Kancelář Kazekage
+13
Tenshi Ochita
Neuro Uchiha
Daiki Yatoshi
Sho Rin
Kugutsu butai
Uzumaki Allii
Shinobi
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Yoko Ayme
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Kisuke Uchiha
17 posters
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Jen jsem na Piličina slova přikývla a oba si prohlédla. Takže už dva studenty? Nic jsem neřekla, jen jsem jim hlavou pokynula, ať jdou se mnou. Nechtěla jsem, aby v kanceláři ještě otravovali více, než bylo potřeba.
"Jdeme do tréninkové haly.." Sdělila jsem jim, mírně se pousmála a rukou mávla Pilice na rozloučení. Pak jsem odešla z kanceláře.
(Přesun)
"Jdeme do tréninkové haly.." Sdělila jsem jim, mírně se pousmála a rukou mávla Pilice na rozloučení. Pak jsem odešla z kanceláře.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
(presun treninkova hala)
Sho Rin- Počet príspevkov : 491
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Kaemon
Otočila jsem se na Artemise. Rozklepali se mi rty. "Byl tu Orochimaru.. chce Amayo..." zašeptala jsem zoufale. Nic jiného jsem říct nemohla, nedokázala jse už mluvit.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
pomalu jsem se dobelhal do kanceláře "zdravím" usmál jsem se jako by nic
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Po jej slovách som mal na tvári stále taký ten istý pohľad.. tento krát som ho však sklopil k zemi.. horšie to už snáď ani nemohlo byť.. čakal som všeličo ale.. toto.. pomyslel som si a pohľad som znova otočil na PiliKKu.. T..ty .. nemyslíš na to ... že by si mu ju dala.. že nie? spýtal som sa potichu..
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do kanceláře ale ve vstupu mi zamezoval ,,jakýsi'' Uchiha, zezadu jsem se k němu pomalu přiblížil blíže a olízl jsem si mé rty, avšak na tohoto jsem moc chuť neměl, nevypadal, že by měl nějakou jinadší přísadu než tisíce jiných shinobi
Anonymní- Anonymní
"Řekl, že když to neudělám, zabije Rukiho... já... netuším, co mám dělat!" kousla jsem se do rtu a zavřela oči. I když na povrchu to nešlo.. uvnit jsem plakala.
Shinobi
"p-p-počkej ?" přišel jsem blíže "Co se stalo ?"
Shinobi
konečně se mi uvolnila průchozí cesta, kterou jsem se nepozorovaně protáhl a opřel jsem se o zeď ihned u vchodu, vypadalo to že Kazekage má trable tudíž jsem nechtěl rušit, ale zároveň jsem se zájmem poslouchal
Anonymní- Anonymní
Len som si mierne povzdychol a jednou rukou som si prikril tvár.. rozmýšľal som.. aj keď pre mňa bola odpoveď jasná.. PiliKKo.. síce je to kruté ale.. kedy si naposledy.. Rukia videla?.. ako vieš že ešte žije? spýtal som sa po čom som sa jej len takým smutnejším spôsobom pozrel do očí..
Anonymní- Anonymní
"Nevím..." zašeptala jsem. "Ale nemůžu.. nechci tomu věřit!" vykřikla jsem a zakřila si tváře rukama. "Volit si mezi dětmi.. to prostě... nejde!!" tentokrát už mi slzy tekli po tvářích.
Shinobi
''pokud-li mohu promluvit Kazekage-sama, nyní hrajete přesně podle jeho pravidel a přesně podle toho jak on chce'' dodal jsem tiše
Anonymní- Anonymní
Len som k nej podišiel a jednu ruku som jej položil na hlavu.. PiliKKo, ja.. no..gomenasai... ale Nee-chan mu proste.. nevydám.. ani keby si mi to prikázala.. povedal som potichu pri čom som mal zatvorené oči.. bola to pravda a, myslel som si že by nemalo zmysel zakrívať to.. myslel som si tiež že to vie, ako by som sa rozhodol ja..
Anonymní- Anonymní
"kdo jí vyhrožuje ?" zeptal jsem se Artemise
Shinobi
Otočila jsem se zády k nim a sklopila pohled. "Ticho!" vykřikla jsem zničeně. "Všichni máte řeči, ale já NEMŮŽU A NEVÍM co mám udělat!!" křičela jsem, otřásala se vzlyky. "Vy nevíte co to je!! Jak mám vědět co je správné udělat!!" plakala jsem dál.
Shinobi
kazekage má nervy v ... ''tím že nyní budete plakat jim nepomůžete, musíte zachovat chladnou hlavu alespoň do chvíle než se situace vyvrbí a do té doby vymyslet plán, jak zachránit pokud možno, oba dva...''
Anonymní- Anonymní
"ticho sekretéřko..tímhle Pilice nepomáháš
Shinobi
''nejde mi o to jí pomoct, jde mi o to zachránit její děti, to je hlavní priorita pokud ti to ještě nedošlo a pokud zde s prominutím budeme ztrácet čas, tak, že budeme zmatkovat tak se tím nic nevyřeší''
Anonymní- Anonymní
Setřela jsem si rázně slzy. "To je jedno.. neřešte to, vyřeším to sama! Spolehnout se sama na sebe je totiž vždycky nejlepší!" sebrala jsem svoje věci a podívala se na všechny tři. "Modlete se za mě k bohu!" rázně jsem prošla mezi a zmizela z budovy.
Shinobi
zajímalo by mne jestli neprovede nějakou blbost podrbal jsem se na hlavě a díval jsem se na ní jak odchází, po té jsem se koukl na ty dva a odešel jsem bez jediného slova
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
já odešel taky...nehodlal jsem PiliKKu pustit samotnou
Shinobi
Na okno usedla ledová holubice, která nesla vzkaz. Jen co si vzkaz Kage převezme, holubice se roztříští. Prozatím zůstala sedět a sem tam zaťukala na okno či na parapet.
- Upozornění:
- Zdravím, milí Kage,
chtěla bych upozornit na velice nemilou věc..Včera jsem byla unesena a tím mohla vidět ,,znovuzrození" leadra Akatsuki, Reiny Kany. Vypadá to, že je silnější, než dříve. Podle toho, co jsem slyšela i viděla, se má spojit s jistým Kagamim Uchihou a po jeho boku nám všem vládnout. Stane-li se tak, je Shinobi svět v obrovském ohrožení.
Bohužel to není vše. Vypadá to, že se po vesnicích potuluje Tsukiko Tooya s nějakým jinchuurikim, který ovládá Kekkei genkai s kostmi. Tsukiko jedné mé kunoichi dala prokletou pečeť. Nevím proč to dělá, ale Shinobi by se měli mít na pozoru.
S pozdravem Shichidaime Mizukage, Hitomi Yamada.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do kanceláře a deaktivovala pasti. Chtěla jsem vzít svitky a začít další techniku, ale holubice mě zaujala. Rychle jsem přejela očima přes text očima. Vzala jsem první co jsem viděla, vázu od Akiho a hodila ji na blízkou ze´d. Potom jsem vytvořila poísečnou holubici a poslala ji do obytné části. Potom jsem si sedla a začala se zapeče´tovacím jutsu do svitků.
Shinobi
Došel jsem ke kanceláři Kazekage a slušně zaklepal. Doufal jsem, že tu bude.
Guest- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: