Kancelář Kazekage
+13
Tenshi Ochita
Neuro Uchiha
Daiki Yatoshi
Sho Rin
Kugutsu butai
Uzumaki Allii
Shinobi
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Yoko Ayme
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Kisuke Uchiha
17 posters
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
vstoupil jsem do kanceláře a lačně jako baletka jsem dotančil před kazekage a hlubocej sem se uklonil a na stůl jsem položil dopis
Anonymní- Anonymní
"omlvouám se Kazekage-san"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"To-chan xDD!" usmála jsem se nadšeně a vstala. "Jsem ráda, že jsi přišel!" usmála jsem se a vstala. "Jsem Akasuna no Pilikka, těší mě!" zamrkala jsem. Potom jsem se otočila na Kisu. "..fajn!" zazubila jsem se.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
jakmilě mi řekla To-chan na tváři se mi objevil trochu naštvaný výraz, avšak jakmile jsem se postavil zmizel podíval jsem se jí do očí při čemž jsem se mile usmíval ''Toto Sakigami, k vaším službám'' opatrně jsem chytl její ruku a pomalu jsem se k ní začal sklánět ''Kazekage-sama'' jakmile jsem u ní byl sklonění nenastal polibek nýbrž jsem jí ruku něžně olízl a po té jsem klasicky postavil
Anonymní- Anonymní
"tý jo našla sis sekretářku ?....a celkem divnou" poznamenal jsem když jí olízl ruku
Shinobi
"Ummmm...."zamrkala jsem překvapeně. "Ehmm jsem ráda, že jsi tu... snad ti nevadí, že jsem si tě nechala zavolat..." pousmála jsem se. Pak jsem se otočila na Kisu, ale nějak jsem jeho větě nemohla odporovat xDD..
Shinobi
podíval jsem se na Kisukeho kdo je to ? toho jsem ještě neochutnal olízl jsem si rty a po té jsem se podíval zpět na kazekage ''v dopise se píše že chcete aby se ze mne stal váš asistent, je to pravda ?'' začal jsem poskakovat na místě a tleskat
Anonymní- Anonymní
"Ehmmm ano!" přikývla jsem s úsměvem. "Tedy, pokud budeš chtít!" dodala jsem mile.
Shinobi
Po únavné cestě v sedě na jestřábovi xD jsem konečně doletěl do suny.Chvíly jsem kroužil nad kanceláří,ale pak jsem konečně sletěl.Ještě že už mě strážci znají..Tak jsem tu pořád.Ušklíbl jsem se a vyrazil ke dveřím..Zaklepal jsem a tnetokrát vnikl bez jejího povolení dovnitř.Nemám chuť zase skákat pryč oknem!Vyplázl jsem na ni jazyk,no asi to nepochopila,protože neumí číst mou mysl.''Ahoj zlato'',uculil jsem se a políbil ji.''Ehm budeš mít také někdy čas?''Přelétl jsem pohledem po lidech v kanclu a pozdravil Kisukeho.
Anonymní- Anonymní
"tse...on tě může olizovat a já ne...pche.....mě by si hned zbila !" nemohl jsem si nerýpnout xD
Shinobi
tak skvěle chutnající dívce bych nemohl odmítnout
''haii haii !!'' pokračoval jsem v poskakování z nohy na nohu a tleskal jsem a jakmile jsem spatřil nově přicházející osobu objevil jsem se za ní a olízl jsem jí krk
''haii haii !!'' pokračoval jsem v poskakování z nohy na nohu a tleskal jsem a jakmile jsem spatřil nově přicházející osobu objevil jsem se za ní a olízl jsem jí krk
Anonymní- Anonymní
"tý vole..ty máš sekretářku úchyla....přiblíží se ke mě a letí z okna jasné ?!"
Shinobi
Vzala jsem další tužku, která skončila v Kisukeho rameni, odrazila se a dopadla na zem. "Baka!" zavrčela jsem.
Potom jsem registrovala Akiho, usmála jsem se. "Ummm zatím ne... kdyby jste vy dva, netaktní Uchihové, dovolili, mám jednání... tak si sedněte támhle do křesílek, udělejte si čajík a bavte se.. já nevím, třeba o klanových věcech!" uculila jsem se sladce a znovu se otočila na Tota. "Ehmmm... to je moje!" ukázala jsem na Akiho xD.
Potom jsem registrovala Akiho, usmála jsem se. "Ummm zatím ne... kdyby jste vy dva, netaktní Uchihové, dovolili, mám jednání... tak si sedněte támhle do křesílek, udělejte si čajík a bavte se.. já nevím, třeba o klanových věcech!" uculila jsem se sladce a znovu se otočila na Tota. "Ehmmm... to je moje!" ukázala jsem na Akiho xD.
Shinobi
''Coto?''Automaticky jsem aktivoval sharingan a kopl toho příchozího do břicha,bylo to prakticky nevyhnutelné v té rychlosti.''Baka co to děláš já jsem hetero sakra!''Hystericky jsem vykulil oči a límcem si utíral krk.''Co to sakra je vampír?Brrr!''Otřásl jsem se protže můj krk byl velmi citlivý,no hned jsem si natáhl límec až k nosu.
Anonymní- Anonymní
nemohl jsem se mu vyhnout ale mohl jsem využít jeho sílu chytl jsem mu nohu a díky jeho síle jsem jej hodil na opačný konec místnosti ''kawaiii !!!'' křikl jsem
Anonymní- Anonymní
Napojila jsem na oba chakrové nitě, aby se nemohli hýbat. "To STAČILO!" zavrčela jsem. "Třeba se zabijte ale mimo moji kancelář! Sednout!" nařídila jsem a otočila se na Tota. "Ehmm olizovat lidi.. není normální!" upozornila jsem jej.
Shinobi
Ve vzduchu jsem se otočil,a končetinama dopadl na zeď od které jsem se odrazil zpět na zem.Ihned jsem udělal pečetě a v ruce se mi objevilo Chidori.''To už nikdy nedělej.''Řekl jsem a chtěl se na něj rozeběhnout.Pak jsem se nemohl najednou hýbat,a došlo mi že používat chidori není nic dobrého pro mě ani pro dobré vztahy mezi mnou a ostatními.Hned jsem ji zrušil a vrátil se k pili..
Anonymní- Anonymní
vyplazil jsem jazyk na Akiyaa a po té jsem se podíval na Kazekage psíma očima
''héé ? alééé kazekagéé-samááá, museli vás upozornit že já nejsem normálnííííí'' otočil jsem se jako při baletu na místě na špičkách mích nohou
''héé ? alééé kazekagéé-samááá, museli vás upozornit že já nejsem normálnííííí'' otočil jsem se jako při baletu na místě na špičkách mích nohou
Anonymní- Anonymní
"Netušila jsem, že tak moc..." vzdychla jsem. "Fajn... co takhle zabydlet se hmm?" usmála jsem se na něj. Potom jsem se usmála na Akiho.
Shinobi
Odfrkl jsem si při pohledu na toho kapku úchylného 'Sekretáře' a šel směrem ke Kisukemu.''Ožerem se?''Řekl jsem to tak aby to slyšel jen on a pak jsem se nevinně usmál na Pili a opřel se o zeď vedle Kisukeho.''Vážně by to bodlo..''Zamumlal jsem potichu a sledoval toho vola.
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si "jsi chudák Pili....takovouhle sekretářku ti poslal pán ďábel-sama"
Shinobi
''a budu mít nějakého spolubydlícího ?'' otázal jsem se s nadějí v hlase
Anonymní- Anonymní
"Ehmmm... ne!" zavrtěla jsem hlavou. Leda pytel lízátek, nikdo jinej by s tebou nevydržel! "Budeš bydlet sám, zatím pak se můžeš dohodnout s někým, koho budeš znát!" usmála jsem se.
Shinobi
''a kde budu bylet ?'' doufám že někde tady v budově pohlédl jsem ven kde už byla tma a trochu mě zamrazilo
Anonymní- Anonymní
Vzala jsem tlusté desky a hodila je na stůl. "Vyber si!" ukázala jsem mu katastr domečků a bytů a poklepala na desky. "Vyber si jaký budeš chtít, neomezuj se!" uculila jsem se.
Shinobi
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Povolení tohoto fóra: