Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Kumo

+9
Tatsuo Reigi
Akihiro Kazuki
Ayame Takahashi
Raidon
Nawaki
Kin Yuki
Noriko Kana
Neuro Uchiha
bijuu
13 posters

Strana 18 z 28 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Next

Goto down

Ulice Kumo - Stránka 18 Empty Ulice Kumo

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 18:00

First topic message reminder :

Ulice Kumo - Stránka 18 Kumogakure

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Kumo - Stránka 18 Empty Re: Ulice Kumo

Příspěvek pro Anonymní Wed 7 Sep - 18:08

Na ulici som uvidel zopár geninov a tak som ich požiadal aby rozniesli po Kumogakure oznam...

Oznam:
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 8 Sep - 15:25

Od včera až dodnes som spal vlastne konečne spal ani som nejedol obliekol som sa a vyrazil som preč s izbi do mesta.
Kráčal som mestom s rukami vo vačku a so sklonenou hlavou.
ty nejsi stroj,vráť sa v poriadku,budem tu na teba čakať,milujem ťa,
po tom čo sa mi tieto slová stále opakovali v hlave som buchol do jedne s lámp.
Ludia nevedmo sa na mna obzerali čo sa stalo mierne zadychaný som sa otočil a behom odišiel preč.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 10:49

Cestou od brány som sa vypitoval určitej osoby čo u nas hladá povedal že je to osobné a len pre Raikage zaviedol som ho k jej kacelaríí kde nebola.
Bolo to pomerne zvláštne nemal som vobec ponatia kam išla on ostal pri jej kancelaríí sedeť.
No ja som ju chcel nájsť vidal som sa teda aj s Crystal do ulíc po necel hodine sa mi to zdalo ako keby zmizla s povrchu zemského.
"Crystal nejsi unavená alebo hladná s cesty nechceš si isť niekam sadnuť na jedlo alebo niečo?Medzi tým ju Ryo bude hladať".Nastavil som ruku hore a Ryo vyletel do výšky a rozletel sa na učtitý smer.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:23

."To je mi nějak moc otázek, ale čaj by přišel vhod." mile jsem se usmála a chvíli pozorovala orla a pak se podívala na Isase.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:24

"Tak dobre tak podme do baru rád by som si vypočul čo si cestou zažila a ako bolo máš pravdu čaj príde v hod".
Otočil som sa smerom kde je bar a zamieril k nemu.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 13 Sep - 11:39

(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 9:51

Prišiel som do ulic a hned išiel do budovi kde sa sa hlasievali oznamy pre celé Kumo podal som im svitok kde stálo vyhlasenie o smrti Rin-sama.
Vyšiel som odtial a behal s jedného obchodu do druhého kde som všade niečo zohnával ohladne pohrebu.
Konečne som všetko vybavil a bolo pripravené na pohrem no bolo treba ešte pirnieť telo Rin aby ho pripavili musel som sa teda vrátit spať a priniesť ho.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 9:58

ANBU mě zavedli přímo do prostřed ulice kde jsem se dal ihned do prace.
"Tak jdu se pustit do prace."
A začal jsem ihned lečit lidi kolem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 10:03

Celu cestu sa na mna obzerali ludia kedže vyzeralo velmi zvláštne čo mam v rukách no nikdo ku men neprehovoril zrejme kvoli mojmu výrazu a tvári niektory určite vedeli o čo išlo.Prišiel som opať do predajne a zaviedli ma do zadu kde som položil telo Rin odokril som ju a ešte raz som sa na nu zahladel pustili sa mi kvapki slzy na nu vedel som že vydím ju teraz posledny krát.
Naklonil som sa ku nej a dal jej poslednu pusu na čelo,ešte chvílu som na nu hladel no zvrtol som sa a opustil so slzami v očiach.
Začal som sa prechádzať po ilici kedže som mal hlavu mimo bolo mi jedno kde som a čo robím.
Zbadal som na ulici nejakého muža ako pri niekom čupí podišiel som k nemu"kdo ste a čo si myslíte že robíte?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 10:12

Když jsem uviděl shinobiho z Kumo,hned jsem k němu přiběhl a chtel jsem od něho víc informací.Viděl jsem že mu není dobře tak jsem mu nabídl moji pomoc.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 10:17

"Vašu pomoc nepotrebujem potrebuju ju iní takže ste došli za učelom pomocť našej zemi a vy ste odkial?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 10:20

"Z Sory."odpověděl jsem "už jsem se ohlasíl u ANBU před branou Sorakage příjde později"přiblížil jsem se jednemu velmi raněnemu shinobi a nabídl mu pomoct jenže nebyl ve stavu mluvit tak jsem ho začal lečit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 10:30

Konečne som sa prebudil ako keby zo sna a poobzeral sa po Kumo videl som na zemi kopúec zranených vačšinu budov demolantnom stave.
"Snad si nemyslíte že tu na ulici im budeme poskytovať pomoc?"
Obzrel som sa čo vlastne ostalo stáť nejaku velku budovu vošiel som do nej a poprosil majitela či by sme v nej nemohli odniesť a liečiť iních občanov.
Suhlasil okamžite višiel som s budovi a prehovril k sdravím občanom"milí občania kumo bola zničená viacmenej no bude čoskoro obnovená no teraz potrebujeme aby ste všetci čo mate sily pomohli zranením a odniesli ich do tam tej budovi a poskytli pomoc tento shinobi s inej zeme je medik tak prosám počuvajte ho a splnte mu každé želanie dakujem.
Ludia začali pomáhať či už to boli rodiny alebo nie brali ich postupne do danej budovi zobral som nejakého malého chlapca a niesol ho tam.
Pomali sa to tam začalo zbierať.
"Pristupil som k tomu shinobi teraz to tu máte nastarosť vi všetci občania vám pomožu a poskytnu čo budete potrebovať kumo vám za vašu pomoc bude vdačná no prosám teraz sa puste do práce.
Pomáhal som mu ako som najlepšie vedel celkom ma to aj unavilo no pozrel som sa na hodiny a zistil že už ubehlo vela času"dobre tak ja už musim ísť niečo vybaviť prosím postarajte sa tu o všetko"
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 13:59

Jen jsem přikývl ,když byli všichni lidi naschromážděni do budovy roztřídil jsem je do skupin podle zranění a postupně jsem je ošetřoval.
Pot semě byl jak velmi studíci kapka ,ale ja sem hodlal pokračovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 14:31

došla jsem k Yoshimimu
"Jak si na tom, mám tě vystřídat?" zeptalajsem se ho a přiklekla k jedné ženě a sáhla jí na čelo protože se mi zdála teplá a vpustila jsem do ní trochu své chakry

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 15:36

Zakroutil jsem hlavou "prozatim ne ale cele dny nevdržím být vzhuru byl bych rád kdybys přišla zítra"
Natahl jsem ruku a podal sedativa jednemu shinobimu a pustil se do zavazování obvazu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 15:42

"DObře půjdu se podívat do nemocnice a zařídím nám ubytování, až budeš potřebovat jdi si lehnout vystřídám tě." položila jsem mu ruku na rameno a pak odešla do nemocnice (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 16:00

"Dobre "odpovedl jsem Sorakagemu.
A věnoval jsem se dal pacientum.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 16:17

Kráčal som do ulic Kumo spolu s Shitaku ked sme stáli pred dverami na vyhlásenie veci do Kumo.
Otočil som sa smerom k nemu"Takže Shitaku od zajtra sa naša zem bude dávať do pohybu obnovi a chcem aby si ty a Richhi sa podielali na tom ako hlavný dozorcovia shinobi všetko organizovali a rozhodovali čo a ako bude pretože ty si sila a Richi je hlava" bez dalšich rečí vošiel som dnu a začal písať papier potom som ho odvzdal hlasatelovi vyšiel von a opať bez dalšich rečí odošiel preč.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 16:20

"Ok"zasmial sa a povedal hneď trom geninom ktorý pri ňom boli aby doniesli dreva na stavbu pomohol som im a povedal som nech v tom pokračujú a urobil som im tu 3 klony aby im pomáhali ja som si šiel niečo vybaviť...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 16:53

Prace bylo nad hlavu a ja už nemel dost sil.
Vydal jsem se ihned do nemocnice za Crystal .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 17:02

Chlap držal papier v ruke zapol pristoje a začal hovoriť.
"Skuška 1,2 1,2 ehm Milí očania Kumo týmto vám chcem oznámiť že Kumokagure od dna 16.9 do doby neurčita bude Kumokagure v plnej výstavbe.
Poprosil by som všetkých zdravích občanov aby sa zajtra hlásili u jedného s shinobi.Dalej pre všetkych medikov aby sa dostavovali do domu pána Fenga kedže je je nemocnica zničená tak v jeho dome su všetci zranený.Ostatných shinobi by som poprosil aby sa tak isto hlásili bud u Shitaku alebo Richiho.
Návštevnici Kumo ktorý ste sa rozhodli ostať a pomocť hláste sa u Michia Isasa.
Veducimi prestavbi su Richi a Shitaku,ohladom inich vecí Michio Isas.
Dakujem všetkým za pomoc ked budeme držať pri sebe rozhodne sa čoskoro postavýme na nohy s pozdravom M I.
Koniec hlásenia dakujem za vašu pozornosť":

(Kumokagure bude prestavená dna 23.9)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 19:20

Pták přiletěl ke svému pánovi s novým vzkazem.
Vzkaz:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 19:26

Ako som kráčal so Shitaku na ramenách nad ničím som nemyslel a len s hlavou klesnutou som kráčal dalej.
Započul som silný vreskot obzrel som sa a letel ku mne Ry ktorý mi pristal na ramene no nič som s toho nerobil došiel som pred dvere toho domu a podal som Shitaku jednému zdravotníkovi"neviem čo s ním je no s ničoho nič odpadol prosím postarajte sa o neho".
Odošiel som preč a zobral si odkaz ktorý mal Ryo na nohe vedel som že je s Konohy čítal som čo to obsalhovalo,výborne každá pomoc je dobrá.
"Výborná práca Ryo"pohladil som ho a kráčal preč.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Sep - 20:23

Po nějakém čase stráveném pátráním jsem zjistila, kde máme svoje pokoje. Rozloučila jsem se s ostatními a vytratila se do toho svého. Lehla jsem si na postel. Koukala jsem se do stropu a přemýšlela.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 28 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: