal toho malého rozjařeného chlapce, který našel kamarády.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 4 z 11
Povolení tohoto fóra: