Ulice Kumo
+9
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Ayame Takahashi
Raidon
Nawaki
Kin Yuki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
bijuu
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 20 z 28
Strana 20 z 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Re: Ulice Kumo
Trošku jsem se usmála a přikývla jsem.
Už se mi konečně povedlo dopotřebovat všechnu čakru, která mi nepatřila, stejně ale pořád nejsem nějak moc unavená.
Už se mi konečně povedlo dopotřebovat všechnu čakru, která mi nepatřila, stejně ale pořád nejsem nějak moc unavená.
Anonymní- Anonymní
"Umm tak no dobre ale aspoň si keď tak sadni nech ťa ešte poriadne pospovedám predsa len ešte toľko času nebolo aby som zistil čo také všetko si za tú dobu robila nie ?"
Anonymní- Anonymní
Pokrčila jsem rameny a vešla jsem do pokoje.
Tak pojď dál, posadila jsem se na židli.
Kde mám začít?
Tak pojď dál, posadila jsem se na židli.
Kde mám začít?
Anonymní- Anonymní
Sadol som si vedľa nej .
"Tak napríklad ako som odišiel ako to šlo potom ?
Za akú dobu si mala ďalšieho senseia , čo sa dialo potom na akých misiach si bojovala či si stretla niekoho zlého alebo dobrého no proste všetko ."
Usmial som sa na ňu a čakal som čo povie .
"Tak napríklad ako som odišiel ako to šlo potom ?
Za akú dobu si mala ďalšieho senseia , čo sa dialo potom na akých misiach si bojovala či si stretla niekoho zlého alebo dobrého no proste všetko ."
Usmial som sa na ňu a čakal som čo povie .
Anonymní- Anonymní
Podrbala jsem se na hlavě.
Nó, senseie jsem dostala nedlouho předtím, než odešel. Měla jsem být v týmu s Akihirem, povzdechla jsem si.
Jinak jsem byla na několika misích, ve směs ale byly bez problémové. No a co se týče poznávání, tak jsem měla možnost se osobně setkat s Reinou, ušklíbla jsem se.
Nó, senseie jsem dostala nedlouho předtím, než odešel. Měla jsem být v týmu s Akihirem, povzdechla jsem si.
Jinak jsem byla na několika misích, ve směs ale byly bez problémové. No a co se týče poznávání, tak jsem měla možnost se osobně setkat s Reinou, ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Aj ja som Reinu stretol bola to bývalá leaderka akatsuki no ona zomrela ...
Akože vyzerala a čo používala ?"
Akože vyzerala a čo používala ?"
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem do prostřed ulice a hledal jsem dum kde jsme včera přenesli raněne .Po dlouhem pátraní jsem ho našel a pustil se ihned do prace ,ale dnes ta práce byla snahší jelikož jsme ji dost udělali včera.
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se.
Byla to blondýnka s růžovými melíry. A měla sebou draka, zavrtěla jsem hlavou.
Je mi líto, ale víc nevím.
Byla to blondýnka s růžovými melíry. A měla sebou draka, zavrtěla jsem hlavou.
Je mi líto, ale víc nevím.
Anonymní- Anonymní
"Drak ... blondýnka ... tie melíry žeby to naozaj bola .... "
Pozrel som k zemi a potom k Roke .
"No ak je moje tušenie správne leaderka akatsuki je v tomto prípade nažive a ak ju oživili tak je nesmrteľná a to znamená že jedine ako sa jej dá zbaviť je zapečatiť ju .
Teda ak je to teda ona ... ale nechcem zasa strašiť no čím ďalej tým viac sa to zamotáva takto "
No ale potom som sa usmial .
"Ale teraz sme tu kvôli niečomu inéému takže sa tak nemrač ... inak teraz ako tak stále chodievame čože si sebou tak zvyčajne berieš ?"
Pozrel som k zemi a potom k Roke .
"No ak je moje tušenie správne leaderka akatsuki je v tomto prípade nažive a ak ju oživili tak je nesmrteľná a to znamená že jedine ako sa jej dá zbaviť je zapečatiť ju .
Teda ak je to teda ona ... ale nechcem zasa strašiť no čím ďalej tým viac sa to zamotáva takto "
No ale potom som sa usmial .
"Ale teraz sme tu kvôli niečomu inéému takže sa tak nemrač ... inak teraz ako tak stále chodievame čože si sebou tak zvyčajne berieš ?"
Anonymní- Anonymní
Otvoril som oči no stále som videl rozmazano Dúfam že som si nepoškodil zrak a chytil sa za hlavu lebo mu treštila Cítim sa ako po opici zasmial sa a pokúsil sa vstať sám bol udivený že vstal na prvý krát no len sa zatackal a pozrel sa do zrkadla čo bolo v dome nevyzeral veľmi dobre no ešte mal rozmazané pred očami a keď sa mu podarilo zaostriť zľakol sa sám seba pretože pozeral na seba divnými očami...Nie aké mal doteraz...
a odišiel preč...
(presun)
- Spoiler:
a odišiel preč...
(presun)
Anonymní- Anonymní
No, tak, znáš to. Na delší cesty nějaké minimum náhradního oblečení, kývla jsem hlavou k váčku válejícímu se u postele.Samehadu, základní výbavu... Není toho moc, ale zároveň je toho až až, zasmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
procházela jsem se ulicí většinou tam byli už jen trosky a a stopy krve většina byla již stabilizovaných. 'to bude hodně práce se stavbou' pomyslela jsem si 'ale ta chakra....brrr....nikdy jsem nic podobného nezažila taková ....zlá' zadumaně jsem přemýšlela
Anonymní- Anonymní
Až akosi teraz som si všimol samehady a striaslo ma XD .
"Jéééj ja som si ju nevšimol a to je taká veľká?"
Alebo som skôr nechcel XD .
"Umm je to dobrý žrút chakry aj keď som v kyuubi móde bol aj 6 chvostou dokáže zožrať no kyuubi jej má naštastie dosť .
Ako si sa k nej inak ty dostala ?"
"Jéééj ja som si ju nevšimol a to je taká veľká?"
Alebo som skôr nechcel XD .
"Umm je to dobrý žrút chakry aj keď som v kyuubi móde bol aj 6 chvostou dokáže zožrať no kyuubi jej má naštastie dosť .
Ako si sa k nej inak ty dostala ?"
Anonymní- Anonymní
Pacientu bylo čim dal tím mín ,ale niekteři potřebovali odbornou peči při přistrojech tak byli přemistováni do nemocnice na lehatkach ,vše proběhalo hladce.
A ja myslel že kdyby to šlo tak nadale tak bych tady v budově mohl skončit.
A ja myslel že kdyby to šlo tak nadale tak bych tady v budově mohl skončit.
Anonymní- Anonymní
došla jsem k Yoshimimu.
"ZAčíná se to tu vylidňovat zadní část Kumo je plně pod kontrolou chodit tam už nemusíš. Odpočinul sis?" zeptala jsme se ho
"ZAčíná se to tu vylidňovat zadní část Kumo je plně pod kontrolou chodit tam už nemusíš. Odpočinul sis?" zeptala jsme se ho
Anonymní- Anonymní
"Ano odpočnul"odpovědel jsem.
"A co ty" vzal jsem si do ruky přehled pacientu ktery jsem zepsal a podal ho Sorakagemu.
"Tady jse seznam lidí kteři byli v tehle části Kumo"
"A co ty" vzal jsem si do ruky přehled pacientu ktery jsem zepsal a podal ho Sorakagemu.
"Tady jse seznam lidí kteři byli v tehle části Kumo"
Anonymní- Anonymní
"Výborně." vzala jsem si od něj papír a dala ho do desek k ostatním co jsem dostala od ostatních mediků.
"celou noc jsem byla ve stanu kde se prováděli operace za celou noc a dopoledne jsem udělala 12 operací, jelikož jsou skoro všechny stabilizovaní dneska si rozhodně zasloužíme odpočinek." usmála jsem se na něj i když trošku unaveně
"celou noc jsem byla ve stanu kde se prováděli operace za celou noc a dopoledne jsem udělala 12 operací, jelikož jsou skoro všechny stabilizovaní dneska si rozhodně zasloužíme odpočinek." usmála jsem se na něj i když trošku unaveně
Anonymní- Anonymní
Usmal jsem se a oddechl si:
"Takže to znamená že by sme tu mohli brzo skončit."
Zasunul jsem šuplik z kterého jsem vytahl spis.
"Ale pokud jde o mě ja si odpočinul."
"Takže to znamená že by sme tu mohli brzo skončit."
Zasunul jsem šuplik z kterého jsem vytahl spis.
"Ale pokud jde o mě ja si odpočinul."
Anonymní- Anonymní
"Já vím četla jsem vzkaz. Nerada nechávám Nefrit bez dozoru tak bych tu dnes ještě zůstala a podle potřeby by jsme se zítra mohli vrátit domů." spojila jsem si vlasy do culíku a hodila na stranu na rameno.
Anonymní- Anonymní
"Domu ,jak dobře se to posloucha ,ale budeme to tu muset dokončit."
Přišel jsem k jednemu pacientovi a dal mu pásku přez oko jelikož ,přez něj blbě viděl.
Přišel jsem k jednemu pacientovi a dal mu pásku přez oko jelikož ,přez něj blbě viděl.
Anonymní- Anonymní
Trochu mi cuklo v oku.
Nevšiml? Jak si tohohle může někdo nevšimnout!
No, svěřila mi ji Lizzy. Máme to šermířství tak nějak v rodině a když přišlo na mě, vybrala Samehadu, mírně jsem pokrčila rameny.
Taky to pěkně bolelo.
Podívala jsem se na ruce.
Nevšiml? Jak si tohohle může někdo nevšimnout!
No, svěřila mi ji Lizzy. Máme to šermířství tak nějak v rodině a když přišlo na mě, vybrala Samehadu, mírně jsem pokrčila rameny.
Taky to pěkně bolelo.
Podívala jsem se na ruce.
Anonymní- Anonymní
"Umm no neviem či sa teraz niekomu z nás bude chcieť ísť spať pôjdeme sa pozrieť von do ulíc ako to tam je ?
Ale inak musím uznať že si šikovná keď ťa samehada prijala počul som že len tak niekoho nepríme ."
(na chvíľu sa vytratíím .)
Ale inak musím uznať že si šikovná keď ťa samehada prijala počul som že len tak niekoho nepríme ."
(na chvíľu sa vytratíím .)
Anonymní- Anonymní
sledovala jsem co dělá a pak šla k tomu kterému dal pásek přes oko a zase mu jí sundala
"Když do oka vleješ léčivou chakru umožníš lepší práci nervům v něm a bude lépe vidět ne úplně a lépe ano." přiložila jsem dlaň na jeho oči a vpustila do něj zelenou chakru. Muž se usmála a poděkoval
"Když do oka vleješ léčivou chakru umožníš lepší práci nervům v něm a bude lépe vidět ne úplně a lépe ano." přiložila jsem dlaň na jeho oči a vpustila do něj zelenou chakru. Muž se usmála a poděkoval
Anonymní- Anonymní
Naklonila jsem hlavu na stranu.
No, o tom nic nevím Lizzy prostě řekla, že jí musím udržet.
Pak jsem se trochu pousmála.
Ale ven bych určitě šla.
No, o tom nic nevím Lizzy prostě řekla, že jí musím udržet.
Pak jsem se trochu pousmála.
Ale ven bych určitě šla.
Anonymní- Anonymní
"A tak to jsem nevěděl ."podíval jsem se překvapeně.
"Každy den se učime."
"Každy den se učime."
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 20 z 28
Povolení tohoto fóra: