Myoboku-zan
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 6 z 11
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Myoboku-zan
Objavil som sa na krásnom mieste, zrejme nejaká lúka alebo tak. V okolí som už videl známe prapodivné "vodopády." Hneď ako som sa tu objavil ja, sa objavil aj Hisagi. "Tak si tu... ak by si potreboval cestu späť, žaby to vedia zariadiť tak, aby ma ohlásili. Ja teda idem. Čauko!" Ani som nedopovedal a už ma nebolo.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Náhle sa ocitnem na mne už známom mieste. "I-iste?" Futoshiho už nebolo. AAAA zasa som zabudol na jedlo!! Smutne a sklamane sám zo svojej hlavy sa poberiem smerom k Fukasakovmu domu.
Anonymní- Anonymní
"Hooh! Kto zasa?" Prišiel som k dverám a otvoril ich. "Aha! Hisagi-chan! Čo ty tu? Ako si sa sem dostal? Kedy si prišiel?" Usmieval som sa na toho chlapca.
Anonymní- Anonymní
"Fukasaku-sama." Ohromený množstvom otázok, ktorými ma zasypal na ne začínam odpovedať. "Pred chvíľkou ma sem vzal Futoshi-sensei, ale už odišiel. Chcel som vám povedať že som spravil chuuninské skúšky a som pripravený zasa s vami trénovať."
Anonymní- Anonymní
"Takže tréning." Zasmial som sa. "Ale nečakaj, že to bude tak ľahké ako to čo sme tu trénovali naposledy... nie toto bude ďaleko ťažšie."
Anonymní- Anonymní
"Áno to som si myslel, ale chcem ísť do toho." Na skúškach som mal problémy... to viac nechcem. Zdvihnem ruku. "Som READY!"
Anonymní- Anonymní
"Tak dobre." Ešte som zvolal na Shimu, aby pripravila večeru, že ideme trénovať. Potom som vyšiel z domu a zabuchol dvere. "Za mnou Hisagi-chan." Vykročil som k miestu, kde budeme trénovať. Keď sme tam prišli, začal som Hisagimu dávať inštrukcie.
Anonymní- Anonymní
Fuuuuuj... sliz, bleee! Buchot dvier ma vráti medzi živých a ihneď na to nasledujem Fukasaka. Keď prídeme k miestu tréningu počúvam jeho inštrukcie, čím začína náš tréning.
Anonymní- Anonymní
Začali sme s tréningom techník.
Ranjishigami no Jutsu [B]
Katon: Endan [C]
Hari Jizou [B]
Ranjishigami no Jutsu [B]
- Spoiler:
- - http://naruto.wikia.com/wiki/Wild_Lion%27s_Mane_Technique
- túto techniku ovláda Jiraiya, preto si myslím, že Fukasaku by ju Hisagiho mohol naučiť. Môžu mať o nej asi najviac informácii.
Katon: Endan [C]
- Spoiler:
- - http://naruto.wikia.com/wiki/Fire_Release:_Flame_Bullet
- ďalšia technika, ktorú ovláda Jiraiya, naviac je to technika, ktorú by mal mať povolené ovládať len niekto, kto má za summony žaby, prečo? Je to napísané v popise techniky, kto si to prečíta pochopí...
Hari Jizou [B]
- Spoiler:
- - http://naruto.wikia.com/wiki/Needle_Jiz%C5%8D
- Rovnaký prípad ako technika Ranjishigami no Jutsu.
Anonymní- Anonymní
Pokračovanie v tréningu, žabie techniky alebo ohnivé techniky, ktoré ovládal Jiraiya, avšak vždy len kombinácia so žabami. To čo by ma žaby neboli schopné naučiť netrénujem.
Anonymní- Anonymní
"Hisagi-chan." Stál som kúsok od neho. "Tento tréning sa blíži ku koncu, mal by si sa vrátiť do Konohy. Už si tu vážne dlho." Usmial som sa na toho chlapca.
Anonymní- Anonymní
"JOSH!" Kľačal som a na čele som mal pot. Utrel som si ho a vyskočil na nohy. Vlasy som si prehrnul dozadu. Pozrel som na Fukasaka s rešpektom. "Ale bol to skvelý tréning." Až na to jedlo teda. "Pôjdem tou cestou. Zatiaľ dovidenia Fukasaku-sama!" Zamával som mu a rozbehol sa smerom k ceste, ktorú tu využíval už aj Yoshiro.
(Presun Konoha)
(Presun Konoha)
Anonymní- Anonymní
Čekal jsem u brány Myoboku na své pobočníky. V ruce jsem svíral svou dřevěnou hůl a v levé svitek.
Anonymní- Anonymní
Dorazil som aj s menšou armádou Rootu na miesto. Čistil som si nuibariho a pritom uvažoval.
Anonymní- Anonymní
"Žabí mudrc dokončil svou věštbu...Gamakichi!? Co si o tom myslíš? Kdo bude ten stařec?" zakřičel jsem na jednu žábu.
Gamakichi
"Nevím dědo, ale asi tenhle." ukázal k bráně.
"On je z Kiri..Ka-chan!"
Gamakichi
"Nevím dědo, ale asi tenhle." ukázal k bráně.
"On je z Kiri..Ka-chan!"
Anonymní- Anonymní
"Skvělé...Půjdeme dál." sevřel jsem svou hůl pevně a šel přes "bránu".
Anonymní- Anonymní
"Jdou sem mamko!" zakřičel jsem na Shimu a šel ke starci a jeho skupince.
"Co, tady pohledáváte?" zeptal jsem se a všechny je prohlížel s velkou nedůvěrou.
"Co, tady pohledáváte?" zeptal jsem se a všechny je prohlížel s velkou nedůvěrou.
Anonymní- Anonymní
"Fukasaku-sama.." falešně jsem se uklonil.
"Dovolte nám, abychom zkontrolovali Kyuubiho, Hokage nás posílá, máme i pověření, pojďte blíž.." šáhl jsem do pláště a dělal že něco hledám.
"Dovolte nám, abychom zkontrolovali Kyuubiho, Hokage nás posílá, máme i pověření, pojďte blíž.." šáhl jsem do pláště a dělal že něco hledám.
Anonymní- Anonymní
Hokage? To je divné, on by přišel sám, má přece Mokuton.
Zvědavě jsem přiskočil blíž.
"Ukažte, rád se na to podívám."
Zvědavě jsem přiskočil blíž.
"Ukažte, rád se na to podívám."
Anonymní- Anonymní
Využil jsem příležitost a ťukl žabákovi do čela. Hned se mu tam objevila pečeť.
"Teď jsi můj..Ukaž mi kde je Kyuubi a tvá armáda nám pomůže."
"Teď jsi můj..Ukaž mi kde je Kyuubi a tvá armáda nám pomůže."
Anonymní- Anonymní
"Dobře." přikývl jsem. Nemohl jsem vůbec nic dělat, pečeť mě řídila.
"Gamakichi, Gamatatsu, Gamahiro, Gamaken, Gamabunta, na stanoviště, okolo pečeti kyuubiho. Neptejte se." žáby přikývly a zmizely na svá stanoviště.
"Pojďte."
O gama Sennin
"Už to začíná.." řekl třaskavým hlasem při pozorování své věštecké koule.
"Gamakichi, Gamatatsu, Gamahiro, Gamaken, Gamabunta, na stanoviště, okolo pečeti kyuubiho. Neptejte se." žáby přikývly a zmizely na svá stanoviště.
"Pojďte."
O gama Sennin
"Už to začíná.." řekl třaskavým hlasem při pozorování své věštecké koule.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 6 z 11
Povolení tohoto fóra: