Ulice Kumo
+9
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Ayame Takahashi
Raidon
Nawaki
Kin Yuki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
bijuu
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 8 z 28
Strana 8 z 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: Ulice Kumo
(nemohl jsi ho převést, protože Amaterasu hoří jenom na tobě ^^...)
POtlačil jsem amaterasu a zmizelo.
POtlačil jsem amaterasu a zmizelo.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Raikageho a Hokageho.Najednou jsem upadl do bezvědomí.
Anonymní- Anonymní
Trochu lítostivě jsem se na chlapce podívala.
,,Další Jinchuuriki...Zatracenej Kabuto." mumlala jsem si pro sebe a zaťala jsem ruku v pěst.
,,Další Jinchuuriki...Zatracenej Kabuto." mumlala jsem si pro sebe a zaťala jsem ruku v pěst.
Anonymní- Anonymní
"No..radši půjdeme.." otřepala jsem se.
"Raikage, všichni jsme na místě a debatujeme o vytváření týmů."
"Raikage, všichni jsme na místě a debatujeme o vytváření týmů."
Anonymní- Anonymní
Prisiel som do Kumo a hladal som tu Konan Hmm dufam ze tu bude nechce sa mi ju hladat a mozno mi pomoze naist kaktuza Povedal som a dal som si prst na bradu a premyslal som o tom to tu vyhodit do vzduchu
Anonymní- Anonymní
čo tu robíš dievča? povedala som na Deidaru a pritom som vyvalila oči keď som uvidela že je to Deidara.
Anonymní- Anonymní
Aaaaaaaarghhhhh!!! Otocil som sa kto to na mna hovori Si slepa alebo co!? Jeziis Pozrel som sa na Konan Ach...to si ty? Super tak pojdes so mnou...Takze este Kaktuz...Un! Nevies kde je ten? Povedal som a strcil som ruky do kapsiciek s ilom
Anonymní- Anonymní
Nie neviem kde je. odvrkla som a v mysli sa mi objavil obrázok Deidari z vrkôčkami a tak som sa zasmiala.Prečo si prišla vlastne prišiel pre mňa?
Anonymní- Anonymní
Neser ma a pod Reina od teba nieco chce...Tak nerob problemy a nasadaj..Un! Ako som dopovedal vytiahol som ruky z kapsiciek a mal som v rukach vtacikov a zvecsil som ich a na jedneho som naskocil A ked ma este raz oslovis v zenskom rode...Tak si ma nezelaj! Povedal som a nastvane som sa na nu pozrel
Anonymní- Anonymní
Ja nevyzeram jak baba!!! Povedal som nastvane a zatal som pest Ano Reina takze nasadaj a ideme hladat Kaktuza...Un! Povedal som a sadol som si na vtaka a upravoval som si vlasy Tsche!! Vraj ako baba. Co je slepa alebo co?
Anonymní- Anonymní
Vieš že z dvomi copánkami by si vyzeral dobré?Dokonca ani Itachi by nemohol poprieť že si príťažlivý . naskočila som
Anonymní- Anonymní
Ignoroval som to co povedala a odleteli sme sa pozret niekam po Kaktuzovy
[presun]
[presun]
Anonymní- Anonymní
Ako vidím nemá zmysel aby som mu hovorila v mužskom rode keď je ako žena. preletelo mi hlavou
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po ulici s pokojným úsmevom na tvári.
Cez plece som mal prehodený kabát.
Cez plece som mal prehodený kabát.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u Everesta a Mirhenkeho.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Ahojte nečakal som že na niekoho narazím povedal som a rukou som sa potľapkal na hlave.
Anonymní- Anonymní
Jo já s tebou potřeboval mluvit jak jsem očekával stal jsi se Raikage.
Shinobi
Klan:
Chci vědět co máš v úmyslu dělat s Kumogakure,Akatsuki a ostatními národy.
Shinobi
Klan:
Chikushodo
Zakryt pláštěm se sféra zvířat procházela Kumogakure. Najednou zahlédla tři osoby. Jedna osoba byla ta, kterou hledá. Ihned se skryla za budovu a zůstala skrytá.
Zakryt pláštěm se sféra zvířat procházela Kumogakure. Najednou zahlédla tři osoby. Jedna osoba byla ta, kterou hledá. Ihned se skryla za budovu a zůstala skrytá.
Anonymní- Anonymní
"Na tvoju otazku ti odpoviem len vtedy ked mi ty povies na koho si strane!"
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 28 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 8 z 28
Povolení tohoto fóra: